Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

domestos çamaşır suyu tuz ruhu vb maddeler fayans arasındaki derzi temizliyor ama birkaç hafta içinde derz çürüyüp dökülüyor. ben cllent bang le temizledim geçen haftasonu. elime de şu tencere yıkamakta kullanılan teller var ya. önce kaynar suyla yeri sildim sonra iki fısfısladım sonra da o telle sildim. bembeyaz oldu tavsiye ederim

cillit bang ne oluyor domestosumsu birşey işte...ben domestosumdan vazgeçmem

cillit bang ne oluyor domestosumsu birşey işte...ben domestosumdan vazgeçmem

oofff yaaaa bu aralar ne çok sıkılıyorumm! uğraş bulmam gerek yaaaa

Son düzenleme:
ya 3 gün sonra tatile gidicez ama nereye gideceğimiz belli değil...pufffffffffffff.....daha yer bile ayarlamadık kalacak toto üstü yine...
tavsiyesi olan varmı...yurt içi yurt dışı fark etmez...

ya 3 gün sonra tatile gidicez ama nereye gideceğimiz belli değil...pufffffffffffff.....daha yer bile ayarlamadık kalacak toto üstü yine...
tavsiyesi olan varmı...yurt içi yurt dışı fark etmez...

Kız senin kaynanatörü napcanız tatile giderseniz iyi eşin onuda alalım demio

hmm.. kıyaslarsak tabiki internet derim ama tabi kullanış amacına bağlı yavru bi de bağımlı olmamak lazım sigara gibi

mecburen internette vakit geçiriyorum...bir fırsatım olsa gidicem alıcam dikiş makinesi kendi kendime birşeyler dikicem...görmüyonmu blog yapanları...satıyorlar birde...

aman dilini ısır..ağzını hayra aç...amaaann..oturusn kocasıyla beaaaaaaaaaaa..........

Tabi bea..çektirdikleri yetmio bi de tatilede onlarla gitcez yok yaa

Bizimki şu sınavı kazanırsa kökten kurtulma şansımız var die hiç sesimi çıkarmiom tatil diye burdan gitmek zaten tatil gelcek bana

mecburen internette vakit geçiriyorum...bir fırsatım olsa gidicem alıcam dikiş makinesi kendi kendime birşeyler dikicem...görmüyonmu blog yapanları...satıyorlar birde...

ya valla sorma bi uğraş lazım yoksa çocukta yok bu sefer sürekli kaynanatör napion evde yalnız niye gelmiyon birsürü terane

Ben çok gitmişimdir halk eğitim kurslarına..Geçende örgü kursuna gittiydim ..bu yaz da şöyle kuran kursuna falan mı yazılsam diorum ne olursa farketmez fıkıh tefsir ..

Çocuk olana kadar baya bi ilim sahibi olucam bu gidişle..

Dikiş dikmeyi öğrenmek istiyorum, moda bloglarına sardım buara, işyerinde vakit oldukça bakıyorum millet neler yapıyor diye. Örgü örmeyi biliyorum ama basit şeyleri. Oyuncak yapıyorlar ya örgüden çok güzel şeyler. Pasta börek, mutfak işlerini seviyorum ama işten vakit kalmıyor. Böyle işi bıraksam evde neler neler yaparım diye hayaller kuruyorum ama yapılırmı bilmiyorum. Bilen biri lazım yanıma. Ozaman daha güzel oluyor. Bencede git kuran kursuna ilerlet. Çocuk olana kadar birçok şeyi öğren, ilerde çocuğuna öğretecek birsürü şeyin olur. Annem nekadar çok şey biliyor diye övünürüm çocuun seninle. Sende iyi yetiştirmenin rahatlığını duyarsın.

eşim beni kurslara göndermiyor ne hikmetse artık....saçma sapan davranışlar işte...dedim beynime bir çip takalım o zaman belki istediklerimi öğrenirim...gökten vahiymi inecek alla alla töbe est...

evde dur dur nereye kadar bir süre sonra oda sıkar..ama insan bişeyler üretirse hele birde bundan para kazanırsa o zaman durum değişir..bazen canım evde kalmak istiyor, evde kalıncada işi özlüyorum..insanın memnun olması çok zor yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…