doktordan geldim canlar. ama kimse kalmamış :) doktor tahlil sonucuma baktı ve elimde kalan son iğneyi ikiye böle bir bugün bir yarın vur sonrada cumartesi günü gel tekrar dedi :) anamm sonum hayırlı olsun inşallahhhh
Hadi bakalım cnm hayırLısı oLsun iğneyi ikiye böle falan orasını anlamadım ama neyse : )
Bende seni bekliodum bi anda herkes dağıldı gitti..
Geziyom bende orda burda
Ee napalım kaç sene tek çubukla idare edince iki tane çıkmasını beklemek bi mucize gibi geliyor inanamıyorsn
Kan testine bugün gitcektik normalde ama eşimin işe gitmesi gerekiyordu aradık sorduk burda yaptırsak olurmu kan testini (merkez bi saatlik uzaklıkta bize) olmaz dediler güven sorunu falan..dedik ozmn iki gün sonra gelsek olurmu olur dediler..yani cmrtesi gitcez..
Ama sanırım sadece kan testi yapılcak ikiz olup olmadığı keseler ne zaman gözükürse ozamn ultrasona çağırcak ..ne zaman gözüküyor kese ?
doktordan geldim canlar. ama kimse kalmamış :) doktor tahlil sonucuma baktı ve elimde kalan son iğneyi ikiye böle bir bugün bir yarın vur sonrada cumartesi günü gel tekrar dedi :) anamm sonum hayırlı olsun inşallahhhh
inşallah canım inşallah ben doktora dedimki normal yolla olur mu çok panik oluyorum dedim. bana kızdı :)) yok olmaz boşa uğraşıyoruz dedi :))) bende susutum :) bütün yolları denicez olmazsa diğer yollara geçcez dedi. sen kafana takma daha yolun başındasın dedi.... cumartesi gel dedi bakalım hayırlısıHadi hayırlısı olsun, inşallah hayırlısıyla olcak bu ay canım. Ama takılma hayırlı zaman bu aysa olacaktır zaten
pekı kızlar dıyelım ben aynı hastanede baska doktora gıttım..
bunu kendı doktorum göruyormu bılgılerımden?
yoksa baska bı hastaneye mı gıtmelıyım??
yanı benım bılgılerım o hastanede mı cıkıyor..yoksa sadece gıttıgım doktorda mı bulunuyor?
mısal dogumda özgenın ablasının doktoruna gıtmıstım bı kere..
benım artık dogum hastanesınde kaydım bulunmus mu oluyor?
korunun falan dedi mi dr eylülllllllllllllllllllllllllldoktordan geldim canlar. ama kimse kalmamış :) doktor tahlil sonucuma baktı ve elimde kalan son iğneyi ikiye böl bir bugün bir yarın vur sonrada cumartesi günü gel tekrar dedi :) anamm sonum hayırlı olsun inşallahhhh
yok canım demedi öle bişey :) bende sormayı unuttummm. cumartesi çağırdı büyük ihtimalle demez die düşünüyorum :) yoksa iğneyide keserdi. yumurtayı büyütmeye çalışmazdı die düşünüyorum :)korunun falan dedi mi dr eylüllllllllllllllllllllllllll
baska bı hastaneye gıtcen ,
dıcen kı o doktora doktorumun cenazesı varmıs 1 hafta burda yok benımde kontrol zamanımdı cevremde sızı onerdı sıze geldım dıeaccuk senaryo yazcan
bılgılerın hastanenın dosyasında kayıtlı yanı sen aynı hastanede farklı doktora gıtsen doktor senın dosyanı gorur ve neden o doktora gıtmıosun dıe de sorar,,,
dogum hastanesıne bır kez bıle gıtsen dosyan acılmıs olur,ama su aralıklarda da gıdersen daha mantıklı en azından dogumdan hemen oncekı durumları bılırler ,,o yuzden oraya gıtme nıyetın varsa sımdıden gıt hem devlet hastanesı oldugu ıcın sezaryan onermezler,,
yok canım demedi öle bişey :) bende sormayı unuttummm. cumartesi çağırdı büyük ihtimalle demez die düşünüyorum :) yoksa iğneyide keserdi. yumurtayı büyütmeye çalışmazdı die düşünüyorum :)
neyse hayırlısı olsun ne diyelim inşallah cumartesi günü gittiğimde biraz daha büümüş olurda tedaviye deger.Yani bencede amaç çocuk yapmak değilmi, niye korunasınızki, sonuçta yumurtayı niye büyütüyoruz ozaman
aynı hastanede baska doktora gıtsem? o görunur mu??
ben nst ye baglanırken yan taraftada normal dogum odası var..
her baglandıgımda bırı doguruyor orda..
yanı bu hastanede normal dogurtan bı doktor var ama kiiimm
o doktoru bulsam dıyorum ama benımkıne ayıp olmazmı:S
ya kızlar niye taktınız ki bu kadar buna. bi hastanın en doğal hakkı hekim seçmek. istediğin zaman istediğin doktora gidebilirsin canım. planlı doğuma girmeyebilir doktor benim hastam değilsin der. ama acil gittiğinde veya doğum başladığında hangi doktor ordaysa yaptırmak zorunda doğumunuda. ben bile düşünüyorum mesela. doğumu falan kesinlikle kendi doktoruma gidicem. doktorumada güvenim sonsuz ama eşi eski dikişe yapışık olunca istirahat gerekebiliyormuş ama benim doktor normal hayata devam dedi. aklımda kalmasın yinede görüncem bi doktora gerçekten istirahatlik veya kollamam gerekn bir durum yok mu diye.
neyse hayırlısı olsun ne diyelim inşallah cumartesi günü gittiğimde biraz daha büümüş olurda tedaviye deger.
saol canım inşallahhhhhhhhhhhhh... şimdi benim bu ay adetim 1 gün geçsin panik olurum çünkü yumurta takibi yaptırıyorum ve 28günde olurum artık :) birde dostinex kullanıcam 2 hapım kaldı. onu içince benim 28günde geliyor adetim :) inşallahh gelmezz gelirsede erkenden gelirrrrrrrrrrr:)Olur olur, güzel düşün güzel olsun.Rabbim hayırlısını verecek bunu hep aklında tut. Hatta her zaman görmen için bi yerlere not edebilirsin.
gercekten boyle bıse olabılırmı..o saatte kım varsa o dogurtsun benı..
benım ıcın hıc onemı yok,illa doktorum gelsın dıye dıretmem..
hatta o adam seyımı görsunde ıstememondan utanıyorum ben..bıde genç pokıyen
doktordan geldim canlar. ama kimse kalmamış :) doktor tahlil sonucuma baktı ve elimde kalan son iğneyi ikiye böl bir bugün bir yarın vur sonrada cumartesi günü gel tekrar dedi :) anamm sonum hayırlı olsun inşallahhhh
bir çok doktor gece normal doğuma gelmiyor .şansına hastnaede kim nöbetçiyse o yaptırıyor yada bizim burda öyle. ama benim ki geliyormuş ilkindede cep telefonunu vermişti. şimdide zaten risk olduğundan ne olursa mutlaka bana ulaş ilk doğumuda benim yaptırdığımı mutlaka hatırlat ama dedi. yanında olmak istiyorum. yani açıkcası çok yorgun olursalar aksi bir durum olmazsa gelmeme hakkına sahipler.
Ben şunun için takılıyorum aslında haklısın doktoru seçmek en doğal hakkım ama diyelimki gittiğim diğer doktoru beğenmedim baştaki doktora geri girdiğimde muhtemelen sıkıntı olacak bir durum yok ama ona gittiğim için benimle yeterince ilgilenmezse.
Saçma bi duygu, böyle düşündüğüm için aslında kendime kızıyorum ama elimde değil duygucum.
Yoksa haklısın, en doğal hakkım.
Ve bencede el altında yedek bir doktor bulunmalı.
Ben doktor doktor gezmek istemiyorum ama b planımda olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?