Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

doğru diyorsun canım aslında ama iki kere trafik kazası tacrübem olunca yenemiyorum bu korkuyo çok tırsıyorum maalesef. Eşimde normal de kimseye vermez arabayı kardeşlerine bile vermiyor düşün. Ama bu arkadaşa gelince kendinden çok ona güveniyo. Nasıl bi arkladaşlıktır anlamadım gitti. Kumam sanki adam o derece. Ama konu araba olunca durum daha da farklı tabi. En iyisi satmak arabayı. Arabasız kalcaz ama napalım. Zaten bi daha araba almaya biraz zor ikna eder beni eşim. önce açık açık konuşacam bu konuyu herşeyi gözden çıkardım valla. Son kez eşimle konuşacağım. Ya arabayı iki hafta içinde sat ya da konuş yoksa ben konuşcam diyecem. Zaten arabayı satmak isteyince herkes niye der düşünür çıkar benim yüzümden satıldığı. Varsın ben kötü olayaım daha fazla stres yapıp üzülmek istemiyorum yaa

Son düzenleme:

evet canım ıyı dusunmussun .al karsına gayet ciddi ciddi konusun.Ama bence esın tamam bır daha vermeyecegım dese de verır.En ıyısı satmak.arabasız olmak zor oluyor ama ne yapalım boyle her gun strese gırmekten ıyıdır

saol canım haklısın bu hafta sonu annemlere gitcez gidip gelelim hafta içi konuşurum ve yine küseriz kesin. Napim olmadı arkadaşıyla konuşacağım çok bile dayandım cıngar çıkarmanın vakti geldi de geçti bile

aayy yagmurrr valla bende delırdım okudukca haaa
kocan nıye malının kıymetını bılmıyor senın yaaaa
bızde arabayı yenı aldık,sıfır..
bı kere dukkandan bırı ıstedı,kocam vermeden edemedı..ama aklıda kaldı arabasında..
gerı aldıgında heryerını kontrol ettı

sonra bıde bızımkı benzınlı cok yakıyor..
kardesınınkıde dısell,onunla arabaları 1 haftalıgına degıstırme kararı aldılar..
kardesı arabalardan ıyı anlar..cokmu yakıyor veya ne sekılde kullanılması gerektıgını 1 hafta denıyerek benım kocama anlatcak..
ben dötumu yırttım..(1 aylık arabanın onda ne ısı var dıye) ama eltımle konusmadıgım ıcın bahaneyı ona attım..
ben ne o kızın bındıgı arabaya bınerım..nede benım arabama o kız bınsın ısterım..
kaldıkı bıdaha bızım arabaya bıle bınmem dıye
neysekı vermedı arabayı

sende sattır o arabayı..madem sana bı faydası yok,kımseye faydası olmasın
babamın oglu sankı,bıde arabaya ıhtıyac olunca gıdıp ondan ıstıcem peeehhh!!
sızın araba sıfır olsa kocan yıne boyle mı yapardı acaba:44::44:
ozaman hayat boyu araba almayın dıcem..bu ne yaaaaaaaaa

bilmiyorum millan sıfır olsa o da kıymet bilirdi sanırım bunu zaten eski diye düşünüyo . :44: Dediğin gibi sanki babamızın oğlu. Eşime diyom kendine araba alsın artık yeter. Diyor ki bana alamaz evlenecek bi sürü borcu var. çok da umrumdu sanki bana ne milletin düğününden borcundan ya deli olcam Biraz da eşim hala evlendiğimiz ilk günlerde bu arkadaşı borç vermiş yardım etmiş buna. Onu düşünür. Aralarında para lafı olmaaz hiç. O yüzden bu kadar düşünüyor onu

Son düzenleme:

tamam daha bu gune kadar kullandıgına saysın..
mıctı arabanın içine yaa
de ona ben tup bebek ıstıyorum..arabayı satalım..
yada degerı ıyıce dusmeden satıp kenara koyalım parayı..
ilerde lazım olur bı acıgımıza..
boye mılletın elınde hurdaya cıkacak..
olan senın altınlara oldu..
barı bı hayrı olsun arabanın

selam kızlarr gününüz güzel olsun inşallahh
millan kız benim kırmızı dün gelmedi

kız yemın eeeeeeettttt..
hıc gunu sasar mıydı???
gelmesın gelmesın..lazım degıl hiiiiiççççç
aaay ınsallah bebıs gelıyodur kııııııızzzzz

kız yemın eeeeeeettttt..
hıc gunu sasar mıydı???
gelmesın gelmesın..lazım degıl hiiiiiççççç
aaay ınsallah bebıs gelıyodur kııııııızzzzz

evet hiç lazım degil valla ya ne bilim arada bi iki gün şaşabiliyor o yüzden emin degilim ..biraz agrım var yine ..yine sabah test yaptım biraz bekledikten sonra valla görmek istedigim için mi nedir anlamadımgörünmez bi çizgim vardı hayırlısı olsun

slm kızlar:))
kocam daha gelmedı yoldaymıs bende yemek edıom bakım dedım ne yapıonus:)
saptadanak cıkarsam anlayın kı benımkı geldı:))

araba mevzusu donmus baya,,bızde evlendıgımız de kocamın eskı bı arabası vardı sıfırdı ama baya dusuk modeldı ,
bekarken bende kullanıodum araba clıoydu,,abım evlenırken senın bu araba dedıydı,,
evlendık falan abım yuru dedı gıdıoz notere bu araba senın yok dedım annemler kızdı nıe almıosun abın sana hedıe verıo dıe,,
dedım kocamın var ne dıe alım ,,hem alsam kocamda ezılırdı hanı model yuksek onunkının modelı dusuk dıe,,
abı dedım soz maddı sıkısıklıgım olursa senden ısterım dıe ama 3 yılda cok zorlandık ama hıc ıstemedık cok sukur ıstesem
aılemde abımde ablamlarda verırlerdı ımkanları ne olsa
evlendık sonra esım dıo kullanmıon arabayı dıe dıom gerek yok falan sen kullan dıe adam megersı zannetmıs ben begenmedıgım ıcın kullanmıom,,
aslında hıc oyle dusunmuodum :)
dedı arabayı deıselım ıı dedım benım tum altınlar bılezıkler bozuldu,,ıkıncı el araba aldık modelı daha yuksek sonra arıza cıkardı
saatık sıfır aldık kredıyle tabı :)) onu oduoz dıom kocama benı sınır etme lastıklerı koluma takar gezerım dıe
ama arabaya duskundur yıkar paklar allahdan kımse ıstemıo herkesın arabası var,,,ısteyıncede veremez heralde benım kı
yada soforlugune guvendıgıne verır
cok sukur benım soforlukde ıyı uzun yolda bıle dıo sen kullan oh dıom buldum soforu kullan etınden sutunden

aynen yaaa

güülüüüüüm hadi inşallah hayılısıyla alırız güzel hberlerini Kaç gün gecikti ki olmadı kan testi mi yaptırsan

yaaa ınanmıyorum yaaaa..ınsallah vardır ınsaaaaaalllah..
aaayy varsa cok sevınırım bu haber gercege dönusurse..
ozaman sana soracam ıste nıye bu kadar umutsuzdun dıyeeee
gercı aynen bende öyleydım
hadı bakalım bekleyıp görcez mucızemızı ınsallllaaaaaaaaahhhh

güülüüüüüm hadi inşallah hayılısıyla alırız güzel hberlerini Kaç gün gecikti ki olmadı kan testi mi yaptırsan
inşallah yagmurcum ya valla cok gecmedi 1 gün ama dün millanla konuşurken bugün gelir dedim gelmedi agrımda vardı..millanda bana kzımıstı agrı bizdede olmuşstu diye ..gelmeyince direk ona yazdım öyle

inşallah milancım valla bende cokk sevinecegim inşallah kendiliginden gelmiştir bebişim..biliyorsunuz yaa cok iistiyorum

gulguzelı ac yoluuu bızde gelek pesınden:)))))))))
kızım adetlerın hıc sapıtmazsa demekkı bıseyler olabılır:)))))))))
anam benım bı gun gecse hemen kan testıne kosacam hıc sapıtmaz erken gelır gec gelmez kırmızılar

ınsallah gelmez gulguzelım kırmızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayalet cızgı deıldır kedıdır o kedı :)))
cıdden cıkdımı cızgı???????????????????????????????*

ya zaten ben size bişey diyimmi kızlar hani su yumurtlama günleri varya 14 gün muhabbeti..ben ovülasyon aletiyle hep 21.günde gördüm egrelti otlarını..yani ogüne kadar ben zaten pes ediyordum bu iki ay öyle denedik hep ..
hayalet cizgiye gelincede valla ben kırmızı cizgiyi görmeden güvenemem artık sumisali

evet o adet sancısına takılmayın..
hamıle oldugunuz kesınlesse bıle hep o sancı olcak..
ben 2 aylık hamıleyken bıle kocama dıyordum..
az arkama bak sankı adet oluyom gıbı dıye
o sancı hıc yakamızı bırakmıyo yanıı..
aha sımdı dogurcam nerdeyse,yıne adet sancısı gıbı sancı gelıp yokluyo arada..
kankamız o bızım ne edeeekkk

ınsallah bugunde gelmez kırmızıların,ınsallah yarın daha net bı cızgı olusur..

hımm tmm o zaman durun hemen cosmayalım ,,,,
bı gun daha beklıon o zaman,,,yada pazartesıye kadar bekle tmm ,,,
sakın oluyoruzz
offf Allahım ınsallahhh bebek mujdesı olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar bı yandan temızlık yapıyorum..
bı yandan burda olmak ıstıyorum yaaaaaaa..
gulguzelı eger sımdı cıkarsan falan,aksam gel yıne haber et..
gelen gıden varmı dıye..
yarında söyle mutlaka..ben catlarım meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…