canım ben hastanedeki kızlara sordum başka hastaneye gittiğini göremezmiş. sadece kendi yaptıgı kontrolleri görüyormuş.
baska bı hastaneye gıtcen ,
dıcen kı o doktora doktorumun cenazesı varmıs 1 hafta burda yok benımde kontrol zamanımdı cevremde sızı onerdı sıze geldım dıeaccuk senaryo yazcan
bılgılerın hastanenın dosyasında kayıtlı yanı sen aynı hastanede farklı doktora gıtsen doktor senın dosyanı gorur ve neden o doktora gıtmıosun dıe de sorar,,,
dogum hastanesıne bır kez bıle gıtsen dosyan acılmıs olur,ama su aralıklarda da gıdersen daha mantıklı en azından dogumdan hemen oncekı durumları bılırler ,,o yuzden oraya gıtme nıyetın varsa sımdıden gıt hem devlet hastanesı oldugu ıcın sezaryan onermezler,,
aynı hastanede baska doktora gıtsem? o görunur mu??
ben nst ye baglanırken yan taraftada normal dogum odası var..
her baglandıgımda bırı doguruyor orda..
yanı bu hastanede normal dogurtan bı doktor var ama kiiimm
o doktoru bulsam dıyorum ama benımkıne ayıp olmazmı:S
1 ay koruncam canım..çünkü 2 aydır nerdeyse ekşın yok bu ayı kocama ayırdımhımm,,,olsun bız yınede sukredeım,,bak kurtaj olmana gerek kalmadı ,,
ee ne etcen koruncan mı bır ay?
aaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmiiiinnnnnnnnn eslemmmm.....bi şişseydi şu göbek,,kocamın göbeği var ona diyorum ki valla senin göbeğinde gözüm kalıyor
Allah razı oLsun cnm benimmm..
Allah seninde yüzünü tez vakitte güldürsün inş..
Başka doktorlara da git bakalım belki bu düşüklere sebep olan başka şeyler vardır..
Allah yardımcın oLsn ..
millan aynı hastanenin doktoru görmüştü bende ilk kan tahlilime bakmıştı..ama başka hastane göremez diye biliyorum..ya hemde onlara ne..doktor değiştirmek senin doğal hakkın..aynı hastanede baska doktora gıtsem? o görunur mu??
ben nst ye baglanırken yan taraftada normal dogum odası var..
her baglandıgımda bırı doguruyor orda..
yanı bu hastanede normal dogurtan bı doktor var ama kiiimm
o doktoru bulsam dıyorum ama benımkıne ayıp olmazmı:S
Miyopicim Allah razı oLsun cnm .. İnş keseleri ve kalp atışlarınıda görsem içim rahatlicak..
Kız bana bak yogaymış pilates miş hepsi hikayeymiş hee sakın öyle komik durumlara düşme
aaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmiiiinnnnnnnnn eslemmmm.....bi şişseydi şu göbek,,kocamın göbeği var ona diyorum ki valla senin göbeğinde gözüm kalıyor
..
aaayyy ıyı barı hafta ıcıde bı dogum hastanesınden randevu aliim..
oooff oooff hastane yollarında dogurcam en sonunda
şimdi faceten bebişin fotosuna baktım..saçları süper maşallahhBu arada mimozadan haber yok dimi bebişi kollarındadır şimdi ne güzel
Ben ayıp olmasında değilimde niye değiştirdin diye sorarsa sıkıntı bana. Görmesini istemiyorum oyüzden. Ama bence biraz sor bakalım, burdanda araştır, samsunda normale yönlendiren bi doktor elbetteki vardır ve bence sen bu kadar güveniyorsan kendine normal doğumu rahatlıkla yaparsın. Sumisalinin de dediği gibi ama eğer devlet hastanesi düşünüyorsanda önceden git mutlaka, o saatte terslik çıkmasın.
Buarada zaten doktor son anda geliyor benim bildiğim kadarıyla, açıklık 10cm olunca falan. Ondan önce ebeler ilgileniyor. Çık bi doğum katına, ebelerle konuş, ben normal yapmak istiyorum doktorum iri dedi, yapamazmıyım diye fikir al. Doktorunun adını falan verme. Hatta başka hastaneden bi doktor söle olmadı. Oyüzden bu hastaneye geldim de, eğer daha önce görmedilerse seni.
bizim arkadaş özellikle devlet hastanesini seçti..çünkü oranın ebeleri daha tecrübeli dedi ki kendiside hemşire o ortamları bilen biri yani...sezercik yaptırsa özele gidecekti ama normal doğurduğu için devlete gittti...onun bebişi 2600 kg dı...aaayyy ıyı barı hafta ıcıde bı dogum hastanesınden randevu aliim..
oooff oooff hastane yollarında dogurcam en sonunda
Topicde şimdiye kadar bi francesca bi de mimoza doğurdu onlarda sezeryan..yokmu leyyn normal doğurcak olan : ) sıra seray da galiba bakalım o nasıl doğurcak :18:
Ama ben millanı tanıyosam o napar eder normal doğurur
şimdi faceten bebişin fotosuna baktım..saçları süper maşallahh
Canım sonunda bunu gördük, çok mutlu oldum ben şimdiAllahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hadi bakalım inşallah keselerde en kısa zamanda görünürde ikizmi tekmi görürsün bi an önce.
Bende katılıyorum bu konuda sana. Bu yüzden normal doğum için elimden geleni yapmaya çalışıcam. Hatta okadar komikki yoga neymiş ya der gülerdim sırf nefes tekniklerini falan öğrenmek için hamile yogasına gidesim varGidersem orda kendime gülmekten çatlarım hee ben
Canım ya ben şimdi aynı hastanede başka bi doktora muayene olmuştum farklı bi branşta. Hamilelikten önceydi. Göğsümde sertlik için gitmiştim, ultrasona göndermişti, ultrasondaki adam bişi yok deyince ben doktora sonucu göstermeye gitmedim. 1kaç hafta sonra kadın doğuma gitmiştim ozamanki ultrason sonucumu gördü ama benim. şimdi ben ordaki başka bi kadın doğumcuya gitsem diğer doktorun benim hakkımda aldığı kayıtları görmeyecekmi yani?
1 ay koruncam canım..çünkü 2 aydır nerdeyse ekşın yok bu ayı kocama ayırdımzaten korun dedi doktor..
millan aynı hastanenin doktoru görmüştü bende ilk kan tahlilime bakmıştı..ama başka hastane göremez diye biliyorum..ya hemde onlara ne..doktor değiştirmek senin doğal hakkın..
birde başka doktorla görüş ama illaki sezeryan diyolarsa boşver iyi yanlarını düşün..ama şu var 3 kilo bebek için yapacaksa sezeryanı saçma geldi bana..çatı dar dese neyse..
bende önceden hep isterdim ama artık istemiyorum..kürtajdan sonra masayı görünce bayılasım geliyor..fobi oldu sanırım...hatta hemşire dedikki doktora doktor bey ben fitili zor koydum hastaya kürtajı nasıl yapacaksınız dedi..ben o an karar verdim zaten sezercik isiyorum diye ki hastalığımda normale mani zatenhastane kucuk bı hastane oldugu ıcın herkes herkesı hatırlıyor..
randevu aldıgım kız bıle dırek doktorumun adını soyluyor,ben soylemeden:S
o dogum odasına nst odasından gırıldıgı ıcın ebelerıde bılıyorum hep..
kımse benı ılk kez görmus olmıcak yani
ben kendıme guvenıyorum yaa..sezeryan benım ıcın yıkım olur..
bugun bıle dunyam basıma yıkıldı..adam oyle konusunca..
evet doktorlar doguma son dakka gırıyolar..
belkı o arada bı mucıze olur,normal dogum yapmak zorunda kalır..
ben sonuna kadar dırencem normal olsun dıye..
bakalım o mu kazancak ben mı..
bı yandan adamıda bırakmak ıstemıyorum..
olurda sezeryan olmak zorunda kalırsam barı işin uzmanı yapsın barı sezeryanımı
bizim arkadaş özellikle devlet hastanesini seçti..çünkü oranın ebeleri daha tecrübeli dedi ki kendiside hemşire o ortamları bilen biri yani...sezercik yaptırsa özele gidecekti ama normal doğurduğu için devlete gittti...onun bebişi 2600 kg dı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?