kuzucan ben çıkıom koçiş beni beklerr öptümm
hamile bayanlar bişi sorucam. Ben ilacı alırken farketmemiştim, akşam eve gelince farkettim, kan ilacımı 2 kere içmem gerektiğini işaretlemiş eczacı, doktor bişi söylemedi, kan tahlili falan da yapmadı, acaba 2ye çıkarmış mıdır;
yoksa eczacı yanlış yazmış olabilir mi?
Artık e-reçeteye geçildiği için elimde reçete de yok, doktora da telefonla ulaşamıyorum pek, ben hala günde 1 tane içiyorum ama sizce 2taneye geçimmi?
Bi arkadaşım da gebeliğin ilerlediği için 2ye çıkartmış olabilir sen 2 tane iç dedi. Kararsız kaldım.
Bu arada ilacım Vegaferon Fort
Canım yanında o isaret varsa ya deger dusuktur yada yuksektir. Yine doktorunla bir gorus sen belki cok fazla bir onemi yoktur.slm kızlar
tahlılerı verdım ama daha doktorun yanına gıtmedım ,,sonucları yazıom:)
LH 3.92
TSH 1.9
PROLAKTIN 22.6
ESTRADİOL 32
FSH 4.8
Tıroıd hormonu olan tsh yıne deısmıs,neysekı yıne sınırlar ıcınde ama tsh 1.9 yazmıs bıde ( * ) bu ısaretten vardı yanında artık ne demekse :)))dıgerlerınde yokdu ,,
yarın kocam ıse gıdınce gelırım:))
kızlar gittim dr.a oğluşum 3.450 gr. olmuş. Cuma tekrar gitcem nst için. dr.um herşey çok iyi beklicez normal doğumu diyor. kilosunu takip etcem 4 kg. falan olursa normal zor olur sezeryana alırım dedi. Bakalım ona gerek kalmadan gelirse paşam iyi olcak.
hahahhaha en uzun sen deılsın benım 6 gun ıle benım:)))))))))))))
gunaydın kızlaaarr..bugun uykusuzluktan öluyorum..cunku hiiiiiiiiç uyuyamadım..
gözlerımı acamıyorum suan..
5 dakka sonra kocamı kaldırcam..
o gıdınce gelırım..
aay dun gögsume ıgneler battı durdu..
bende gece ucundan azcık sıktım tepesınde 2-3 damlacık olustu
anaaaaaaaaaamm sütüm geldi benııııııımmm herhalde
o süttü dimi
pesıne daha sıkmadım korkumdan:18:
hamile bayanlar bişi sorucam. Ben ilacı alırken farketmemiştim, akşam eve gelince farkettim, kan ilacımı 2 kere içmem gerektiğini işaretlemiş eczacı, doktor bişi söylemedi, kan tahlili falan da yapmadı, acaba 2ye çıkarmış mıdır;
yoksa eczacı yanlış yazmış olabilir mi?
Artık e-reçeteye geçildiği için elimde reçete de yok, doktora da telefonla ulaşamıyorum pek, ben hala günde 1 tane içiyorum ama sizce 2taneye geçimmi?
Bi arkadaşım da gebeliğin ilerlediği için 2ye çıkartmış olabilir sen 2 tane iç dedi. Kararsız kaldım.
Bu arada ilacım Vegaferon Fort
kızlar gittim dr.a oğluşum 3.450 gr. olmuş. Cuma tekrar gitcem nst için. dr.um herşey çok iyi beklicez normal doğumu diyor. kilosunu takip etcem 4 kg. falan olursa normal zor olur sezeryana alırım dedi. Bakalım ona gerek kalmadan gelirse paşam iyi olcak.
Bi de kızlar bu arada bişey sorcam size..
Dünden beri hafif karın ağrım başladı ve de sulu bi akıntım var renksiz ve kokusuz sizce bunlar hayra alametmidir :26:
Off karın ağrım adet ağrısı gibi ama daha hafifi..test günüme kaldı bi hafta..çarşamba günüde annemlere gidicem geri kalan günleri orda geçircem geçmiyo anam : )
Canım bende senin ilactan iciorum doktor receteye gunde iki yazdi ama bir tane icersin demisti belki seninkide oyle yapmistr kanin dusukse iki tane icmenide istemis olabilir
bende onu kullanıyorum bi daha ki gittiğinde kan tahlili iste doktorundan. genelde bir kullanılıyor ama çok kansızlığı olanlar iki. hatta onlara iğnesini veriyorlar. sen şimdilik 1 iç yinede
Miyopi cmm sen o meseleyi ihmal etme. Hem hamilelikte ara ara ksn testi yapması laım niye yapmadı acaba tahlil faln
miyopicim bende gynoferro kullandım kansızlıktan dolayı ..
ama ben 3 içiodum diye hatrlıyorum..ama benim düşükte çok kan kaybım olmuştu ondan vermişti doktor..
birde bu ferro lu ilaçları azcık limonlu su ile içince daha etkili oluyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?