mıyopı ılacı kac paket verdıler pekı?
ıkı tane verdılerse recetede 2 yazdıgı ıcındır..
cunku sen suan ayda 1 gıdıosundur doktora..
1 kutuda 30 tane varsa ve 1 kutu ılac verdıyse eczacı demekkı hergun 1..
ama benım mesela bu ay kan ılacımda gunde 2 ye cıktı..
dolayısıyla eczacıda 2 kutu verdı..
1ay yetsın dıye..gercı bız artık 2 haftada bır gıdıoz ama..
aaay ne karısık anlattımyanı gunde 2ye cıkarmıs olabılır senınkınıde doktorun..
benımde ısım bıttı sadece annem gelene kadar teklı koltugu bırazcık sılebıldım..
kadın geldı her ısı yaptı gıttı..
bıtek 3luyu sıldırmedım..dıgerlerı kuruyunca onu sılerız..
ama varya zehır aktı suyundan zehır..bıldıgınız zıft
baskası sılse rezıl olurdum
kızlarrr maşallahh maşallahh mimozaaa persembe günü doğuma gireceğini belirtti bana.. maşallahh Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh dualarımız eksik etmeyelimmmmmm
aslm canımmmmmmmmmmmmselamlarrrrrrrrrrrrr
evet canım sezeryan olacakmış. dua edelim topiğimizin 2ci bebişine ve annesinee....ayyy hadi ya, 2 gün sora doğum var topikte. Rabbim sağlıkla kurtulmayı nasip etsin. Sezaryen olcak ozaman?
ben bugün bi pok yedim canım çok sıkıldırüyamda bende gül gördüm rengarenk, adet oldugumu gördüm birde... bide duavk gördüm bariz aynı rüya içerisinde :) anlamına baktım bebek kısmet murad dedi bende gögüslerimde damar olması ve gece 2 defa wcye kalkmam. uyku düşkünlüğüm yüzünden bide bu rüyalarrrrr... test yaptırdı bana hemde kan testi daha adetime 5 gün var. labaratuara sordum sonuc cıkar dedi :) bu gazla ben koştura koştura gittim ve sonuc 0.100 ayy anammmm nasıl üüzldüm nasıl üüzldüm nasıl üüzldüm eşeğim ben yaaaaa hiç ders almadım hiç!!!!!!!!!!! canım sıkıldı ayyyyy gelsin adet doktor tedaviye başlıcak :) iğne yicem ayy heycanlandım :))
ehehhehe :)
Kız benim aklımdan geçiyordun bu kızın sesi çıkmıyor ne işler karıştırıyor acaba diyeiçime doğmuş : )
Şu adetini bilmem kaç gün geçmeden test yapmicam diye şartla kendini..adetten öncede hiçbi belirtiye inanma..artık bu sana son ders olsun..kendini üzüyon sonra daha çok stres yapion..
Tedaviye başlican kafanı rahatlat ..
Şimdi sendemi göbekten yicen iğneleri : )
belirti bacım belirtti.. :) inşallahhh hamilesinnnnn az kaldıııı azzzzzzzzz....Bi de kızlar bu arada bişey sorcam size..
Dünden beri hafif karın ağrım başladı ve de sulu bi akıntım var renksiz ve kokusuz sizce bunlar hayra alametmidir :26:
Off karın ağrım adet ağrısı gibi ama daha hafifi..test günüme kaldı bi hafta..çarşamba günüde annemlere gidicem geri kalan günleri orda geçircem geçmiyo anam : )
kızlarrr maşallahh maşallahh mimozaaa persembe günü doğuma gireceğini belirtti bana.. maşallahh Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh dualarımız eksik etmeyelimmmmmm
Boş kalan yerleri alalımm :))))Hadi ALLah hayırLısıyla sağlıklı bi şekilde sıkıntısız doğurmayı nasip etsin..
Bebişler geliyor yavaş yavaş
belirti bacım belirtti.. :) inşallahhh hamilesinnnnn az kaldıııı azzzzzzzzz....
sen çok sabrettin canımmmm bunuda sabredersin maşşallahın var isyan etmedin sabrettin. mükafanını almana az kaldıııııı inşallahhhhİnş dediğin gibidir cnm..
Ya o kadar sıkıntı çektim bi yana ama bu beklemek en kötüsüymüş yaa insanın ömrünü yer.
Neyse başka çare yok sabredicez beklicez napalım
Boş kalan yerleri alalımm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?