Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

günaydıııın naber nasılsınız hanımlarrrr

canım ben daha önce doktora gittim ama her hangi bi sorun yok demişti.. o zaman 35 günde bir oluyordum. yani benim adet döngüm o şekilde. ama en son 40 günde oldu belki dkh nın etkisindendir o da. bakalım bi doktora gitcem ama.. bebek düşünüyoruz artık tam bi kontrol olmam ona göre hareket etmem lazım. ama işte özel sektörde o kadar zor ki izin almak. daha 2 gün önce yeğenim hasta dedim zor bela yarım gün izin alabildim. nefret ediyorum bu bi tek kendini düşününen bencil işverenlerden

Son düzenleme:
Günaydın kızlar;

Canım mecburen izin alıcaz işte. Sağlık bu sonuçta, başımız öne eğip he diecez patronlarada bazen. Bende sevmiyorum gidip izin almayı. Bu ay okadar çok izin aldımki artık 2-3 ay bişi olmasında izin almak zorunda kalmiim diye dua ediyorum. Sen hastaneye sor, doktora sor kaça kadar çalışıyorlar. Ama muhtemelen kan tahlili isteyecektir onun için gidiceksin. Gerçi onun içinde doktoru beklemeye gerek yok, lablar daha erken başlıyor çalışmaya, ondan da o şekilde yırtarsın.

hayrlısı olsun femolove cim. önümüzdeki ay çalışmalara devam

evet canim insallah ilk basta uzulmustum ama esim uzun felsefik bir nutuk cektikten sonra rahatladimdun bir de hastanelik oldum serum taktiklar delik desik etiler beniesim diyo sakin su icme orandan burandan sular dokulur tipa takmak lazim

evet canim insallah ilk basta uzulmustum ama esim uzun felsefik bir nutuk cektikten sonra rahatladimdun bir de hastanelik oldum serum taktiklar delik desik etiler beniesim diyo sakin su icme orandan burandan sular dokulur tipa takmak lazim
aman kuşummm dikkat et bak strese girdin diyemi hastanelik oldun ne oldu...zaten hastaneye girmeye gör gelin bir serum takalım yoksa valla çıkarmayız kafasında oldukları için ...geçmiş olsun canımcım...eşinde ayrı bir komediymiş su içme diyo he

sorma yaa o halimle hem agliyodum hem guluyodumdun cok kotu agrilarim oldu dayanamadim gittim tahlil yaptilar kanimda cok iltihap cikti:2:kadin mecbur serum takacam dedi cumartesi sebebi belli olacak merak ettim dogrususimdi dizdim su siselerini onume ha gayret su iciyom:126:

çok geçmiş olsun canım. Rabbim sağlık sıhhat versin en kısa zamanda.

dün doktora gittim içimi rahatlatacak bi doktor buldum sonunda . küçük minikim 5 hafta 4 günlükmüş
kesesi göründü, kesenin içine daha sonra bakacağız. bana bilgi verdi doktorum olabilecek şikayetlerin bunlar, şöyle şöyle yaparsan rahat edersin şu durumlarda acilen bana ulaş falan dedi. ben hamile kalmadan önce folidoce kullanıyordum, o da aynı folik asiti verdi. kızlar size doktorlar hangi ilacı vermişti ? hamilelere genelde elevit veriliyor diye biliyorum da kafam karıştı o yüzden:44:

limonlu su falan iç...böyle bir şişe suyun içine 3-4 damla damlatsan yeter ...kanda iltihap aso sanırım...bendede vardı en çok dişten oluyor...çürük dişin varmı ? sonra kalp romatizmasından şüpheleniyorlar...bendede böyle olmuştu ben bir yıl penisilin yedim..ama dişimi yaptırdığımda hemen düştü o iltihap değeri...

banada folidoce verdi..ama ben kafama esince kullanıyorum...b vitaminim eksikmiş ondan bunu vermişmiş...

canım istediğin gibi bir doktor bulmana çok sevindim. Dilerim rabbim bebişi sağsağlim kucağına almayı nasip eder.

Bizlerede hamiş kalmayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…