aynen katiliyorum zaten sezeryanda 3den fazla doguramiyon normal dogumda sinirsizAllah herkesi normal doğum yapacak tabiatta yaratmış.
Bakma sonradan bu sezeryan moda oldu önüne geleni uğraşmamak için ve para için kesiyolar..işlerine geliyor çünkü..
He istisnalar ayrı..Ama size tavsiyem sakın doktorun hemen sezeryan lafına inanmayın elinizden geldiğince son ana kadar normal doğum için uğraşın..
Normal doğum gibisi var mı yaa kadın yeniden doğmuş gibi oluyor..
Allah herkesi normal doğum yapacak tabiatta yaratmış.
Bakma sonradan bu sezeryan moda oldu önüne geleni uğraşmamak için ve para için kesiyolar..işlerine geliyor çünkü..
He istisnalar ayrı..Ama size tavsiyem sakın doktorun hemen sezeryan lafına inanmayın elinizden geldiğince son ana kadar normal doğum için uğraşın..
Normal doğum gibisi var mı yaa kadın yeniden doğmuş gibi oluyor..
sen boşver interneti ecemcim. benim 8 haftaya kadar vajinal ultrasondada bebek görülemedi. her şeyde internete bakmayın. kafa karıştırıyor bazen.
cift yumurta ikizi canim cunku ayri dollenmis sperm ve yumurtalar benzemiyolar genelde cinsiyetleride aynida olabilir farklidahe aferın o zaman,,olsun sen dınlenmenı ıhmal etme sebze ye daha fasulye falan onlar kabız etmez bol su ıc,,kayısı ye sabahları ac karnına ustunede buyuk bardak sıcak su ıc ohh bı guzel rahatlarsın:))))
aferın esıne :))) masallahh
yya sımdık ayrı yumurta ıkızımı aynı yumurta ıkızımı? hanı benzıcekler mı bırbırıne yoksa ayrı mı olcak? yada kız mı erkek mı bellı oluyo mu onlar hanı dollenme dısarda yapıldı ya ? hıc o konuda bıse dedıler mı?
bu konuda ben de boyle dusuuyorum bakalım hayırlısı nst lerde sancı cıkmıyor ama daha var zazten vakti, dr um sezaryaı istemiyır en kötu ihtimalle epidural normal olmalı diyo bakalım haftaya catı muatyenem var ortaya cıkar hepsi
tabiki hamilelikte cok yatmak iyi değil ben her gun sabah 2 aksam 2 km yurudum okula giderken, toplamda simdilik 10 klo aldım hiç kısmadım yediklerimden ama simdi 2 km yuruyebiliyorum gunluk, bbegim erkenden dondu 28. haftadayken coktan donmustu cok sukur. bir de kabızlık soruu yasamadım ama eslemcim senin simdi ilk gunlerin dinlenmen gerek bence
ben de kasılma olmuyor sanırım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sezaryan olmak istemiyorum
selam bacilar
noruyonuz bakem
he aferın o zaman,,olsun sen dınlenmenı ıhmal etme sebze ye daha fasulye falan onlar kabız etmez bol su ıc,,kayısı ye sabahları ac karnına ustunede buyuk bardak sıcak su ıc ohh bı guzel rahatlarsın:))))
aferın esıne :))) masallahh
yya sımdık ayrı yumurta ıkızımı aynı yumurta ıkızımı? hanı benzıcekler mı bırbırıne yoksa ayrı mı olcak? yada kız mı erkek mı bellı oluyo mu onlar hanı dollenme dısarda yapıldı ya ? hıc o konuda bıse dedıler mı?
ya yurucen benım ablamda senın gıbıydı hergun yurudu ,,ama bebek kıpırdadıkdan sonra 3 ay bıttı hergun yuruodu,,oncesınde doktoru dedıydı bebek kıpırdayana kadar dınlenceksınız,hatta dıodu elını omuz hızasından bıle yukarı kaldırıp bıyere uzanmayın dıe ama bebek kıpırdadı doktor tmmdır artık yuruyuslere basla dedı ,,,ılk zamanlar dınlenmek lazım :)
aynen katiliyorum zaten sezeryanda 3den fazla doguramiyon normal dogumda sinirsizben 3den fazla dusunuyom o yuzden sezeryan istemiyom en azindan dogum sirasinda olursemde guzel olur biliyonuzmu ben hep kucuklugumden beri dogum yaparken olmek istemisimdir yani olum seklimin oyle olmasini istemisimdir anormalmiyim neyim
cift yumurta ikizi canim cunku ayri dollenmis sperm ve yumurtalar benzemiyolar genelde cinsiyetleride aynida olabilir farklida
aferin hamarat hatun senunapak ıste esleme fırca atıoz:)))
arada gıdıom evı supuruom sılıom,,
4 gıbıde yemek yapcam,,tabı ıslerı bıtırırsem :)))
benim dr da ilk aylar spor yok demişti yuru demişti uc ay dolunca ben sana yurumeyecegin vakti soylıcem demişti ama hala yuruyorum yuru dıyı ne zaman durucam yawcok cabuk yoruluyorum artık gozumde buyuyo 1 km yurumek bile zor geliyo nasıl yuruyodumben oyle o kadar
hee bak hep bırbırıne benzemeyen ıkız ıstemısımdır bı tasla ıkı kus :))) hahah
ya netten o kadaar arastırdım ıkız ıcın bı yontem var mı dıe hanı sunu yıyım bunu ıcım falan dıe ama yokmus ,,benım anne tarafında var ama kocamın tarafında hıc yok o yuzden ıhtımal cooooooooookkkkk dusuk
bizim bi komşunun gelini 4 tane oğlan doğurdu hepsini de sezaryenle. olunca oluyor yani muzmutcum. doktorlar istemiyor tabiki 3 ten fazlasını. ama ilki sezaryen olup ikinci normal olanda var.
hee dıme bende dıom bosver ınternetı,,sadece bızımle konusmak ıcın kullanın bosverın bılgı toplamayı :)))))))))
her bebe farklı ılkınde 4 haftalıkdı kalp atısı duydu doktor sasırdı nasıl olur dedı:))
ıkıncınde de 8 haftalıkdım kese buyuk bebede ıcınde ama kalp atısı yokdu ,,
sonucda her bebe farklı bak ıkısınıde ben yasadım tek beden ama farklı ıkı durum,,
o yuzden netı bosverın hem seraydı yanlıs hatırlamıosam doktor kanda bakdıgı halde bebek yok dedı adet sokturucu verdıydı kız ıcmedı ınatla ben hamıleyım dedı bak sımdık 2 hafta kaldı oglusunu kucagına almaya ,,bazen doktorlar hep teknık ılerlıo,,,
Cnm ikiz olayı kadının genlerinden oluyormuş..
Yani var böle bi ihtimalin : )
amman sanki hamile kalabiliyozda dogumumuz eksik kaldi ilki 7 ayda oldu ikincisi 5 ay oldu hala bisey yok olacak gibide degil nasip istebizim bi komşunun gelini 4 tane oğlan doğurdu hepsini de sezaryenle. olunca oluyor yani muzmutcum. doktorlar istemiyor tabiki 3 ten fazlasını. ama ilki sezaryen olup ikinci normal olanda var.
yok gercekten benimde var ikiz ama kocamin tarafinda yok birde benimkiler tek yumurtaydi yani o genetikte degil talih meselesi galibahee bak hep bırbırıne benzemeyen ıkız ıstemısımdır bı tasla ıkı kus :))) hahah
ya netten o kadaar arastırdım ıkız ıcın bı yontem var mı dıe hanı sunu yıyım bunu ıcım falan dıe ama yokmus ,,benım anne tarafında var ama kocamın tarafında hıc yok o yuzden ıhtımal cooooooooookkkkk dusuk
aferin hamarat hatun senu
nası yanı 4 tane normal yolla doguran varmı tek dogumda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?