ohhhh iyi oldu sanawuuuu annem gerı gelıyor..
yakalandık
sagooo bayıldım odaya yaaaaaaaa
hele yatagının ıcındekı kucuk yataga
aaayyy ben cok sevdım..keske alabılsemde alsam bende..
ama park yatakla ıdare etcem bı kac yıl..
sonrakı evımızede odasını alırız artık..
yaa kızlar demısler ara renklerden al,ikinci cocukta kullansın..
valla bunlardan tam karı olur haaa
benım hıc aklıma bıle gelmedı oyle dusunmek
ama ben buna bayıldım,öldüm,bıttım..çok şirin
bu arada koltugu sılmem lazım leş gıbı oldular..1 senedır hıc sılmedım
ayrıca bugun teklıyı sılcem,yarın ıkılıyı,sonra üçlüyü..
cunku bu evde kurumaz hepsı bırden..bızde kalırız ayakta
hemde yavas yavas sılcem,zaten zorlamaya gerek yok..leke tutmayan kuması var..hemen cıkıyor lekeler..
kımseyede demedım..annem burdaydı halbukı az once..
ama ona desem hemen sılmeye baslar..gerek yoook yorulmasın kadın..ben hallederım oturdugum yerden
sagocummmm canımmmmmmmmmmmmm benimm sen nasıl oldun aklım sende iyisin inşallah ne olur dinlen tamam kaldı şurda az bi haftamız hepimizinnodununada aldırmaa konuşma takıll kızınla :) o sana güç vericektir
eslemcim çok iyi düşünmüşsünOyy Cansınız yaaHepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Ya bi de bişey sölicem ne zamandır aklımda..Bizim bu doğumu yaklaşan hatunlara yasin başlayalım mı hayırlı kolay doğum için ?
Gerçi kimin ne zaman doğurcağı belli olmaz ama az çok tahmine göre en yakın tarihli olandan başlayalım okumaya..
Sonuçta bi kişiye bi günde bitirecez inş..Tabi çok kişi olsaydıkda 41 yasine tamamlasaydık daha iyi olurdu ama neyse..
Eylülcm geLsinde isteyenlere liste yapsın..
Ya 20 kişi çıkmıyomu 2şer tane okusak ?
kızım sıkma sütünü falan.gunaydın kızlaaarr..bugun uykusuzluktan öluyorum..cunku hiiiiiiiiç uyuyamadım..
gözlerımı acamıyorum suan..
5 dakka sonra kocamı kaldırcam..
o gıdınce gelırım..
aay dun gögsume ıgneler battı durdu..
bende gece ucundan azcık sıktım tepesınde 2-3 damlacık olustu
anaaaaaaaaaamm sütüm geldi benııııııımmm herhalde
o süttü dimi
pesıne daha sıkmadım korkumdan:18:
kızlarr size laf yetiştirdim şimdi kendimi anlatayım dün benim odun ewe gelmedi akşamın körüne kadar sonra arkadaşın karısı geldi karşı apartmanda oturuyor onunla oturduk biraz. sonra bizimkide arkadaşın kocasını aldı geldi yemek falan yedik onların sayesine konuşmaya başladık ama ben affetmedim onu. Onları getirdi eve sırf bahanelerine konuşalım diye. Cok üc kağıtçı walla benim öküz.... bu arada bir tane bebek odası takımı beğendim bakın bakalım begenecek misiniz.
Formini
Formini
wuuuu annem gerı gelıyor..
yakalandık
kızlar mağazayı aradım ürünlerde boya bulunmuormuş 1 hafta içinde getirip kuruyorlarmış. fiyatını söylesem aklınız durur :):):
1490 tl fiyatına daha çok bayıldım hehehehe :)
fiyatı iyiymiş canım biz 3.400 den 3 e zorla aldık kaç saat pazarlık yaptık
senin aldığın takımı hatırlıyor gibiyim resmini koymuştun sanki. o takımları bende çok beğenmiştim ama fiyatından dolayı vazgeçmiştim sonra
hamile bayanlar bişi sorucam. Ben ilacı alırken farketmemiştim, akşam eve gelince farkettim, kan ilacımı 2 kere içmem gerektiğini işaretlemiş eczacı, doktor bişi söylemedi, kan tahlili falan da yapmadı, acaba 2ye çıkarmış mıdır;
yoksa eczacı yanlış yazmış olabilir mi?
Artık e-reçeteye geçildiği için elimde reçete de yok, doktora da telefonla ulaşamıyorum pek, ben hala günde 1 tane içiyorum ama sizce 2taneye geçimmi?
Bi arkadaşım da gebeliğin ilerlediği için 2ye çıkartmış olabilir sen 2 tane iç dedi. Kararsız kaldım.
Bu arada ilacım Vegaferon Fort
hamile bayanlar bişi sorucam. Ben ilacı alırken farketmemiştim, akşam eve gelince farkettim, kan ilacımı 2 kere içmem gerektiğini işaretlemiş eczacı, doktor bişi söylemedi, kan tahlili falan da yapmadı, acaba 2ye çıkarmış mıdır;
Artık e-reçeteye geçildiği için elimde reçete de yok, doktora da telefonla ulaşamıyorum pek, ben hala günde 1 tane içiyorum ama sizce 2taneye geçimmi?
Bi arkadaşım da gebeliğin ilerlediği için 2ye çıkartmış olabilir sen 2 tane iç dedi. Kararsız kaldım.
canım ben hiç kullanmadım kan ilacı kanım düşmedi hiç. o yüzden bilgim yok
cnm ben gyneferon kullanıorum sabah aç karnına 1 tane içiorum 2 tane hiç içmedim bence yanlış yazmış olabilir :44:
ben gynoferon içiyorum başladığım aydan beri hep tek
dr una bi danış istersen miyopi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?