himm hizliymissinbizde mayista danistik ekimde evlendik
oh allahasukur sevindim dikkat et canim
yok benim odun yaptirir desemde ben israr etmiyom doktor desin sonra yaptirsinbenim adetin bittigi gun gitmistim dedi yumurtayi takipm etcez dunde gittik ucuncu kez buyuyo yumurta gayet iyi diyo hersey dun bi ilac yazdi dedi gunde iki defa icecen kocamin anladigi bu yani ben kadinin dilinden anlamiyom ama galiba yumurtayi buyutup catlatmak icin olabilir gerci doktor konusurken iki defa progestan dedi sanki ama ilacin ustunde ole yazmiyo progestan bebek tutunsun diye verilmiyomu? ayyy sanki bulmaca cozuyom
hadiya
o meraba diyip hemen nikah memuruylami istemeye gelmek istiyodueee adami buyulemissin
kızlar geldim ben
gittik ama keseyi tam olarak göremedik,15 mm lik bişey var ama tam diyemiyorum dedi...ama rahim kalınlığı falan iyi dedi..kan testi istedi tabii sonuç yarın çıkacak..aprikopal mı neyse o kokan vitamini dayadı yine..
5+5 haftada kese görünmemesi normalmi ki,beynim durdu
normal canim sen telas etme ben 7 haftada anca gorenleri biliyom sen cok erken ogrendin yaa sure sana cok uzun geldi daha yeni gecikmis oluyosun normaldekızlar geldim ben
gittik ama keseyi tam olarak göremedik,15 mm lik bişey var ama tam diyemiyorum dedi...ama rahim kalınlığı falan iyi dedi..kan testi istedi tabii sonuç yarın çıkacak..aprikopal mı neyse o kokan vitamini dayadı yine..
ewet yaa bildigin falci gibi neyse halin ciksin falinhım,,ya progestan ıkıncıye ben gebeyken kanama olurken verdıydı doktor ,,ama sadece o amaclı degıldır sanırım rahımı kuvvetlendırmek ıcınde verebılır belkı hanı bebek olusursa tutsun falan dıe de olabılır,,,
ee turk doktor yok mu orda ona gıt yada sen bıran once onların dılını ogrennnnnnn:))))))))
ya her doktorun tedavı seklı farklı oluyo,,sankı dersın hepsı farklı kıtap okuyo:)))
kızlar geldim ben
bende Allah a bıraktım artık..Canım ben sana dedim ya, kafaya takma, biraz erken gittin gibi geldi bana zaten. Ben 18 ekimde idrar testi yaptım, bi gün sora gittim doktora bişi görmedi beni 3 hafta sonra çağırdı. Kafaya takma, hala adet olmadığına göre sorun yok canımBen hergün öle diyordum doktora gidene kadar, bugünde adet olmadım demekki test doğru
bişey gördü ama tam kese diyemedi..hosgeldın bugun doktor gunu:))))
sonucda kese gorulmus ,,,kalp atısı sanırım duyumadın kı olabılır sonucda 8 haftaya kadar duyulamayabılıo,,
yanı gec dollenme oldugu ıcın kesen kucuk olabılır canını sıkma ,,
nıe kan testın yarın cıkıo devlet hastanesı bıle 2 saat sonra cıkıo ,,
bişey gördü ama tam kese diyemedi..
saat 8 gibi çıkar ama doktor olmuyor o saatte..
1 gün daha bekleyiş sürecek bakalım
Kızlar ben geldim kasılmadan dolayı su sızması olmus doguma daha var anlayacagınız doktor bisey olursa ihmal etme ara beni hemen dedi haftaya yine gidixem. Bu arada zillim 2200 grm olmus. On gun onden gidio gelisimi. Uc hafta daha icerde kalması lazım
bende netten sonuca bakmaya çalışmıştım ama nasıl bişeyse açılmıyor sayfa..bak sonucda kucuk ama cok sukur dıs gebelık deıl ,,dıs gebelık olsa rahımde kucukde olsa kese goremezdı,,
yanı suan daha cok kucuk kı ,,
telas etme canını sıkma,, hersey guzel olcak :)))
8de cıkıosa devlet hastaanesıyse hastanenın ınternet sayfasına gır orda laboratuar sonucları tıkla,tc nı sonrada hastanedekı barkot numaranı gır sonucları goruon,,
ozel ıse 6 ara sor cıkar mutlaka ,,4 gıbı verdın sanırım,,
merakda bırakmayın bızı beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bende netten sonuca bakmaya çalışmıştım ama nasıl bişeyse açılmıyor sayfa..
okudumda 5.haftada vajinal ultrasonla görüneblrmiş..en iyisi 1 hafta daha beklemek..
kocamın aklına uydum..hee nası acılmıo beee ,,,
dene sureklı acılsın ,,,,,
ya ben herzaman ne dıom cahıl olun accuk dıe ne okuon 5. haftada vajınalde gorunurmus dıe
ona bakılırsa 4. haftadan kalp atısı duyulurmu duyulmaz ben ılk gebelıgımde 4. haftamdı keseyı gordu kalp atısınıda duydu doktor bıle sasırdı bu kadar erken nasıl duyuldu dıe,,,
o yuzden olmıcak dıe bıse yok gec dollenme belkı o yuzden kesen kucuk,,,5 haftalık bebenın kesesının ne kadar olmasını beklıonus kı ,,,
sana dedık dıme o kadar cabuk gıtme doktora dıe accuk bekle 6 haftan bıtsın 7 haftalık ol dedık dıme
ohh beee ne fırca kaydım ama
saka bı yana cıdden moralını bozma ,,lutfen
kocamın aklına uydum..
dur bende akşam ona fırça kayayım
yoksa ben pazartesi gidecektim.....
amaaaaaaaaaaaan geç olsunda güç olmasın :))
karnımın sol trafı morarık,sağ tarafı sağlam..
görende zanneder hep aynı yere batırmışım iğneyi..
karnım büyümeden 4 ayı göbekle geçireyim dedim,gerilince yapamam belki diye..uyma kocanın aklına ne bılır o
yok cokda fırcalama kocanı ne bılsın adam,,,
bacakdan falanda yapılıo dıe bılıomm ben, koldan falan ,,
karnım büyümeden 4 ayı göbekle geçireyim dedim,gerilince yapamam belki diye..
kalan aylarda kollar bacaklar falann..
polise ne gerek var o kollarla yazın tişört giysem ,gören zanneder kocam dövüyor beniyanlıc dusunsene kollara gecıon mosmor oluyo tesaduf polıs cevırmesı dıo acın kollara bakcam goruo senın kollar mosmor dıo uyusturucu mu kullanıon dogru hastaneye tahlıle,
cok mu tuhaf senaryo yazdım ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?