Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Günaydınlar kızlar;

Bugün bayaı erkenciler mevcut. Bende gazeteye falan bakıyordum daha gelen yoktur diye. Hepinizin kandili mübarek olsun, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Canım eç bırakma oğluşunu ayy bende çok merak ediyorum şu hareketlerini hissetme olayını. Birde benim hala karnım pek çıkmadı, küçükmü kalıyor bebeğim yoksa? Seraycım seninde mi geç büyümüştü karnın, kaçıncı haftalarda?

Bu arada herkese günaydın kızlar......
Kandiliniz mübarek olsun Rabbim herkesin dualarını ksbul etsin insallah...

Günaydın canım, bugün nasılsın? Sanada hayırlı kandiller, bol bol dua et, zillin dursun daha yerinde. Bİrde güzel düşün güzel olsun. Ben geçende rüyamda 40.haftayı doldurduğum günü gördüm, ufacık bi sancım bile yoktu. Akşama kadar bekledim ama doğuramadım hayır olsun, bendede geç doğurma korkusu var

Walla canm dün doktorum yine dedi kesin erken doguracaksın ama bizim amacımız onu elimizden geldigince ertelemek uc hafta daha dayanman lazim yoksa seni bir gece daha yatırayım hastanede o seni iki hafta daha idare eder dedi. Üc hafta beklemesi lazım yemek vu tuvalet dısında oturmamı bile yasakladı. Cadım nir gelsin totosunavura vura alıcm hıncımi

gunaydın kızlar..
kandılınız mubarek olsuunnn..
cok sukur kesıntısız bı uyku uyudum..
anaaaam uyanmadan uyumak ne buyuk luksmus yaaa

gunaydın kızlar..
kandılınız mubarek olsuunnn..
cok sukur kesıntısız bı uyku uyudum..
anaaaam uyanmadan uyumak ne buyuk luksmus yaaa

Ohhhh ne güzel bende kırk kere uyanıorum walla....
Kızlar bugun dogum yapan kimdi unutmusum bn. Yanlısda hatırrlıo olabilirim

CanıAlln deilde ykuculdacak demişti eylül. Mimozaydı sanırım. Bugün onun içinde dualarımızı eksik etmeyelim inşallah
Dua icin sordum cnm zaten. Allah yardımcısı olsun.
Neyse bacılar bn kactım azıcık gozlerim kuculdu gibi birsz uyuyayım gelirim yine opuldunuz....
Beni özleyin anacımmmmm byeeeeeeee

sabah kalktım leke gelmiş..doktora gittik değerim 376..
düşeecek yani..
kimyasal diyor doktor ama cumartesine kadar iğnene ilacına devam et dedi..
ağrılarıma bakınca faydası olmayacak sanırım..
ruhende bedenende çok yoruldum artık sürekli başa dönmekten..

ALLAHTAN hayirlisini iste canim uzme kendini bundada mutlaka bir hayir vardir

Canım Rabbim hayırlısını versin. Üzme kendini, bak bugün kandil bol bol dua edelim, hayırlısı neyse o olucak biliyoruzki. Yüreğini ferah tut canım benim.

günaydın kızlaaaaar kandiliniz mübarek olsun tüm dualarımız kabul olsun inşallah
ecemcim hakkında hayırlısı olsun canım üzme kendini dua et sadece panik yapma hemen tatlım allah yardımcın olsun

Kızlarrr geri geldim :)

Yarın topige bir bebek daha geliyor. Mimoza faceden yazmış bana evde internet yokmuş tlf.dan topige giremiyormuş. Doktora gitmiş pazartesi 38 hafta dolsun diye beklemişler birkaç gün yarına randevu vermiş. Sezeryan olcak demek ki. Size haber vermemi söyledi.

Ecem canım üzme sakın kendini daha hiçbişey belli değil. Dua et bol bol bizde dua ederiz sana.

Hepinizin kandili mübarek olsun bu arada :) Bugün bol bol dua edelim. Hamişlere kolay doğum ve sağlıklı bebişler nasip etsin allah. Bebiş bekleyenlere en kısa sürede bebiş versin. Eslem in transferi iyi sonuç versin bebişleri gelsin. Ecem'in bebişi sıkı sıkı tutunsun. Milanla benim ödemimiz geçsin akşam bende baharatlı yedimde ellerim ayaklarım davul. Haa yarında mimozanın doğumu var ona da dua

Evet canım benim geç büyüdü 25-26 dan sonra bi anda çıkıverdi.

slm kızlar ,,

hayırlı kandıller,,,ınsallah su guzel gunde mevlam herkesın guzel dıleklerını nıyetlerını kabul eyler:)
hamılelerımız hayırlısıyla sorunsuz dogum yapıp bebelerını kucaklarına alırlar,,,
bebek ısteyen bızlerede mevlam tez vakıtte bebelerını nasıp eder ınsallah,,,

hamıleler;
odemınız varsa bol su ıcın ve mumkunse kendınıze hakım olup BAHARATLI VE TUZLU yemeyınız
eslem ;
ya napıon kı acep ? yanlıs hatırlamıosam akıntım var dedıydın normal cınsden,,nasıl oldun bee yazsanaaaaaa
mımoza;
Allah yardımcın olsun ,hayırlısıyla al bakem bebenı kucagına bısde bakak yegenımıze
ecem;
hep nedıos Allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın ,,hem henuz sonuc yok yanı ınsallah beben o doktoru ters koseye yatırıp hızlıcana buyur:) ya kımyasalda kese gorunuo mu? sonucda mınık de olsa kese gorduydu?hem bazen oluo oyle korunmayı bırakınca kımyasal,bende mayısda bırakdıydım korumayı o ay kımyasal olduydu,,demekkı dollenme olusuo buda ıyı bıse,,,

Canım çok üzüldüm aklım sendeydi..Dün kese gözükmedi yazını okuyunca inş dedim kötü bişey yoktur..

Doktorun dediği gibi sen iğnelerine devam et bakalım..Bu mbarek günde Rabbim bi mucize nasip eder inş..hepimize..

Ya herkesi nasıl ayrı imtihan ediyor Rabbim..sen çok kolay hamile kalabiliyosun ama devamında sıkıntı yaşiyosun..bazılarımız hiç kalamıyoruz ne bilim ALLah hepimizin yardımcısı oLsun..

Sen yine bi imtihanın içindesin cnm sakın kendini koyverme..El Mübdi ve El Muhyi çek bol bol..

merhabalar kızlar
herkesin mevlid kandili mübarek olsun RAbbim günahlarını bağışladığı kullarından eylesin hepimizi inşallah.

faranjit olmuştum geçen yazmıştım
dr rapor verdi, ilaç falan vermedği için hastalığın kendi kendine geçmesini bekliorum
dün gece oğluşum çok huzursuzdu
kasılmalarım vardı ve oğlum da hiç aralıksız 1e kadar tepindi durdu
tekme attıkça kendini aşağı doğru ittirdi
dedim galiba doğururum bu gece
sabahda az da olsa kasılmalarım vardı
uyudum biraz daha, şimdi daha az
hastalıktan mı yoksa doğum mu yaklaşıo ondan mı bilmiyorum

sagocum geçmiş olsun zilli diye diye kızı oynak ettin
seraycım çocuğu aç bırakma kız
millan iyi uyuduysan ne mutlu sana, gece 1000 bin kez kalkmışımdır sanırım
ecem dua edelimcanım Rabbim hayırlara ulaştırsın hepimizi
eslem yat dinlen, kalkıp yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…