limonlu su falan iç...böyle bir şişe suyun içine 3-4 damla damlatsan yeter ...kanda iltihap aso sanırım...bendede vardı en çok dişten oluyor...çürük dişin varmı ? sonra kalp romatizmasından şüpheleniyorlar...bendede böyle olmuştu ben bir yıl penisilin yedim..ama dişimi yaptırdığımda hemen düştü o iltihap değeri...
çok geçmiş olsun canım serum taktırmakla iyi etmişsin iltihap ilerleyince daha kötü oluyor. Ben sabah akşam damardan antibiyotik aldım 10 gün
hayırlara çıksın inşallahhh canımm saol yorumun içinnnnnnHayırlara çıksın inşallah. Ben erkek bebek murattır diye biliyorum güzel yorumlayalım ama çok kaptırma bu ay çok istediğin bişi gerçekleşebilirGüzel bir rüya görmüşsün.
Rüyada bebek görmek kısmet açıklığına, sansa işarettir. Rüyasında bir bebeği sevip okşadığını görmek, beklemediği bir yerden bir haber alacağına; bebeğin ağladığını ve onu susturmaya çalıştığını görmek, bir ticaretten kazanç için uğraştığına; bir bebeği bir bahçede veya cami avlusunda terk edilmiş olarak bulduğunu görmek, uzak akrabasından beklemediği bir mirasa konacağına; bir bebeğin beşiğini salladığını görmek, bir ise girip mutlu olacağına işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada erkek çocuk görmek müjdeye işaret eder. Rüyada bebek, iyi habere işaret eder. Çıplak, temiz bebek göz aydınıdır, çok sevinç verir.
damarını bulamamışlardır...benimde rekorum 8sagol canimhayatim da ilk defa serum yedi cok kotuydu kac yerden deldiler sebebini merak ediyorum dogrusu:44:
Canım merhaba; Benimde ilk bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu ve alındı. Kanamalarım oluyordu zaten baştan beri. Senin ilk düşüğünmüydü, test falan yaptırdınmı birde ne kadar süre sonra hamile kaldın? Bana doktor beklememe gerek olmadıını söyledi ama ben nolur nolmaz diye 2 ay beklemek istiyorum.
Merhaba canım. Diğer topicte yazışmıştık bu konuyla ilgili. benim bebeğiminde 8.haftada kalbi durdu aynı şekilde benimkide alındı. Benim kanamam olmamıştı hiç sadece bebeğin alındığı gün bir damla kanamam olmuştu o kanamayla doktoruma gittim zaten kalbi durmuş dedi. Ben 24 kasımda kaybetmiştim bebeğimi. Doktorum kürtajdan sonra 3 ay beklememi önerdi. 3 ay sonrada tekrar hamile kaldım. Yani aradan 6 ay geçti iki hamileliğin. Kürtaj olduysan bekle hiç acele etme bence.
Bana test yapıldı ama bi sorun çıkmadı. Hemen folbiol ve bebe aspirinine başladım. Bebe aspirini kanı sulandırdığı için bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyormuş doktorum öyle demişti. Ayrıca adet olduğunda biraz fazla kanaman oluyor ama o da rahimi temizliyormuş. Bebe aspirinini doktoruna sor derim. Ben şuan 7+1 oldum ve herşey yolunda maşallahallah en kısa zamanda sanada verir inşallah canım. Ama dediğim gibi acele etme dinlen biraz. Hormonlar ve rahim toparlasın bi kendini.
herseyin hayırlısı tatlım... Allah gönlüne göre versin inşallahh...Teşekkür ederim canım, kusura bakma buarada tekrar tekrar sorduğum için. Okadar çok yerde okadar çok kişiye sorular sordumki, kim kimdi çok karıştırıyorum maalesef. Doktor beklemeye gerek yok dedi, kürtajdan sonra kontrole gittiğimde. Gebe kalınca gel asprine başlicaz dedi, öncesinde bişi vermedi yani. Sen kürtajdan sonra hemen kullanmaya başladın yani. Folik asidi kullanmaya devam ediyorum. Tekrar doktora gitmedim, daha adet olmadım ama göğüslerim şişmiş dün farkettim. Ben beklemek istiyorumda eşim çok istiyor bianönce tekrar denemeyi. Bende ya hemen olmazsa diye düşünüyorum ama ilk denemede 2.ayda daha doğrusu yumurtlama günlerini dikkat ettiğim ilk ayda hamile kaldım. Doktorda beklemeye gerek yok diince eşim coştu. Aslında beklemek benim için daha iyi ama eşim artık nerden duyduysa( kaynanamdan diilmiş ama ben pek inanmadım) tekrar hemen hamile kalırsam psikolojim daha çabuk düzelirmiş. Halbuki ben nereye baktıysam hep 3 ay bekleme süresi vermiş. Rabbim hayırlısını versin, eşimede akıl fikir versin
ben olsam hemen giderdim test yaptırmaya...illa 2-3 düşükmü yapmak gerekiyor bu kafadan bir sene işin uzaması eder...Birde eşim geçende bir arkadaşından duymuş kan pıhtılaşması varmış onun eşindede, 2 düşükten sonra testte çıkmış, böyle düşük değilde kalp durması oluyormuş daha çok. İlla testi yaptıralım diye söylüyor. Ben bi yandan uğraşmak istemiyorum bi yandanda ya tekrar düşük olursa ve sebebi bu çıkarsa diye korkuyorum. Bu testlere de genellikle 2-3 düşükten sonra yönlendiriyorlarmış. Napsam bilemedim. Gerçi eşimin şuan işiyle alakalı kafası dolu, unuttu bu kan pıhtılaşması mevzuusunu
Teşekkür ederim canım, kusura bakma buarada tekrar tekrar sorduğum için. Okadar çok yerde okadar çok kişiye sorular sordumki, kim kimdi çok karıştırıyorum maalesef. Doktor beklemeye gerek yok dedi, kürtajdan sonra kontrole gittiğimde. Gebe kalınca gel asprine başlicaz dedi, öncesinde bişi vermedi yani. Sen kürtajdan sonra hemen kullanmaya başladın yani. Folik asidi kullanmaya devam ediyorum. Tekrar doktora gitmedim, daha adet olmadım ama göğüslerim şişmiş dün farkettim. Ben beklemek istiyorumda eşim çok istiyor bianönce tekrar denemeyi. Bende ya hemen olmazsa diye düşünüyorum ama ilk denemede 2.ayda daha doğrusu yumurtlama günlerini dikkat ettiğim ilk ayda hamile kaldım. Doktorda beklemeye gerek yok diince eşim coştu. Aslında beklemek benim için daha iyi ama eşim artık nerden duyduysa( kaynanamdan diilmiş ama ben pek inanmadım) tekrar hemen hamile kalırsam psikolojim daha çabuk düzelirmiş. Halbuki ben nereye baktıysam hep 3 ay bekleme süresi vermiş. Rabbim hayırlısını versin, eşimede akıl fikir versin
Birde eşim geçende bir arkadaşından duymuş kan pıhtılaşması varmış onun eşindede, 2 düşükten sonra testte çıkmış, böyle düşük değilde kalp durması oluyormuş daha çok. İlla testi yaptıralım diye söylüyor. Ben bi yandan uğraşmak istemiyorum bi yandanda ya tekrar düşük olursa ve sebebi bu çıkarsa diye korkuyorum. Bu testlere de genellikle 2-3 düşükten sonra yönlendiriyorlarmış. Napsam bilemedim. Gerçi eşimin şuan işiyle alakalı kafası dolu, unuttu bu kan pıhtılaşması mevzuusunu
Yok canım dediğin gibi kim ne yazdı unutuyor insan. Bende daha öncekinde ilk ayda hamile kalmıştım. Bu sefer 3.ayda oldu. Ben kürtajdan 1 ay sonra aspirin ve folik asite başlamıştım. Her doktor ara vermeyi öneriyor ama seninki niye önermemiş onu anlamadım. Vardır bi bildiği :) Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman hamilelik planla. Çünkü psikoloji herşeyden önemli. Ben her kontrole gittiğimde kalbim deli gibi çarpıyor acaba bir sorun var mı diye. Biraz zaman geçsin ki sende toparla kendini. Ben hep şunu dedim hayırlısı ne zamansa o zaman versin allah dedim. Senin içinde hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.
Benim doktorum kürtajdan sonra ilk adet gördüğünde gel kanda pıhtılaşma varmı diye bakacağız demişti. Bana yapıldı o test bişey çıkmadı çok şükür. Bence sende bir baktır canım.
Bende zaten hayırlısı olsun diyorum oyüzden biraz eşime de kanıyorum. Yoksa ilk denemede hemen olacağını bilsem kafamdaki neyse onuda bişekilde kabul ettiririm eşime ama belli olmuyor bu işler. Dediğin gibi hayırlı zaman nezamansa ozaman olur inşallah. Allah yokluğuyla terbiye etmesin. Sanada rahat, sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :) Daha doğrusu hepimize. AMİNNN
kızlar size sorayım ben cözümü bulamadım benim banyo ve tuvaletimin derz dolduguları sararmıs onları nasıl beyazlatabilirim fikri olan var mı? az önce buhar makinasıyla temzilemeye calıstm temizlemedi yani tam istediğim gibi olmadı
kızlar size sorayım ben cözümü bulamadım benim banyo ve tuvaletimin derz dolduguları sararmıs onları nasıl beyazlatabilirim fikri olan var mı? az önce buhar makinasıyla temzilemeye calıstm temizlemedi yani tam istediğim gibi olmadı
evet domestos harikaa onun fıs fıslı olanaı var bekletmene bile gerek kalmıo anındaa bem beyaz yapııı zararda vermiodomestosla fırçala...beklesin bir saat kadar...eğer mümkünse porçöz de ...eğer taşların yeniyse domestos....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?