polise ne gerek var o kollarla yazın tişört giysem ,gören zanneder kocam dövüyor beni
kollar en son ,görünmeyen yerlere şimdilik
yanlış tesbituff bee evlensen bı dert evlenmesen bı dert cocuk yapsan bı dert yapmasan bı dert,,
ne sınır bozucu yaaaaaaa:))
hem hamıle ol hemde mosmor
bak fırsat bu fırsat bakdın kocan senı sınır edıo aılesının yanına gıdınce ac kollarını bük boynunu saga gozlerın de yaşlı olsun de kaynana kocam benı dovuyo ıste kanıtı dıe ac kollarını sok olsunlar kut dıe bayılıversınler oldukları yere
yanlış tesbit
ben öyle desem kaynanam kocamı alnından öper
gerçi hamileyken belki kızabilir
çözemedim ben o kadını her an herşey olabilir
kaynana pamuk olup gelinin başına düşse,gelin of başım kırıldı dermiş...hadı be yapmaz oyle bıse ,,,gercı kaynanaların sagı solu bellı olmuyo ya neyse,,,
bazen dıom ıyıkı kaynanam yok dıe ,,,ama ne bılım olsun ısterdım,,
kaynana pamuk olup gelinin başına düşse,gelin of başım kırıldı dermiş...
iyi olanıda var ama bizim topluma o gen işlemiş belkide..
oysa yapacakları tek şey " siz bilirsiniz" deyip,hiçbişeye karışmamak...
artık gelinlerde eskisi gibi çekmiyor dert tasa
benim alt komşum boşandı 1,5 senede
annemlerin alt komşusu 6 ayda boşandı
biz nişanlıyken eşimin arkadaşının düğününe gittik onlarda 2 ayda boşandı..
ve 3 ününde sorunu aileler...
erkeklerimiz hem eşine hemde annelerine ağırlıklarını koymakta zorlanıyolar...muzmutun dediği ODUNLARRRR
canım Allah korkusu olana rastlamak lazım..ya acıkcası bızde kaynana sorunu yok kayınpeder var o da bızle,ama kaynanamın bızle olmasını tercıh ederdım,,
yanı gelın accuk susmayı bılse kaynanada herseyı ben bılırım tavrı sergılemese belkıde hersey daha guzel olur,,
erkekerde anlamadıgım sey nedense evlendıklerınde annelerının kıymetlı olması ,,kımse aılenı at cope demıo ama kadın temızlıge gıtmedı dıe laf edıo ,,tuhaf bı durum acıkcası,,
benimkide iyilerden galiba allah razi olsunya acıkcası bızde kaynana sorunu yok kayınpeder var o da bızle,ama kaynanamın bızle olmasını tercıh ederdım,,
yanı gelın accuk susmayı bılse kaynanada herseyı ben bılırım tavrı sergılemese belkıde hersey daha guzel olur,,
erkekerde anlamadıgım sey nedense evlendıklerınde annelerının kıymetlı olması ,,kımse aılenı at cope demıo ama kadın temızlıge gıtmedı dıe laf edıo ,,tuhaf bı durum acıkcası,,
kızlar bugun dısardaydım anca geldım eve..
bıde sabuntozu aldım dalinin attım makıneye bebısın gıysılerını bı hevesle
yaa ben dun cok baharatlı yedım..ve bugun elım ayagım hep sisti..
37 numara gıyen ben 39 a sıgamadım bugun
ben bu ödemı nasıl atcam yaaa..bol bol su ıcıyorum,ama ıctıgım kadar işemiyorum
yarın doktora gıtcem ve bu ödem dırek kıloma yansıcak..
bugun halamda tartıldım 3 kılo fazla cıktım ıkı hafta oncekı kılomdan..
o tabloyu gördugumden berı su ıcıyorum:S
bu arada hergun yuruyus yapmaya karar verdım..cunku karnım hala dimdik..
yuruyus bebegın asagıya ınmesını saglıyormus..
oooff bakalım benımkı kac kılo olmus..yarın görcez
bu arada sago aklımı aldın..neysekı bıseyın yokmus cok sukur..
maşallahh oğluşunaa bitanemmmm Allahım nazarlardan saklasın ve Rabbimm doğum şeklini gönlüne göre hayırlı olanı versin ve bi avazda doğuralım zanında inşallahhh
Oyyyy maşallah maşallahhh tosun pasaya. Canım hayırlısı oldun halkında ins. Sagsaglim al kucagına yavrudunu.
Bende zillimin dogacagı tarihi gordum ruyamda hadi baqalım hsyırlısı
Kızlar ben geldim kasılmadan dolayı su sızması olmus doguma daha var anlayacagınız doktor bisey olursa ihmal etme ara beni hemen dedi haftaya yine gidixem. Bu arada zillim 2200 grm olmus. On gun onden gidio gelisimi. Uc hafta daha icerde kalması lazım
topigi ben acayim dedim benden hizli ciktin seray hayirli sabahlar kizlar hadi uaynijn artikGünaydın kızlarrrr
3 te yattım eşim giderken yine uyandım. Oğluşum hiç uyumadı o kadar çok ve sert tekmeler attı ki doğurcam sandım. Artık kaburgalarıma öyle bir vuruyor ki bazen gözümden yaş geliyor. Vurdukçada aşağıya doğru ittiriyor kendini baskı yapıyor. Dedim kesin geliyor bu gece. Neyse sonra bi muz yedim bi bardak süt içtim sakinleşti demek acıkmıştı velet.
Sagocuwaalla korktum okurken ama şükür iyisiniz ikinizde. Ne zilliymiş senin şu kızın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?