eslemcim canımmm çok sevindimmmmmmm. bak benide ağlattın sabah sabah.. dikkat et kendine iş falan yapma sakın.inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende gördüm reklamıkızlarrrrr akşam reklamlarda acıbadem hastanesi ve sağlık bakanlığı 2500 aileye ücretsiz tüp bebek yaptıracakmış kampanyası vardı.
tatilin tadını çıkar masalberrabu arada herkese gunaydınnnnnnnnnnn
nasılsınız? ben iyiyim evdeyim,okullar kapandı sonunda cok mutluyum:)) dun de temizlik yaptırdım, bavulumu tamamladım inş hazırım artık sabırsızlanıyorum ama daha cok var ya
dün tbmm de görüşülmüşduygucumm senin bimere gönderdiğin mektuba cevap geldimi ?? bana geldi ewe postayla çok şaşırdım ama ne yazıkkıi sewinçli bi haber değil eski yasayı yazmışlar bilgilendirme amaçlı...6 ay izin ile ilgili bi çalışmamız yoktur yazmışlar haberler fos çıktı anlıcanız
gunaydın kızlaaaaaaaaarr
yaa sankı cogumuzun ıcıne dogmus gıbı geceden gırıp bakmısız topıge haber varmı eslemden dıye
anoooooom annelıgının ılk gunu bugun..kesın hep eli karnındadır
allahım ısteyen herkese bugunu göstersın ınsallah..
seraaaaayyyyanlattıklarınla olayı yasamıs gıbı oldum
ınsallah bebegın bekletmeden gelırde,onunla ılgılenmekten kımse sana batmaz..
yoksa harbı sıkıntılı bı bekleyıs olacak senın ıcın..
ınsan kendı evınde rahat etmek ıstıyor yaaa..
hele bu haldeyken..
bende gördüm reklamı
bizim kurumla ilgili olduğu için bakanlığın sitesine falan baktım
bi şey bulamadım
tatilin tadını çıkar masalberra
ben geçen hafta raporluydum evde dinlendim
bu hafta son haftam, 37 dolduğu için izne çıkıyorum
ama çok zorlanıyorum işte
dün tbmm de görüşülmüş
yani haberlerde falan öyle söylemişler
ama sonuç sıfır.
Rabbim hayırlısını versin ama benim hiççççç umudum yok yasanın çıkacağından
kızlarr bende gittim bugün dr.uma. haftasonuda doğurmazsan pazartesi gel demişti :) perşembeye kadar beklicez yine olmazsa sezeryana alcak artık. tosunum 3850 çıktı bugün. diyor ki en minimumu 3650 bu bebeğin. annem vardı yanımda annemde dedi biraz daha beklesek normal istiyoruz falan diye. dr.umda ben sezeryandan yana bir dr. değilim zaten öyle olsam 37-38 de alırdım bu bebeği bugün bile size yarın gelin alalım derdim ama 4 ü bulcak bu haftada bitince riske atamayız dedi. yani 2-3 güne paşamın keyfi gelirde gelirse ne ala olmazsa sanırım cuma ya da cumartesi bende doğururum :) dua edin banada normal olsun yaa...
yarında kayınvalidemler geliyormuş çok sinir oldum. şehirdışında oturuyorlar. zaten bugün tlf.da sinir etti beni. dedim olmazsa sezeryana alcak. diyo dr.un kolayına öyle geliyor özelde öyle yapıyorlar sizde çok meraklısınız kendinizi kestirmeye. ayy delirdim. napim dr.a güveniyorum başka çarem mi var? eşimde akşam yemeğinde annemler yarın geliyor dedi. ona sardım sinirden ağlamaya başladım. annemde bizde kalıyor birkaç gündür. ama o da evi toparlıyor sürekli, yemek falan yapıyor. kayınvalidem bişey ellemez bi de herşeye karışır. ayrıca evimiz çok büyük değil tek tv. var ben neredeyse bütün gün ya yatıyorum ya yayılıyorum kayınpederim gelince nasıl rahat etcem hiç düşünmüyorlar. gerçekten otururken bacaklarımı bile kapatamıyorum :) habire karnımı açıp krem sürüyorum kaşınıp duruyorum. annemin kocamın yanında rahatım doğal olarak. kayınpederin yanında sütyensiz bile gezemiyor insan. off ki of yani. eşimde diyor annemleri istemiyorsun. ben kendi rahatımı istiyorum. gece 2 de 3 te yatıyorum 11-12 de kalkıyorum. ama onlar oldumu erken yatcam uyuyamıcam sabah 9 da 10 da dalar yatakodasına hadi günaydın diye
selam kızlarrr :) yeni uyandım khavaltı yapalım evi toparlıcaz annemle malum misafir gelcek
millan kız sana sorayım
senin tek ayağın şişiyor mu
şimdiye kadar hep ikisi birden şişiyordu
dün sadece sağ ayağım şişti
şişten sızım sızım sızlıyordu hatta
nette normal falan yazıyor ama bilemedim :26:
slm cnmöyle misafire can kurban
Kızlarrr günaydınnnnn. Dün gece çok acayip şeyler oldu yatak odamızda. gece yattık saat 3 gibi yatagıma birisi tekme attı aynı anda yatak sallandı deprem oldu sandım kalktım bişey yok.
sonra sancılarım başladı ara ara geldi gitti.
adet agrısı gibi kasıklarımda sızlama oldu çok sıralı şekilde oldu önce sırtımda ağrı oldu sonra karnıma vurdu hafiften en son kasıklarımda baskı oldu.
çamaşırımda da hafif ıslanma wardı suyum sızmıştı yine.
sancılar sıklaşmadığı için yalancı diye düşündüm kimseyi kaldırmadım.
şimdi hafif hafif sızlama war kasıklarımda kahvaltı yapıp doktora gidicem bakalım ne dicek
dua edin bana....
aynen aynennkız ödumu kopardın haaaaaaa..okurken gerıldım..
nıye öyle gerılımlı anlatıyon
yatagına tekme atıldı,yatak sallandı..bende bıse musallat oldu sandım
sen artık herseye hazır ol sago..
bakalım doktor ne dıcekmıs
vah yavruuumm sen onu bebıse mı yordun
mısafır dıye kaynanası ve k.p nı dıyor
Yaaa kızlar bütn yazdıklarınızı tek tek okudum hepinizden Allah razı olsun sonuç: salya sümük
Okadar içten sevinip okadar içten yazmışsınız ki kimseyle paylaşmama gerek yok sevincimi artık.. siz bana yetersiniz valla : ))
Miyopicim keşke dediğin gibi yakın olsaydık inan bende okadar çok isterdim ki..
Şu anda etrafa daha söylemedik bi süre daha saklamayı düşünüyoruz..
Kız korkuyom nazara geliriz diye : ) Biz normalde nazar alan bi çiftiz bi de hamile olduğumu duyarlarsa sevineceklerin yanında hasetleneceklerinde olduğunu biliyorum..
Oyüzden bi süre daha böyle gitsin bakalım..
Ya eşim dün eczaneye diye çıktı meğer volta atmış gelmiş..Sevincinden napacağını şaşırdı şimdi kendini dışarı atmış
Test almaya da korkuyomuş ya çıkmazsa diye adamda bile benden çok fobi oluştu
Ya diom kapı gibi kan testimiz var onda niye çıkmasın : ) Neyse bugün ne yapıp edicem onuda aldırcam onu o zevki de yaşamak istiyorum..
Şimdi çıkayım ara ara gelirim kıslar malum eşim evde..
Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
slm kızlar
kocamı yolladım ıse,geldım :))
ya yumurtlama zamanı benım gıbı lekenen oluyomuydu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?