olur canımPekmez içmeye başlayım diyorum, sabah kahvaltıdan önce midem bulanır korkusuna içemiyorum, akşamlarıda aynı sebeple içmiyorum, işyerine mi getirsem diyorum ama içine limon sıkıp içicem acaba sabahtan hazırlasam, öğlene doğru içsem olurmu acaba?
iyiym kuzumselam kızlar nasılsınız bu ara işler yoğun okuyorum ama yazamıyorum bi türlü
olur canım
yalnız cam şişe kullan..azcık limon sık birazda pekmez koy süper olur..
Bunun kan değerlerini çabucak değiştrdiğini duymuştum..
Yalnız dut pekmezini çok öneriyorlar aklında olsun canım..
Bu arada 4 te randevu aldım :)
inşallah kese falan bişey görürüz :)))))))
inşallah görürsün canım keseyi ve güzel haberlerle gelirsiniyiym kuzum
şu doktorda iyigeçerse daha iyi olcam
ay evet bende çok tembelim bu konuda.inşallah görürsün canım keseyi ve güzel haberlerle gelirsinMiyopi bende de kansızlık var bende evde içemiyorum hiç işe getirsem mi diye düşünüyodum bi şurup şişesine koyup getirsek olur aslında Bende keçi boynuzu pekmezinin iyi geldiğini duymuştum evde var ama içen yok işte :44:
iyiym kuzum
şu doktorda iyigeçerse daha iyi olcam
inşallah görürsün canım keseyi ve güzel haberlerle gelirsinMiyopi bende de kansızlık var bende evde içemiyorum hiç işe getirsem mi diye düşünüyodum bi şurup şişesine koyup getirsek olur aslında Bende keçi boynuzu pekmezinin iyi geldiğini duymuştum evde var ama içen yok işte :44:
doğru diyorsun hangisi olduğu o kadar önemli değil aslında çünkü hepsi faydalıhadi inşallah görürsün canım, ama sıkıntı yaratma, daha ne kadar geçtiki adetin? Bak benim bi hafta geçtiğinde idrar testinde çıktı 18 ekimdi sanırım, ozaman gözükmedi tabi, sora 8 kasıma gün verdi ozaman gözüktü. Sorada 23 kasımda kalp atışını duyduk. Yani sıkıntı yaratma gözükmezse de
Ya ben hamile olduğumu öğrenmeden önce başlamıştım, akşamları içiyordum 1 hafta kadar içtim, sora bulantılar başlayınca korktum arttırırsa diye. Bahane o da ya. Belkide bişi olmazdı. Dediğin gibi şurup şişesine koyup getirebiliriz, hazır eşimin öksürük şurubunun şişesi boşalmışkenBen pekmeze başlasam hangisi olduğu önemli değil bence
Bu arada sen naptın, doktora gitcenmi?
insallah gorursunuz keseyi canim sagliklaolur canım
yalnız cam şişe kullan..azcık limon sık birazda pekmez koy süper olur..
bunun kan değerlerini çabucak değiştrdiğini duymuştum..
yalnız dut pekmezini çok öneriyorlar aklında olsun canım..
bu arada 4 te randevu aldım :)
inşallah kese falan bişey görürüz :)))))))
ilacın adı ne minnoş..hayirli gunlewrr canlarrrinsallah gorursunuz keseyi canim saglikla
bizde dun gene gittik doktora dimirtayi takip ediyoz ya bi ilac verdi 10 gun sabah aksam icecekmisim ama nedir bilmiyom dumurta takibinde ole bisi varmi yaa yumurtayi buyutup catlatsin diye persembe gene gidip seyimi acicam
Kılzarrrrrr yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
az önce uyandım tuvalete gidicektim oturdum kuzenimin çıkmasını bekledim
yerimden kalktım bacagımda ıslaklık hissettim sabah çamaşırımı çıkarmıştım. Sonra tuvalete girdim tuvaletimi yaptım selpağa baya bir ıslaklık geldi sonra bacağıma baktım ıslanmıştı. Taaa eşofmanıma kadar ıslanmış.
Ben ne yapayım şimdi bu gelen suyum mudur yoksa akıntım mı.
Akıntı gibi gelmedi bu daha sıvı bişey. Hem akıntı bacaktan aşağı akar mı böyle ben hiç görmedim.
Ama bir gram ağrım yok
biolmiyom yabanci turkce olsa bende ne icin oldugunu anlardim herhalilacın adı ne minnoş..
vardı sanki
klomen yumurta içinmiydi??
allah bagislasin canim masallah size saglikla huzurla buyuutun insallahkızlar selam ben 8 ocakta sezaryen ile minik ipeğimi dünyaya getirdirm 50cm 3750g maşallah tombul yanaklı bir kız bebek:) darısı sizlerin başına
kızlar selam ben 8 ocakta sezaryen ile minik ipeğimi dünyaya getirdirm 50cm 3750g maşallah tombul yanaklı bir kız bebek:) darısı sizlerin başına
ay canım hiç tecrübem yok ki bişey diyeyim...gözünaydın canım.. Allah analı babalı büyütsün.....
Senin kıza arkadaş benim kız gelecek herhalde bugün. Doktorum yerinde değil yemekteymiş biraz bekleyeyim bakalım gelecek mi tekrar.
Bu su gelmesi bir kere mi olur yoksa ara ara gelir mi.
ayyy sıkıntıdan sancım olsada geri gidecek şimdi
gözünaydın canım.. Allah analı babalı büyütsün.....
Senin kıza arkadaş benim kız gelecek herhalde bugün. Doktorum yerinde değil yemekteymiş biraz bekleyeyim bakalım gelecek mi tekrar.
Bu su gelmesi bir kere mi olur yoksa ara ara gelir mi.
ayyy sıkıntıdan sancım olsada geri gidecek şimdi
maşallah kuzumkızlar selam ben 8 ocakta sezaryen ile minik ipeğimi dünyaya getirdirm 50cm 3750g maşallah tombul yanaklı bir kız bebek:) darısı sizlerin başına
ymurtalar gelişip tombul tombul olacakbiolmiyom yabanci turkce olsa bende ne icin oldugunu anlardim herhalkolemn yumurta icindide.bence bu klomen degil neyse icecez artik bindik bir alamete gisdiyok kyamete
Kılzarrrrrr yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
az önce uyandım tuvalete gidicektim oturdum kuzenimin çıkmasını bekledim
yerimden kalktım bacagımda ıslaklık hissettim sabah çamaşırımı çıkarmıştım. Sonra tuvalete girdim tuvaletimi yaptım selpağa baya bir ıslaklık geldi sonra bacağıma baktım ıslanmıştı. Taaa eşofmanıma kadar ıslanmış.
Ben ne yapayım şimdi bu gelen suyum mudur yoksa akıntım mı.
Akıntı gibi gelmedi bu daha sıvı bişey. Hem akıntı bacaktan aşağı akar mı böyle ben hiç görmedim.
Ama bir gram ağrım yok
kızlar selam ben 8 ocakta sezaryen ile minik ipeğimi dünyaya getirdirm 50cm 3750g maşallah tombul yanaklı bir kız bebek:) darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?