Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

olur canım
yalnız cam şişe kullan..azcık limon sık birazda pekmez koy süper olur..
bunun kan değerlerini çabucak değiştrdiğini duymuştum..
yalnız dut pekmezini çok öneriyorlar aklında olsun canım..

bu arada 4 te randevu aldım :)
inşallah kese falan bişey görürüz :)))))))

iyiym kuzum
şu doktorda iyigeçerse daha iyi olcam
inşallah görürsün canım keseyi ve güzel haberlerle gelirsin Miyopi bende de kansızlık var bende evde içemiyorum hiç işe getirsem mi diye düşünüyodum bi şurup şişesine koyup getirsek olur aslında Bende keçi boynuzu pekmezinin iyi geldiğini duymuştum evde var ama içen yok işte :44:

ay evet bende çok tembelim bu konuda.
aşka getirdiniz birazdan hazırlayayım
cam şişe olunca sorun olmaz bence..

iyiym kuzum
şu doktorda iyigeçerse daha iyi olcam

Hadi inşallah görürsün canım, ama sıkıntı yaratma, daha ne kadar geçtiki adetin? Bak benim bi hafta geçtiğinde idrar testinde çıktı 18 ekimdi sanırım, ozaman gözükmedi tabi, sora 8 kasıma gün verdi ozaman gözüktü. Sorada 23 kasımda kalp atışını duyduk. Yani sıkıntı yaratma gözükmezse de

Ya ben hamile olduğumu öğrenmeden önce başlamıştım, akşamları içiyordum 1 hafta kadar içtim, sora bulantılar başlayınca korktum arttırırsa diye. Bahane o da ya. Belkide bişi olmazdı. Dediğin gibi şurup şişesine koyup getirebiliriz, hazır eşimin öksürük şurubunun şişesi boşalmışken Ben pekmeze başlasam hangisi olduğu önemli değil bence

Bu arada sen naptın, doktora gitcenmi?

doğru diyorsun hangisi olduğu o kadar önemli değil aslında çünkü hepsi faydalı Iş içmekte canım

Yok ben doktora gitmedim canım bu ay böle geçsin dedim bakalım hayırlısı artık olmadı bu ay adet olursam giderim doktora :18:Ama keşke yine hormon tahllili yaptırsaydım iş işten geçti artık

Son düzenleme:
hayirli gunlewrr canlarrr insallah gorursunuz keseyi canim saglikla
bizde dun gene gittik doktora dimirtayi takip ediyoz ya bi ilac verdi 10 gun sabah aksam icecekmisim ama nedir bilmiyom dumurta takibinde ole bisi varmi yaa yumurtayi buyutup catlatsin diye persembe gene gidip seyimi acicam

ilacın adı ne minnoş..
vardı sanki
klomen yumurta içinmiydi??

Kılzarrrrrr yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
az önce uyandım tuvalete gidicektim oturdum kuzenimin çıkmasını bekledim
yerimden kalktım bacagımda ıslaklık hissettim sabah çamaşırımı çıkarmıştım. Sonra tuvalete girdim tuvaletimi yaptım selpağa baya bir ıslaklık geldi sonra bacağıma baktım ıslanmıştı. Taaa eşofmanıma kadar ıslanmış.
Ben ne yapayım şimdi bu gelen suyum mudur yoksa akıntım mı.
Akıntı gibi gelmedi bu daha sıvı bişey. Hem akıntı bacaktan aşağı akar mı böyle ben hiç görmedim.
Ama bir gram ağrım yok

kızlar selam ben 8 ocakta sezaryen ile minik ipeğimi dünyaya getirdirm 50cm 3750g maşallah tombul yanaklı bir kız bebek:) darısı sizlerin başına

doktora telefon aç biraz bekle devam ederse doktor git ağır birşey kaldrırısan olur ayaklarını havaya kaldır yat dinlen

ilacın adı ne minnoş..
vardı sanki
klomen yumurta içinmiydi??
biolmiyom yabanci turkce olsa bende ne icin oldugunu anlardim herhalkolemn yumurta icindide.bence bu klomen degil neyse icecez artik bindik bir alamete gisdiyok kyamete

kızlar selam ben 8 ocakta sezaryen ile minik ipeğimi dünyaya getirdirm 50cm 3750g maşallah tombul yanaklı bir kız bebek:) darısı sizlerin başına
allah bagislasin canim masallah size saglikla huzurla buyuutun insallah

gözünaydın canım.. Allah analı babalı büyütsün.....
Senin kıza arkadaş benim kız gelecek herhalde bugün. Doktorum yerinde değil yemekteymiş biraz bekleyeyim bakalım gelecek mi tekrar.
Bu su gelmesi bir kere mi olur yoksa ara ara gelir mi.
ayyy sıkıntıdan sancım olsada geri gidecek şimdi

ay canım hiç tecrübem yok ki bişey diyeyim...
su gelmesi böyle bişeymi acaba
bacaktan akacak kadar akıntın daha önce olmadıysa doktoruna sor,,hatta için rahat etsin bi görün istersen

ani bir şekildede olabilirmiş sızıntı şeklinde de olabilirmiş bir kaçgün sürebilirmiş dinlenmek gerek.

sagocum panik yapma ama gelen büyük ihtimal suyun. hepsi gelmemiş olabilir ama. bazen bir anda boşalıyor bazende azar azar geliyor. umarım şu an bi hastaneye gitmişsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…