Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

esleeeeeeeeem bencede otur oturduğun yerde 5 gün daha sık dişini tatlım. sen istesende yatamazsın annende yatsanda yeğenlerin varsa rahat vermez kendi yeğenleimden biliyorum ben aynı durumda olsam ve herkes biliyo olsa bile o yaramazlar bana rahat vermez üstümden inmezlerdi o yüzden uzak durmakta fayda var bence şimdilik

Cnm haklısında şu evre gerçekten çok zor ama hemencecik geçsin istiyorum ..istersin ya geçmiyor işte..

Eve birini çağıramıyorum hizmetlenemem diye ..birine gidemiyorum gittiğim yerde yatamam diye..

Doktor 3-4 günden sonra komşuna falan gidebilirsin dedi..bakma ben yinede kimseye gitmedim hep arkadaşlara bişeyler uyduruyorum..bi yerlere gitmezsem daha çok yanlış anlaşılcak..

Hem sonuçta annemlerde istediğim gibi yatar uzanırım skıntı olmaz hemde değişiklik olur diye düşnüyorum..

Yiğenlerimden biri minicik bebek zaten diğeride 3 yaşında onlardn yana sıkıntı olacağını sanmıyorum..

Artık çok yatma evresini atlattık zaten bu zamana kadar tutunmuşsa tutunmuştur..tabi test gününe kadar yine aynı şekilde dikkat edicem ben yinede ..

Sen bilirsin canım, dikkat et ama kendine, çok yorma kendini. Hadi bakalım şimdi ne gün test yapcanız?

Noldu niye herkes bi anda sustu dağıldı ..

Leeyn beni bırakıp nere gittiniz..bende başka topicleri gezim barii..

hayırlısı diyorum artık..
kayınvaldeler aradı gel birde ankarada doktora gidelim diyolar..
şu durumu atlatayımda, umut yok yani kızlar ayın 12 sinde olması gereken değerde kalmış..
az öncede azcık leke gibi bişeyler geldi...
kürtaj olmak istemiyorum artık..
bugünümüze şükür,,rabbim sınamasın bidaha inşallah,bu mübarek günde bir bildiği vardır elbet..

ınsallah kurtaj olmazsın tekrar,,
uff ufff
ne zor ya kımısı bakarsın abuk sabuk yasantısı vardır her dakka hamıle kalır ,
bızde ıstıoruz ama bır turlu ulasamıoruz,
gercekden hayat bır sınavmıs bızımde sınavımız bu galıba ,,
bazen dıorum hıc kalamasaydık hanı bu kayıpları yasıcagımıza,,
bazende dıorum tmm ulasamıoruz ama yınede kalabılıoruz,,
hanı derler ya ıkı ucu keskın bıcak dıe aynen oyle bı durum,,
dedıgın gıbı su guzel gunde bu olay basına geldıyse vardır bı hayır,,
ınsallah ne bılım hanı umut az olsada belkı bakarsın mevlam ol der ve kesenın gelısımı devam eder ve bebe guzelce tutunur,,
hakkında hayırlısı olsun canım ,,,,

korkuom kızlar ya ,,
yarın gıtcez doktora tahlıl sonuclarını gostercez hormon tahlılını,,devlet hastanesındekı doktor dedı sonucların ıyı bı sorun yok,,
kesın kendı doktorum esımden sperm testı ıstıcek,,ınsallah ondada sorun cıkmaz,,
pekı ya sonra ne olcak,,
genetıgımıze bıle bakıldı,,ama tek gerekce suan benım phtılasma sorunum ,,ama oda tek bı genın tek bı parcasında hanı cıddı boyutlarda deıl,,
mayısda bı sene doluyo,,
uff uff ,,,
gerıye tek bı durum kalıo sebepsız kısırlık,,yanı tıpda sessız kalıo,,,
3 yıl bıttı basladıgımız yerdeyız,,su evde ıstıorum cocuk sesı olsun,,bırı anne dıe aglasın,,esım cocuguyla oyun oynasın,,hasta olunca sabaha kadar basında durum ,,yemek yedıgınde dunyalar benım olmus gıbı sevınıyım,,hanı cok sey deıl ısteklerım ,,ne gezmek ne tozmak ne de para,,et yesemde karnım doyar peynır ekmekde gozumde deıl hıc bırı,,ah be mevlam nasıp eyle bıze evlatlarımızı,,hıc bı kadının gozunde evlat ozlemıyle olan gozyası olmasın,,,
mevlam tez vakıtte evlatlarımıza kavusmamızı nasıp etsın,,,,,

Son düzenleme:
bu kasılma nasıl oluyor? benim karnım sadece sertleşiyor bu mu oluyo acaba? ben de cok bunalmıs hssediyorum kendimi daha bir ya var, durduk yere moralim bozuluyor anlamsız yere sinirleniyorum oluyo bana

bebek tekme attıkça aşağıdan baskı ve sızı yapıyor canım. 1 ay dediğin ne ki koskoca 8 ay geçti gitti bak. benim en fazla 10 gün var sanıyorum iyice ağırlaştım valla. allah hepimizi sağ salim kurtarsın.

Herşeyin hayırlısı canım. İnşallah kürtaja falan gerek kalmaz. kimyasalsa zaten gerek olmuyor dimi? Amin canım bak ne güzel demişssin

Amin sumisali inşallah allah en aykın zamandasizin bebişlerinizide gönderir. Bugün hepinize dua etcem

Günaydın Canlar;

Bugün güzel bir güne merhaba demek istiyorum. Dünü güzel bir şekilde değerlendirmeye çalıştım, Rabbim kabul eder inşallah dualarımızı.
Aklıma geldikçe hepiniz için dua ettim.
Özellikle Ecem, eslem ve mimoza için.
Rabbim bugün mimozaya yardım etsin, rahat bir doğum geçirip sağlıkla bebişini kucağına alsın inşallah.
Bizlere de hayırlısıyla, huzurlu bir şekilde o günlere erişebilmeyi nasip etsin inşallah.
Buarada Hatim CD'si aldım. Kendim okuyamam, bitiremem diye. Ordan takip edim doğum yapana kadar Rabbimin izniyle hatim indirmeyi istiyorum.
Sabah CDyi inceledim biraz, ay çok mutlu oldum
Haftaya da yürüyüşlere başlamak istiyorum. Bİrde olabilirse şu doğum kurslarından birine gitmek. Bilmiyorum bi işe yararmı ama içimde kalmasın istiyorum

kızlar gunaydın..
dun bayag bı yusufladım..
2.30 da doktora gıttım..hemen nst ye baglandım ve ıdrarımı verdım..
ama nst ıcın yataga yatarken anladım bu nstden kötu bııse cıkcak dıye..
cunku karnım cok gerıld..neyse doktorun odasına gectık adam baktı sonuclara,sırf dalgalardan olusuyor..
kasılmadıgım an yok hıc..dedı benım senı 1 gece yatırmam lazım burda..
yoksa bu bebek gelcek..bunu onlememmız lazım..
anaam benım betım benzım attı..ordakı kızda bastan tansıyonumu olcerdı hep..
bu sefer bu konusmalardan sonra tansıyonumu aldı..14\9 cıkmasın mı
ee orda benı mahvettıler tabı oyle cıkar tansıyonum..
ben doktora dıyorum yaa nolur kalmıyım,ben cok ıyıyım..yanı en azından bugun kalmıyım..yarın geliiim yatmaya..
adam benı tekrar nst ye yolladı..orda serum bagladılar bı yandan..
işim bıtınce yıne cıktım odasına..ooohh bu sefer hıc kasılmam olmamıstı..
heh tamam dedı..simdi kalmana gerek kalmadı bak..herseyın normale donmus..
tansıyonumu yenıden olctuler 13\9 cıktı..hala pek ınmemıstı..benımkı genelde 11\8 dır..
neyse hergun tansıyonumu olcturcekmısım 15\9 un ustune cıktıgı an doktora ulascakmısım..
benı o sekılde yolladı sonunda hastaneden..1hafta sonra gel dedı:18:
ınsallah ozamanda yatacan dıye tutturmaz

sumısalı benım kasılmam o sekılde olmuyor..
yanı anlamıyorum bebek kendını ıtıyormu asagıya dıye..
cunku hala karnım dımdık,kasıklarımda baskı yok..
bılmıyorum acaba kasılma durumunda bebek kendını asagıya mı ıtmeye calısıyor??
sonuc olarak karın taş gıbı oluyor..bı bölgende öbeklesen bıse oluyor..
hatta ben onu kafası veya poposu sanıyordum..karnımdan cıkmaya calısıyor gıbı..
ama karnımı yırtarak
ama benım dünkü kasılmam cok farklıydı..
sankı ıcımde garıp bı elektrık akımı oldu gıbı

neyse ben kocamı kaldırmaya gidim..
sonrada bebegın gıysılerını utulıcem..
artık cantam hazır olsun barii..dun uyarıyı aldık nede olsa

neyse ben kocamı kaldırmaya gidim..
sonrada bebegın gıysılerını utulıcem..
artık cantam hazır olsun barii..dun uyarıyı aldık nede olsa

Canım bencede artık hazırlıklı olmanda fayda var. Ama acaba nst ye bağlanıcam diye stresmi yaptın, o da etkiliyormu acaba? Tansiyon tamamen psikolojik olmuş bence, sonuçta o streste normal kalsa şaşılacak bir durum olurdu.

Neyse sen dikkatli ol, şu kendini yoracak işlerinide bırak artık. Bİrde yürüyüş yap bence. Yürüyüş doğum için çok faydalıymış, bebeğin doğum sürecine girmesine yardımcı oluyormuş. Sezaryen durumunda kalmazsın inşallah.

Buarada mimozadan haber varmı, faceden bakıp bi haber etsenize. Bende face yok, işyerindede açılmıyor zaten

mimoza zülfiye dimi kızlar :)
şu beynim almıyor artık..francesca zülfiye ye yazmışta 14 .30 ta bebek geliyor diye...

bende bildiğnz regl durumundayım.cumartesi kontrolde inşallah bişey çıkmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…