Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

maallah canımmm maşallahh inşallah ikizdir bir kız bir erkek rabbim gönlüne göre versin inşallahh bacımmmmmmmm

bu arada bende doktora gittim baktı ultasonla 14-14 ve 14-13 ml olmuş 2 yumuşum varmış ve küçük küçükte yumoşlar olurmuş 1den fazla yani e2 kan tetsi verdim yumoşlara burdanda bakacakmış. 3te çağırdı işte :18: bakalım neler olcak bu arada adetin 8ci günündeyim. yumoşların boyu iyimi sence???

benden daha umutsuz kimse olmaaz kuzuuu neyse herseyin hayırlısı dua et banada olur mu

ayyy maşallah barekallah

Rabbim kucağına aldığındaki fotolarını da görmeyi nasip etsin
kan verdin mi ikiz mi tek mi bakıldı mı eslem

Amin cnm Allah razı oLsun

KAn testine cmtsi gitcez cnm..İkiz olup olmadığıda keseler ne zaman gözükürse ozaman..

Bakalım doktor dicek 10 gün felan gel öle heralde..bilmiyom açıkcası : )

masallah masallah:)))))))))))))))
hee olsun cumartesıde uyar bıze bebekler saglıklı olsunda :))))))))))))
ya kese 4 hatta 5 .haftadan sonra gozukuo ,,kalp atısıda 8 hataya kadar duyamamak normal ,,
belkı cumartesı gıttıgınde bı bakalım da dıyebılırler:)))))))))))))))))))))))))))))

biraz daha merak edelim diyorsunuz yani :))
6 haftalıktı benim keseyi görememişti dr
8 haftalıkken hem kalp atışını hem keseyi görmüştük

Kız ne güzel yumoşların büyümüş o akıntn da ondanmış işte bak..

Ne kadar sürcek bu iğne tedavin benmki gibi 10 gün mü ?

maşalah canım.canım bugün son iğnemi vurulacam toplam 7 iğneydi. e2 hormon testi istedi yumoşların durumuna göre vur yada vurma dicek yada ek iğne vercek bilmiyorum adetin 8ci günü bugün. normal de kaç olması gerekmiş acaba yumoş boyu???

kimyasal diye doktor dedi canım..kese yok zaten ama adet kalıyoya vücutta pıhtı gibi kalıomuş..kese oluşturamadan atılmaya başlıyomuş..benim ilk gittiğim doktor kese gibi bişey demişti ya demek ki o pıhtıymış..bunu düşükten bile sayma diyolar ama gelde bana sor...

maşallah eslemmm inşallah hayırlı,nasipli evlatlarınız olur darısı hepimizeeeeee

benden daha umutsuz kimse olmaaz kuzuuu neyse herseyin hayırlısı dua et banada olur mu

Kız olurmu en umutsuz vaka bendim..Benim eşimde varikosel var ve en son gittiğimizde sayı hız çok düşmüştü kadın resmen normal yolla çok zor dedi..ne aşılama ne başka tedavi direk tüp dedi..

Bak senin normal şansın var oyüzden direk yumurtalama tedaviden başladı ..

Benim tsh da bile sıkıntı vardı onuda ilaçla düşürdük çok şükür..

bende de prolaktin var işet bu ay ilaçla düşürüyoz allahım banada nasip et kimsenin kucagını boş bırakma yarabbimmmmmmmm

ya benım doktorum nıe bana ıgne tedavısı vermıo beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne ıgne verıo nede klomen falan hap hıc bıse vermıo ne sınır doktor
bıde unutuom sormayı gıdıncce bunak olunca

ya benım doktorum nıe bana ıgne tedavısı vermıo beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne ıgne verıo nede klomen falan hap hıc bıse vermıo ne sınır doktor
bıde unutuom sormayı gıdıncce bunak olunca
benim yumoşlar gelişmeden çatladığı için iğne verdi. bana sordu hap mı verim iğnemi die bende hangisi etkiliyse o olsun dedim :)

öleyim ya öleyim umudum kalmadı artık. tüp bile yaptırsam tutmucak gibi geliyor artık

heee bıde goktası gelcek senın kafaya duscek dıme
o kadar umutsuzluk ıcındesın her olumsuzluk senı buluo
kızım sen degılmıydın kımyasal gebelık olan eger gebe kalamasan o kımyasalıda ruyanda gorurdun
sadece herseyın zamanı var beklıcez sukretcez
hem dur bakalım gorende senı 40 yasında sanır
bak kızdım yıne

Canım ben 10 gün iğne vuruldum ..Toplamda 13 tane yumoşum oluştu bi tanesi boş çıktı 12 tane..

Bunların boyutlarını çok hatırlamıyorum hep değişik değişikti zaten..Sonra ilk önce 10 tanesi döllendi ..Daha sonra en kaliteli 4 tane seçildi işte 2 tanesi transfer edildi 2 tanesi donduruldu..

Ama boyutları kaçtı transfer ettiklerinin bilmiyom..

Şimdi sen bunları kafaya takma ..bak ben öle yaptım hiç bişeyi kafaya takmamaya çalıştım öle herşeyi araştırmadım hemde çok bilmemek daha iyiymiş..

abooooooooowwwwwwwww kızdı bana :) kız napim yaaa 10 aydır her ay umutluydum bu ay tedaviye baladım umudum gitti :)

ozaman napioruzzz o bebek bu ay gelecekkk :)

hımm,,,olsun bız yınede sukredeım,,bak kurtaj olmana gerek kalmadı ,,
ee ne etcen koruncan mı bır ay?

bende araştırmıyorum kız sadece aklıma geldi sordum :) yoksa google amcaya sorardım :) zaten 1 saate benim sonuç çıkar sonra müsait bir arada doktor hanımın yanına koşarım :)

maşallah eslemmm inşallah hayırlı,nasipli evlatlarınız olur darısı hepimizeeeeee

Allah razı oLsun cnm benimmm..

Allah seninde yüzünü tez vakitte güldürsün inş..

Başka doktorlara da git bakalım belki bu düşüklere sebep olan başka şeyler vardır..

Allah yardımcın oLsn ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…