Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

sagocummmm canımmmmmmmmmmmmm benimm sen nasıl oldun aklım sende iyisin inşallah ne olur dinlen tamam kaldı şurda az bi haftamız hepimizinn odununada aldırmaa konuşma takıll kızınla :) o sana güç vericektir

tebi anacım ben kıyafetleri hariç pek pembe bişi almıcam park yatak, araba falan filan kırmızı,turuncu gibi renkler alcam 2.ci erkek olursa pembiş arabayamı bindircem yawruşu cinsiyet sapması olur oğlanda hadi yawrum kolay gelsin sana dikkat et çkta zorlama kendini

kızlar mağaza istediğimiz renkte yapıyormuş
Gerçi bizim ikinci çocuğu yapacağımızda meçhul hehehehe adam geçen gün diyor ki sana ikinci çocuk yok bu ne arkadaş dokuz aydır yatıyon :)

bebek arabamız hediye geldi zaten pembe değil. benim bildğim kadarıyla onların dışı değişiyor ama yanlışda biliyor olabilirim tabi.

sagocummmm canımmmmmmmmmmmmm benimm sen nasıl oldun aklım sende iyisin inşallah ne olur dinlen tamam kaldı şurda az bi haftamız hepimizinn odununada aldırmaa konuşma takıll kızınla :) o sana güç vericektir

walla daha iyiyim cnm bugün biraz ağrımız war ama idare edicez artık okadarına.
Dün gece doğacağı günü gördüm rüyamda bakalım eğer o zaman gelirse 20 gün sonra gelecek zillim. birde su karnımın içi kasılmasa daha memnun olacağım gerilmiş davul gibi geziyorum ortalıkta

kızlar mağazayı aradım ürünlerde boya bulunmuormuş 1 hafta içinde getirip kuruyorlarmış. fiyatını söylesem aklınız durur :):):
1490 tl fiyatına daha çok bayıldım hehehehe :)

merhabalar kızlar
sabah aile hekimindeydim
kan idrar tahlillerine falan baktılar
çok kötü faranjit olmuş durumdayım
dr ilaç da vermedi son ay diye
ateşin çıkarsa antibiyotik yazarım dedi
gözlerimden ateş fışkırıyor şu an :)))
geçmişi okudum alıntı yapa yapa devam ediyorum

eslemcim çok iyi düşünmüşsün
zaten bizi burda bağlayan bu yasinlerimiz olmuştu
ama günü gününe okumak lazım
toplu bi liste yapalım, hamileler vevhamiş adayları olarak
ben varım okumaya

kızım sıkma sütünü falan.
ne oynuyosun çocuğun rızkıyla :)))
o iğne batmaları bende uzun zamandır var ama ellemiyorum ben
hem koltuk falan da silme iki gün sonra doğuracan zaten
o zaman iyice kirlenir
kızdan fırsat bulduğunda silersin doyasıya

sagocum ben çok beğendim mobilyayı
ama başka çocuk için de kullanma ihtimalini düşün derim
ben park yatak aldım
ara renk, hem kıza hem oğlana kullanılır

wuuuu annem gerı gelıyor..
yakalandık

iyi olmuş ohhhh

kızlar mağazayı aradım ürünlerde boya bulunmuormuş 1 hafta içinde getirip kuruyorlarmış. fiyatını söylesem aklınız durur :):):
1490 tl fiyatına daha çok bayıldım hehehehe :)

fiyatı iyiymiş canım biz 3.400 den 3 e zorla aldık kaç saat pazarlık yaptık

hamile bayanlar bişi sorucam. Ben ilacı alırken farketmemiştim, akşam eve gelince farkettim, kan ilacımı 2 kere içmem gerektiğini işaretlemiş eczacı, doktor bişi söylemedi, kan tahlili falan da yapmadı, acaba 2ye çıkarmış mıdır;
yoksa eczacı yanlış yazmış olabilir mi?
Artık e-reçeteye geçildiği için elimde reçete de yok, doktora da telefonla ulaşamıyorum pek, ben hala günde 1 tane içiyorum ama sizce 2taneye geçimmi?
Bi arkadaşım da gebeliğin ilerlediği için 2ye çıkartmış olabilir sen 2 tane iç dedi. Kararsız kaldım.
Bu arada ilacım Vegaferon Fort

canım ben hiç kullanmadım kan ilacı kanım düşmedi hiç. o yüzden bilgim yok

Kızlar ben gidiyorum. Duş alıp kuaföre gitcem akşam dr. kontrolüm var. önce kuaföre gitcem manikür fön falan. nedense doğum yaklaştı gibi hissediyorum. kasıklarımdaki baskı günden güne artıyor. ben hazırlıklı olayımda. gecede makyaj yapıp mı yatsam acaba

cnm ben gyneferon kullanıorum sabah aç karnına 1 tane içiorum 2 tane hiç içmedim bence yanlış yazmış olabilir :44:

ben gynoferon içiyorum başladığım aydan beri hep tek
dr una bi danış istersen miyopi

canım ben hiç kullanmadım kan ilacı kanım düşmedi hiç. o yüzden bilgim yok

cnm ben gyneferon kullanıorum sabah aç karnına 1 tane içiorum 2 tane hiç içmedim bence yanlış yazmış olabilir :44:

ben gynoferon içiyorum başladığım aydan beri hep tek
dr una bi danış istersen miyopi

Teşekkürler arkadaşlar, dediğiniz gibi ben doktora ulaşmaya çalışayım olmazsa bi ara gidip sorar gelirim olmazsa. Banada yanlış yazılmış gibi geliyor ama emin olamadım işte

mıyopı ılacı kac paket verdıler pekı?
ıkı tane verdılerse recetede 2 yazdıgı ıcındır..
cunku sen suan ayda 1 gıdıosundur doktora..
1 kutuda 30 tane varsa ve 1 kutu ılac verdıyse eczacı demekkı hergun 1..
ama benım mesela bu ay kan ılacımda gunde 2 ye cıktı..
dolayısıyla eczacıda 2 kutu verdı..
1ay yetsın dıye..gercı bız artık 2 haftada bır gıdıoz ama..

aaay ne karısık anlattım yanı gunde 2ye cıkarmıs olabılır senınkınıde doktorun..

benımde ısım bıttı sadece annem gelene kadar teklı koltugu bırazcık sılebıldım..
kadın geldı her ısı yaptı gıttı..
bıtek 3luyu sıldırmedım..dıgerlerı kuruyunca onu sılerız..
ama varya zehır aktı suyundan zehır..bıldıgınız zıft
baskası sılse rezıl olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…