Bende annemlere gidicem dediğinde kendi kendime düşündüm, annemlere bile söylemicez diyordu acaba söyledimi diye düşündüm. Bence gidipte yorma kendini ya. Yeğenlerin falan sen almasanda üstüne atlarlar, sıkıntın olabilir. Bence en iyisi bi kaç gün daha sabret teste kadar evinde otur. Ondan sonra zaten hamileyim dersin yormazsın kendini
Cnm haklısında şu evre gerçekten çok zor ama hemencecik geçsin istiyorum ..istersin ya geçmiyor işte..
Eve birini çağıramıyorum hizmetlenemem diye ..birine gidemiyorum gittiğim yerde yatamam diye..
Doktor 3-4 günden sonra komşuna falan gidebilirsin dedi..bakma ben yinede kimseye gitmedim hep arkadaşlara bişeyler uyduruyorum..bi yerlere gitmezsem daha çok yanlış anlaşılcak..
Hem sonuçta annemlerde istediğim gibi yatar uzanırım skıntı olmaz hemde değişiklik olur diye düşnüyorum..
Yiğenlerimden biri minicik bebek zaten diğeride 3 yaşında onlardn yana sıkıntı olacağını sanmıyorum..
Artık çok yatma evresini atlattık zaten bu zamana kadar tutunmuşsa tutunmuştur..tabi test gününe kadar yine aynı şekilde dikkat edicem ben yinede ..
hayırlısı diyorum artık..
kayınvaldeler aradı gel birde ankarada doktora gidelim diyolar..
şu durumu atlatayımda, umut yok yani kızlar ayın 12 sinde olması gereken değerde kalmış..
az öncede azcık leke gibi bişeyler geldi...
kürtaj olmak istemiyorum artık..
bugünümüze şükür,,rabbim sınamasın bidaha inşallah,bu mübarek günde bir bildiği vardır elbet..
bu kasılma nasıl oluyor? benim karnım sadece sertleşiyor bu mu oluyo acaba? ben de cok bunalmıs hssediyorum kendimi daha bir ya var, durduk yere moralim bozuluyor anlamsız yere sinirleniyorum oluyo bana
o aralıkla 4 tane çocuk yaptı ve hepsi sezaryenle oldu canım. ama vardır herlade normalde doğuran bi yerde 7 tanemi 9 tanemi ne doğurmuştu kadın ama nasıldı onu hatırlamıyorum.
8 Çocuk Doğuran Kadının Resimleri | Domatessuyu.com
hayırlısı diyorum artık..
kayınvaldeler aradı gel birde ankarada doktora gidelim diyolar..
şu durumu atlatayımda, umut yok yani kızlar ayın 12 sinde olması gereken değerde kalmış..
az öncede azcık leke gibi bişeyler geldi...
kürtaj olmak istemiyorum artık..
bugünümüze şükür,,rabbim sınamasın bidaha inşallah,bu mübarek günde bir bildiği vardır elbet..
korkuom kızlar ya ,,
yarın gıtcez doktora tahlıl sonuclarını gostercez hormon tahlılını,,devlet hastanesındekı doktor dedı sonucların ıyı bı sorun yok,,
kesın kendı doktorum esımden sperm testı ıstıcek,,ınsallah ondada sorun cıkmaz,,
pekı ya sonra ne olcak,,
genetıgımıze bıle bakıldı,,ama tek gerekce suan benım phtılasma sorunum ,,ama oda tek bı genın tek bı parcasında hanı cıddı boyutlarda deıl,,
mayısda bı sene doluyo,,
uff uff ,,,
gerıye tek bı durum kalıo sebepsız kısırlık,,yanı tıpda sessız kalıo,,,
3 yıl bıttı basladıgımız yerdeyız,,su evde ıstıorum cocuk sesı olsun,,bırı anne dıe aglasın,,esım cocuguyla oyun oynasın,,hasta olunca sabaha kadar basında durum ,,yemek yedıgınde dunyalar benım olmus gıbı sevınıyım,,hanı cok sey deıl ısteklerım ,,ne gezmek ne tozmak ne de para,,et yesemde karnım doyar peynır ekmekde gozumde deıl hıc bırı,,ah be mevlam nasıp eyle bıze evlatlarımızı,,hıc bı kadının gozunde evlat ozlemıyle olan gozyası olmasın,,,
mevlam tez vakıtte evlatlarımıza kavusmamızı nasıp etsın,,,,,
ya bıse sorcam oncelıkle gecmıs olsun,,
hanı dıonus ya kasılma oluo dıe o sırada hanı anlıonus dıme bebegın kendını asaagı ıttını ? yanı ıkınmak mı ıstıonus yoksa bebek kafasını cıkısa dogru ıtıomu ?
neyse ben kocamı kaldırmaya gidim..
sonrada bebegın gıysılerını utulıcem..
artık cantam hazır olsun barii..dun uyarıyı aldık nede olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?