Ben normal doğum yapmak istiyorum dedinmi doktora? Sonuçta ultrasonda yanılma payı var 300-500 gr. Bence başka bi doktora daha git eğer illa normal doğum yapmak istiyorsan. Çevrende normal doğuma yönlendiriyor denilen doktor duyduysan bi git onada muayene ol. Oda derse sezaryen gerekli diye, ozaman sezaryen ol. Ama çokda kafana takma, Rabbim hayırlısını versin
kız öyle deme ben normal dogurabılecekken bıcak altına yatmayı ıstemıyorum yaa..kız niye moralini bozuyorsun
Rabbim kuzucuklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de
biz iyileşir kalkarız ayağa
doğumda bebeğini kaybedenleri falan okuyunca çok moralim bozuluyor
Rabbim hayırlısını versin öncelikle
ama ultrasonda bebeğin kilosu son haftalarda yanılabiliyormuş
başka dr lara da git,çocuğun kilosuna ne diyorlar, normal doğum yapıp yapamayacağını öğren
inşallah istediğin gibi normal olur doğum
ama moralini bozma
küçük kızını da üzme annesi
slm kızlar,,,
dalayım dırek konuya ,,
mıllan bende mıyop gıbı dusunuorum,sonucta ulturasondakıyle kucagınıza alcagınız bebenızın kılosu farklı oluyo ,,ulturason teknık olarak kılo soyluyo,,yanı baska bı doktora gıt mutlaka,,hıc deme ıste doktor sezaryan dedı kılosu su falan dıe,,de doktorum sehır dısındaymıs sızı onerdı cevrem bende sıze geldım dıe doktora bırak o desın bebegın kılosu bu normal olur sezaryan olur dıe,,ama mutlaka gıt baska bı doktora,,hem bı bebe bı haftada 500gr alması cok zor hatta ımkansız bıle bence ,,,
Eki Görüntüle 621271
Kızlar işte hasretini çektiğim ikiz çizgim : )
Bebişlerimin ilk fotosu : )
Dün yaptım testi adet günümden bi gün sonra yani..yaparken nasıl korkuyom ya çıkmazsa diye sonra baktım mucize hemen belirdi ..
Eşimle iki saat çift çizgimize bakiyoz
abooooooooowwwwwwwww kızdı bana :) kız napim yaaa 10 aydır her ay umutluydum bu ay tedaviye baladım umudum gitti :)
ozaman napioruzzz o bebek bu ay gelecekkk :)
elimden geleni yapacam bakim :) doktoruma sorcam bugün normal yolla % kaç umudum var die. sonucta az çok bilir dimi :) ona göre bişeyler yaparız...hee kızaarım tabı:))))))))))
aynen oyle o bebeler buraya gelecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hee umudun gıtmedı sadece gerceklerı duyunca polyanna oynamayı bırakdın,,
bak oncelıkle su tup bebek asılama olayını kafandan cıkar,
evet eslem yaptı ama eslem sonuna kadar normal dedı ,,
hersey guzel olcak dıe basla gune,,eksında ay olcakmı dıe dusunme
hem esınıde gerersın gerek yok ,,
normal dogurmak ıstedıgımı bılıyor..ama doktorum oyle bı doktorkı cevremdekı herkes ona gıtmıs..
cok ıyı bırı ama herkesı sezeryan yapıyor..hıc su kısıyıde normal dogurttu dendıgını duymadım:S
benımde basıma gelmesınden korkuyordum,bekledıgım sınyalıde bugun aldım
kız öyle deme ben normal dogurabılecekken bıcak altına yatmayı ıstemıyorum yaa..
oyuzden uzuluyorum..dırek sezeryan sınyalı yakılıyor..bu sabah doktorumun kapısında sezeryan ıcın yatmayı bekleyen tam 7 kısı vardı..
yaa artık kımse mı normal doguramaz oldu:S
bende dedım 1 haftada 500 gram alması ımkansız degıl mı! oda dedı yanı bu rakam 3 asagı 5 yukarı oynar..
yaa okadar arkadasım dogurdu,kımse normal dogum yapmadıkı,normal dogurtan doktoru buliiimmm
dogum sancım basladıgında,dogum hastanesıne gıtsem orda normal dogurtmazlar mı?????
baktım orda da sezeryan dıyolar..ozaman kendı doktoruma ulassamnasıl olur acebaaaaaaaa
kız masallaaaaaaaahh..durdun durdun..en net iki çizgıyle geldin
normal dogurmak ıstedıgımı bılıyor..ama doktorum oyle bı doktorkı cevremdekı herkes ona gıtmıs..
cok ıyı bırı ama herkesı sezeryan yapıyor..hıc su kısıyıde normal dogurttu dendıgını duymadım:S
benımde basıma gelmesınden korkuyordum,bekledıgım sınyalıde bugun aldım
kız öyle deme ben normal dogurabılecekken bıcak altına yatmayı ıstemıyorum yaa..
oyuzden uzuluyorum..dırek sezeryan sınyalı yakılıyor..bu sabah doktorumun kapısında sezeryan ıcın yatmayı bekleyen tam 7 kısı vardı..
yaa artık kımse mı normal doguramaz oldu:S
bende dedım 1 haftada 500 gram alması ımkansız degıl mı! oda dedı yanı bu rakam 3 asagı 5 yukarı oynar..
yaa okadar arkadasım dogurdu,kımse normal dogum yapmadıkı,normal dogurtan doktoru buliiimmm
dogum sancım basladıgında,dogum hastanesıne gıtsem orda normal dogurtmazlar mı?????
baktım orda da sezeryan dıyolar..ozaman kendı doktoruma ulassamnasıl olur acebaaaaaaaa
kız masallaaaaaaaahh..durdun durdun..en net iki çizgıyle geldin
bu arada özgeyle facede yazıstık eslem seni çooook tebrik ediyor. ailesinin yanında oldugu için giremiyor... öpyor hepiniiz :)
yazarım canım :))))))))Hee benimde aklımda o vardı özge öğrenemeden gitti galiba samsuna diye sende çok çok selam söyle bende öpüyorum onu..
Hadi bakalım tüp bebelerime tüp kardeşler sıra ondaymış de
elimden geleni yapacam bakim :) doktoruma sorcam bugün normal yolla % kaç umudum var die. sonucta az çok bilir dimi :) ona göre bişeyler yaparız...
Millancım bence değiştir doktorunu şuna bak ya hemen sezeryanın yolunu nasıl buluyolar..
Zaten klasik sebepler : Bebek iri ,kordon dolanmış vs... sen de Allah bi kolaylığını verir ben ALLhın izniyle normal doğuracam..
Ben bunu geçende sohbette de dinledim ..Allah her kadının vücudnu normal doğum yapacak kapasitede yaratmış doktorların hemen kesip biçmesine inanmayın..he istisnalar ayrı tabi..
Benimde yeni doğum yapan arkadaşım var..Senin boyun kaç bilmiyorum ama arkadaşımın boyu 1.55 ti tam sınırda dedi doktor boyun kısa olduğu için çatın dar ve bebeğin çok iri sen bunu doğuramazsın diye kesti kızı..
Hiç normal için uğraşmadı bile..Bilmiyorum hiç gvenemiyorum bu doktorlara..
kız eşimde sorun yok maşallahhh. bende prolaktin vardı indirdik bu ay biraz cıkmıştı yarım ilaç verdi. yumoşların durumuna bakacak e2 normalde iyiydi. emin olmak için istedi sanırım. yumoşlarım büyümüyordu iğne verd işte. testide gelişme durumuna bakacak sanırım.esın senın spermıogram testı oldu mu?
yanı senın e2 demı sorun var onu mu dusurmeye calısıon?
eger esınde sorun yok ıse senınde e2 desorun varsa ve ılacla dusulcek bı durumsa doktor sanmıorum kı sana tup bebek desın,,
yaa benım arkadasımda bu doktora gıdıyodu..onada demıs bebek ırı sezeryan olman lazım dıye..
ama bebek o ırı kıloda dogmamıs bıle:S
dıyo yalandan kestı benı..
bı arkadasım daha var..oda normal dogum olsun dıye sancısı gelınce dogum hastanesıne gıtmıs..
bakmıslar orda normal dogum olacak durumda degıl,sezeryanıda yapmamıslar yasak dıye..
bunlar kalmıs ortada..kız dogurcak doguma almıyolar sezeryan yapamayız dıyolar..
fakulteye gıttı bıdaha dogurmaya sezeryanla..
yaw son dakka boyle ortada kalmakta var
ıkı ucu poklu degnek
kız eşimde sorun yok maşallahhh. bende prolaktin vardı indirdik bu ay biraz cıkmıştı yarım ilaç verdi. yumoşların durumuna bakacak e2 normalde iyiydi. emin olmak için istedi sanırım.
canım ben hastanedeki kızlara sordum başka hastaneye gittiğini göremezmiş. sadece kendi yaptıgı kontrolleri görüyormuş.pekı kızlar dıyelım ben aynı hastanede baska doktora gıttım..
bunu kendı doktorum göruyormu bılgılerımden?
yoksa baska bı hastaneye mı gıtmelıyım??
yanı benım bılgılerım o hastanede mı cıkıyor..yoksa sadece gıttıgım doktorda mı bulunuyor?
mısal dogumda özgenın ablasının doktoruna gıtmıstım bı kere..
benım artık dogum hastanesınde kaydım bulunmus mu oluyor?
pekı kızlar dıyelım ben aynı hastanede baska doktora gıttım..
bunu kendı doktorum göruyormu bılgılerımden?
yoksa baska bı hastaneye mı gıtmelıyım??
yanı benım bılgılerım o hastanede mı cıkıyor..yoksa sadece gıttıgım doktorda mı bulunuyor?
mısal dogumda özgenın ablasının doktoruna gıtmıstım bı kere..
benım artık dogum hastanesınde kaydım bulunmus mu oluyor?
Anam bütün örneklerde nasıl seni buluyor : )
Ya normale uğraşır doktor sonra bakar olmaz ya da ALLah korusun kordon dolanır ya da bebek terstir vs. ozaman anlarım sezeryanıda..
Daha şimdiden bebek iriymişde sezeryanmış..Bilmiom valla pek inandırıcı gelmedi bana..
Ona bakarsan seninki hep iri gidiyodu zaten..
Eki Görüntüle 621271
Kızlar işte hasretini çektiğim ikiz çizgim : )
Bebişlerimin ilk fotosu : )
Dün yaptım testi adet günümden bi gün sonra yani..yaparken nasıl korkuyom ya çıkmazsa diye sonra baktım mucize hemen belirdi ..
Eşimle iki saat çift çizgimize bakiyoz
Millancım bence değiştir doktorunu şuna bak ya hemen sezeryanın yolunu nasıl buluyolar..
Zaten klasik sebepler : Bebek iri ,kordon dolanmış vs... sen de Allah bi kolaylığını verir ben ALLhın izniyle normal doğuracam..
Ben bunu geçende sohbette de dinledim ..Allah her kadının vücudnu normal doğum yapacak kapasitede yaratmış doktorların hemen kesip biçmesine inanmayın..he istisnalar ayrı tabi..
Benimde yeni doğum yapan arkadaşım var..Senin boyun kaç bilmiyorum ama arkadaşımın boyu 1.55 ti tam sınırda dedi doktor boyun kısa olduğu için çatın dar ve bebeğin çok iri sen bunu doğuramazsın diye kesti kızı..
Hiç normal için uğraşmadı bile..Bilmiyorum hiç gvenemiyorum bu doktorlara..
canım ben hastanedeki kızlara sordum başka hastaneye gittiğini göremezmiş. sadece kendi yaptıgı kontrolleri görüyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?