Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

sagol canımm anladıgını biliyorum aynısını sen de yasamııssın. bende korkuyorum bebegime bişey olacak diye,rabbim korusun. saglık sıhhat versin ben onu hiç kimseye muhtac etmem Allah'ın izniyle..

bosvereyeim demi baskalarını biz anne olcaz inş:))

Aynen yaaaaa bosveeeeeerrrrr baskalarını. Sen bebisini dusun. Babanda uzulur yakında merak etme torununu alınca kucagına pisman olurrr...
Hersey duzelir yoluna girer. Ne demisler testi kirilir ama su akar yolunu bulurrrrr....

Aynen yaaaaa bosveeeeeerrrrr baskalarını. Sen bebisini dusun. Babanda uzulur yakında merak etme torununu alınca kucagına pisman olurrr...
Hersey duzelir yoluna girer. Ne demisler testi kirilir ama su akar yolunu bulurrrrr....

amannn kim naparsa yapsın, ben de artık beklenti içine girmem hiç bi konuda, asıl mesele bu.zaman gecince sogur belki üzüntüm.

beni dinlediğin için cok tesekkur ederim canımmm

amannn kim naparsa yapsın, ben de artık beklenti içine girmem hiç bi konuda, asıl mesele bu.zaman gecince sogur belki üzüntüm.

beni dinlediğin için cok tesekkur ederim canımmm

Sonradan sende kızıcn kendine zatten niye bu kadar uzdum kendimi die..
Ne demek canım benım hepimiz birbirimize destek oluyoruz tesekkure gerek yokkk

Sonradan sende kızıcn kendine zatten niye bu kadar uzdum kendimi die..
Ne demek canım benım hepimiz birbirimize destek oluyoruz tesekkure gerek yokkk

sağol tatlım inş dediğin gibi olur sorun daha da buyumesin de... benim hatam hep bu oluyo sorunlar buyumesin diye hep alttan alıyorum aman kimse uzulmesin, kırılmasın vs..

ben simdi cıkayım bi şeyler okuyayım da içim duzelsin :))

günaydın kızlar sabahtan beri topik açık ama bugün cumartesi kimse olmaz diye bakmıyordum maaşallah bugün bayaa bi erkencisiniz günaydınlar hayırlı günler hepinize

masalcım insanın babasının böyle bişe yapması kırıcı biraz ama babanda olsa erkek sonuçta hepsi düşüncesiz maalesef. bi de genlerinde var bencil yaratılıyorlar onlar sanki. sagonunda dediği gibi hiç bişe kendini ve bebişini üzmene değmez. herşey bi şekilde hallolur unutulur canım. belki babanda pişman olur ama yine de ona takılma sen. karnındaki günler sonra allahın izniyle kavuşacağın mucizeni düşün ve hiç bişeyin bu güzelliği-huzuru bozmasına izin verme

bende hep oyle diyodum ben kendimi üzdürmem diye ama bu defa yıkıldım sanki, annem de aradı gel kahvaltıya diye gitmedim, olan kadına oluyo uzuluyo arada kaldık... ben tanıyamıyorum artık insanları ben mi değiştim zaman mı insanlar mı ? neyse canım bosver tesekkur ederim tatlım

araba mevzusu olunca dertlerim depreşti yine kızlar size bişe danışcam bu konuda. biz evlendik ilk aylar benim ailem ilçede biz merkezdeyiz. annemlere gitcez arabamız yok tabi o zamanlar. eşim eniştesinden araba istedi sadece bi günlük. ama adam vermemişti.bunun üstüne eşim çok kırıldı üzüldü falan bende safım ya kıyamadım. daha 2 aylık anca evliyiz. satalım altınları araba alalım kimseye muhtaç olmayalım dedim. bi aya kalmadı elimde ne altın kaldı ne bişe sattık araba aldık.ama tabi bigün pişman olacağımı hiç düşünmemiştim. arabayı alalı 2 yıl oluyo ama nerdeyse bi yıldır sürekli başkasında eşimin kankası var. serbest çalışıyo hergün bişzim arabayla gidiyo geliyo. her yere. bi işimiz oldumu biz ona sölüyoruz öle alıyoruz arabyı işimiz bitince yine onda. adam kendi arabası gibi kullanıyor aylardır. bu devirde insan evladına bile arabasını vermezken benim kocam arkadaşına veriyor. üstelik kendi arabsı da değil benim takıp takıştırıp hevesimi bile alamadığım altınlarımla alınan araba kaç kere eşime bu durumu güzel bi dille söyledim.tmm dedi umursamadı.sürekli bu yüzden patlıyorum eşime.kendimizi enayi gibi hissediyorum artık. ama ne desem boş hiç bişe yapmıyo. söyleyemez de ne bilim bi çözüm bulmalı artık. adam kullanıyo arızası falan oluyo masrafını biz çekiyoruz. arabanın nerdeyse hurdası çıktı artık en son eşim satalım madem dedi bu kadar kafana takma. güya satcaz ama oralı değil. napcam bilmiyorum sizce napim :26:

Cnm aynisini bnm odnum yapsa yeminle kafasini gozunu kırarım onun. Madem arabayı satmayı dusunuyorsunuz esine soyle o adam alsin arabayı.
Esinde ksr bakmasin ama kullandırıo kendini. Hem kilometre artıkca degeri duser arabanin bilmio mu

Son düzenleme:

vay arkadas nedir bizim bu arabalardan cektigimiz

bence sattır canım, ama ne dersen de erkekler bildigini okuyo, her gun arabayla bi yere gitmek iste almaya mecbur bırak bakalı nasıl olcak

sorma canım ya çok moralim bozuluyor. adamın ailesiyle de çok yakınız yani çok severim hepsini. cıngar çıkaracam herkesle kötü olcam diye susuyorum ama iyice suyunu çıkardı adam napcam bilmiyorum. arabayı satmak istediğimden değil sırf başkası kullanıyor diye satalım diyorum yoksa arabayı satınca çok zorlancaz biliyorum. eşimin bu yumuşak yüzünden kendimiz arabasız kalcaz. o adam alsın desem gırtlağına kadar borcu var alamaz. bi de evlenmeyi düşünüyooo nişanlı para biriktiriyo bi taraftan. bak yine aklıma geldikçe deliriyorum. şeytan diyo al karsına kendinin konuş inceldiği yerden kopsun ama eşile de kötü olmak istemiyorum

vay arkadas nedir bizim bu arabalardan cektigimiz

bence sattır canım, ama ne dersen de erkekler bildigini okuyo, her gun arabayla bi yere gitmek iste almaya mecbur bırak bakalı nasıl olcak
hergün benimkini hayatta bi yere götüremezsin canım zaten vardiyalı çalışıyo bazen o evde ben yokum ya da ben evdeyim o yok. böyle olunca arada bi arabayla gidiyos bi yerlere ondada alıp geri veriyor benim öküüüüüz kocam ben bu adamlka kendim eşimden habersiz konuşsam durumu anlatsam. yani ne dicem bilmiyorum ama kendine bi, araba alsan artık falan gibisinden ben rahatsız oluyorum böyle olmasından ne düşünürsen düşün ama kendini bizim yerimize koyup düşün desem çok mu ayıp olur yanlış olur akıl verin..( gerçi onun yaptığı daha ayıp daha büyük yüzsüzlük ama ailesiyle çok iyiyiz hepsini çok severim onlarda beni sever. asıl onlardan çekiniyorum ben ) bi de kardeşi en yakın arkadaşım ona anlatsam abinle konuşsan desem beni yanlış anlar mı ? bi fikir verin bana kıslar yaaa ((

Son düzenleme:

Walla cnm sen en iyisini bilirsin yine ama ben olsam bu kadar dayanmazdm bile. Baska bisey olsa sesimi cıkarmam belki ama arana konusunda coktan cıngar cıkarmistim senin yerinde olsam.

Kizlar arkadasin tlden giriyorum simdi test yaptim idrardan cift cizgiyi gordum kocamin haberi yok daha size soylemek icin girdim hepinizi seviyorum rabbim herkesee nasip etsin kocamda aksama ogrenecek favede gorurseniz beni esimdir caktirmauyin

Aneeeeemmmmmm cok duygulandım yaaaaaa
Rabbim isteyen herkese tezz zamanda nasipppp etsin insallaahhhh

kızlarrr günaydınnnnlarrrrr
sen anlatırken ben burda kudurdum yağmur yaaaaaa
Bı< de arabayı alalı 1 seneyı gectı ben bır kere dahı olsa bırıne verdıgımızı bılmem cunku esım benım boyle bıseyde fena patlayacagımı bılır.gercı annesı babası bızım adımıza karar verıp bı yere gıderken onlar bızı goturur der her zaman özel şöförlük yanı.boylesı de kotu oluyor tam plan yapıyorsun kadın b ı arıyor hadı suraya gıdelım.Direk bızı de goturun demıyor çakal oraya gıdelım dıyor.Eeeee tabı hayır dıyemıyorsun ana baba olunca.Neysekı sımdı araya sınırlar gırdı bu olaylar yasanınca.Bi<im arabamız yokken sadece kuzenınden alırdık ama fulleyerek bırakırdık depoyu hem iş için kullanılan arabaydı o ıstesın canımı yesın ne zaman ıstesek verdı cunku ama onun harıcınde aslaaaaasevmem ben oyle seylerı.Hem mizmutunda dedıgı gıbı kılometre yukseldıkce deger dusuyo sızın zararınıza
Şu işi hemen hallettttt.satın o arabayıı.yoksa cok zarar edersınız kuzumm.Ya da ben senın yerınde olsam işe arabayla gıder gelırım.Ehlıyetımk yoksa alırım cesaretım yoksa bı kaç saat ders alırım direksıyondan.Eşim bana okula arabayla gıt gel dıyor ama çocuklar mahvedıyo aracları okuldakı bazı hocaların arabalarını bı gorsen çizik içinde ben nöbetcı lunca bahçede yanına çocuk yaklaştırmıyorum arabaların benım içim gıdıyo düşün yanı.
Bir de o kadar altınlarımı vercem olduuuuu kocanla konus sirkelesın bıraz kendını

bende kuduruyorum kuduruyorum kendime zarar valla özge.. üç gün konuşmuyıoruz öbür gün bi şekilde unutturuyo eşim. önemsiz bişey gibi geçiştiriyor ama inan sürekli canımı sıkıyor bu durum. Ehliyetim var ama trafiğe çıkacak cesaretim yok maalesef. Arabanın km bilmiyorum da bizim ki eski araba zaten sıfır lüks araba almadık sadece ayağımızı yerden kessin kimseye muhtaç olmayalım diye düşündük. Ama şimdi kendi arabamızla yine ele muhtacız sanki. Misafirim gelir bi işimiz çıkar araba nerde aşkım x de ama araba bi arayayım nerdeymiş. Ona göre plan yapalım gerçekten yoruldum artık. En iyisi bi an önce satmak arabayı onu da nasıl yapacağım kendi başıma bilmiyorum da Ooooof bak yine kudurdum yaa Insanlar nasıl bu kadar pişkin olabiliyor. Inanın artık çocuuuun yüzüne bakasım gelmiyor onu gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor. Oysa dalgasında pişkin pişkin devam ediyor

canım benim eşime soyledıgım bı laf vardır taviz tavizi doğurur dıye.İnsanlardan yuzsuz olmamalrını beklemek bızım sucumuz aslında.Her ınsanla arandakı sevıyeyı belırlemelısın.Bak benım esım bu konuda çok ıyıdır .karakterı geregı en samımı arkadasıyla akrabasıyla bıle kanka gıbı olmaz hep bı duvar hep bı sevıye vardır arasında.kımse de kolay kolay zarar veremıyor boylece.Kimseden gıdıp borc ıstemez gerekıyorsa kredı ceker yınede almaz.E iş boyle olunca halıyle kımsede ondan ısteyemıyor.Adamın huyu bu.İlk baslarda ılgınc gelmıstı herkesle aynı samımıyet sonra bı baktım ki en ıyısı buymus kımse bıze zarar veremıyor.gercı kardesı herkesın vercegı zararın bin mislini verdi ya neyseeeee.uyuz oluyorum ailesının tüm fertlerıne.
İkinci el dıye dusunme arabanızı en azından aldıgınız fıyata satın ki zararınız olmasın.Çünkü araba alırken ılk km sine bakıyorsun .Sen sen ol ya su arabayı kullanma cesaretıni topla dediğim gıbı direksıyon dersı al.yada satın o arabayı cunku araba sende olursa kımse ısteyemez.yaaa antalya trafıgınde kullanman lazım canım ya korkma bız buralarda istanbulda adamlar üstümüze çıkmaya calışıyo da mecburen kullanıyoruz .Kendıne güven yaparım deeeeee trafik senden korksunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…