Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kıslaaarr doğum ve bebe çantası hazırlamaya başladınızmı netten bi liste buldum atıyım sizede belki unuttuklarınız vardırr

doğum Çantasına Anne Adayı İçin Konulması Gerekenler :

Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
Yakınlarınızın telefon numaraları
Nakit para
3 adet önden açılan gecelik
1 adet sabahlık
Deodorant, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız
Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant, kırmızı taç :)
3-4 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
1 paket hijyenik kadın pedi
1-2 adet atlet
Kağıt peçete ve havlu
Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen alçak topuklu, kaymayan bir çift terlik
Sizi dinlendirip rahatlatacak sevdiğiniz kitap, dergi, mp3 çalar, teyp, radyo, cd vb.
Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık

Doğum Çantasına Bebişiniz İçin Konulması Gerekenler :

2 tane badi (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane ağız mendili
2 tane pijama altı
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3–4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu, ıslak mendil
2 tane önlük
2 tane yelek
Bebe şampuanı
Saç Fırçası
Kirli çamaşır torbası
Bebek yatağı için çarşaf

sago naptı acaba??

duygu tecrübeli bir anne lazımdı bize iyiiiiiiiiikkiiii varsıııınnnnnn

sağol ecemcim elimden geldiği kadar yaşadıklarımı ve bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum sizinle. ama inan her hamilelik o kadar farklı ki . şu an ki hamileliğim de çok acemiyim. çünkü ilkinde çok rahat bir hamilelik geçirmiştim. hiç ağrı sızı,kanama,şkayetim olmamıştı ama bunda hepsini yaşıyorum. mesela ilki kaburgalarıma tırmanıyordu doğuma gittiğim gün bile ağzımdan çıkacak gibi yukardaydı hep. bu da kasıklarımda duruyor nerdeyse çıkcam diyor sanki aşağıdan. ama bazı şeyler ortak tabi yinede insanın içini rahatlatıyor birinden duymak. ben hep burdayım sizin için

Kizlar doktoruma anca ulasabildim. Bor gel seni goreyim dedi. Simdi bir dus alip gidicem. Kasiklarimda da hafif agri basladi gibi ama insallah yaniliorumdur bana oyle geliodur ins. Sırtımin sag tarafindada hafif hafif agri var merak etmeyin diye haber vereyim dedim. Dua edin bana gelmio olsun zillim

ay sen anlatırken aynı ağrıları bende hissettim sago ya..
Allah yardımcınız olsun...

Son düzenleme:

pek sanmıorum ama cnm yinede inşallah gelmiodur guzucuk...

sagocum inşallah kızın biraz daha sabreder sağlıcakla gelirsin rabbim yardımcın olsun

ecem de gitmiştir şimdi doktora o da güzel haberlerle gelir inşallah

mimoza perşembe günü geliyor demek topiğimizin 2. meleği sağlıcakla al kucağına inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. bu akşam ya da olmadı yarın akşam mutlaka okurum senin içinde yasin. allah hepimizin dualerini kabul etsin inşallah. biri bi liste yapsın artık da elimizden geldiğince başlayalım kızlar dualara artık bebişlerimiz geliyor teker teker

slm kızlar :))

geldım ben doktordan ,doktor dedı normal hersey:)) degerlerım ıyıymıs ,,tıroıdı sordum cok degıskenlık gosterdıgını dedı sınırlar ıcınde oldugu ıcın dedı sorun teskıl etmez dedı,,dereotu tuket dedı ,,,cuma yada cumartesı kendı doktoruma gıtcem gostercem ,,uff kesın esımden spermıogram testı ıstıcek ,,,ne tepkı verır bılmıorum acıkcası esım yanı ters tepkı vermez dıe dusunuorum ,,
dedıydı eger hormonlar senın normal cıkarsa esınden test ıstıcem dıe,,,

ya istesin ne olcakbenim odunumda daha yaptirmadi kis su misali bu yumurta takibinde ilac veriyomu doktor dun gene gittik biz 3 gunde bir gidiyok dun ilav verdi bi tane 10 gunsabah aksam icecekmisim biliyonmu?

üzgünüm sumisali.sanırım aranızda en uzun benim

hee dıon bırıncı bellı benım ıkıncı kım :))))))))
tamam be ıkıncı en uzun evlı ben olayım :))))
hee ama bende en kısa surede tanısıp evlenen olurum :))) bırıncılıgı kımseye vermem bu konuda :)))
hazıranda tanısdık ekımde de evlendık :)))))))))))

Kızlar ben geldim kasılmadan dolayı su sızması olmus doguma daha var anlayacagınız doktor bisey olursa ihmal etme ara beni hemen dedi haftaya yine gidixem. Bu arada zillim 2200 grm olmus. On gun onden gidio gelisimi. Uc hafta daha icerde kalması lazım

ya istesin ne olcakbenim odunumda daha yaptirmadi kis su misali bu yumurta takibinde ilac veriyomu doktor dun gene gittik biz 3 gunde bir gidiyok dun ilav verdi bi tane 10 gunsabah aksam icecekmisim biliyonmu?

eger ben dersem yaptırmaz ,,ama doktor derse yaptırır benım kocam doktor ne derse eder:))) sıgarayı bırakmak dısında tabı:)
ya bana ılac vermedı yumurta takıbınde ,,,yanı yumurtlamanda sorun yok dedı bana hatta muayeneye sıraasında dedıydı yumurtluon dıe,,belkı bu sefer gıttıgımde verır ama sımdılık bı ılac vermedı ,,eee sana ne dıyerek verdı ılacı?

ıyı barı yaa,,,dınlen bol bol ,,,senın zıllıde pek nazlı cıkdı totusunu ısırdıgımmmmmmmmmmmmm

himm hizliymissinbizde mayista danistik ekimde evlendik

oh allahasukur sevindim dikkat et canim

yok benim odun yaptirir desemde ben israr etmiyom doktor desin sonra yaptirsinbenim adetin bittigi gun gitmistim dedi yumurtayi takipm etcez dunde gittik ucuncu kez buyuyo yumurta gayet iyi diyo hersey dun bi ilac yazdi dedi gunde iki defa icecen kocamin anladigi bu yani ben kadinin dilinden anlamiyomama galiba yumurtayi buyutup catlatmak icin olabilirgerci doktor konusurken iki defa progestan dedi sanki ama ilacin ustunde ole yazmiyoprogestan bebek tutunsun diye verilmiyomu? ayyy sanki bulmaca cozuyom

Canım hadi hayırlısı olsun, biraz daha dayanın, tut içinde zilliyi çıkarma sakın ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…