merhabalar kızlar
herkesin mevlid kandili mübarek olsun RAbbim günahlarını bağışladığı kullarından eylesin hepimizi inşallah.
faranjit olmuştum geçen yazmıştım
dr rapor verdi, ilaç falan vermedği için hastalığın kendi kendine geçmesini bekliorum
dün gece oğluşum çok huzursuzdu
kasılmalarım vardı ve oğlum da hiç aralıksız 1e kadar tepindi durdu
tekme attıkça kendini aşağı doğru ittirdi
dedim galiba doğururum bu gece
sabahda az da olsa kasılmalarım vardı
uyudum biraz daha, şimdi daha az
hastalıktan mı yoksa doğum mu yaklaşıo ondan mı bilmiyorum
sagocum geçmiş olsun zilli diye diye kızı oynak ettin
seraycım çocuğu aç bırakma kız
millan iyi uyuduysan ne mutlu sana, gece 1000 bin kez kalkmışımdır sanırım
ecem dua edelimcanım Rabbim hayırlara ulaştırsın hepimizi
eslem yat dinlen, kalkıp yorma kendini
merhabalar kızlar
herkesin mevlid kandili mübarek olsun RAbbim günahlarını bağışladığı kullarından eylesin hepimizi inşallah.
dr rapor verdi, ilaç falan vermedği için hastalığın kendi kendine geçmesini bekliorum
mımozadan sonra dogum sırası sende galıba
anam benı heycan bastı bak normal ıstıon sen anlatcan bıze :18::18::18: bende normal ıstıom
Bu arada hepimizin kandili mübarek oLsun arkadaşlar..
Sumisalicim akıntım devam ediyor ama karın ağrım bi iki gün sürdü geçti..
Akıntımda böyle su gibi renksiz kokusuz bazen foşurt diye gelio sanki altıma kaçırıyomuşum gibi çamaşırım hergün ıslanıyor günlük değiştiriyormm..
Valla çok da araştırmak istemiyrm bu iyi bişey mi kötü bişey mi diye moralimide bozmak istemiyorum..
Test günüme son 5 gün kaldı az daha sabredim diyorum..Ama bu evde oturarak olmuyor tabi..
Yarından sonra bi kaç gün yokum kızlar annemlere gidicem bi değişiklik olur..geri kalan zamanımıda orda geçircem yoksa geçmiyo günler : )
merhabalar kızlar
canım çok geçmiş olsun.
valla dün gece bende aynı durumdaydım dedim kesin doğurcam ben. tekme attıkça aşağıdan sızlıyor artık.
hosgeldın bugun doktor gunu:))))
sonucda kese gorulmus ,,,kalp atısı sanırım duyumadın kı olabılır sonucda 8 haftaya kadar duyulamayabılıo,,
yanı gec dollenme oldugu ıcın kesen kucuk olabılır canını sıkma ,,
nıe kan testın yarın cıkıo devlet hastanesı bıle 2 saat sonra cıkıo ,,
bende netten sonuca bakmaya çalışmıştım ama nasıl bişeyse açılmıyor sayfa..
okudumda 5.haftada vajinal ultrasonla görüneblrmiş..en iyisi 1 hafta daha beklemek..
evet canım anlıyorsun kendini aşağı doğru ittirdiğiniya bıse sorcam oncelıkle gecmıs olsun,,
hanı dıonus ya kasılma oluo dıe o sırada hanı anlıonus dıme bebegın kendını asaagı ıttını ? yanı ıkınmak mı ıstıonus yoksa bebek kafasını cıkısa dogru ıtıomu ?
Allah razı olsun canım
Canım çok geçmiş oLsun..ALLah şifa versin dikkat et kendine bak bebişler herşeyden etkileniyor..
Rahatsz olduğunuzda YA Şafi Ya ALLah çekin bol bol..
Bende yatıyorum cnm bi iş yaptığım yok zaten ..ama evin içinde dolanıyorum arada çok yatmak da iyi değil kabız yapiomuş..
teşekkür ederim canımcanım çok geçmiş olsun.
valla dün gece bende aynı durumdaydım dedim kesin doğurcam ben. tekme attıkça aşağıdan sızlıyor artık.
hım renksız oldugu surece sorun yok akıntıda,,kedıdır o kedı :))
yaaa kızım yatsana sen evde uzatıp ayaklarını buda transferden sonra gezmelerı geldı ,,,leylegı havada mı gordun
tmm gıt annenlere ama ordada dınlen yat uzan kızım ,,sunun surasında 5 gun ya kaldı ,,krıtık gunler bunlar ,,bebeler ıyı tutunsun gusel yer etsın kendıne sen ne kadar dınlenırsen o kadar ıyı
cıdden eslem bak ne zamandır ıstıodun cok sukur sorunsuz transferın oldu yat dınlen sıkıntıdan da patlasan yatmakdan sırtında agrısa yınede unutma uzuldugun umutlandıgın gunlerı ,,,hem tek bebe yok kı ıkızler gelecek allahın ıznıyle,,
walla kocanın yerınde olsam bı tek wc ve namaza ızın verırdım onun dısında baglardım senı o yataga kalmayasın dıe
sabah kalktım leke gelmiş..doktora gittik değerim 376..
düşeecek yani..
kimyasal diyor doktor ama cumartesine kadar iğnene ilacına devam et dedi..
ağrılarıma bakınca faydası olmayacak sanırım..
ruhende bedenende çok yoruldum artık sürekli başa dönmekten..
ben de kasılma olmuyor sanırım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sezaryan olmak istemiyorum
Kız bi iş yaptığım yok bee..Sürekli uzanma yatma ya da oturma pozisyonlarındayım..
Bana doktor dedi zaten çok yatmak iyi değil biz bunu istemiyoruz kan dolaşımı için arada evin içinde kalk dolan dedi..
Yani sürekli yatman seni ayrıca kabız yapar bu da seni ve bebekleri olumsuz etkiler..
Bakma biz abartıyoz işte millet olarak ne kadar çok yatarsak bebek okadar çok tutunur sanıyoz alakası yokmuş..
Ama tabiki kocam sizden beter garibim dün evi sildi süpürdü bulaşık yemek herşeyi o yapıyor ..bana hiç bişey yaptırmıyor ..dediğin gibi wc ve namaza kalkiom..ya da kuran okuyom oturup ..yatiyosam eğer sağ omuzumun üstüne elimi karnıma koyarak esmaül hüsna okuyom ..böyle işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?