Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

agrıma gitti duycugugum , neyse annemle konustuk yine ben suclu oldum soylediklerine gore annem panikler surememzmiş arabayı ondan goturuyomus... hayırlısı artık ne diyim , reflum cok fena kalktı

tamam takılmayacak gibi değil ama biraz etrafına bak. insanlar neler yaşıyor ne sıkıntılar görüyor. yazık böyle şeyler için bebişinide kendinide üzme. bak bende neler yaşıyorum kendi annem babam bile olsa. ne kadar arada kalıyorum. elden daha çok üzüyorlar çoğu zaman beni. şurda kaç yıllık evliyim. işe git eve gel. tuvalete bile rahat gidemiyorsun. eşimle zaten özel hayat kalmadı birde erkenden ev aldık borcuna girdik.ama napım şükrediyorum. en basiti akşam babam bizim tv yi zaptetmiş saçma sapan tartışma programlarını izliyorlar. annem kendi tv lerini. o da bi esrayı tutturur bi deniz yıldızı gereksiz dizilerle. çocukta bilgisayarda. eşimle kaldık öyle ortada. bunlarda genç biraz idare edelim yok hiç her akşam öyle. onlar zaptediyor bizde ya mecburen izliyoz olmadı tavuk gibi gidip yatıyoz.

aaaay bi an başını okurken hamilesin müjde veriyorsun sandım laylacım bunda da vardır bi hayır rabbim inşallah en yakın zamanda yine güldürür yüzünü dualarım seninle canım kendine iyi bak arada gel özletme kendini kusum

sahibinden.coma gir arabanın bilgileri bi ara fırsatını bulunca bikaç fotoğrafınıda çek.koy oraya. eşinin numarasınıda yaz. arayan oldukça eşinde uyanır belki.
öyle işte duygucum bende öyle yapim diye düşünüyorum. internetten ilan vermek mntıklı bak saolun hepiniz yazdınız derdimi paylaştınız fikir verdiniz allah hepinizden razı olsun. iyiki sizler varsınız. kimseye anlatmadıklarımı hep burda anlatıyorum sanal bacılarımsınız benim

masalcım üzme artık kendini noluuuur unut sil aklındakileri. farzet ki babanında arabası yok. inşallah öyle kolay zamanında rahat bi doğumun olacak arabaya bile ihtiyacın olmayacak. yani telaş yapmadan kolaylıkla olacak herşey inşallah. şimdiden stres yapma kendine. ambulans,taksi her şekilde gidilir doğuma sonuçta allahın izniyle bişececik olmas. daha fazla üzme tatlı canını tmm mı

niye taktıysam sanki bu kadar anlamadım gitti, Allahtan aglama krizim durdu, hayırlısı artık. canım sen de takma kendi evinize cıkacak mısınız?

yagmurcum zaten artık benim için arabası yok artık, simdiye kadar hiç istememiştim bu zaruri durum diye istemiştim son oldu

layla nerelerdesın sen
neyse uzme kendını,en azından hamıle kalabılıyorsun..
bu ay olmaz bıdahakı ay olur..
saglıklı olsunda,ne kadar gec gelırse gelsın..
uzme kendını hıc..

masalbera,bu zamanda kımseye mınnetın olmıcak..
senın varsa al kullan..yoksa hıc kımseden bıseyını ısteme..
anan,baban..hatta yerı gelır kocan bıle dahıl bu dedıgıme..
bosver sen kendı ısını kendın gör..
en yakın taksının nosunu al..gerısını salla gıtsın..
al sana araba ıste..

kızlar benım annanem dayımla bırlıkte kalıyor..
dayım yengem cocuklar ve annanem..
sımdı babam vefaat edınce dogal olarak annanemın dedemden olan maasının yarısı annemın hakkı..
ama sımdıye kadar bıse demedı onlara..
bugun yengem demıs,7 aydır paranı yıyoruz,ıste cocugu o parayla okutuyorum..
hakkını helal et..suana kadar 3 bın lırasını yemıs oldular yanı.
neyse annemde helal olsun..okusun cocuk tabıı,benım paraya ıhtıyacım yok demıs..
neyse sımdı benım cocugum dogacak,hele bı bana bıse takmasınlar daha

cok mu cadoloz oldum ne bı anda

Offf temizlik yapmam lazımmm ütü çamasır ama içimden akşama kadar pc de oturmak gecıyorneyse azcık takılım burda işlerımın basına dönimmm
off her gun evı derlı toplu temız kadınlara bayılıyorum benımkı ıkıncı gun eskı halıne dönüyor anlamadım gitti salıda samsuna gıdıyorum ayağıma dolandı bütün işler
Neyseki yarın eşim evde ona yaptırcam çoğu işi

kocana nıye yaptırıyon kız ıslerı? ben hamıleyım ama hala adam benden bekler hızmetı
bende bugun temızlık yaptım..ama gel gör yarın darmadagın olur heryer..
yaw sankı kucuk cocugum var evde..nasıl bu hale gelıyor anlamıyorum..
cocuk olunca hepten mıctım

kız yazıkk çocuk okuyomus baksana
hem yengen dayın heralde takarlar hıc olmadı anneannen onları yonlendırır
dayının yengenın bı gelırı yokmu ki?

dogru soze ne denir ki?haklısın sonuna kadar, kendime de kızdım tabiki ne gerek vardı dillendirmeye, gönllünden geciyosa yapsaydı da mutlu olsaydım simdi uzulecegime

ben evdeyken calışmazken adam her işime yardım ederdı işe gırdım yardım etmez oldu nazar değdi beyime
olmuyo oyle yardım etmesı lazımm elım ayagıma dolanıyo zaten günler bir lokmacık
aynı seyı bende bugun dusundum dedımkı cocuk yok boyleyse cocuk olsa nasıl olurr anommmmm
eskıden haftasonu oldumu kayınvalıdeme gıderdık bazen kalırdık işlerım kalırdı eee şimdiiiii
kızzz kaynanam esıme doğumgununde tam gece 12 de mesaj cekmıs sen bızden kopsanda bız senı hala çok sevıyoruz diyeee
gel gel acıtasyona gelllll hacıııııııııı

kız yazıkk çocuk okuyomus baksana
hem yengen dayın heralde takarlar hıc olmadı anneannen onları yonlendırır
dayının yengenın bı gelırı yokmu ki?

tamam okusun cocuk bıse demedım o kısma zaten
dayım calısıyor onunda maası var yanı..
ama benım yengem carsambalı..bılırsın cenesı durmayanlardan
annemın parasıyla cocuklarını okuturlar ama bana bı ufak takmak akıllarına gelırmı bılmem..
işlerıne gelmez öylesı..

babanemın ne gunahı var..
mıcsam altın takıyo kadın
dıgerıde annanem ama hıcbıseyını gördugumuz yok

ooo zaarrrtt ınceden dokundurmada yapıyor..
bıde sankı sevgılısı de gece 12 de kutluyor dogum gununu
kocan ne ettı? cevap verdımı?

dogru soze ne denir ki?haklısın sonuna kadar, kendime de kızdım tabiki ne gerek vardı dillendirmeye, gönllünden geciyosa yapsaydı da mutlu olsaydım simdi uzulecegime

kendını okadar yıpratma..
kendılerı bılır,sende ogrenmıs oldun artık kımseden bıse ıstememen gerektıgını..
sen yavrundan baska bıse dusunme..
o dogunca zaten herkes ıkıncı planda olcak senın ıcın..

ooo zaarrrtt ınceden dokundurmada yapıyor..
bıde sankı sevgılısı de gece 12 de kutluyor dogum gununu
kocan ne ettı? cevap verdımı?

yok kızım fosur fosur uyuyodu bızımkı benım de ertesı gun okula pasta yapmam gerekıyodu ben yatmamıstım on uyurken geldı mesaj
kocam bu aralar bı laf sokuyor anasına bı laf sokuyor anlatamammmben oraya gelınce gıdıp anasında kalcaktı şimdı ne kalcam yaa dıyoo
bu aralar kadın sahneden indi kayınpeder cıktı sahneye o laf sokuyomus süreklı ben gıdıp gelmıyorum artık kocamanın anlattıgıyla öğrendıklerım
asıl benım samsun dönüşü bombayı gör annem babam da gelcek buraya alındı bıletlerı bakalım onların suratlarına nasıl bakacaklar annem dun nefret edıyorum artık onlardan dıyo telde
ablam dıyokı keske bu kadar demeyeydın annemlere nıye demıycekmısımm dedım nefretımı içimdemı yasayayımkayınpeder bu olaylar taaa samsuna kadar nasıl gıder ben ev mı satıyorum dıyomus
yok satmıyon da ne
gecen gun eşime dedım ki ne zaman anne olurum o zaman affederım anneni o zaman konusurum.güldü vayyy dedi hadi bakalım

sızınkıler oraya gelınce kaynananlarla göruscek mı kı??
gercı onlar küs degıl ama sen olmadan nasıl görusulcek??
benım kinim hala suruyor,sen nıye anne olunca affetcen yaaa kaynananı affetme

sızınkıler oraya gelınce kaynananlarla göruscek mı kı??
gercı onlar küs degıl ama sen olmadan nasıl görusulcek??
benım kinim hala suruyor,sen nıye anne olunca affetcen yaaa kaynananı affetme

annemler o olaylar oldu arayıpta nıye boyle soyle demedıler cunku arada kocam var kocamı cok severler annemler zaten bugune kadar kımse bısey yapmadıysa kocam yuzunden
Şimdı kocamın aılesı kalkıp bıse dese kı bun lar cahılın onde gıdenı babam durmaz orda basar gelır işler ıyıce karısırr
Ben aramıyorum sormuyorum gıtmıyorum kandılde bıle mesaj cektım Allahım gunah yazmasın ama çok canımı yaktılar ne yapımm
Annemler her geldıgınde yemege davet eder kaynanacığım şimdi allah ıcın yatana kadar yedırır içirir sımdı de onlarla bı sorun yokmus gıbı davranıp cagırabılırler annemlerı ben de esıme dedım annemlerı alır gıdersın ben evde kalırım hayır gelırsın felan demıyor bılıyor cunku gıtmeyecegımı
Ay ne bılıyım yaa bunlar bu kadar sey yapıyo ben kendımı kötü hıssedıyorum boyle olunca sankı oğullarını kendıme cekıyormusum gıbı
Ama ben dıyorum esıme ıstedıgın zaman gıt otur ıstersen kal bıle adam gıtmıyo ben ne yapımmmm

wuuuu ben sana söylııım,ananlar gelınce cagırırlar ve sen gıtmesen..
olaylar sarpa sarar..gercı gıtmemen gerekıyor tabıkı..
ama sen kesın ıkılemde kalcan ogun..kesın annenler gelmen ıcın ısrar etcek falan..
herkes ıcın kötu bı durum yaa..

anneme soyledımm gelmem dıye ama bılemıyorum tabı o gunkü ruh hallerını
dua edımde onlar cagırmasın ama bende buralay yazıyom o karı annemlerı cagıracak kayınpederde kaynanamda hıcbıse olmamıs gıbı davranacaklar annemlere
her zaman boyleydı sonra benım agzıma mıcıyolarr butun sene
annemde sen benım evladım degılmısın ohh bana ıyı davransın senın canını yaksın yok artık oyle dedı dun telefonda
öffff her turlu poklu değnekk ben hasta olim o gun atesler içinde yanimmm

anaaaaammmm ne fenaaaa bu kadin yaw akla bak senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…