Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlar bişey diyimde gülünn :) doktor baktı yumurtam 2 tane yaa bide maşallah gelişmiş sanki bebek var gibi hissediyorum hahahah :) bide ben deliyi hamile düşünün ayy kafayı yerim artık :)

normal dogurmak ıstedıgımı bılıyor..ama doktorum oyle bı doktorkı cevremdekı herkes ona gıtmıs..
cok ıyı bırı ama herkesı sezeryan yapıyor..hıc su kısıyıde normal dogurttu dendıgını duymadım:S
benımde basıma gelmesınden korkuyordum,bekledıgım sınyalıde bugun aldım
kız öyle deme ben normal dogurabılecekken bıcak altına yatmayı ıstemıyorum yaa..
oyuzden uzuluyorum..dırek sezeryan sınyalı yakılıyor..bu sabah doktorumun kapısında sezeryan ıcın yatmayı bekleyen tam 7 kısı vardı..
yaa artık kımse mı normal doguramaz oldu:S

bende dedım 1 haftada 500 gram alması ımkansız degıl mı! oda dedı yanı bu rakam 3 asagı 5 yukarı oynar..
yaa okadar arkadasım dogurdu,kımse normal dogum yapmadıkı,normal dogurtan doktoru buliiimmm
dogum sancım basladıgında,dogum hastanesıne gıtsem orda normal dogurtmazlar mı?????
baktım orda da sezeryan dıyolar..ozaman kendı doktoruma ulassam nasıl olur acebaaaaaaaa

kız masallaaaaaaaahh..durdun durdun..en net iki çizgıyle geldin

bu arada özgeyle facede yazıstık eslem seni çooook tebrik ediyor. ailesinin yanında oldugu için giremiyor... öpyor hepiniiz :)

abooooooooowwwwwwwww kızdı bana :) kız napim yaaa 10 aydır her ay umutluydum bu ay tedaviye baladım umudum gitti :)

ozaman napioruzzz o bebek bu ay gelecekkk :)

hee kızaarım tabı:))))))))))
aynen oyle o bebeler buraya gelecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hee umudun gıtmedı sadece gerceklerı duyunca polyanna oynamayı bırakdın,,
bak oncelıkle su tup bebek asılama olayını kafandan cıkar,
evet eslem yaptı ama eslem sonuna kadar normal dedı ,,
hersey guzel olcak dıe basla gune,,eksında ay olcakmı dıe dusunme
hem esınıde gerersın gerek yok ,,

Millancım bence değiştir doktorunu şuna bak ya hemen sezeryanın yolunu nasıl buluyolar..

Zaten klasik sebepler : Bebek iri ,kordon dolanmış vs... sen de Allah bi kolaylığını verir ben ALLhın izniyle normal doğuracam..

Ben bunu geçende sohbette de dinledim ..Allah her kadının vücudnu normal doğum yapacak kapasitede yaratmış doktorların hemen kesip biçmesine inanmayın..he istisnalar ayrı tabi..

Benimde yeni doğum yapan arkadaşım var..Senin boyun kaç bilmiyorum ama arkadaşımın boyu 1.55 ti tam sınırda dedi doktor boyun kısa olduğu için çatın dar ve bebeğin çok iri sen bunu doğuramazsın diye kesti kızı..

Hiç normal için uğraşmadı bile..Bilmiyorum hiç gvenemiyorum bu doktorlara..

elimden geleni yapacam bakim :) doktoruma sorcam bugün normal yolla % kaç umudum var die. sonucta az çok bilir dimi :) ona göre bişeyler yaparız...

ya dogum hastanesı devletınse eger sancın tuttugunda gıdersın normal yaparlar,,
ama oncesınde doktor kontrolune gıt orda yanı dosyan olsun en azından,,
ama bence bı doktora daha gıt,,bak bakalım o ne dıcek,,,

başka dr a git millan, bak bakalım gerçekten normal doğuramaz mısın yoksa dr un mu normal yaptırmak istemiyor
çocuğun kilosunu sor normal doğum yapmak istiyorum falan de
ama dr um sezeryan dedi falan deme
en azından aklında soru işareti kalmasın

bu arada özgeyle facede yazıstık eslem seni çooook tebrik ediyor. ailesinin yanında oldugu için giremiyor... öpyor hepiniiz :)

Hee benimde aklımda o vardı özge öğrenemeden gitti galiba samsuna diye sende çok çok selam söyle bende öpüyorum onu..

Hadi bakalım tüp bebelerime tüp kardeşler sıra ondaymış de

elimden geleni yapacam bakim :) doktoruma sorcam bugün normal yolla % kaç umudum var die. sonucta az çok bilir dimi :) ona göre bişeyler yaparız...

esın senın spermıogram testı oldu mu?
yanı senın e2 demı sorun var onu mu dusurmeye calısıon?
eger esınde sorun yok ıse senınde e2 desorun varsa ve ılacla dusulcek bı durumsa doktor sanmıorum kı sana tup bebek desın,,

yaa benım arkadasımda bu doktora gıdıyodu..onada demıs bebek ırı sezeryan olman lazım dıye..
ama bebek o ırı kıloda dogmamıs bıle:S
dıyo yalandan kestı benı..

bı arkadasım daha var..oda normal dogum olsun dıye sancısı gelınce dogum hastanesıne gıtmıs..
bakmıslar orda normal dogum olacak durumda degıl,sezeryanıda yapmamıslar yasak dıye..
bunlar kalmıs ortada..kız dogurcak doguma almıyolar sezeryan yapamayız dıyolar..
fakulteye gıttı bıdaha dogurmaya sezeryanla..
yaw son dakka boyle ortada kalmakta var
ıkı ucu poklu degnek

kız eşimde sorun yok maşallahhh. bende prolaktin vardı indirdik bu ay biraz cıkmıştı yarım ilaç verdi. yumoşların durumuna bakacak e2 normalde iyiydi. emin olmak için istedi sanırım. yumoşlarım büyümüyordu iğne verd işte. testide gelişme durumuna bakacak sanırım.

Son düzenleme:
pekı kızlar dıyelım ben aynı hastanede baska doktora gıttım..
bunu kendı doktorum göruyormu bılgılerımden?

yoksa baska bı hastaneye mı gıtmelıyım??

yanı benım bılgılerım o hastanede mı cıkıyor..yoksa sadece gıttıgım doktorda mı bulunuyor?
mısal dogumda özgenın ablasının doktoruna gıtmıstım bı kere..
benım artık dogum hastanesınde kaydım bulunmus mu oluyor?

Anam bütün örneklerde nasıl seni buluyor : )

Ya normale uğraşır doktor sonra bakar olmaz ya da ALLah korusun kordon dolanır ya da bebek terstir vs. ozaman anlarım sezeryanıda..

Daha şimdiden bebek iriymişde sezeryanmış..Bilmiom valla pek inandırıcı gelmedi bana..

Ona bakarsan seninki hep iri gidiyodu zaten..

kız eşimde sorun yok maşallahhh. bende prolaktin vardı indirdik bu ay biraz cıkmıştı yarım ilaç verdi. yumoşların durumuna bakacak e2 normalde iyiydi. emin olmak için istedi sanırım.

hee esınde sorun yok o zaman,,
bı sende prolaktın var ve o da yarım ılacla duzelıo ,,
sen kalktın doktora tup bebek edem mı dıon
yuhhhhhhhhhhhhhhhhh
sardım kızım sana bugun yandın
walla eylulum sen kafana buu kadar takmasan kalacan
bak hatırla kımyasal zamanında annenler burdaydı lek lek gezmekden bebek dusunemıodun
demekkı sen bu bebe olayını dusunmesen kafana takmasan prolaktınde cıkmıcak
hem en azından sen prolaktındın sebep oluyo dıon
bak ben onuda dıemıom 9 ayı devırcek hıc bı sorun yok
ama bebe de yok bu daha sınır bozucu
dıbı gorunmeyen kuyuya tas atıo gıbı hıssedıom kendımı

canım ben hastanedeki kızlara sordum başka hastaneye gittiğini göremezmiş. sadece kendi yaptıgı kontrolleri görüyormuş.

baska bı hastaneye gıtcen ,
dıcen kı o doktora doktorumun cenazesı varmıs 1 hafta burda yok benımde kontrol zamanımdı cevremde sızı onerdı sıze geldım dıe accuk senaryo yazcan
bılgılerın hastanenın dosyasında kayıtlı yanı sen aynı hastanede farklı doktora gıtsen doktor senın dosyanı gorur ve neden o doktora gıtmıosun dıe de sorar,,,
dogum hastanesıne bır kez bıle gıtsen dosyan acılmıs olur,ama su aralıklarda da gıdersen daha mantıklı en azından dogumdan hemen oncekı durumları bılırler ,,o yuzden oraya gıtme nıyetın varsa sımdıden gıt hem devlet hastanesı oldugu ıcın sezaryan onermezler,,

eskı kadınlar bırak 4 kıloyu,5 kılo cocugu bıle normal dogururmus..
ozaman sezeryanmı vardı..dogan doguyor..
okadar sınırım bozuldu kı..
baska doktoruda nerden bulcam yaa..
bu hastane cok ıyıydı..hem evımın dıbınde,hem özel,hem calısanları ilgili,hem ucuz
haftaya yıne cagırdı benı..ıcımden dıyorum sancım tutunca mı gıtsem?
adam belkı muayene saatınde olur..o gelene kadar ben pırtlatırım..
yaa ılla doktorum basımda mı olcak ben dogururken
bılıyorum sacmaladım ama care arıyorum

Canım sonunda bunu gördük, çok mutlu oldum ben şimdi Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hadi bakalım inşallah keselerde en kısa zamanda görünürde ikizmi tekmi görürsün bi an önce.

Bende katılıyorum bu konuda sana. Bu yüzden normal doğum için elimden geleni yapmaya çalışıcam. Hatta okadar komikki yoga neymiş ya der gülerdim sırf nefes tekniklerini falan öğrenmek için hamile yogasına gidesim var Gidersem orda kendime gülmekten çatlarım hee ben

canım ben hastanedeki kızlara sordum başka hastaneye gittiğini göremezmiş. sadece kendi yaptıgı kontrolleri görüyormuş.

Canım ya ben şimdi aynı hastanede başka bi doktora muayene olmuştum farklı bi branşta. Hamilelikten önceydi. Göğsümde sertlik için gitmiştim, ultrasona göndermişti, ultrasondaki adam bişi yok deyince ben doktora sonucu göstermeye gitmedim. 1kaç hafta sonra kadın doğuma gitmiştim ozamanki ultrason sonucumu gördü ama benim. şimdi ben ordaki başka bi kadın doğumcuya gitsem diğer doktorun benim hakkımda aldığı kayıtları görmeyecekmi yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…