Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bu arada herkese gunaydınnnnnnnnnnn

nasılsınız? ben iyiyim evdeyim,okullar kapandı sonunda cok mutluyum:)) dun de temizlik yaptırdım, bavulumu tamamladım inş hazırım artık sabırsızlanıyorum ama daha cok var ya

eslemcim canımmm çok sevindimmmmmmm. bak benide ağlattın sabah sabah.. dikkat et kendine iş falan yapma sakın.inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnn

duygucumm senin bimere gönderdiğin mektuba cevap geldimi ?? bana geldi ewe postayla çok şaşırdım ama ne yazıkkıi sewinçli bi haber değil eski yasayı yazmışlar bilgilendirme amaçlı...6 ay izin ile ilgili bi çalışmamız yoktur yazmışlar haberler fos çıktı anlıcanız

gunaydın kızlaaaaaaaaarr
yaa sankı cogumuzun ıcıne dogmus gıbı geceden gırıp bakmısız topıge haber varmı eslemden dıye
anoooooom annelıgının ılk gunu bugun.. kesın hep eli karnındadır
allahım ısteyen herkese bugunu göstersın ınsallah..

seraaaaayyyy anlattıklarınla olayı yasamıs gıbı oldum
ınsallah bebegın bekletmeden gelırde,onunla ılgılenmekten kımse sana batmaz..
yoksa harbı sıkıntılı bı bekleyıs olacak senın ıcın..
ınsan kendı evınde rahat etmek ıstıyor yaaa..
hele bu haldeyken..

kızlarrrrr akşam reklamlarda acıbadem hastanesi ve sağlık bakanlığı 2500 aileye ücretsiz tüp bebek yaptıracakmış kampanyası vardı.
bende gördüm reklamı
bizim kurumla ilgili olduğu için bakanlığın sitesine falan baktım
bi şey bulamadım

tatilin tadını çıkar masalberra
ben geçen hafta raporluydum evde dinlendim
bu hafta son haftam, 37 dolduğu için izne çıkıyorum
ama çok zorlanıyorum işte

dün tbmm de görüşülmüş
yani haberlerde falan öyle söylemişler
ama sonuç sıfır.
Rabbim hayırlısını versin ama benim hiççççç umudum yok yasanın çıkacağından

millan kız sana sorayım
senin tek ayağın şişiyor mu
şimdiye kadar hep ikisi birden şişiyordu
dün sadece sağ ayağım şişti
şişten sızım sızım sızlıyordu hatta
nette normal falan yazıyor ama bilemedim :26:

aynen cnm bnmde hiç umudum kalmadı gelen mektuptan sonra...tbmm'yede baktım sen deyince cnm ama orda hala ilkgünden bu yana komisyonda yazıyo...tamamen medyanın uydurması arada bi çıkartıp çıkartıp haber yapıolar boş yere bizide ümitlendiriolar

selam kızlarrr :) yeni uyandım khavaltı yapalım evi toparlıcaz annemle malum misafir gelcek

ayyy canım yaaa üzülme boşwerrr sen bebişini düşün. bak zaten az bişey kalmış azıcık dayan belki oda heves etmiştir.
Benim öyle sorunum yok Allah'a şükür evim 2 oda bir salon amerikan mutfak küçük olduğu için kimse kalmaya gelmiyor. Kayınpederim kendisi gelmiyor eve ben rahat edemiyorum diye.
Allah sana yardım etsin walla....

Kızlarrr günaydınnnnn. Dün gece çok acayip şeyler oldu yatak odamızda. gece yattık saat 3 gibi yatagıma birisi tekme attı aynı anda yatak sallandı deprem oldu sandım kalktım bişey yok.
sonra sancılarım başladı ara ara geldi gitti.
adet agrısı gibi kasıklarımda sızlama oldu çok sıralı şekilde oldu önce sırtımda ağrı oldu sonra karnıma vurdu hafiften en son kasıklarımda baskı oldu.
çamaşırımda da hafif ıslanma wardı suyum sızmıştı yine.
sancılar sıklaşmadığı için yalancı diye düşündüm kimseyi kaldırmadım.
şimdi hafif hafif sızlama war kasıklarımda kahvaltı yapıp doktora gidicem bakalım ne dicek
dua edin bana....

bılmem benımkı hep ıkısı bır sısıyor..
hatta hıc sişlik ınmıyor dıyelım bız ona..
tombul bacaklı oldum..ellerımde aynen öyle..
ınmıyor anam bu ödem..şişlikten dızustu oturamıyorum..kapanmıyor dızlerım
allahtan yuzum gözum,burnum falan sısmedı..
onlarda sısmeden bı pırtlasam ıyı olur

kız ödumu kopardın haaaaaaa..okurken gerıldım..
nıye öyle gerılımlı anlatıyon
yatagına tekme atıldı,yatak sallandı..bende bıse musallat oldu sandım

sen artık herseye hazır ol sago..
bakalım doktor ne dıcekmıs

aynen aynenn

Yaaa kızlar bütn yazdıklarınızı tek tek okudum hepinizden Allah razı olsun sonuç: salya sümük

Okadar içten sevinip okadar içten yazmışsınız ki kimseyle paylaşmama gerek yok sevincimi artık.. siz bana yetersiniz valla : ))

Miyopicim keşke dediğin gibi yakın olsaydık inan bende okadar çok isterdim ki..

Şu anda etrafa daha söylemedik bi süre daha saklamayı düşünüyoruz..

Kız korkuyom nazara geliriz diye : ) Biz normalde nazar alan bi çiftiz bi de hamile olduğumu duyarlarsa sevineceklerin yanında hasetleneceklerinde olduğunu biliyorum..

Oyüzden bi süre daha böyle gitsin bakalım..

Ya eşim dün eczaneye diye çıktı meğer volta atmış gelmiş..Sevincinden napacağını şaşırdı şimdi kendini dışarı atmış

Test almaya da korkuyomuş ya çıkmazsa diye adamda bile benden çok fobi oluştu

Ya diom kapı gibi kan testimiz var onda niye çıkmasın : ) Neyse bugün ne yapıp edicem onuda aldırcam onu o zevki de yaşamak istiyorum..

Şimdi çıkayım ara ara gelirim kıslar malum eşim evde..

Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız

Allahım bu da anlasıldı dogurana kadar aglıcak:)))))))))))))))
kızzzzzzz aglama deluuuuuuuu:)))
hee ne etsın adamda sasırdı sımdık normal unutması :))))))
ama al testı cıdden o cıft cızgıyı gorunce hee bılıom ben zaten kı dersın:)))
hem demeyın kımseye bende korkuom bu nazardan ya,,bı buyusunler keselerını gor kalp atıslarını duy sonra ,,hatta bebek kıpırdayana kadar dememek lazımmıs ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…