kızlar size sorayım ben cözümü bulamadım benim banyo ve tuvaletimin derz dolduguları sararmıs onları nasıl beyazlatabilirim fikri olan var mı? az önce buhar makinasıyla temzilemeye calıstm temizlemedi yani tam istediğim gibi olmadı
cillit bang ne oluyordomestos çamaşır suyu tuz ruhu vb maddeler fayans arasındaki derzi temizliyor ama birkaç hafta içinde derz çürüyüp dökülüyor. ben cllent bang le temizledim geçen haftasonu. elime de şu tencere yıkamakta kullanılan teller var ya. önce kaynar suyla yeri sildim sonra iki fısfısladım sonra da o telle sildim. bembeyaz oldu tavsiye ederim
cillit bang ne oluyordomestos çamaşır suyu tuz ruhu vb maddeler fayans arasındaki derzi temizliyor ama birkaç hafta içinde derz çürüyüp dökülüyor. ben cllent bang le temizledim geçen haftasonu. elime de şu tencere yıkamakta kullanılan teller var ya. önce kaynar suyla yeri sildim sonra iki fısfısladım sonra da o telle sildim. bembeyaz oldu tavsiye ederim
aynen favorim domestos :)cillit bang ne oluyordomestosumsu birşey işte...ben domestosumdan vazgeçmem
Çak Çakkkkk sağla sağlaa :)çak bir beşlik ozaman
oofff yaaaa bu aralar ne çok sıkılıyorumm! uğraş bulmam gerek yaaaa
benim bilgisayarı kaldırıp atmam lazım ozamanTelevizyonu kaldır at evden bak ne uğraşlar bulursun
ya 3 gün sonra tatile gidicez ama nereye gideceğimiz belli değil...pufffffffffffff.....daha yer bile ayarlamadık kalacak toto üstü yine...
tavsiyesi olan varmı...yurt içi yurt dışı fark etmez...
benim bilgisayarı kaldırıp atmam lazım ozamanhuahauahau
Kız senin kaynanatörü napcanız tatile giderseniz iyi eşin onuda alalım demio
hmm.. kıyaslarsak tabiki internet derim ama tabi kullanış amacına bağlı yavrubi de bağımlı olmamak lazım sigara gibi
aman dilini ısır..ağzını hayra aç...amaaann..oturusn kocasıyla beaaaaaaaaaaa..........
mecburen internette vakit geçiriyorum...bir fırsatım olsa gidicem alıcam dikiş makinesi kendi kendime birşeyler dikicem...görmüyonmu blog yapanları...satıyorlar birde...
ya valla sorma bi uğraş lazım yoksa çocukta yok bu sefer sürekli kaynanatör napion evde yalnız niye gelmiyon birsürü terane
Ben çok gitmişimdir halk eğitim kurslarına..Geçende örgü kursuna gittiydim ..bu yaz da şöyle kuran kursuna falan mı yazılsam diorum ne olursa farketmez fıkıh tefsir ..
Çocuk olana kadar baya bi ilim sahibi olucam bu gidişle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?