doktordan geldim canlar. ama kimse kalmamış :) doktor tahlil sonucuma baktı ve elimde kalan son iğneyi ikiye böl bir bugün bir yarın vur sonrada cumartesi günü gel tekrar dedi :) anamm sonum hayırlı olsun inşallahhhh
geldım ben ,,
bune be gıcım dondu resmen ne soguk yaaa yada ben hasta oluom o yuzden cok usuorum ,,
dun aksam yanaklarım kıpkırmızıdı kulaklarımda gozlerımden alev topu cıkcak gıbı yanıodu ama vucudum soguk ellerım buz gıbıydı kesın grıp olacam ben beeee
dükkat et canım çok kötü bu aralar havalar bi iyi bi kötü herkles hasta. kolayda geçmiyor. dolaşıp duruyor hastalık
bı kere kulak burun bogazcıya gıttım ozelde,benım burnumda kemık egrılıgı var amelıyat dedı ılac verdıydı sonra ben aynı hastanenın baska doktoruna gıttım o da dedı ya cok gerek yok ama yaptırsan daha ıyı olur amelıyat dedı ,ben ılacım bıtınce tekrar amelıyat dıyene gıttım ve bana dedıkı nıe ertesı gun obur doktora gıttın resmen adam hesap sordu sonra tmm amelıyat olcagın zaman gel dedı ama suratıma bıle bakmadı dogru durust bende gıttım yonetıme sıkayet ettım,,sonrada daha gıtmedım
o yuzden baska bı hastaneye gıtmesı mantıklı gelıo mıllanın sonucta o doktoruna gerı donebılır,boyle durumlarda doktorlar sankı hastanın ona guvenmedıgını teshısının yanlıs oldugu dusunuolar,,
sonucta dedıgın gıbı doktor secme hakkım var ,,normal dogumdada bende senın gıbı bılıorum hangı doktor varsa o dogurtuo ama bazı doktorlar gelıo benım suankı doktorum da gelıo ama tabı ona gorede dogum ucretlı yuksek ,,o kadar verdıkden sonra gelmezse walla yuh dderım
yumurtluyorum da :) bir işe yaramıo :)hee sen umutsuz vaka mıydın
hatun yımırtlıo tavuk gıbı hala umudum yok dıoooo
test bile yaptı canım çift çizgiyi gördük nihayet doktora gidemedi daha muayeneyeselam kızlar napıyorsunuz bakalım
gecmişi okuyamadım ammada cok yazmışınız varmı gelişmeler ?? eslemin degeri yükselmişmi
bende yrın annemlerle memlekete gidecegiz biraz kafa dagıtayım cepten girerim artık
selam kızlar napıyorsunuz bakalım
gecmişi okuyamadım ammada cok yazmışınız varmı gelişmeler ?? eslemin degeri yükselmişmi
bende yrın annemlerle memlekete gidecegiz biraz kafa dagıtayım cepten girerim artık
vayy yakışır eslemekaçıncı sayfada görmek istedim onun çizgisini
valla kendim hamile kalmış gibi sevindim bende ilkbaharda gidecegim daha bi güven geldi onun pozitif olunca
2724 de ecem alıntı yapmıs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?