Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Hadi bakalım cnm hayırLısı oLsun iğneyi ikiye böle falan orasını anlamadım ama neyse : )

Bende seni bekliodum bi anda herkes dağıldı gitti..

Geziyom bende orda burda

Hadi bakalım cnm hayırLısı oLsun iğneyi ikiye böle falan orasını anlamadım ama neyse : )

Bende seni bekliodum bi anda herkes dağıldı gitti..

Geziyom bende orda burda

yani kalan 1 tane iğnemi 75 ml ya onu ikiye böl kullan dedi 2 gün :) 37.5 falan oluyor sanırım :) yanlış yazmışım :)

5 haftadan sonra alttan ultrasonla görünür canım. karından bi kaç hafta daha sürer heralde

Hadi hayırlısı olsun, inşallah hayırlısıyla olcak bu ay canım. Ama takılma hayırlı zaman bu aysa olacaktır zaten

Hadi hayırlısı olsun, inşallah hayırlısıyla olcak bu ay canım. Ama takılma hayırlı zaman bu aysa olacaktır zaten
inşallah canım inşallah ben doktora dedimki normal yolla olur mu çok panik oluyorum dedim. bana kızdı :)) yok olmaz boşa uğraşıyoruz dedi :))) bende susutum :) bütün yolları denicez olmazsa diğer yollara geçcez dedi. sen kafana takma daha yolun başındasın dedi.... cumartesi gel dedi bakalım hayırlısı

hastaneye bir kerede gittinmi genel kaydın oluyor başka bir bölüme randevu alsanda danışma adından çıkarıyor. ama doktor başka hangi doktorlara gitmişsin göremez sanırım yada uğraşmaz diye düşünüyorum.zaten hostesleri yapıyor bilgisayar işlerini. benim doktor muayene ediyor kız yazıyor çiziyor mesela doktor hiç bilgisayarı görmüyor. sen nerde oturuyodun millancım

korunun falan dedi mi dr eylüllllllllllllllllllllllllll

korunun falan dedi mi dr eylüllllllllllllllllllllllllll
yok canım demedi öle bişey :) bende sormayı unuttummm. cumartesi çağırdı büyük ihtimalle demez die düşünüyorum :) yoksa iğneyide keserdi. yumurtayı büyütmeye çalışmazdı die düşünüyorum :)

ya kızlar niye taktınız ki bu kadar buna. bi hastanın en doğal hakkı hekim seçmek. istediğin zaman istediğin doktora gidebilirsin canım. planlı doğuma girmeyebilir doktor benim hastam değilsin der. ama acil gittiğinde veya doğum başladığında hangi doktor ordaysa yaptırmak zorunda doğumunuda. ben bile düşünüyorum mesela. doğumu falan kesinlikle kendi doktoruma gidicem. doktorumada güvenim sonsuz ama eşi eski dikişe yapışık olunca istirahat gerekebiliyormuş ama benim doktor normal hayata devam dedi. aklımda kalmasın yinede görüncem bi doktora gerçekten istirahatlik veya kollamam gerekn bir durum yok mu diye.

Yani bencede amaç çocuk yapmak değilmi, niye korunasınızki, sonuçta yumurtayı niye büyütüyoruz ozaman

Yani bencede amaç çocuk yapmak değilmi, niye korunasınızki, sonuçta yumurtayı niye büyütüyoruz ozaman
neyse hayırlısı olsun ne diyelim inşallah cumartesi günü gittiğimde biraz daha büümüş olurda tedaviye deger.

hiçte ayıp olmaz. git bencede belki daha olumlu yaklaşır değiştirirsin doktorunu

Ben şunun için takılıyorum aslında haklısın doktoru seçmek en doğal hakkım ama diyelimki gittiğim diğer doktoru beğenmedim baştaki doktora geri girdiğimde muhtemelen sıkıntı olacak bir durum yok ama ona gittiğim için benimle yeterince ilgilenmezse.
Saçma bi duygu, böyle düşündüğüm için aslında kendime kızıyorum ama elimde değil duygucum.
Yoksa haklısın, en doğal hakkım.
Ve bencede el altında yedek bir doktor bulunmalı.
Ben doktor doktor gezmek istemiyorum ama b planımda olsun istiyorum.

Olur olur, güzel düşün güzel olsun. Rabbim hayırlısını verecek bunu hep aklında tut. Hatta her zaman görmen için bi yerlere not edebilirsin.
saol canım inşallahhhhhhhhhhhhh... şimdi benim bu ay adetim 1 gün geçsin panik olurum çünkü yumurta takibi yaptırıyorum ve 28günde olurum artık :) birde dostinex kullanıcam 2 hapım kaldı. onu içince benim 28günde geliyor adetim :) inşallahh gelmezz gelirsede erkenden gelirrrrrrrrrrr:)

geldım ben ,,
bune be gıcım dondu resmen ne soguk yaaa yada ben hasta oluom o yuzden cok usuorum ,,
dun aksam yanaklarım kıpkırmızıdı kulaklarımda gozlerımden alev topu cıkcak gıbı yanıodu ama vucudum soguk ellerım buz gıbıydı kesın grıp olacam ben beeee

bir çok doktor gece normal doğuma gelmiyor .şansına hastnaede kim nöbetçiyse o yaptırıyor yada bizim burda öyle. ama benim ki geliyormuş ilkindede cep telefonunu vermişti. şimdide zaten risk olduğundan ne olursa mutlaka bana ulaş ilk doğumuda benim yaptırdığımı mutlaka hatırlat ama dedi. yanında olmak istiyorum. yani açıkcası çok yorgun olursalar aksi bir durum olmazsa gelmeme hakkına sahipler.

inşallah hayırlısı eylülcüm. azcık rahat ol ama. bak en sorunsuz sensin. en çok ta sen takıyon. ne güzel doktorunda ilgileniyor.

bı kere kulak burun bogazcıya gıttım ozelde,benım burnumda kemık egrılıgı var amelıyat dedı ılac verdıydı sonra ben aynı hastanenın baska doktoruna gıttım o da dedı ya cok gerek yok ama yaptırsan daha ıyı olur amelıyat dedı ,ben ılacım bıtınce tekrar amelıyat dıyene gıttım ve bana dedıkı nıe ertesı gun obur doktora gıttın resmen adam hesap sordu sonra tmm amelıyat olcagın zaman gel dedı ama suratıma bıle bakmadı dogru durust bende gıttım yonetıme sıkayet ettım,,sonrada daha gıtmedım
o yuzden baska bı hastaneye gıtmesı mantıklı gelıo mıllanın sonucta o doktoruna gerı donebılır,boyle durumlarda doktorlar sankı hastanın ona guvenmedıgını teshısının yanlıs oldugu dusunuolar,,
sonucta dedıgın gıbı doktor secme hakkım var ,,normal dogumdada bende senın gıbı bılıorum hangı doktor varsa o dogurtuo ama bazı doktorlar gelıo benım suankı doktorum da gelıo ama tabı ona gorede dogum ucretlı yuksek ,,o kadar verdıkden sonra gelmezse walla yuh dderım

benim 2-3 ay önce kanamam olduğunda doktoruma gittim mesela ama kontrol sürem dolmuştu. iğne falan verdi. birde bi kaç gün istirahat alabilirsin dedi bende zaten devlet hastanesinden randevu almıştım dedim iyi o zaman dedi. ne desin ki adam. bir daha orda kayıt açtırmayayım diye. iğneyi falanda yazdı verdi elime. hatta ondan önceki kanamamdada hastaneye yatman gerek dedi ama bi danışmayla konuş ücretleri istersen devlet hastanesine yat ister buraya farketmez dedi. eşimde istemedi başka hastane hemen oraya yatırdı. yani doktorum direk farklı seçenek sunuyor. o gece yattığımda tutan parada 67 liraydı özelde. illa bizde yatcan demyor sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…