sorma yaa o halimle hem agliyodum hem guluyodumdun cok kotu agrilarim oldu dayanamadim gittim tahlil yaptilar kanimda cok iltihap cikti:2:kadin mecbur serum takacam dedi cumartesi sebebi belli olacak merak ettim dogrusu simdi dizdim su siselerini onume ha gayret su iciyom:126:
sorma yaa o halimle hem agliyodum hem guluyodumdun cok kotu agrilarim oldu dayanamadim gittim tahlil yaptilar kanimda cok iltihap cikti:2:kadin mecbur serum takacam dedi cumartesi sebebi belli olacak merak ettim dogrusu simdi dizdim su siselerini onume ha gayret su iciyom:126:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn en kısa zamanda ,Rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimizecanım istediğin gibi bir doktor bulmana çok sevindim. Dilerim rabbim bebişi sağsağlim kucağına almayı nasip eder.
Bizlerede hamiş kalmayı nasip etsin :)
limonlu su falan iç...böyle bir şişe suyun içine 3-4 damla damlatsan yeter ...kanda iltihap aso sanırım...bendede vardı en çok dişten oluyor...çürük dişin varmı ? Sonra kalp romatizmasından şüpheleniyorlar...bendede böyle olmuştu ben bir yıl penisilin yedim..ama dişimi yaptırdığımda hemen düştü o iltihap değeri...
canım kandaki iltihabı en iyi hemogram la görebilir doktor. Aso ise romatizma tahlili.
dün doktora gittim içimi rahatlatacak bi doktor buldum sonunda. küçük minikim 5 hafta 4 günlükmüş
kesesi göründü, kesenin içine daha sonra bakacağız. bana bilgi verdi doktorum olabilecek şikayetlerin bunlar, şöyle şöyle yaparsan rahat edersin şu durumlarda acilen bana ulaş falan dedi. ben hamile kalmadan önce folidoce kullanıyordum, o da aynı folik asiti verdi. kızlar size doktorlar hangi ilacı vermişti ? hamilelere genelde elevit veriliyor diye biliyorum da kafam karıştı o yüzden:44:
canımmmm çok geçmiş olsunnnnn dikkat et kendine. herseyin hayırlısısorma yaa o halimle hem agliyodum hem guluyodumdun cok kotu agrilarim oldu dayanamadim gittim tahlil yaptilar kanimda cok iltihap cikti:2:kadin mecbur serum takacam dedi cumartesi sebebi belli olacak merak ettim dogrusu simdi dizdim su siselerini onume ha gayret su iciyom:126:
kızlarrr günaydınnnnn....
bugün sabaha karşı bi rüya gördümmmm. çok net aklımdabenim olmayan bir bebek varr nur topu gibi çırıl çıplak ve pipisi kocaman:26: sonra işiyor...(ayy çok açık anlattım kusura bakmayın) bunun anlamı ne olabilir yaaa
bebek geliooo desene :)ben tayyip erdoğanı gördümhauahuaah
bebek geliooo desene :)
bende uzun zamandır bebekli rüyalar görmüyordum 3 aysonra ilk defa gördümvalla hep buna benzer bebekli gelinlikli rüyalar gördüm ama sonuç kırmızı kart...
bende uzun zamandır bebekli rüyalar görmüyordum 3 aysonra ilk defa gördüm
ulennn rüyama yorum yok muutandınız mı kız :)
Hayır olsun inşallahh tatlım... gerçi benim bata daha çok var :) sende durumlar nasıl? senin bat yaklaştı :)bu tamamen bilinçaltı kuşumama hayra yoralım hayır olsun...
Hayırlı olsun canım. Eleviti 10. haftadan sonra veriyorlar bildiğim kadarıyla. Ben şuan folbiol kullanıyorum. + bebe aspirini ve progestan ama daha önceki bebişim karnımda öldü bunları o yüzden kullanıyorum.
bende bir gelişme yok...kendimi hamilede hissetmiyorum...bence adet olucam yine...%1 ihtimalle hamile olursam olurum...Hayır olsun inşallahh tatlım... gerçi benim bata daha çok var :) sende durumlar nasıl? senin bat yaklaştı :)
teşekkür ederim canım. ben folidoce a devam edeyim o zaman. günde kaç defa içiyorsun folik asitiHayırlı olsun canım. Eleviti 10. haftadan sonra veriyorlar bildiğim kadarıyla. Ben şuan folbiol kullanıyorum. + bebe aspirini ve progestan ama daha önceki bebişim karnımda öldü bunları o yüzden kullanıyorum.
Hayır olsun inşallahh tatlım... gerçi benim bata daha çok var :) sende durumlar nasıl? senin bat yaklaştı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?