Günaydın kızlarrrr
3 te yattım eşim giderken yine uyandım. Oğluşum hiç uyumadı o kadar çok ve sert tekmeler attı ki doğurcam sandım. Artık kaburgalarıma öyle bir vuruyor ki bazen gözümden yaş geliyor. Vurdukçada aşağıya doğru ittiriyor kendini baskı yapıyor. Dedim kesin geliyor bu gece. Neyse sonra bi muz yedim bi bardak süt içtim sakinleşti demek acıkmıştı velet.
Bu arada herkese günaydın kızlar......
Kandiliniz mübarek olsun Rabbim herkesin dualarını ksbul etsin insallah...
Günaydınlar kızlar;
Bugün bayaı erksl mevcut. Bende gazeteye falan bakıyordum daha gelen yoktur diye. Hepinizin kandili mübarek olsun, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Canım eç bırakma oğluşunuayy bende çok merak ediyorum şu hareketlerini hissetme olayını. Birde benim hala karnım pek çıkmadı, küçükmü kalıyor beb eğim yoksa? Seraycım seninde mi geç büyümüştü karnın, kaçıncı haftalarda?
Günaydın canım, bugün nasılsın? Sanada hayırlı kandiller, bol bol dua et, zillin dursun daha yerinde. Bİrde güzel düşün güzel olsun. Ben geçende rüyamda 40.haftayı doldurduğum günü gördüm, ufacık bi sancım bile yoktu. Akşama kadar bekledim ama doğuramadımhayır olsun, bendede geç doğurma korkusu var
gunaydın kızlar..
kandılınız mubarek olsuunnn..
cok sukur kesıntısız bı uyku uyudum..
anaaaam uyanmadan uyumak ne buyuk luksmus yaaa
Ohhhh ne güzel bende kırk kere uyanıorum walla....
Kızlar bugun dogum yapan kimdi unutmusum bn. Yanlısda hatırrlıo olabilirim
Dua icin sordum cnm zaten. Allah yardımcısı olsun.CanıAlln deilde ykuculdacak demişti eylül. Mimozaydı sanırım. Bugün onun içinde dualarımızı eksik etmeyelim inşallah
ALLAHTAN hayirlisini iste canim uzme kendini bundada mutlaka bir hayir vardirsabah kalktım leke gelmiş..doktora gittik değerim 376..
düşeecek yani..
kimyasal diyor doktor ama cumartesine kadar iğnene ilacına devam et dedi..
ağrılarıma bakınca faydası olmayacak sanırım..
ruhende bedenende çok yoruldum artık sürekli başa dönmekten..
sabah kalktım leke gelmiş..doktora gittik değerim 376..
düşeecek yani..
ecemcim hakkında hayırlısı olsun canımsabah kalktım leke gelmiş..doktora gittik değerim 376..
düşeecek yani..
düşeecek yani..
Günaydınlar kızlar;
Bugün bayaı erkenciler mevcut. Bende gazeteye falan bakıyordum daha gelen yoktur diye. Hepinizin kandili mübarek olsun, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Canım eç bırakma oğluşunuayy bende çok merak ediyorum şu hareketlerini hissetme olayını. Birde benim hala karnım pek çıkmadı, küçükmü kalıyor bebeğim yoksa? Seraycım seninde mi geç büyümüştü karnın, kaçıncı haftalarda?
Günaydın canım, bugün nasılsın? Sanada hayırlı kandiller, bol bol dua et, zillin dursun daha yerinde. Bİrde güzel düşün güzel olsun. Ben geçende rüyamda 40.haftayı doldurduğum günü gördüm, ufacık bi sancım bile yoktu. Akşama kadar bekledim ama doğuramadımhayır olsun, bendede geç doğurma korkusu var
düşeecek yani..
Evet canım benim geç büyüdü 25-26 dan sonra bi anda çıkıverdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?