Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

gitmedim canım.. belki dediğin gibidir.. bi doktora gitsem ii olacak yaaa izin almak ölüm gibi geliyooo

Çok iyi anlıyorum seni. Benim içinde izin almak ölüm. Helede şu sıra. Okadar çok doktora gittimki şu 1ayda. Artık mecbur kalsam nasıl izin isterim bilmiyorum. Ama yinede bence bi git doktora. Özel hastanelerde ctesi günüde muayene ediyorlar. İşe gitmiyosan sabahtan gidebilirsin. Bi sor istersen.

cumarteside çalışıyorum kuzum yaa bu izin olayı beni işden soğutuyor.. ama haftaya cumartesi belki bi fırsat yaratabilirim. cumartesi yarım mı tam gün mü çalışıyor acaba özel hastaneler :26:

Son düzenleme:
cumarteside çalışıyorum kuzum yaa bu izin olayı beni işden soğutuyor.. ama haftaya cumartesi belki bi fırsat yaratabilirim. cumartesi yarım mı tam gün mü çalışıyor acaba özel hastaneler :26:

Benim gittiğim yer yarım gün çalışıyor canım. Ama ara sor belki tümgün değilse bile 2-3e kadar çalışıyorlardır. Hastanelere para olsun biliyorsunki. Birde bazı hastanelerde geç saatlere kadar, doktorun randevusu varsa kalıyor. Onuda sor belki işten sonraya denk gelir. Yada yarım saat 1 saatle yırtarsın.

yarın arayıp bi araştırayım canım.. inşallah bulabilirim de giderim en azından ona göre umutlanırım dimi

yarın arayıp bi araştırayım canım.. inşallah bulabilirim de giderim en azından ona göre umutlanırım dimi

En azından sebep bilirsin. Ama kendimi bildim bileli düzensiz demiştin ya, ben ona takıldım. Bir sebebi olması gerekmezmi düzensiz olmasının? Yani tabi kötü bir sebep olmasın ama neden düzensiz olurki? Benim ilk adet olduumda bir düzensizliğim olmuştu onun dışında çok stres yaptıım bi kaç olayın dışında düzensizlik olmadı. Birde 3-4 seneden beri 10 gün sürüyor başladığı zaman bir türlü başlamıyor, bitmeye geldimi de 10 günden önce bitmiyor. Ben biara ona kafayı taktım. İlk başlarda bir gittim bişi yok dedi doktor. Geçen sene evlenmeden önce gittim yine bişi yok dedi. Çocuk düşünmeye başladıımızda gitmiştik, yine sordum sorun yok düzenin böyle demekki demişti.

Yani bu tür şeylerde doktora gitmekte yarar var. Annende yada halalarında varmı böyle bir durum?

slmlarr miyopi sende hamilelik varmı

yok cnm hiç olmadıı geçmiş olsun bu arada,üzüldüm hayırlısı inşallahh

Teşekkür ederim canım. Çok üzüldüm bende başta ama hayırlısı buymuş ne diyebilirizki. Neyse ben bu konuyu çok konuşmak istemiyorum, kusura bakma olurmu.

Siz denemelere devammı ediyorsunuz? Kaç aydır?

ok asıl sen kusura bakma cnm 15 aydır devam ediyorukk bu ay serophene kullandım,çatlatma iğnesi vuruldum bekliyoruzz ama zaman geçmek bilmiyokii,normalde fıldır fıldır geçerdii

ok asıl sen kusura bakma cnm 15 aydır devam ediyorukk bu ay serophene kullandım,çatlatma iğnesi vuruldum bekliyoruzz ama zaman geçmek bilmiyokii,normalde fıldır fıldır geçerdii

Beklediğin zaman geçmek bilmez. İstiyorsun ya geçip gitmesini. Sabret biraz, inşallah güzel haberlerle geleceksin yakında topiğe. Burdaki birçok kişi hamile kaldı, kalamayanlarda Rabbimin izniyle, hayırlısıyla en kısa sürede güzel haberler alacak merak etme. Bol bol dua et, herşeyin bir zamanı vardır

evet haklısınn topici takip ediyorumm bi çok arkadaşımız hamile ve dediğin gibi geriside gelecek inşallahh,dua ediyorum sürekli Rabbim hepimize nasip eder inşallahh

evet haklısınn topici takip ediyorumm bi çok arkadaşımız hamile ve dediğin gibi geriside gelecek inşallahh,dua ediyorum sürekli Rabbim hepimize nasip eder inşallahh

İnşallah canım. Ben şimdi çıkıyorum dikkat et kendine. İyi akşamlar. Yarın görüşürüz inşallah

selam kızlar nasılsınız bakalımmm bende memlekete gittim geldim 3 günlügüne :) sonra ablamlar bana geldi misafirlerim var yani pek sık giremiyorum bu sebeptenn bende bu ay aşılama ya start verdim cuma kontrole gidecegim igne kullanıyorum yumoşlarım büyümüş olur inşallahh dua edin bana kızlarr yine gelirim bekleyin beni özledim de sizi kimsede yok bu saatte ama neysehadi hoşcakalınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…