Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

gunler uzamaya baslayalı cok olsada ben anca kavradım..
suan esra erol basladı ve hava hala aydınlık

Selam kizlar nasilsiniz :)
Bendede annem var birZ kalicak bende benim icinde iyi olur hem
Cepten girerim bakaarim size arada ..
Bu arada bugun ruyamda gelinlik giymistim baktim hayra yorulur yaziyordu yenilik demekmis evliler icinde bebek anlamina geliyormus ..hadi ins bebisim haber vermistir gelecegini :) umutsuz gyasanmiyor sonucta

ben bugün bi pok yedim canım çok sıkıldı rüyamda bende gül gördüm rengarenk, adet oldugumu gördüm birde... bide duavk gördüm bariz aynı rüya içerisinde :) anlamına baktım bebek kısmet murad dedi bende gögüslerimde damar olması ve gece 2 defa wcye kalkmam. uyku düşkünlüğüm yüzünden bide bu rüyalarrrrr... test yaptırdı bana hemde kan testi daha adetime 5 gün var. labaratuara sordum sonuc cıkar dedi :) bu gazla ben koştura koştura gittim ve sonuc 0.100 ayy anammmm nasıl üüzldüm nasıl üüzldüm nasıl üüzldüm eşeğim ben yaaaaa hiç ders almadım hiç!!!!!!!!!!! canım sıkıldı ayyyyy gelsin adet doktor tedaviye başlıcak :) iğne yicem ayy heycanlandım :))

kızlarrr maşallahh maşallahh mimozaaa persembe günü doğuma gireceğini belirtti bana.. maşallahh Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh dualarımız eksik etmeyelimmmmmm

Bende o yüzden yanlış yazdı diye düşündüm, çünkü 1 kutu ilaç var, 2kere içersem biter hemen.

kızlarrr maşallahh maşallahh mimozaaa persembe günü doğuma gireceğini belirtti bana.. maşallahh Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh dualarımız eksik etmeyelimmmmmm

ayyy hadi ya, 2 gün sora doğum var topikte. Rabbim sağlıkla kurtulmayı nasip etsin. Sezaryen olcak ozaman?

ayyyyyyyyyyyyyyy cok heyecanlı Allah yardımcıları olsu sag salim bebegine kavussun inş:)) benim 33 gun var daha erken gelmezse

Kız benim aklımdan geçiyordun bu kızın sesi çıkmıyor ne işler karıştırıyor acaba diye içime doğmuş : )

Şu adetini bilmem kaç gün geçmeden test yapmicam diye şartla kendini..adetten öncede hiçbi belirtiye inanma..artık bu sana son ders olsun..kendini üzüyon sonra daha çok stres yapion..

Tedaviye başlican kafanı rahatlat ..

Şimdi sendemi göbekten yicen iğneleri : )

ehehhehe :)

bir şaşkınlık yaptım işte bacım :)

evet göbekten yicem. bu hafta adet olurum doktor çağrır nasıl olcak bilmiom

Bi de kızlar bu arada bişey sorcam size..

Dünden beri hafif karın ağrım başladı ve de sulu bi akıntım var renksiz ve kokusuz sizce bunlar hayra alametmidir :26:

Off karın ağrım adet ağrısı gibi ama daha hafifi..test günüme kaldı bi hafta..çarşamba günüde annemlere gidicem geri kalan günleri orda geçircem geçmiyo anam : )

belirti bacım belirtti.. :) inşallahhh hamilesinnnnn az kaldıııı azzzzzzzzz....

Hadi ALLah hayırLısıyla sağlıklı bi şekilde sıkıntısız doğurmayı nasip etsin..

Bebişler geliyor yavaş yavaş

belirti bacım belirtti.. :) inşallahhh hamilesinnnnn az kaldıııı azzzzzzzzz....

İnş dediğin gibidir cnm..

Ya o kadar sıkıntı çektim bi yana ama bu beklemek en kötüsüymüş yaa insanın ömrünü yer.

Neyse başka çare yok sabredicez beklicez napalım

İnş dediğin gibidir cnm..

Ya o kadar sıkıntı çektim bi yana ama bu beklemek en kötüsüymüş yaa insanın ömrünü yer.

Neyse başka çare yok sabredicez beklicez napalım
sen çok sabrettin canımmmm bunuda sabredersin maşşallahın var isyan etmedin sabrettin. mükafanını almana az kaldıııııı inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…