Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

çok geçmiş olsun canım serum taktırmakla iyi etmişsin iltihap ilerleyince daha kötü oluyor. Ben sabah akşam damardan antibiyotik aldım 10 gün

çok geçmiş olsun canım serum taktırmakla iyi etmişsin iltihap ilerleyince daha kötü oluyor. Ben sabah akşam damardan antibiyotik aldım 10 gün

canım istediğin gibi bir doktor bulmana çok sevindim. Dilerim rabbim bebişi sağsağlim kucağına almayı nasip eder.

Bizlerede hamiş kalmayı nasip etsin :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn en kısa zamanda ,Rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize

canım kandaki iltihabı en iyi hemogram la görebilir doktor. Aso ise romatizma tahlili.

kızlarrr günaydınnnnn....

bugün sabaha karşı bi rüya gördümmmm. çok net aklımda benim olmayan bir bebek varr nur topu gibi çırıl çıplak ve pipisi kocaman:26: sonra işiyor...(ayy çok açık anlattım kusura bakmayın) bunun anlamı ne olabilir yaaa

Hayırlı olsun canım. Eleviti 10. haftadan sonra veriyorlar bildiğim kadarıyla. Ben şuan folbiol kullanıyorum. + bebe aspirini ve progestan ama daha önceki bebişim karnımda öldü bunları o yüzden kullanıyorum.

canımmmm çok geçmiş olsunnnnn dikkat et kendine. herseyin hayırlısı

ben tayyip erdoğanı gördüm hauahuaah

Canım merhaba; Benimde ilk bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu ve alındı. Kanamalarım oluyordu zaten baştan beri. Senin ilk düşüğünmüydü, test falan yaptırdınmı birde ne kadar süre sonra hamile kaldın? Bana doktor beklememe gerek olmadıını söyledi ama ben nolur nolmaz diye 2 ay beklemek istiyorum.

teşekkür ederim canım. ben folidoce a devam edeyim o zaman. günde kaç defa içiyorsun folik asiti

Hayır olsun inşallahh tatlım... gerçi benim bata daha çok var :) sende durumlar nasıl? senin bat yaklaştı :)

Hayırlara çıksın inşallah. Ben erkek bebek murattır diye biliyorum güzel yorumlayalım ama çok kaptırma bu ay çok istediğin bişi gerçekleşebilir Güzel bir rüya görmüşsün.

Rüyada
bebek görmek kısmet açıklığına, sansa işarettir. Rüyasında bir bebeği sevip okşadığını görmek, beklemediği bir yerden bir haber alacağına; bebeğin ağladığını ve onu susturmaya çalıştığını görmek, bir ticaretten kazanç için uğraştığına; bir bebeği bir bahçede veya cami avlusunda terk edilmiş olarak bulduğunu görmek, uzak akrabasından beklemediği bir mirasa konacağına; bir bebeğin beşiğini salladığını görmek, bir ise girip mutlu olacağına işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada erkek çocuk görmek müjdeye işaret eder. Rüyada bebek, iyi habere işaret eder. Çıplak, temiz bebek göz aydınıdır, çok sevinç verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…