Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aynen katiliyorum zaten sezeryanda 3den fazla doguramiyon normal dogumda sinirsizben 3den fazla dusunuyom o yuzden sezeryan istemiyom en azindan dogum sirasinda olursemde guzel olurbiliyonuzmu ben hep kucuklugumden beri dogum yaparken olmek istemisimdir yani olum seklimin oyle olmasini istemisimdiranormalmiyim neyim

bu konuda ben de boyle dusuuyorum bakalım hayırlısı nst lerde sancı cıkmıyor ama daha var zazten vakti, dr um sezaryaı istemiyır en kötu ihtimalle epidural normal olmalı diyo bakalım haftaya catı muatyenem var ortaya cıkar hepsi

tabiki hamilelikte cok yatmak iyi değil ben her gun sabah 2 aksam 2 km yurudum okula giderken, toplamda simdilik 10 klo aldım hiç kısmadım yediklerimden ama simdi 2 km yuruyebiliyorum gunluk, bbegim erkenden dondu 28. haftadayken coktan donmustu cok sukur. bir de kabızlık soruu yasamadım ama eslemcim senin simdi ilk gunlerin dinlenmen gerek bence

sen boşver interneti ecemcim. benim 8 haftaya kadar vajinal ultrasondada bebek görülemedi. her şeyde internete bakmayın. kafa karıştırıyor bazen.

hee dıme bende dıom bosver ınternetı,,sadece bızımle konusmak ıcın kullanın bosverın bılgı toplamayı :)))))))))
her bebe farklı ılkınde 4 haftalıkdı kalp atısı duydu doktor sasırdı nasıl olur dedı:))
ıkıncınde de 8 haftalıkdım kese buyuk bebede ıcınde ama kalp atısı yokdu ,,
sonucda her bebe farklı bak ıkısınıde ben yasadım tek beden ama farklı ıkı durum,,
o yuzden netı bosverın hem seraydı yanlıs hatırlamıosam doktor kanda bakdıgı halde bebek yok dedı adet sokturucu verdıydı kız ıcmedı ınatla ben hamıleyım dedı bak sımdık 2 hafta kaldı oglusunu kucagına almaya ,,bazen doktorlar hep teknık ılerlıo,,,

cift yumurta ikizi canim cunku ayri dollenmis sperm ve yumurtalar benzemiyolar genelde cinsiyetleride aynida olabilir farklida

ya yurucen benım ablamda senın gıbıydı hergun yurudu ,,ama bebek kıpırdadıkdan sonra 3 ay bıttı hergun yuruodu,,oncesınde doktoru dedıydı bebek kıpırdayana kadar dınlenceksınız,hatta dıodu elını omuz hızasından bıle yukarı kaldırıp bıyere uzanmayın dıe ama bebek kıpırdadı doktor tmmdır artık yuruyuslere basla dedı ,,,ılk zamanlar dınlenmek lazım :)

ben de kasılma olmuyor sanırım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sezaryan olmak istemiyorum

şu normal sezaryen konusuna bu kadar takılmayın. Rabbim hayırlısını nasip etsin. bende çok istiyodum 3 kere uğraştım sonunda bebeğin kalp atışı yavaşladı 10 gün yoğun bakımda yattı göremedim hiç. bazen ne kadar çok isterseniz tersi oluyor. hayırlısı olsunnnnn de sadeceeeeeeeeee masalcım

Yiom cnm kayısı hiç sevmediğim halde ..eşimle istemediğimiz bişey yaptğmz zaman sloganımız ''herşey bebek için'' diyip öyle yapioz..Çok şükür şimdilik kabız olmadım..bundan sonrada bilmiom artık..

2 embriyo koyulduğu için ayrı yumurta ikizleri oluyor cnm..Eğer tek embiyo kendi içinde ikiye bölünseydi onlar tek yumurta ikizi olcaktı ve tıpa tıp birbirine benzicekti..Ama bunlar ayrı normal iki kardeş kadar benzerler..

Yani ben öle biliom: )

Tabiki cinsiyetlerini bilemezler..hiç öle bişeyde konuşulmadı zaten..aman bnm hiç çocuğum olmuyor Rabbim verecekte cinsiyetmi seçecem bi de..

benim dr da ilk aylar spor yok demişti yuru demişti uc ay dolunca ben sana yurumeyecegin vakti soylıcem demişti ama hala yuruyorum yuru dıyı ne zaman durucam yaw cok cabuk yoruluyorum artık gozumde buyuyo 1 km yurumek bile zor geliyo nasıl yuruyodumben oyle o kadar

bizim bi komşunun gelini 4 tane oğlan doğurdu hepsini de sezaryenle. olunca oluyor yani muzmutcum. doktorlar istemiyor tabiki 3 ten fazlasını. ama ilki sezaryen olup ikinci normal olanda var.

cift yumurta ikizi canim cunku ayri dollenmis sperm ve yumurtalar benzemiyolar genelde cinsiyetleride aynida olabilir farklida

hee bak hep bırbırıne benzemeyen ıkız ıstemısımdır bı tasla ıkı kus :))) hahah
ya netten o kadaar arastırdım ıkız ıcın bı yontem var mı dıe hanı sunu yıyım bunu ıcım falan dıe ama yokmus ,,benım anne tarafında var ama kocamın tarafında hıc yok o yuzden ıhtımal cooooooooookkkkk dusuk

eee o zamanlar beben kucukdu sımdık ıse bebek buyudu karnın buyudu normal hemen yorulman:))
dınlene dınlene yurucenız zaten sonucda maratona hazırlanmıos:)))))))))))
hem yuruyus dogum ıcınde ıyıymıs,,
hem bol oksıjen alıonus bebegede temız hava gıdıo ohhhhhhhhhhh

Cnm ikiz olayı kadının genlerinden oluyormuş..

Yani var böle bi ihtimalin : )

aynen canımm aynı insanın hamilelikleri bile çok farklı oluyor ki. farklı insanların bambaşka. miyopininde kanda çıkmamıştı sanırım serum falan yediydi. bende çok değişik şeyler yaşadım ilkindede bundada.2 ye hamileyim ama şu an ki yaşadıklrımda o kadar cahilim ki.

bizim bi komşunun gelini 4 tane oğlan doğurdu hepsini de sezaryenle. olunca oluyor yani muzmutcum. doktorlar istemiyor tabiki 3 ten fazlasını. ama ilki sezaryen olup ikinci normal olanda var.
amman sanki hamile kalabiliyozda dogumumuz eksik kaldi ilki 7 ayda oldu ikincisi 5 ay oldu hala bisey yok olacak gibide degil nasip iste

yok gercekten benimde var ikiz ama kocamin tarafinda yok birde benimkiler tek yumurtaydi yani o genetikte degil talih meselesi galiba

aferin hamarat hatun senu

hee cok hamaratım sorma mobılyaların ustune hayat hıkayenı yazarsın o derece tozlular:)))))))))))))
ya evı sılıom supuruom wc banyo cıflıom ama su mobılya tozuna gelınce usengeclık bı cokuo kı sorma :))))))))))))))
uff aksama ne edecem yaa bı turlu ayarlayamadım dıom sulu kofte edım boylece corba etmem bıde yanına tursu kavurcam,,,pırasa etsem cok mu komık bı menu olur sızce :)))) uff tatlı dıede ırmık helvası kavurayım ,,kocam baslıcak hee bız hatundan baklava ıstıoz o helva kavuruo dıe:))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…