Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canım doktorlar çoğunlukla 4 kiloyu geçince hemen sezeryan diolar bana da diyor buyuk ihtimalle seni de sezeryana alıcaz diye bende hiç istemiyordum. sezeryan doğum mu canım ameliyat olup çıkıon dedim ama başıma gelecek buyuk ihtimalle.
benim odunum 5 kiloymuş doğduğunda kaynanam çatır çatır doğurmuş walla....

aslında devlet hastanelerı en ıyısı,,sezaryan yapmamaya ccalısıolar,,
benım ablama 4 kılo bebek dedı catın dar dedı son dakka sezaryana aldı
bebek 3.500 gr dogdu ,

hep aynı teraneler
paranın gözu kör olsun..
sezeryan parası verim tamam,yeterkı benı normal dogurtsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

inşallah gönlüne göre olur canım..
sen kendini daha iyi bilirsin yapabilirim diyosan yaparsın..benim anneannem dayımı 7 kilo doğurmuş ama il merkezinde hastene hastane dolaşmışlar..arkadaşınki minicikti o çok zorlanmıştı...ama onun ilişkileride zor geçiomuş..sen kendini bilirsin canım...devlete gidersen normal olur bence..

hep aynı teraneler
paranın gözu kör olsun..
sezeryan parası verim tamam,yeterkı benı normal dogurtsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım burda paradan cok doktorun senın dogurmanı beklemesı olayı var ,,
ama sezaryanda gıdıo bebegı alıo hop bıttı ogle arası yemek paydosun da sezaryan edıolar,,
yada gecenın bı yarası tel gelıo hastanız mıllan doguruo dıe,
para bence ıkıncı kalem cunku zaten ucret olarak uygun bı hastane senın kı,
ama ben senın yerınde olsam o dogum hastanesıne gıderım sonra karar verırım,,
yanı son dakkaya kadarda bekleyebılırsın ,,

benım ılıskıde zorlanma durumum yok
valla hamıle olmasam elimi yaglayıp sokasım geldı
kendı catımı kontrol edecem

tamam evlendıgım ılk zamanlar vajınısmusluk bı durumum vardı..
ama oda korkudan kasmaktan olmustu..
o iş olduktan sonra gayet rahat gırıs cıkıslar

hem vajınısmusumuda ben kendı ellerımle alıstırarak atlatmıstım..
normale yatkınım bence..ıcım gayet genıs gelıyor bana..

babanemın arkadası eskıden ebeydı..ben 3 aylıkken doguma yakın bana gel de sana normal dogurup doguramıyacagını söyliim demıstı..
hııc altını acıp bakmadan ben anlarım demıstı..ona mı gıtsem acabaaaa

Ozaman doktoruna baskı yapacaksın ben normal doğurabileceğimi biliyorum diye. Ozaman zaten amaç sezaryense ben normal doğuma girmiyorum o saatte kim denk gelirse ona doğurursun der zaten.

canım başka bir hastaneye giderse göremez. aynı hastanede giderse görür.

Tamam canım ben aynı hastane için sormuştum teşekkürler

Bence git ona mutlaka. Bizimde annemlerin bi komşusu var, ebe, bende doğuma yakın ona gtcem bak bakalım ben normal doğurmak istiyorum bi sıkıntı olurmu diyecem. Hatta ona bile doğurtabilirim ama işte burda yaşamıyor yoksa çağırırdım valla benle hastaneye

benimki hala biraz zor oluyor:26: doktor hatta kürtaj yaparken sen ilişkinde zorluk yaşıyomusun demişti..ben de o can acısıyla yok dedim ..

gercekten boyle bıse olabılırmı..o saatte kım varsa o dogurtsun benı..
benım ıcın hıc onemı yok,illa doktorum gelsın dıye dıretmem..
hatta o adam seyımı görsunde ıstemem ondan utanıyorum ben..bıde genç pokıyen

O nasıl bişey la hem o doktoru istiyon hem doğumda gelmesin istiyon hem normal istiyon hem şeyini görmesin istiyon

Benim yengem tam doğurma anında bebek çıktı çıkacak ordaki hemşiremi ebemi neyseler artık kızlar diyor bekleyin yani bebeği tutun içinizde doktor gelip çıkaracak bebeği : )

Yengem çığlık atıyor çıktı bebek tutun çıkarın diye resmen bacaklarıyla tutuyor neymiş efendim doktor bebeği bizim çıkardığımızı görürse kızarmış yasakmış ..sonra 5 dk sonra doktor geldi yaptığı tek şey bebeği çıkarmak : )

test sonucum çıkmış doktorun çağırmasını bekliyorum. bu arada doktorun hastaları hakkında yazdığı bölüm var sistemden yanlışlıkla burayı buldum :) bana yazmışki bugünkü kontrolu sonrası 5-6 adet 16 mm - sağda 2 adet 14 mm ????????? bu ne şimdi birde kadın infinite (yazılışı yanlış olabilir :) yazmış :) uuyy anamm burdan takip etcem kendimi artık :)) çıktığımda ne yazacak bakalım :)

Son düzenleme:

canım infertilite demek istemiştir sonuclarını görsün bakalım ne dicek. takma kafana sakın doktorun herşeyi göz önünde bulunduruyor demekki....

Sağda 2 adet 14 mm diğerleride soldakiler mi acaba ? ozaman senin baya yumoşların olmuş..

Hadi bakkalım ne dicek doktor hayırlısı inş..

Sağda 2 adet 14 mm diğerleride soldakiler mi acaba ? ozaman senin baya yumoşların olmuş..

Hadi bakkalım ne dicek doktor hayırlısı inş..
yani baya olmuş ayy ben napcam ne dicek ya . asistanı çağırcak 20 dkdır çağırmadı yaaaaaa

Son düzenleme:
dua edin bana bacılarrrrrrrrrrrrrrr.. bana dermiş korunun biz 4gün önceden başladık 2 güne bir :))) tutar inşallahh :)))

doktordan geldim canlar. ama kimse kalmamış :) doktor tahlil sonucuma baktı ve elimde kalan son iğneyi ikiye böl bir bugün bir yarın vur sonrada cumartesi günü gel tekrar dedi :) anamm sonum hayırlı olsun inşallahhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…