Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

polise ne gerek var o kollarla yazın tişört giysem ,gören zanneder kocam dövüyor beni
kollar en son ,görünmeyen yerlere şimdilik

uff bee evlensen bı dert evlenmesen bı dert cocuk yapsan bı dert yapmasan bı dert,,
ne sınır bozucu yaaaaaaa:))
hem hamıle ol hemde mosmor
bak fırsat bu fırsat bakdın kocan senı sınır edıo aılesının yanına gıdınce ac kollarını bük boynunu saga gozlerın de yaşlı olsun de kaynana kocam benı dovuyo ıste kanıtı dıe ac kollarını sok olsunlar kut dıe bayılıversınler oldukları yere

yanlış tesbit
ben öyle desem kaynanam kocamı alnından öper
gerçi hamileyken belki kızabilir
çözemedim ben o kadını her an herşey olabilir

yanlış tesbit
ben öyle desem kaynanam kocamı alnından öper
gerçi hamileyken belki kızabilir
çözemedim ben o kadını her an herşey olabilir

hadı be yapmaz oyle bıse ,,,gercı kaynanaların sagı solu bellı olmuyo ya neyse,,,
bazen dıom ıyıkı kaynanam yok dıe ,,,ama ne bılım olsun ısterdım,,

hadı be yapmaz oyle bıse ,,,gercı kaynanaların sagı solu bellı olmuyo ya neyse,,,
bazen dıom ıyıkı kaynanam yok dıe ,,,ama ne bılım olsun ısterdım,,
kaynana pamuk olup gelinin başına düşse,gelin of başım kırıldı dermiş...
iyi olanıda var ama bizim topluma o gen işlemiş belkide..
oysa yapacakları tek şey " siz bilirsiniz" deyip,hiçbişeye karışmamak...
artık gelinlerde eskisi gibi çekmiyor dert tasa
benim alt komşum boşandı 1,5 senede
annemlerin alt komşusu 6 ayda boşandı
biz nişanlıyken eşimin arkadaşının düğününe gittik onlarda 2 ayda boşandı..
ve 3 ününde sorunu aileler...
erkeklerimiz hem eşine hemde annelerine ağırlıklarını koymakta zorlanıyolar...muzmutun dediği ODUNLARRRR

ya acıkcası bızde kaynana sorunu yok kayınpeder var o da bızle,ama kaynanamın bızle olmasını tercıh ederdım,,
yanı gelın accuk susmayı bılse kaynanada herseyı ben bılırım tavrı sergılemese belkıde hersey daha guzel olur,,
erkekerde anlamadıgım sey nedense evlendıklerınde annelerının kıymetlı olması ,,kımse aılenı at cope demıo ama kadın temızlıge gıtmedı dıe laf edıo ,,tuhaf bı durum acıkcası,,

canım Allah korkusu olana rastlamak lazım..
ben o susma yöntemini denedim ilkinde,,yok canım olmuyor..bu defada nasıl olsa bu salak sesi çıkmıyor diye iyice üstüne geliyolar..bende bir noktadan sonra patlama yaşadım ve kısasa kısas yapıyorum,anında cevap veriyorum artık..şimdide her lafa bir cevabın var oldu adım ama olsun...karşımdaki insanlarında cevabı olsa sakınacak insanlar değil...

benimkide iyilerden galiba allah razi olsungerci ters bi huyu var o konuda ustune gitmessen tmm bende o konuda ustune gitmiyom oda beni sever oglundan once beni sorar hep yeni evlenmistik bahceye giderdi bana cicek toplardi incir ceviz taze toplar getirirdi kocamdan cok onla romantizim yasamistim bu yil benim haberim yok annemlere zeytin koy bulguru falan yollamis ta izmire orda koylerine yakin yasayan iki amcama ve ablama zeytin yollamis bidon bidon allah razi olsun bak turkiyeye gittim 25 gun annemlerde kaldim 5 gun onlarda hic sorun etmediler bizi taniyan herkes gelmis gecmis en ornek gelin kaynana diyo tabi yakinda degiliz anlasiyoz ne diyosa onu kirmiyorum gittigimde cok ozenerek bol hediye aliyom oda bana iyi kocam cok kiskanir bizim bu kadar iyi olamizi bu odunlara yaranilmiyoo anamm

bende kaçıom kocam aradı,beni alıp uzak diyarlara götürecekmiş :)
muzmut yorumunu okuycam kuzum sen yaz minnoşşşş

kızlar bugun dısardaydım anca geldım eve..
bıde sabuntozu aldım dalinin attım makıneye bebısın gıysılerını bı hevesle
yaa ben dun cok baharatlı yedım..ve bugun elım ayagım hep sisti..
37 numara gıyen ben 39 a sıgamadım bugun
ben bu ödemı nasıl atcam yaaa..bol bol su ıcıyorum,ama ıctıgım kadar işemiyorum
yarın doktora gıtcem ve bu ödem dırek kıloma yansıcak..
bugun halamda tartıldım 3 kılo fazla cıktım ıkı hafta oncekı kılomdan..
o tabloyu gördugumden berı su ıcıyorum:S
bu arada hergun yuruyus yapmaya karar verdım..cunku karnım hala dimdik..
yuruyus bebegın asagıya ınmesını saglıyormus..
oooff bakalım benımkı kac kılo olmus..yarın görcez

bu arada sago aklımı aldın..neysekı bıseyın yokmus cok sukur..

normal sartlarda maydanoz suyu odemı atar ama gebe oldugun ıcın bunu ıcme ıyı deıl cunku ,,,
bol sıvı al ,,bu da odemı sokturur,,,
heee tuzu azalt,,
normal dogum ıcın doktor ablama hergun yuru dedı,,ama oyle 2 saat yurumek deıl aralıksız,,,
mesela 20 dk mısal yurucen sonra10 dk dınlencen dedı,,yurudugunun yarısı dınlencen dedı ,,
oglene dogru cıkıodu ablam bı saat yuruodu dınlenerek sonra eve gelıodu yemek yıyodu evın ısını halledıodu ıkındı gıbı tekrar yuruodu dınlenerek,,,normal dogum ettı 2 dıkısı vardı sadece

Ahhhh kzlar birde bana sorun walla hastaneye gidene kadar kırk takla attım walla Allah'tan bisey cıkmadı ama doktorum oturmamı bile yasakladı. Benim zillinin bası tam dogum yolunda otururken de baskı yapar dedi. Yemek yemek tuvalete gitmek dısında kalkmak yok. Artık dayanacagız. Üc hafta sonraya kadar dayanmam lazım. Üc hafta sonrası tam da rüyamda gordugum doğum tarihine denk gelio. İnsallah ondan once gelmez

maşallahh oğluşunaa bitanemmmm Allahım nazarlardan saklasın ve Rabbimm doğum şeklini gönlüne göre hayırlı olanı versin ve bi avazda doğuralım zanında inşallahhh

Amin canım hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Oyyyy maşallah maşallahhh tosun pasaya. Canım hayırlısı oldun halkında ins. Sagsaglim al kucagına yavrudunu.
Bende zillimin dogacagı tarihi gordum ruyamda hadi baqalım hsyırlısı

İnşallah çok erken gelmez canım zillin öyle şartlandırma kendini. Belki düzelir herşey erken doğum falan olmaz.

Sagocum valla korktum okurken ama şükür iyisiniz ikinizde. Ne zilliymiş senin şu kızın :)

Günaydın kızlarrrr

3 te yattım eşim giderken yine uyandım. Oğluşum hiç uyumadı o kadar çok ve sert tekmeler attı ki doğurcam sandım. Artık kaburgalarıma öyle bir vuruyor ki bazen gözümden yaş geliyor. Vurdukçada aşağıya doğru ittiriyor kendini baskı yapıyor. Dedim kesin geliyor bu gece. Neyse sonra bi muz yedim bi bardak süt içtim sakinleşti demek acıkmıştı velet.

Son düzenleme:
topigi ben acayim dedim benden hizli ciktin seray hayirli sabahlar kizlar hadi uaynijn artik

Sagocuwaalla korktum okurken ama şükür iyisiniz ikinizde. Ne zilliymiş senin şu kızın :)

Walla öyle canm cok cekeceğim war benim bu zilliden. Dun doktora gidene kadar karnım oyle bir kasıldıki karnımı yarıp cikacak sandm doktorun kapısına gittik hic bisey yok normal haline gecti.

Bu arada herkese günaydın kızlar......
Kandiliniz mübarek olsun Rabbim herkesin dualarını ksbul etsin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…