Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hımm tmm o zaman durun hemen cosmayalım ,,,,
bı gun daha beklıon o zaman,,,yada pazartesıye kadar bekle tmm ,,,
sakın oluyoruzz
offf Allahım ınsallahhh bebek mujdesı olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bencede canım bugün bekle yarın yenile olmadı pazartesi doğruuu kana git daha fazla merakta bırakma bizi inşallah müjdeli haberini alırız yarın

hımm tmm o zaman durun hemen cosmayalım ,,,,
bı gun daha beklıon o zaman,,,yada pazartesıye kadar bekle tmm ,,,
sakın oluyoruzz
offf Allahım ınsallahhh bebek mujdesı olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sagolun kızlarr inşallah güzel haberler veririm valla cok istiyorum Rabbim kimseyi böyle sınamasın
tamam kızlar ben size haber veririm aksamda kaynanamlar gelecek annemle babama hoşgeldine )
gcen rüyamdada gelinlik giymiştim bebek demekti evliler için..
amca ogluda hamile görmüş herkes cok seviniyordu demiş yengeme (bunlar bi işaretmi acep )

evet zamanında bende gelınlık gıydıgım bı ruya görmustum
hemen gördugum gıbı hamıle kalmadım ama bı kac aya hamıleydım ıste..

tullerımı yıkadım..evı sıldım supurdum..
yarın kesın kocamın arkadasları gelır mac ızlemeye..
temız olsun ev..yoksa dogurcagımdan degıl tul yıkayışım
neyse ben banyoya giriiiim..
aksam marketı görcez..
oooff nefret edıyorum şu aylık alısverıslerden

kızlar ben cıkıyorum yemek falan yapayım görüşürüz

hayirli gunler bacilarrrr
ayyy gul guzeli insallah gelmezzz kirmizilar bebis gelir insallah insallah insallah
su misali bak beyin tepki vermemis gozun aydin
bizde bugun sabahtan ciktik dukkanda birikmis kirinti ekmek vardi gittik deredeki ordek martilari guvercinleri falan besledik oynadik kostuk sakalastik cok eglendik oglen geldik bide malum eksin
odun yeni gitti ise bende aksam yemegine baslicam birazdan

sagoya katılıyorum masalcım. bunun için bu kadar üzülürmü insan. benim babamda bak tek çocuğum hem beraber yaşıyoruz. ipe sapa gelmez arkadaşlrını bırakır evlerine ben bi yere götür desem çoğunlukla ne kahveden kalkar. benim işim var der beni bu halde gönderir tek başıma. takma hadi bu kadar oooofff ben anlatsammmmm neysee 1000 sayfa yazarım şimdi

bak seninki gerçekten bi sorun yağmurcum. eşin çok ayıp ediyor. benimki kendi abisine bile vermiyor arabayı. gözü gibi bakar. nerdeyse çocukla beni bindirmeyecek. batırıyoruz diye herkes arabaylamı gidiyor canım işe. ya alsın kendine 3,4 bin liraya ladalar falan var. yada binsin minibüse falan. arkadaşı eşinden düşüncesizmiş. bi kaza yapsa bişey olsa. direk araba kimin üstüneyse onu bulurlar dinlemezler öyle ödünç vermiştim falan. hem bi dünyada km yapmıştır araba. üstelik masrafını bakımınıda siz yapıyorsunuz. eşinle çok ciddi konuş. madem işinize yaramıyor satın bi an önce en azından aklında kalmaz.

kızlar nasılsınız ne haberler var
salı günü muzmutcuğumla konuştum özel mesajla akışına bıraktık dedim, o gün adetim geçmişti test yaptım mesajdan sonra ve anında çift çizgi
hemen hastaneye gittim bhcg 330 çıktı yani hamileydim
tam hafta sonu olsun internete girip haber vereyim diye beklerken
bugün düşük yaptım maalesef kaybettim 5+2 lik bebeğimi
hayırlısı böyleymiş diyorum elimden bir şey gelmiyor

valla ya arabana soğuk su içeceksin o zaman. yoksa 40 yıl bi insanı sırtında taşı bi kere yoruldum de. senden kötüsü olmaz. şimdi sen o arabayı 5 yıl kullandır bi kere iste yada bişey de kimse demez Allah razı olsun şimdiye kadar verdi diye. ya bi şekilde çöz bu sorunu ya da unut arabanı yokmuş gibi davran.

laylalila cok uzuldum arkadasımmm hayırlısı Allahtan üzülme canım vardır bundada bı hıkmet
En azından hamıle kalabılıyorsun böyle düşün

aa bak iyi fikir direk söylemesende kardeşine çıtlat bişeyler. ne bilim zor oluyo böyle . bişey olsa sizede yazık madem adamın durumu iyi değil. o da kalkamaz altından yine yük size biner. . hani iğneleyerek sitem ederek değilde güzellikle anlatmaya çalış madem sevdiğin bi aile

sahibinden.coma gir arabanın bilgileri bi ara fırsatını bulunca bikaç fotoğrafınıda çek.koy oraya. eşinin numarasınıda yaz. arayan oldukça eşinde uyanır belki.

ayyy inşallah devamı gelir bu güzel haberin. inşallahta kırmızıların gelmezzz. test için erken ama 3-4 gün bekle bakım

hayırlısı olsun laylalila. kalabilmende güzel. belki hazırlık yapıyordur vücudun önümüzdeki aylarda daha sağlam tutunur.

agrıma gitti duycugugum , neyse annemle konustuk yine ben suclu oldum soylediklerine gore annem panikler surememzmiş arabayı ondan goturuyomus... hayırlısı artık ne diyim , reflum cok fena kalktı

hos geldin bacim
ilk basi okurken nasilda heyecanlandim neyse hayirlisi olsun artik muhakkak bundada bir hayir vardir uzme kendini

kızlar ben 2 oldu rüyamda göğsümden bi sütler akıyor görüyorum. ilkinde bebek doğmuştu çok açık renk güzel gözleri vardı. az emiyor bırakıyor benim sütler akıp gidiyordu ay diyorum ziyan etme emsene çocuğa. ikincidede şarıl şarıl akıyordu yine.. halbuki ilk doğumumda pek sütüm olmadı benim günde bir iki biberon zor çıkarıyodum mamayla beslendi hep oğlum içimde çok kaldı ondan mı acaba. yorumlarda iyi diyorlar. evli bayansa hamile kalacağına diyor birde kızı olacağına işaret diyor. ben zaten hem hamileyim hemde Allah izin verirse kız olacakta. niye bu kadar çok görüyorum bu süt işini anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…