Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canım ben hastanedeki kızlara sordum başka hastaneye gittiğini göremezmiş. sadece kendi yaptıgı kontrolleri görüyormuş.

aynı hastanede baska doktora gıtsem? o görunur mu??
ben nst ye baglanırken yan taraftada normal dogum odası var..
her baglandıgımda bırı doguruyor orda..
yanı bu hastanede normal dogurtan bı doktor var ama kiiimm
o doktoru bulsam dıyorum ama benımkıne ayıp olmazmı:S

aaayyy ıyı barı hafta ıcıde bı dogum hastanesınden randevu aliim..
oooff oooff hastane yollarında dogurcam en sonunda

Miyopicim Allah razı oLsun cnm .. İnş keseleri ve kalp atışlarınıda görsem içim rahatlicak..

Kız bana bak yogaymış pilates miş hepsi hikayeymiş hee sakın öyle komik durumlara düşme

Ben ayıp olmasında değilimde niye değiştirdin diye sorarsa sıkıntı bana. Görmesini istemiyorum oyüzden. Ama bence biraz sor bakalım, burdanda araştır, samsunda normale yönlendiren bi doktor elbetteki vardır ve bence sen bu kadar güveniyorsan kendine normal doğumu rahatlıkla yaparsın. Sumisalinin de dediği gibi ama eğer devlet hastanesi düşünüyorsanda önceden git mutlaka, o saatte terslik çıkmasın.

Buarada zaten doktor son anda geliyor benim bildiğim kadarıyla, açıklık 10cm olunca falan. Ondan önce ebeler ilgileniyor. Çık bi doğum katına, ebelerle konuş, ben normal yapmak istiyorum doktorum iri dedi, yapamazmıyım diye fikir al. Doktorunun adını falan verme. Hatta başka hastaneden bi doktor söle olmadı. Oyüzden bu hastaneye geldim de, eğer daha önce görmedilerse seni.

hımm,,,olsun bız yınede sukredeım,,bak kurtaj olmana gerek kalmadı ,,
ee ne etcen koruncan mı bır ay?
1 ay koruncam canım..çünkü 2 aydır nerdeyse ekşın yok bu ayı kocama ayırdım zaten korun dedi doktor..

Allah razı oLsun cnm benimmm..

Allah seninde yüzünü tez vakitte güldürsün inş..

Başka doktorlara da git bakalım belki bu düşüklere sebep olan başka şeyler vardır..

Allah yardımcın oLsn ..
aaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmiiiinnnnnnnnn eslemmmm.....bi şişseydi şu göbek,,kocamın göbeği var ona diyorum ki valla senin göbeğinde gözüm kalıyor

millan aynı hastanenin doktoru görmüştü bende ilk kan tahlilime bakmıştı..ama başka hastane göremez diye biliyorum..ya hemde onlara ne..doktor değiştirmek senin doğal hakkın..
birde başka doktorla görüş ama illaki sezeryan diyolarsa boşver iyi yanlarını düşün..ama şu var 3 kilo bebek için yapacaksa sezeryanı saçma geldi bana..çatı dar dese neyse..

Topicde şimdiye kadar bi francesca bi de mimoza doğurdu onlarda sezeryan..yokmu leyyn normal doğurcak olan : ) sıra seray da galiba bakalım o nasıl doğurcak :18:

Ama ben millanı tanıyosam o napar eder normal doğurur

Miyopicim Allah razı oLsun cnm .. İnş keseleri ve kalp atışlarınıda görsem içim rahatlicak..

Kız bana bak yogaymış pilates miş hepsi hikayeymiş hee sakın öyle komik durumlara düşme

Ya nebilim hep gidiyorlarmış ya, nefes egzersizleri, kegel egzersizleri falan öğretiyorlarmış. Çatın dar olayı hikayeymiş işte. Bu egzersizlerle bilinçleniyorsun, kendine güvenin artıyor derdim o benim. Yoga değilde bi tane hamilelik kursu buldum burda. Lamaze diye az ağrılı doğum felsefesi var. Doğal doğum falan araştırırsan internette görürsün.

Tabiki Rabbim hayırlısını versin ama ben normal doğum yapabileceğime inanıyorum sadece doktora ısrar edebileceğim bi şekilde donanımım olsun istiyorum. Spor da bu donanımları kazanma yollarından biri. Hem boşa dememişler nerde hareket orda bereket diye

aaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmiiiinnnnnnnnn eslemmmm.....bi şişseydi şu göbek,,kocamın göbeği var ona diyorum ki valla senin göbeğinde gözüm kalıyor

..

Delüüüü koptum yaaaaaaaaaaa

Şu hamilelik olayı kadınları ne hale getirdi ya inanamıyorum

ıcın rahat olsun mhrs randevu sıstemı yaz googledan al randevunu ıstegın doktordan ıstedıgın saatte,,
gıt bı gorun hem kuzunu bı kez daha gormus olcan :)))))))))))

hastane kucuk bı hastane oldugu ıcın herkes herkesı hatırlıyor..
randevu aldıgım kız bıle dırek doktorumun adını soyluyor,ben soylemeden:S
o dogum odasına nst odasından gırıldıgı ıcın ebelerıde bılıyorum hep..
kımse benı ılk kez görmus olmıcak yani

ben kendıme guvenıyorum yaa..sezeryan benım ıcın yıkım olur..
bugun bıle dunyam basıma yıkıldı..adam oyle konusunca..
evet doktorlar doguma son dakka gırıyolar..
belkı o arada bı mucıze olur,normal dogum yapmak zorunda kalır..
ben sonuna kadar dırencem normal olsun dıye..
bakalım o mu kazancak ben mı..
bı yandan adamıda bırakmak ıstemıyorum..
olurda sezeryan olmak zorunda kalırsam barı işin uzmanı yapsın barı sezeryanımı

bizim arkadaş özellikle devlet hastanesini seçti..çünkü oranın ebeleri daha tecrübeli dedi ki kendiside hemşire o ortamları bilen biri yani...sezercik yaptırsa özele gidecekti ama normal doğurduğu için devlete gittti...onun bebişi 2600 kg dı...

Topicde şimdiye kadar bi francesca bi de mimoza doğurdu onlarda sezeryan..yokmu leyyn normal doğurcak olan : ) sıra seray da galiba bakalım o nasıl doğurcak :18:

Ama ben millanı tanıyosam o napar eder normal doğurur

serayında sezeryan olacak canım büyük ihtimalle doktor 4 kiloyu geçerse normal yaptırmam demiş.

canım başka bir hastaneye giderse göremez. aynı hastanede giderse görür.

Kızlar dün geceden beri bir bel ağrısı war bende çıldırıcam walla tam geçti diyorum hoooppppp bir daha başlıyor.

he bu arada dün gece angel geldi aklıma nerelerde bu karı niye girmiyor hiç haberi olan var mı.

cocuk 3 bucuk kılo olmus..doguma 2 hafta var doktorumun gözunde..
ve ozaman kadar daha da artacak kılosu..
hemde bu hafta bebek asırı kılo almıs..boyle gıderse normal dogum zor olur dedı..
yanı 3 kılo bebegı sezeryanla almıcak..
sanırım 4un ustune cıkarsa sezeryan dıyo

bende önceden hep isterdim ama artık istemiyorum..kürtajdan sonra masayı görünce bayılasım geliyor..fobi oldu sanırım...hatta hemşire dedikki doktora doktor bey ben fitili zor koydum hastaya kürtajı nasıl yapacaksınız dedi..ben o an karar verdim zaten sezercik isiyorum diye ki hastalığımda normale mani zaten

aslında devlet hastanelerı en ıyısı,,sezaryan yapmamaya ccalısıolar,,
benım ablama 4 kılo bebek dedı catın dar dedı son dakka sezaryana aldı
bebek 3.500 gr dogdu ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…