Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Bu arada hepimizin kandili mübarek oLsun arkadaşlar..

Sumisalicim akıntım devam ediyor ama karın ağrım bi iki gün sürdü geçti..

Akıntımda böyle su gibi renksiz kokusuz bazen foşurt diye gelio sanki altıma kaçırıyomuşum gibi çamaşırım hergün ıslanıyor günlük değiştiriyormm..

Valla çok da araştırmak istemiyrm bu iyi bişey mi kötü bişey mi diye moralimide bozmak istemiyorum..

Test günüme son 5 gün kaldı az daha sabredim diyorum..Ama bu evde oturarak olmuyor tabi..

Yarından sonra bi kaç gün yokum kızlar annemlere gidicem bi değişiklik olur..geri kalan zamanımıda orda geçircem yoksa geçmiyo günler : )

ya bıse sorcam oncelıkle gecmıs olsun,,
hanı dıonus ya kasılma oluo dıe o sırada hanı anlıonus dıme bebegın kendını asaagı ıttını ? yanı ıkınmak mı ıstıonus yoksa bebek kafasını cıkısa dogru ıtıomu ?

Canım çok geçmiş oLsun..ALLah şifa versin dikkat et kendine bak bebişler herşeyden etkileniyor..

Rahatsz olduğunuzda YA Şafi Ya ALLah çekin bol bol..

Bende yatıyorum cnm bi iş yaptığım yok zaten ..ama evin içinde dolanıyorum arada çok yatmak da iyi değil kabız yapiomuş..

Neyse bugün kociş yok sayfa açık kalsın ben bi gidim nmz kılıp gelim bii yere kaybolmayın hee

hım renksız oldugu surece sorun yok akıntıda,,kedıdır o kedı :))
yaaa kızım yatsana sen evde uzatıp ayaklarını buda transferden sonra gezmelerı geldı ,,,leylegı havada mı gordun
tmm gıt annenlere ama ordada dınlen yat uzan kızım ,,sunun surasında 5 gun ya kaldı ,,krıtık gunler bunlar ,,bebeler ıyı tutunsun gusel yer etsın kendıne sen ne kadar dınlenırsen o kadar ıyı
cıdden eslem bak ne zamandır ıstıodun cok sukur sorunsuz transferın oldu yat dınlen sıkıntıdan da patlasan yatmakdan sırtında agrısa yınede unutma uzuldugun umutlandıgın gunlerı ,,,hem tek bebe yok kı ıkızler gelecek allahın ıznıyle,,
walla kocanın yerınde olsam bı tek wc ve namaza ızın verırdım onun dısında baglardım senı o yataga kalmayasın dıe

selam kızlar herkesin duaları kabul olsun inş hayırlı andiller herkese:))

ecemmm umutsuzluga kapılma dur hele
merys cok gecmiş olsun cok zor geciyo gebelikte, benim gribim cok uzun surede gecti Allah sifa versin
eslem cok gezme kız:))
merys cok gudum sagoya soyllediğine::::::)))))))))))))))))
mimozanın da Allah yardımcısı olsun ya cokheyecanlı

canım çok geçmiş olsun.
valla dün gece bende aynı durumdaydım dedim kesin doğurcam ben. tekme attıkça aşağıdan sızlıyor artık.

canım çok geçmiş olsun.
valla dün gece bende aynı durumdaydım dedim kesin doğurcam ben. tekme attıkça aşağıdan sızlıyor artık.

bu kasılma nasıl oluyor? benim karnım sadece sertleşiyor bu mu oluyo acaba? ben de cok bunalmıs hssediyorum kendimi daha bir ya var, durduk yere moralim bozuluyor anlamsız yere sinirleniyorum oluyo bana

benimde 8 haftaya kadar görünmedi canım sen içini ferah tut hayırlısıyla çıkar inşallah

bende netten sonuca bakmaya çalışmıştım ama nasıl bişeyse açılmıyor sayfa..
okudumda 5.haftada vajinal ultrasonla görüneblrmiş..en iyisi 1 hafta daha beklemek..

sen boşver interneti ecemcim. benim 8 haftaya kadar vajinal ultrasondada bebek görülemedi. her şeyde internete bakmayın. kafa karıştırıyor bazen.

evet canım anlıyorsun kendini aşağı doğru ittirdiğini
baskı oluyor zaten
idrara çok sıkışıkmış gibi oluyorsun kasılma gecince o his de gidior

Allah razı olsun canım
hamileyken hastalıklar daha bi zor geçiyor
birde ilaç kullanamayınca hiç geçmiyor
Rabbim şifa versin tüm hastalara

canım çok geçmiş olsun.
teşekkür ederim canım
benim dün akşam tekme falan umurumda değildi
ama cidden korktum yani
korkumdan kaç dk da bi kasıldığına bile bakmadım :)))

Kız bi iş yaptığım yok bee..Sürekli uzanma yatma ya da oturma pozisyonlarındayım..

Bana doktor dedi zaten çok yatmak iyi değil biz bunu istemiyoruz kan dolaşımı için arada evin içinde kalk dolan dedi..

Yani sürekli yatman seni ayrıca kabız yapar bu da seni ve bebekleri olumsuz etkiler..

Bakma biz abartıyoz işte millet olarak ne kadar çok yatarsak bebek okadar çok tutunur sanıyoz alakası yokmuş..

Ama tabiki kocam sizden beter garibim dün evi sildi süpürdü bulaşık yemek herşeyi o yapıyor ..bana hiç bişey yaptırmıyor ..dediğin gibi wc ve namaza kalkiom..ya da kuran okuyom oturup ..yatiyosam eğer sağ omuzumun üstüne elimi karnıma koyarak esmaül hüsna okuyom ..böyle işte..

dur bakalım hemen bozma moralini. senin için hayırlısı olsun canım bu mübarek günde. ama bi dur bakalım belki bi değişiklik olur. benimde ilkinde devlet hastanesinde kese boş demişlerdi 10 dk sonra başka doktor kalp atışını bile duydu.

Ünlü ateist ALLahın varlığını kabul etmiş..Habere bakın..

Rabbim 70 yaşında hidayet nasip etmiş..İnş doğrudur da diğer ateistlerde bundan etkilenirler..

Adam imanını son anda kurtarmış..

ben de kasılma olmuyor sanırım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sezaryan olmak istemiyorum

Allah herkesi normal doğum yapacak tabiatta yaratmış.

Bakma sonradan bu sezeryan moda oldu önüne geleni uğraşmamak için ve para için kesiyolar..işlerine geliyor çünkü..

He istisnalar ayrı..Ama size tavsiyem sakın doktorun hemen sezeryan lafına inanmayın elinizden geldiğince son ana kadar normal doğum için uğraşın..

Normal doğum gibisi var mı yaa kadın yeniden doğmuş gibi oluyor..

he aferın o zaman,,olsun sen dınlenmenı ıhmal etme sebze ye daha fasulye falan onlar kabız etmez bol su ıc,,kayısı ye sabahları ac karnına ustunede buyuk bardak sıcak su ıc ohh bı guzel rahatlarsın:))))
aferın esıne :))) masallahh

yya sımdık ayrı yumurta ıkızımı aynı yumurta ıkızımı? hanı benzıcekler mı bırbırıne yoksa ayrı mı olcak? yada kız mı erkek mı bellı oluyo mu onlar hanı dollenme dısarda yapıldı ya ? hıc o konuda bıse dedıler mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…