sago naptı acaba??
duygu tecrübeli bir anne lazımdı bizeiyiiiiiiiiikkiiii varsıııınnnnnn
ay sen anlatırken aynı ağrıları bende hissettim sago ya..Kizlar doktoruma anca ulasabildim. Bor gel seni goreyim dedi. Simdi bir dus alip gidicem. Kasiklarimda da hafif agri basladi gibi ama insallah yaniliorumdur bana oyle geliodur ins. Sırtımin sag tarafindada hafif hafif agri var merak etmeyin diye haber vereyim dedim. Dua edin bana gelmio olsun zillim
Kizlar doktoruma anca ulasabildim. Bor gel seni goreyim dedi. Simdi bir dus alip gidicem. Kasiklarimda da hafif agri basladi gibi ama insallah yaniliorumdur bana oyle geliodur ins. Sırtımin sag tarafindada hafif hafif agri var merak etmeyin diye haber vereyim dedim. Dua edin bana gelmio olsun zillim
ya istesin ne olcakslm kızlar :))
geldım ben doktordan ,doktor dedı normal hersey:)) degerlerım ıyıymıs ,,tıroıdı sordum cok degıskenlık gosterdıgını dedı sınırlar ıcınde oldugu ıcın dedı sorun teskıl etmez dedı,,dereotu tuket dedı ,,,cuma yada cumartesı kendı doktoruma gıtcem gostercem ,,uff kesın esımden spermıogram testı ıstıcek ,,,ne tepkı verır bılmıorum acıkcası esım yanı ters tepkı vermez dıe dusunuorum ,,
dedıydı eger hormonlar senın normal cıkarsa esınden test ıstıcem dıe,,,
üzgünüm sumisali.sanırım aranızda en uzun benim
ya istesin ne olcakbenim odunumda daha yaptirmadi kis su misali bu yumurta takibinde ilac veriyomu doktor dun gene gittik biz 3 gunde bir gidiyok dun ilav verdi bi tane 10 gunsabah aksam icecekmisim biliyonmu?
Kızlar ben geldim kasılmadan dolayı su sızması olmus doguma daha var anlayacagınız doktor bisey olursa ihmal etme ara beni hemen dedi haftaya yine gidixem. Bu arada zillim 2200 grm olmus. On gun onden gidio gelisimi. Uc hafta daha icerde kalması lazım
himm hizliymissinhee dıon bırıncı bellı benım ıkıncı kım :))))))))
tamam be ıkıncı en uzun evlı ben olayım :))))
hee ama bende en kısa surede tanısıp evlenen olurum :))) bırıncılıgı kımseye vermem bu konuda :)))
hazıranda tanısdık ekımde de evlendık :)))))))))))
oh allahasukur sevindim dikkat et canimKızlar ben geldim kasılmadan dolayı su sızması olmus doguma daha var anlayacagınız doktor bisey olursa ihmal etme ara beni hemen dedi haftaya yine gidixem. Bu arada zillim 2200 grm olmus. On gun onden gidio gelisimi. Uc hafta daha icerde kalması lazım
yok benim odun yaptirir desemde ben israr etmiyom doktor desin sonra yaptirsineger ben dersem yaptırmaz ,,ama doktor derse yaptırır benım kocam doktor ne derse eder:))) sıgarayı bırakmak dısında tabı:)
ya bana ılac vermedı yumurta takıbınde ,,,yanı yumurtlamanda sorun yok dedı bana hatta muayeneye sıraasında dedıydı yumurtluon dıe,,belkı bu sefer gıttıgımde verır ama sımdılık bı ılac vermedı ,,eee sana ne dıyerek verdı ılacı?
Kızlar ben geldim kasılmadan dolayı su sızması olmus doguma daha var anlayacagınız doktor bisey olursa ihmal etme ara beni hemen dedi haftaya yine gidixem. Bu arada zillim 2200 grm olmus. On gun onden gidio gelisimi. Uc hafta daha icerde kalması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?