bencede canım bugün bekle yarın yenile olmadı pazartesi doğruuu kana git daha fazla merakta bırakma bizihımm tmm o zaman durun hemen cosmayalım ,,,,
bı gun daha beklıon o zaman,,,yada pazartesıye kadar bekle tmm ,,,
sakın oluyoruzz
offf Allahım ınsallahhh bebek mujdesı olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet o adet sancısına takılmayın..
hamıle oldugunuz kesınlesse bıle hep o sancı olcak..
ben 2 aylık hamıleyken bıle kocama dıyordum..
az arkama bak sankı adet oluyom gıbı dıye
o sancı hıc yakamızı bırakmıyo yanıı..
aha sımdı dogurcam nerdeyse,yıne adet sancısı gıbı sancı gelıp yokluyo arada..
kankamız o bızım ne edeeekkk
ınsallah bugunde gelmez kırmızıların,ınsallah yarın daha net bı cızgı olusur..
hımm tmm o zaman durun hemen cosmayalım ,,,,
bı gun daha beklıon o zaman,,,yada pazartesıye kadar bekle tmm ,,,
sakın oluyoruzz
offf Allahım ınsallahhh bebek mujdesı olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sagolun kızlarr inşallah güzel haberler veririm valla cok istiyorum Rabbim kimseyi böyle sınamasın
tamam kızlar ben size haber veririm aksamda kaynanamlar gelecek annemle babama hoşgeldine)
gcen rüyamdada gelinlik giymiştim bebek demekti evliler için..
amca ogluda hamile görmüş herkes cok seviniyordu demiş yengeme (bunlar bi işaretmi acep )
kızlar ben cıkıyorum yemek falan yapayım görüşürüz
dünden beri aglıyorum kızlar ya moralim sıfır
Canm biz altinlarimin bir kısmini kredi odemek icim bozdurmustuk simdi kalanı ile alicaz ins. Ev alırsak ilerde arabayı satarızz dedik.
Sen dedigim gibi esine babamın isi varmıs de arada kalmamak icin yoksa bırakacaktı falan de. Kendini bunun icin uzersen esin daha cok hırslanir babana karsı.
Biz cok ince dusunuyoruz ama karsimizdakiler oyle dusunmuyor.
Kendini de bebeginide bunun icin uzdugune degmez. Sen uzulunca oda uzuluyor unutma.
Oooo sokakta bir dunya araba var bacım hepsiii bizim dert etme kendine.
araba mevzusu olunca dertlerim depreşti yinekızlar size bişe danışcam bu konuda. biz evlendik ilk aylar benim ailem ilçede biz merkezdeyiz. annemlere gitcez arabamız yok tabi o zamanlar. eşim eniştesinden araba istedi sadece bi günlük. ama adam vermemişti.bunun üstüne eşim çok kırıldı üzüldü falan bende safım ya kıyamadım. daha 2 aylık anca evliyiz. satalım altınları araba alalım kimseye muhtaç olmayalım dedim. bi aya kalmadı elimde ne altın kaldı ne bişe sattık araba aldık.ama tabi bigün pişman olacağımı hiç düşünmemiştim. arabayı alalı 2 yıl oluyo ama nerdeyse bi yıldır sürekli başkasında eşimin kankası var. serbest çalışıyo hergün bişzim arabayla gidiyo geliyo. her yere. bi işimiz oldumu biz ona sölüyoruz öle alıyoruz arabyı işimiz bitince yine onda. adam kendi arabası gibi kullanıyor aylardır. bu devirde insan evladına bile arabasını vermezken benim kocam arkadaşına veriyor. üstelik kendi arabsı da değil benim takıp takıştırıp hevesimi bile alamadığım altınlarımla alınan araba kaç kere eşime bu durumu güzel bi dille söyledim.tmm dedi umursamadı.sürekli bu yüzden patlıyorum eşime.kendimizi enayi gibi hissediyorum artık. ama ne desem boş hiç bişe yapmıyo. söyleyemez de ne bilim bi çözüm bulmalı artık. adam kullanıyo arızası falan oluyo masrafını biz çekiyoruz. arabanın nerdeyse hurdası çıktı artık en son eşim satalım madem dedi bu kadar kafana takma. güya satcaz ama oralı değil. napcam bilmiyorum sizce napim :26:
sorma canım ya çok moralim bozuluyor. adamın ailesiyle de çok yakınız yani çok severim hepsini. cıngar çıkaracam herkesle kötü olcam diye susuyorum ama iyice suyunu çıkardı adamnapcam bilmiyorum. arabayı satmak istediğimden değil sırf başkası kullanıyor diye satalım diyorum yoksa arabayı satınca çok zorlancaz biliyorum. eşimin bu yumuşak yüzünden kendimiz arabasız kalcaz. o adam alsın desem gırtlağına kadar borcu var alamaz. bi de evlenmeyi düşünüyooo nişanlı para biriktiriyo bi taraftan. bak yine aklıma geldikçe deliriyorum. şeytan diyo al karsına kendinin konuş inceldiği yerden kopsun ama eşile de kötü olmak istemiyorum
kızlar nasılsınız ne haberler var
salı günü muzmutcuğumla konuştum özel mesajla akışına bıraktık dedim, o gün adetim geçmişti test yaptım mesajdan sonra ve anında çift çizgi
hemen hastaneye gittim bhcg 330 çıktı yani hamileydim
tam hafta sonu olsun internete girip haber vereyim diye beklerken
bugün düşük yaptım maalesef kaybettim 5+2 lik bebeğimi
hayırlısı böyleymiş diyorum elimden bir şey gelmiyor
hergün benimkini hayatta bi yere götüremezsin canım zaten vardiyalı çalışıyo bazen o evde ben yokum ya da ben evdeyim o yok. böyle olunca arada bi arabayla gidiyos bi yerlere ondada alıp geri veriyor benim öküüüüüz kocamben bu adamlka kendim eşimden habersiz konuşsam durumu anlatsam. yani ne dicem bilmiyorum ama kendine bi, araba alsan artık falan gibisinden ben rahatsız oluyorum böyle olmasından ne düşünürsen düşün ama kendini bizim yerimize koyup düşün desem çok mu ayıp olur yanlış olur akıl verin..( gerçi onun yaptığı daha ayıp daha büyük yüzsüzlük ama ailesiyle çok iyiyiz hepsini çok severim onlarda beni sever. asıl onlardan çekiniyorum ben ) bi de kardeşi en yakın arkadaşım ona anlatsam abinle konuşsan desem beni yanlış anlar mı ? bi fikir verin bana kıslar yaaa ((
bende kuduruyorum kuduruyorum kendime zarar valla özge.. üç gün konuşmuyıoruz öbür gün bi şekilde unutturuyo eşim. önemsiz bişey gibi geçiştiriyor ama inan sürekli canımı sıkıyor bu durum.Ehliyetim var ama trafiğe çıkacak cesaretim yok maalesef. Arabanın km bilmiyorum da bizim ki eski araba zaten sıfır lüks araba almadık sadece ayağımızı yerden kessin kimseye muhtaç olmayalım diye düşündük. Ama şimdi kendi arabamızla yine ele muhtacız sanki. Misafirim gelir bi işimiz çıkar araba nerde aşkım x de ama araba bi arayayım nerdeymiş. Ona göre plan yapalım gerçekten yoruldum artık. En iyisi bi an önce satmak arabayı onu da nasıl yapacağım kendi başıma bilmiyorum da Ooooof bak yine kudurdum yaa Insanlar nasıl bu kadar pişkin olabiliyor. Inanın artık çocuuuun yüzüne bakasım gelmiyor onu gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor. Oysa dalgasında pişkin pişkin devam ediyor
evet hiç lazım degil valla ya ne bilim arada bi iki gün şaşabiliyor o yüzden emin degilim ..biraz agrım var yine ..yine sabah test yaptım biraz bekledikten sonra valla görmek istedigim için mi nedir anlamadımgörünmez bi çizgim vardı hayırlısı olsun
kızlar nasılsınız ne haberler var
salı günü muzmutcuğumla konuştum özel mesajla akışına bıraktık dedim, o gün adetim geçmişti test yaptım mesajdan sonra ve anında çift çizgi
hos geldin bacimkızlar nasılsınız ne haberler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?