Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

He bu arada çıkmadan da bişey dicem madem önümüzdeki ilk doğum mimozanın ilk yasini ona okuyabiliriz..

Ama herkes onay vermesi lazım tabi..bi de tarih belirleyip liste yapmamız lazım yoksa böyle havada kalır..

Canım bende senin ilactan iciorum doktor receteye gunde iki yazdi ama bir tane icersin demisti belki seninkide oyle yapmistr kanin dusukse iki tane icmenide istemis olabilir

slm kızlar

tahlılerı verdım ama daha doktorun yanına gıtmedım ,,sonucları yazıom:)
LH 3.92
TSH 1.9
PROLAKTIN 22.6
ESTRADİOL 32
FSH 4.8

Tıroıd hormonu olan tsh yıne deısmıs,neysekı yıne sınırlar ıcınde ama tsh 1.9 yazmıs bıde ( * ) bu ısaretten vardı yanında artık ne demekse :)))dıgerlerınde yokdu ,,
yarın kocam ıse gıdınce gelırım:))

Canım yanında o isaret varsa ya deger dusuktur yada yuksektir. Yine doktorunla bir gorus sen belki cok fazla bir onemi yoktur.

kızlar gittim dr.a oğluşum 3.450 gr. olmuş. Cuma tekrar gitcem nst için. dr.um herşey çok iyi beklicez normal doğumu diyor. kilosunu takip etcem 4 kg. falan olursa normal zor olur sezeryana alırım dedi. Bakalım ona gerek kalmadan gelirse paşam iyi olcak.

Son düzenleme:

maşallahh oğluşunaa bitanemmmm Allahım nazarlardan saklasın ve Rabbimm doğum şeklini gönlüne göre hayırlı olanı versin ve bi avazda doğuralım zanında inşallahhh

merabalaarr kızlarr
topiği ben açayım gecenin ikisinde :)
benim net bozuktu,düzelttik şükür....
iğnelere devam ediyorum,,göbeğimin sol tarafı morarıyor sağ tarafı morarmıyor..
yalnız bulantım falan yok.hadi hayırlısı...

eslem kuzum inşallah tutar bebeğin...yasin listesini eylül nasıl düzenlerse varım ben..
mimoza,tek nefeste kurtar inşallah canım benim

göğüslerinin uyarmamaya çalış millancım. rahim kasılmasına neden olur belki erkenden süt gelirse bebek doğmuş gibi falan algılar.

bende onu kullanıyorum bi daha ki gittiğinde kan tahlili iste doktorundan. genelde bir kullanılıyor ama çok kansızlığı olanlar iki. hatta onlara iğnesini veriyorlar. sen şimdilik 1 iç yinede

hepinize günaydın kızlar. işarkadaşım rahatsız izinli. yalnız olduğum için gelemiyorum ama her kaçamakta okumaya çalışıyorum. yarın gelcek inşşallah . özledim sizi. benide ekleyin yasine

Oyyyy maşallah maşallahhh tosun pasaya. Canım hayırlısı oldun halkında ins. Sagsaglim al kucagına yavrudunu.
Bende zillimin dogacagı tarihi gordum ruyamda hadi baqalım hsyırlısı

Canlar günaydın. Ben çıktıktan sonra döktürmüşünüz yine. Bende tek tek topladım cevaplayayım ozaman :)

Akıntı zaten belirtidir canım. Normalde olmuyorsa, ilk defa olduysa güzel bişi. Karın ağrısı bendede olmuştu, hatta kanda çıkmayınca ha bugün oldu ha yarın olcak diyordum ağrıdan sebep. Annem dalga geçti benle, adet sancısı çeke çeke hamile kalıcan diye. Hakkatende öle oldu, aynı adet olcağım zamanlar gibiydi, bi farkı yoktu

Canım bende senin ilactan iciorum doktor receteye gunde iki yazdi ama bir tane icersin demisti belki seninkide oyle yapmistr kanin dusukse iki tane icmenide istemis olabilir

İşte kan tahlili yapmadı ama bana. Taa ilk hamileliğimden önce görüşmeye gittiğimiz zaman yapılmıştı, geçen sen martta yada nisandaydı yani oda. ama görüyor sonuçta, bilemedim bende. Bu hafta olmazsa bi ara gidip sorayım diyorum çünkü telefonla ulaşamıyorum ona.

Maşallah kuzucuğuna seray. Allahım sağlıkla kurtulmayı nasip etsin. İnşallah rahat, kolay, normal bir doğum yaparsın canım..

bende onu kullanıyorum bi daha ki gittiğinde kan tahlili iste doktorundan. genelde bir kullanılıyor ama çok kansızlığı olanlar iki. hatta onlara iğnesini veriyorlar. sen şimdilik 1 iç yinede

Hala 1 tane içiyorum zaten canım. Bence eczacı yanlış yazdı onu ama bakalım, doktorla bi görüşücem

Miyopi cmm sen o meseleyi ihmal etme. Hem hamilelikte ara ara ksn testi yapması laım niye yapmadı acaba tahlil faln

Miyopi cmm sen o meseleyi ihmal etme. Hem hamilelikte ara ara ksn testi yapması laım niye yapmadı acaba tahlil faln

Canım ben tarama testlerini falan yaptırmadım acaba ozamanmı bakılıyordu hazır kan almışken. Ne bilim ya, zaten doktorum konusunda kararsızım böyle oldukça, karamsarlığım artıyor ya

miyopicim bende gynoferro kullandım kansızlıktan dolayı ..
ama ben 3 içiodum diye hatrlıyorum..ama benim düşükte çok kan kaybım olmuştu ondan vermişti doktor..
birde bu ferro lu ilaçları azcık limonlu su ile içince daha etkili oluyormuş...

Pekmez içmeye başlayım diyorum, sabah kahvaltıdan önce midem bulanır korkusuna içemiyorum, akşamlarıda aynı sebeple içmiyorum, işyerine mi getirsem diyorum ama içine limon sıkıp içicem acaba sabahtan hazırlasam, öğlene doğru içsem olurmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…