Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hadı sen 7 ay ustune kaldın hamıle,,ben evlendım hamıle kaldım dusuk ettım 4 ay korunduk 5 .ay hamıle kaldım sımdı 9 ay oldu tık yok:))) hee var 3 kımyasal gebelık :)))))))))))))) kocam bıle gecen dıo sana ceketı verırdım as dıe hamıle kalıodum sımdık dıo o kadar eksında tık yok :))) dedım artık ceket gıymıon ya keramet ceketteymıs
hee olsun ıkız ayrı yumurta ama ehh mumkunsede bırı kız bırı erkek :)) sıparısı ben verdım

yaa aslınd bı yerde okuduydum ıkız normal yolla dogurmak kolaymıs ılk zaten cıkarken esnetıomus malum bolgeyı ıkıncısıde zorlanmadan pıt dıe cıkıverıomus :)) gercı pek pıt dıe olmaz ama :))) ıkız olursa ne bılım goze alamam heralde normal dogumu ,,,
yanlız o 7 veya 9 tane doguranıda tebrık edıom nasıl hamıle kalmıs merak ettım normal yolla kalmamısdır heralde hamıle,,,gercı doktorlarda o kadar bebek transfer edermı anneye ?

hadı canım??? ben erkekle alakalı bılıodum?
kocam nerdesın gel cabukkkkkkkkkkkkkkkk:))))))))))))))))))) hee gercı 5.gundeyım adetın tuh

: ))

ben bizzat arkadaşmdan biliom çift yumurta ikizleri var..ve ne onun sülalesinde ne de eşinin sülalesinde ikiz yok..

doktoruda ikiz olayı kadından kaynaklıdır demiş..illaki dıdısının dıdısında vardır ikizler..

he bi de şöyle bişeyde duydum bu genetiklik genelde tek yumurta ikizleri için geçerliymiş.

yani çift yumurta ikizleri herkesde olabilirmiş..bnm üst komşumda da ikizler var ..onlarda çift ..biri erkek biri kız çok tatlılar..ailesinde de bildiği kadar ikiz yokmuşş..Allahn denk getirmesi işte..o da garibim ilk çocuktan sora kaç sene çocuğu olmamıştı sonra birden böyle sürpriz olmuştu..

yaa keramet ceketteyse bizim odun hic ceket giymiyohepte kendi asar montunu odun efendi asti ikizlari bu defa ucuzz olsun diyo dedim he vinclen kaldirirsin beni bi tane olduda sanki

hatun costu yinee

hadı beeeeeeeeeeeeeeeee:))))))))))))))))))))
bebek ıcın dıos kendım ıcın ıstıosam ne dıyım:)))))))))))))))

yaa keramet ceketteyse bizim odun hic ceket giymiyohepte kendi asar montunu odun efendi asti ikizlari bu defa ucuzz olsun diyo dedim he vinclen kaldirirsin beni bi tane olduda sanki

olur olur ceketlerı bundan sonra sen asıosun :)))))))))kocana de sakın sen asma dıe:))))
gelıo eve paltoyu cıkarıo tam ascak dur sakın asma dıom bırak alıom ben asıom dıom bundan sonra ben komiyım :)))))))))))))))))))

tamam ole yapayim gerci adam eve gelince soguktan morarmis oluyo bi sure montla oturuyio kendine gelene kadar

ben okumıcam sonra cok aglıom(
bencede okuma kotu oldum yaa ama bende olsam hicbirine kiyamazdimneyse namazimi kilyaim geliyom amanin daha yemek etcem

Bebişim bence biz ne zman adet günlerimizi takip etmeyi, vücudumuzu dinlemeyi,belirti aramayı bırakırsak bence ozmn hamile kalıcaz

haklısın cnm zaten belirti falan aramayı bırakalı coook oluyo bnim... ama tipik karın agrısı gaz bel agrısı falan az az hissettirmeye başlayınca haa diiyorum geliyo kırmızılar bi kaç günee yaa inş kandırıyordur beni
sen nasılsın neler yapıyorsun bakalım

Bi gün o kırmızıları biz bi kandırcaz 9 ay görmicez renklerini inş : )

Bende de öledir anlarım adet olacağımı..

Dediğin gibi karın ağrısı felaket olur bende zaten gaz vs..

Bende napiim cnm günleri geçiriyorum öyle şu anda da yatarak yazıyorum..zaman geçmiyor yarından sonra anneme gidicem bi kaç gün değişiklik olur..

Yalnız işin garip tarafı annem tüp bebelerimi bilmiyor ..bişey uydurup süekli yatmam lazım : )

evet cnm yormaman lazım kendini heryerim agrıyo dersin hasta olucam üşüttüm heralde de öyle yat anneler yoksa hemen anlar

evet cnm yormaman lazım kendini heryerim agrıyo dersin hasta olucam üşüttüm heralde de öyle yat anneler yoksa hemen anlar

Tüp bebek yaptıracağım akıllarına bile gelmezde..belki normal hamile kalmışımdr diye şüphelebilirler..

Çünkü yiğenlerim var onları kucağıma almicam kaldirmicam yani bu en şüpheli durum : ) çünkü normalde kucağmdan indirmem onları çok düşkünüm onlara bilirler..

Bakalım artık uydurcaz bişiler

Bende annemlere gidicem dediğinde kendi kendime düşündüm, annemlere bile söylemicez diyordu acaba söyledimi diye düşündüm. Bence gidipte yorma kendini ya. Yeğenlerin falan sen almasanda üstüne atlarlar, sıkıntın olabilir. Bence en iyisi bi kaç gün daha sabret teste kadar evinde otur. Ondan sonra zaten hamileyim dersin yormazsın kendini

bencede eslem bende katiliyorumm miyopiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…