Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hee sen umutsuz vaka mıydın
hatun yımırtlıo tavuk gıbı hala umudum yok dıoooo

dükkat et canım çok kötü bu aralar havalar bi iyi bi kötü herkles hasta. kolayda geçmiyor. dolaşıp duruyor hastalık

dükkat et canım çok kötü bu aralar havalar bi iyi bi kötü herkles hasta. kolayda geçmiyor. dolaşıp duruyor hastalık

ya aslında dogru durust dısara cıkmıorum cıksamda sıkı gıyınırım,ev desen masallah faturamdan bellı sıcak,,ben ne ara nasıl hasta oluyom walla anlamıorum,,
bebek ıstedıgımız ıcın halıyle ılacda ıcmıorum ıhlamur ıcmekden ıcım dısıma cıkdı

e o doktor kapris yapmış. kadın doğumda başka doktora gitmem tamam ama diğer konularda doktor değiştiriyorum yani çok iyi duyduğum veya gidipte çok memnun olduğum bir doktor yoksa o bölümde. hangisi denk gelirse. kimsede niye önce ona gittin sonra bana geldin falan demiyor. yada denk gelmedi bilmem.

o zaman millan bu aralar takip et illa o hastaneye gitceksen doktorunun ameliyatta olduğu bir gün veya izinli olduğunu denk getirebilirsen. bişey dese bile ağrım vardı geldim yoktunuz mecburen gittim falan dersin.

benim mesai bitti bacılar bugün burda geçirdim :) neyse artık bundan sonra böle :)))

eve gidince girerim yine :)

selam kızlar napıyorsunuz bakalım
gecmişi okuyamadım ammada cok yazmışınız varmı gelişmeler ?? eslemin degeri yükselmişmi
bende yrın annemlerle memlekete gidecegiz biraz kafa dagıtayım cepten girerim artık

yaa ne guzel kocam ıstanbula gıtcektı babasıyla 1 haftalık..
babanesı cok hastalanmıs..kardesı ben dukkana bakmam dıyınce,kocam mecbur gıdemedı..
bende heveslenmıstım her gece bı yerde kalırım dıye
hevesım kursagımda kaldı

kızlar takmıyorum kafama artık ben bu cocugu normal doguracam,hemde o hastanede
kımse benı durduramazzzzzz

test bile yaptı canım çift çizgiyi gördük nihayet doktora gidemedi daha muayeneye

eslemın degerımı??
eslemın degerı tum degerlerı altust edecek cınsten..
şlaaakk!! dıye çıft cızgının fotosunu koydu..hemde en netınden..
sırada ıkızmı degıl mı onu ogrenmek kaldı..

vayy yakışır esleme kaçıncı sayfada görmek istedim onun çizgisini
valla kendim hamile kalmış gibi sevindim bende ilkbaharda gidecegim daha bi güven geldi onun pozitif olunca

Kızlarrrr benım dogum yarın.bugun gıttım yarın alalım dedı dr.um.suan kuafordeyım fon cektırıyorum :) acaıp karısık duygular ıcındeyım.cok korkuyorum ne olur dua edın bızım ıcın.normal bekledık bekledık olmadı nasıp boyleymıs.sabah 8 de hastanede olcam.bebıs bekleyen herkese dua etcem sızde bıze dua edın.yıne tlf.dan yazmaya calısırım orda da vakıt bulursam tabı.hepınızı cok sevıyorum opuldunuz

Seracim Allah yardimciniz olsun. Yavrunu sag saglim kucagina almayi nasip etsin Rabbimmm

seraycımm canımm benimmmm Allahımm kolay bi doğum nasip etsin yavrunu sağsağlim kucağına almayı nasip etsinn amiinnnnn ne güzel meleğine kavuşuyorsunnn maşallahh şimdiden ikinizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…