maallah canımmm maşallahh inşallah ikizdir bir kız bir erkekEe napalım kaç sene tek çubukla idare edince iki tane çıkmasını beklemek bi mucize gibi geliyor inanamıyorsn
Kan testine bugün gitcektik normalde ama eşimin işe gitmesi gerekiyordu aradık sorduk burda yaptırsak olurmu kan testini (merkez bi saatlik uzaklıkta bize) olmaz dediler güven sorunu falan..dedik ozmn iki gün sonra gelsek olurmu olur dediler..yani cmrtesi gitcez..
Ama sanırım sadece kan testi yapılcak ikiz olup olmadığı keseler ne zaman gözükürse ozamn ultrasona çağırcak ..ne zaman gözüküyor kese ?
benden daha umutsuz kimse olmaaz kuzuuu neyse herseyin hayırlısı dua et banada olur muİnşaLLah cnm darısı sizin başınızda ben inanıyorum ..Yeni kadroyu biz oluşturacaz ha bu karılar doğurup gidecek yerine biz geçicez inş : )
Hep dualarımdasınız zaten..Allahın izniyle hamile kalmayan kalmayacak topicde..
Ya en umutsuz vaka bendim bende ALLahın izniyle hamile kalabildiğime göre hepiniz kalıcaksınız inş
ayyy maşallah barekallah
Rabbim kucağına aldığındaki fotolarını da görmeyi nasip etsin
kan verdin mi ikiz mi tek mi bakıldı mı eslem
Ee napalım kaç sene tek çubukla idare edince iki tane çıkmasını beklemek bi mucize gibi geliyor inanamıyorsn
Kan testine bugün gitcektik normalde ama eşimin işe gitmesi gerekiyordu aradık sorduk burda yaptırsak olurmu kan testini (merkez bi saatlik uzaklıkta bize) olmaz dediler güven sorunu falan..dedik ozmn iki gün sonra gelsek olurmu olur dediler..yani cmrtesi gitcez..
Ama sanırım sadece kan testi yapılcak ikiz olup olmadığı keseler ne zaman gözükürse ozamn ultrasona çağırcak ..ne zaman gözüküyor kese ?
Ee napalım kaç sene tek çubukla idare edince iki tane çıkmasını beklemek bi mucize gibi geliyor inanamıyorsn
maallah canımmm maşallahh inşallah ikizdir bir kız bir erkekrabbim gönlüne göre versin inşallahh bacımmmmmmmm
bu arada bende doktora gittim baktı ultasonla 14-14 ve 14-13 ml olmuş 2 yumuşum varmış ve küçük küçükte yumoşlar olurmuş 1den fazla yanie2 kan tetsi verdim yumoşlara burdanda bakacakmış. 3te çağırdı işte :18: bakalım neler olcak bu arada adetin 8ci günündeyim. yumoşların boyu iyimi sence???
benden daha umutsuz kimse olmaaz kuzuuu neyse herseyin hayırlısı dua et banada olur mu
maşalah canım.canım bugün son iğnemi vurulacam toplam 7 iğneydi. e2 hormon testi istedi yumoşların durumuna göre vur yada vurma dicek yada ek iğne vercek bilmiyorum adetin 8ci günü bugün. normal de kaç olması gerekmiş acaba yumoş boyu???Kız ne güzel yumoşların büyümüş o akıntn da ondanmış işte bak..
Ne kadar sürcek bu iğne tedavin benmki gibi 10 gün mü ?
kimyasal diye doktor dedi canım..kese yok zaten ama adet kalıyoya vücutta pıhtı gibi kalıomuş..kese oluşturamadan atılmaya başlıyomuş..benim ilk gittiğim doktor kese gibi bişey demişti ya demek ki o pıhtıymış..bunu düşükten bile sayma diyolar ama gelde bana sor...ıyı ya en azından kuraj olmadın ,,
ama ecem benım anlamadıgım su kımyasal gebelıkde kese olusmuo kı,,yanı tam olusamadan vucut atıo ,,yanı kımyasal dıe doktor mu dedı yoksa sen kendınce mı kımyasal dedın?
maşallah eslemmmEki Görüntüle 621271
Kızlar işte hasretini çektiğim ikiz çizgim : )
Bebişlerimin ilk fotosu : )
Dün yaptım testi adet günümden bi gün sonra yani..yaparken nasıl korkuyom ya çıkmazsa diye sonra baktım mucize hemen belirdi ..
Eşimle iki saat çift çizgimize bakiyoz
benden daha umutsuz kimse olmaaz kuzuuu neyse herseyin hayırlısı dua et banada olur mu
öleyim ya öleyimhee sen nıe umutsuz vaka oluon kı ,,
bak ıkı yumurtan var sansın bırken ıkı oldu
bende de prolaktin var işet bu ay ilaçla düşürüyozKız olurmu en umutsuz vaka bendim..Benim eşimde varikosel var ve en son gittiğimizde sayı hız çok düşmüştü kadın resmen normal yolla çok zor dedi..ne aşılama ne başka tedavi direk tüp dedi..
Bak senin normal şansın var oyüzden direk yumurtalama tedaviden başladı ..
Benim tsh da bile sıkıntı vardı onuda ilaçla düşürdük çok şükür..
Kız ne güzel yumoşların büyümüş o akıntn da ondanmış işte bak..
Ne kadar sürcek bu iğne tedavin benmki gibi 10 gün mü ?
benim yumoşlar gelişmeden çatladığı için iğne verdi. bana sordu hap mı verim iğnemi die bende hangisi etkiliyse o olsun dedim :)ya benım doktorum nıe bana ıgne tedavısı vermıo beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne ıgne verıo nede klomen falan hap hıc bıse vermıo ne sınır doktor
bıde unutuom sormayı gıdıncce bunak olunca
öleyim ya öleyimumudum kalmadı artık. tüp bile yaptırsam tutmucak gibi geliyor artık
maşalah canım.canım bugün son iğnemi vurulacam toplam 7 iğneydi. e2 hormon testi istedi yumoşların durumuna göre vur yada vurma dicek yada ek iğne vercek bilmiyorum adetin 8ci günü bugün. normal de kaç olması gerekmiş acaba yumoş boyu???
heee bıde goktası gelcek senın kafaya duscek dıme
o kadar umutsuzluk ıcındesın her olumsuzluk senı buluo
kızım sen degılmıydın kımyasal gebelık olan eger gebe kalamasan o kımyasalıda ruyanda gorurdun
sadece herseyın zamanı var beklıcez sukretcez
hem dur bakalım gorende senı 40 yasında sanır
bak kızdım yıne
kimyasal diye doktor dedi canım..kese yok zaten ama adet kalıyoya vücutta pıhtı gibi kalıomuş..kese oluşturamadan atılmaya başlıyomuş..benim ilk gittiğim doktor kese gibi bişey demişti ya demek ki o pıhtıymış..bunu düşükten bile sayma diyolar ama gelde bana sor...
maşallah eslemmminşallah hayırlı,nasipli evlatlarınız olur darısı hepimizeeeeee
bende araştırmıyorum kız sadece aklıma geldi sordum :) yoksa google amcaya sorardım :) zaten 1 saate benim sonuç çıkar sonra müsait bir arada doktor hanımın yanına koşarım :)
Canım ben 10 gün iğne vuruldum ..Toplamda 13 tane yumoşum oluştu bi tanesi boş çıktı 12 tane..
Bunların boyutlarını çok hatırlamıyorum hep değişik değişikti zaten..Sonra ilk önce 10 tanesi döllendi ..Daha sonra en kaliteli 4 tane seçildi işte 2 tanesi transfer edildi 2 tanesi donduruldu..
Ama boyutları kaçtı transfer ettiklerinin bilmiyom..
Şimdi sen bunları kafaya takma ..bak ben öle yaptım hiç bişeyi kafaya takmamaya çalıştım öle herşeyi araştırmadım hemde çok bilmemek daha iyiymiş..
maşallah eslemmminşallah hayırlı,nasipli evlatlarınız olur darısı hepimizeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?