doğru diyorsun canım aslında ama iki kere trafik kazası tacrübem olunca yenemiyorum bu korkuyo çok tırsıyorum maalesef.canım benim eşime soyledıgım bı laf vardır taviz tavizi doğurur dıye.insanlardan yuzsuz olmamalrını beklemek bızım sucumuz aslında.her ınsanla arandakı sevıyeyı belırlemelısın.bak benım esım bu konuda çok ıyıdır .karakterı geregı en samımı arkadasıyla akrabasıyla bıle kanka gıbı olmaz hep bı duvar hep bı sevıye vardır arasında.kımse de kolay kolay zarar veremıyor boylece.kimseden gıdıp borc ıstemez gerekıyorsa kredı ceker yınede almaz.e iş boyle olunca halıyle kımsede ondan ısteyemıyor.adamın huyu bu.ilk baslarda ılgınc gelmıstı herkesle aynı samımıyet sonra bı baktım ki en ıyısı buymus kımse bıze zarar veremıyor.gercı kardesı herkesın vercegı zararın bin mislini verdi ya neyseeeee.uyuz oluyorum ailesının tüm fertlerıne.
Ikinci el dıye dusunme arabanızı en azından aldıgınız fıyata satın ki zararınız olmasın.çünkü araba alırken ılk km sine bakıyorsun .sen sen ol ya su arabayı kullanma cesaretıni topla dediğim gıbı direksıyon dersı al.yada satın o arabayı cunku araba sende olursa kımse ısteyemez.yaaa antalya trafıgınde kullanman lazım canım ya korkma bız buralarda istanbulda adamlar üstümüze çıkmaya calışıyo da mecburen kullanıyoruz .kendıne güven yaparım deeeeee trafik senden korksunnn
doğru diyorsun canım aslında ama iki kere trafik kazası tacrübem olunca yenemiyorum bu korkuyo çok tırsıyorum maalesef.Eşimde normal de kimseye vermez arabayı kardeşlerine bile vermiyor düşün. Ama bu arkadaşa gelince kendinden çok ona güveniyo. Nasıl bi arkladaşlıktır anlamadım gitti. Kumam sanki adam o derece. Ama konu araba olunca durum daha da farklı tabi. En iyisi satmak arabayı. Arabasız kalcaz ama napalım. Zaten bi daha araba almaya biraz zor ikna eder beni eşim. önce açık açık konuşacam bu konuyu herşeyi gözden çıkardım valla. Son kez eşimle konuşacağım. Ya arabayı iki hafta içinde sat ya da konuş yoksa ben konuşcam diyecem. Zaten arabayı satmak isteyince herkes niye der düşünür çıkar benim yüzümden satıldığı. Varsın ben kötü olayaım daha fazla stres yapıp üzülmek istemiyorum yaa
saol canım haklısın bu hafta sonu annemlere gitcez gidip gelelim hafta içi konuşurum ve yine küseriz kesin.evet canım ıyı dusunmussun .al karsına gayet ciddi ciddi konusun.ama bence esın tamam bır daha vermeyecegım dese de verır.en ıyısı satmak.arabasız olmak zor oluyor ama ne yapalım boyle her gun strese gırmekten ıyıdır
aayy yagmurrr valla bende delırdım okudukca haaa
Kocan nıye malının kıymetını bılmıyor senın yaaaa
Bızde arabayı yenı aldık,sıfır..
Bı kere dukkandan bırı ıstedı,kocam vermeden edemedı..ama aklıda kaldı arabasında..
Gerı aldıgında heryerını kontrol ettı
Sonra bıde bızımkı benzınlı cok yakıyor..
Kardesınınkıde dısell,onunla arabaları 1 haftalıgına degıstırme kararı aldılar..
Kardesı arabalardan ıyı anlar..cokmu yakıyor veya ne sekılde kullanılması gerektıgını 1 hafta denıyerek benım kocama anlatcak..
Ben dötumu yırttım..(1 aylık arabanın onda ne ısı var dıye) ama eltımle konusmadıgım ıcın bahaneyı ona attım..
Ben ne o kızın bındıgı arabaya bınerım..nede benım arabama o kız bınsın ısterım..
Kaldıkı bıdaha bızım arabaya bıle bınmem dıye
Neysekı vermedı arabayı
Sende sattır o arabayı..madem sana bı faydası yok,kımseye faydası olmasın
Babamın oglu sankı,bıde arabaya ıhtıyac olunca gıdıp ondan ıstıcem peeehhh!!
Sızın araba sıfır olsa kocan yıne boyle mı yapardı acaba:44::44:
Ozaman hayat boyu araba almayın dıcem..bu ne yaaaaaaaaa
bilmiyorum millan sıfır olsa o da kıymet bilirdi sanırım bunu zaten eski diye düşünüyo . :44: Dediğin gibi sanki babamızın oğlu. Eşime diyom kendine araba alsın artık yeter. Diyor ki bana alamaz evlenecek bi sürü borcu var. çok da umrumdu sanki bana ne milletin düğününden borcundan ya deli olcamBiraz da eşim hala evlendiğimiz ilk günlerde bu arkadaşı borç vermiş yardım etmiş buna. Onu düşünür. Aralarında para lafı olmaaz hiç. O yüzden bu kadar düşünüyor onu
selam kızlarrgününüz güzel olsun inşallahh
millan kız benim kırmızı dün gelmedi
kız yemın eeeeeeettttt..
hıc gunu sasar mıydı???
gelmesın gelmesın..lazım degıl hiiiiiççççç
aaay ınsallah bebıs gelıyodur kııııııızzzzz
aynen yaaatamam daha bu gune kadar kullandıgına saysın..
Mıctı arabanın içine yaa
De ona ben tup bebek ıstıyorum..arabayı satalım..
Yada degerı ıyıce dusmeden satıp kenara koyalım parayı..
Ilerde lazım olur bı acıgımıza..
Boye mılletın elınde hurdaya cıkacak..
Olan senın altınlara oldu..
Barı bı hayrı olsun arabanın
güülüüüüüm hadi inşallah hayılısıyla alırız güzel hberlerinievet hiç lazım degil valla ya ne bilim arada bi iki gün şaşabiliyor o yüzden emin degilim ..biraz agrım var yine ..yine sabah test yaptım biraz bekledikten sonra valla görmek istedigim için mi nedir anlamadımgörünmez bi çizgim vardı hayırlısı olsun
evet hiç lazım degil valla ya ne bilim arada bi iki gün şaşabiliyor o yüzden emin degilim ..biraz agrım var yine ..yine sabah test yaptım biraz bekledikten sonra valla görmek istedigim için mi nedir anlamadımgörünmez bi çizgim vardı hayırlısı olsun
selam kızlarrgününüz güzel olsun inşallahh
millan kız benim kırmızı dün gelmedi
inşallah yagmurcum ya valla cok gecmedi 1 gün ama dün millanla konuşurken bugün gelir dedim gelmedi agrımda vardı..millanda bana kzımıstı agrı bizdede olmuşstu diye ..gelmeyince direk ona yazdım öylegüülüüüüüm hadi inşallah hayılısıyla alırız güzel hberleriniKaç gün gecikti ki olmadı kan testi mi yaptırsan
yaaa ınanmıyorum yaaaa..ınsallah vardır ınsaaaaaalllah..
aaayy varsa cok sevınırım bu haber gercege dönusurse..
ozaman sana soracam ıste nıye bu kadar umutsuzdun dıyeeee
gercı aynen bende öyleydım
hadı bakalım bekleyıp görcez mucızemızı ınsallllaaaaaaaaahhhh
inşallah yagmurcum ya valla cok gecmedi 1 gün ama dün millanla konuşurken bugün gelir dedim gelmedi agrımda vardı..millanda bana kzımıstı agrı bizdede olmuşstu diye ..gelmeyince direk ona yazdım öyle
inşallah milancım valla bende cokk sevinecegim inşallah kendiliginden gelmiştir bebişim..biliyorsunuz yaa cok iistiyorum
ınsallah gelmez gulguzelım kırmızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayalet cızgı deıldır kedıdır o kedı :)))
cıdden cıkdımı cızgı???????????????????????????????*
inşallah yagmurcum ya valla cok gecmedi 1 gün ama dün millanla konuşurken bugün gelir dedim gelmedi agrımda vardı..millanda bana kzımıstı agrı bizdede olmuşstu diye ..gelmeyince direk ona yazdım öyle
inşallah milancım valla bende cokk sevinecegim inşallah kendiliginden gelmiştir bebişim..biliyorsunuz yaa cok iistiyorum
ya zaten ben size bişey diyimmi kızlar hani su yumurtlama günleri varya 14 gün muhabbeti..ben ovülasyon aletiyle hep 21.günde gördüm egrelti otlarını..yani ogüne kadar ben zaten pes ediyordumbu iki ay öyle denedik hep ..
hayalet cizgiye gelincede valla ben kırmızı cizgiyi görmeden güvenemem artık sumisali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?