Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada normal doğumla bebeğimm dünyaya geldii 29 ocak günü :) Allahımm hepimizin yavrularını korusun acılarını göstermesinnn aminnnnnnnnnnnnnn

Allah yardımcın olsun canım,,mevlam hıc bır sorun cıkarmadan hayırlısı ıle evladını kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
hee bu arada cok sukur doguruon bı ara hıc dogurmıcan sandıydım
ara ara faceden de olsa ıyı oldugunu yaz yeter bız dua ederız senın ıcın

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada normal doğumla bebeğimm dünyaya geldii 29 ocak günü :) Allahımm hepimizin yavrularını korusun acılarını göstermesinnn aminnnnnnnnnnnnnn

hayırlı olsun cıtır anneeeeeeeeee:)))))))))))
amın ınsallah bızım yavrularda gelır totolarını kaldırıp gelırlerse tabı :)))
ee anlat bakalım gece uykular ne alemde sakın mı sutun oluyo mu ??

Yoncamelcim cook sevindimmmmm masallah Allah anali babali buyutsun canim.. masallahhhh darisi bize Insallahhhh

yoncamelllllllllllllllll hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun darısı basımıza inş, ben de normal dogum uyapmak istiyorum, dogum hikayeni bekliyoruz:))

seray Allah yardımcın olsun, sag salim evinize dönun inş

canım güle güle büyüt inşallah analı babalı sağlıkla büyüsün :)

Allah yar ve yardımcınız olsun seraycım
mis kokuluna kavuşuyorsun ne güzel
bize de dua etmeyi unutma
arada girip yazarsan, bebeğinin senin sağlığınla ilgili falan çok iyi olur
merakta bırakma bizi

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyy maşallah yoncamel kız
ne ara doğurdun nerde ne zaman ben kimim :))
gözünüz aydın bu arada
bizim yerimize de öp kuzuyu
Rabbim bize de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
evet sıradaki gelsin
millan
masalberra
merys

canım benim inş. sorunsuz bir şekilde alırsın yavruşunu kucağına. ayyyy walla ben bile heyecanlandm senin kadar topiğimize yeni bir oğluş gelicek yarın sabah desene:)

ayyyyyy canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallahh. sağlıklı uzun ömürler nasip etsin yavruşuna....
Doğum hikayeni bir anlat bakalım nasıl başladı sancılar ben çok korkuyorum anlamayacağım falan diye..
Sabahtan baya moralim bozuktu sancım oldu kasıklarım çok ağrıdı şimdide sırtlarım fena ağrıyor böyle bişey mi kızzz aydınlat bizleri.
kaç kilo doğdu yavruşun....

ayyy kızlar ocak annelerinin doğum hikayelerini okuyup okuyup ağlıyorum...
Aslında zor duruyorum suan sırtım felaket agrıyor yine bıktım bu agrısından akşamda kasıklarım çok ağrıdı. bunaldm artık gelsin şu kız da kurtulayım bu ağrılardan walla gıkımı bile çıkarmayacam geceleri ağladıkça....:26::26::26::26:

seraaaayy ayyyy ne guzel kavusuyorsun bugun bebegıne..sımdı ne heyecanlısındır
gerı gelıp dogumun nasıl gectı dıye bı ara anlatırsın ınsallah..
inşallah hemen ayaga kalkarsın..bebegınıde saglıcakla kucagına alırsın ınsalllaaaaahh
tosun paşa gelıyor sonunda

kız yoncamel,sen ne ara ettın o işi
yaaa cok sasırdım,cok sevındım..
hemde normal dogurmussun buna ayrıca sevındım..
ama dogum hıkayenıde yaz bı ara noooolur..
şoklardayım şuan

ınşallah bende bıgun zart dıye dogurup buraya suprız haber verırım

merys,masalberra,millan üçlüsü..sıra sızde..
:18::18::18:

günaydıııııın kızlar nasılsınız dün okudum ama girmedim canım sıkkındı biraz.. nasılsınız iyisinizdir umarım.. bebeişler teker teker geliyor artık hayırlısıyla rabbim hepimize yaşatsın o günleri inşallah

bu arada dünden aklımda kalan ESLEM rabbim hepimize o çift çizgiyi görmek nasip etsin tez zamanda inşallah yarın kan değerindende ikizleri anlarız rabbim seni ve yavrularına korusun canım

allah yardımcın olsun canım... sorunsuz kolay bi doğum olur inşallah.. şimdiden gözün aydın... omis kokuyu içine çekmeye,bebeğini öpmeye koklamaya saatler kaldı allahın izniyle rabbim hepimize nasip etsin inşallah
allah analı babalı büyütsün kusum sevdikleriyle sağlıklı,huzurlu uzun ömürler versin rabbim yavruna

yaaa yoncamelın dogumunu takvımı 20 si olarak gösterıyor..
ve ıkı gun once dogurmus..
bızımkınıde 24u olarak gösterıyor..
yanı yoncamel gıbı dogurursak önumuzde 2 gunumuz kalmıs
yemın edıyorum ben hala dogum cantası hazırlamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
bugun hazırlıcam sööööözz..
dogurma zamanımız gelmıs ya megerrrrrr

kalk da çantanı hazırla kız tembel
çocuk gelecek ortada kıyafeti yok daha :)))
bu arada yanına bi de kötü gecelik al
herkes bana onu söylüyor
ilk günkü leke çıkmıyor diyorlar gecelikten
benim oğluşum akıllıdır 15 inden sonra doğacak inşallah :))))
şaka bi yana; Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
akşam şubat annelerinden birini okudum moralim çok bozuk (((

Günaydın millet;

Seray şimdi hastanede, inşallah kolaylıkla bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alır. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin onada bizlerede. Birde mümkünse normal doğum

Birde bende face yok, face koyarsa banada fotosunu yollayın lan mesajla. Merak ediyom bak. Bİrde yoncamel koymuşmu, varmıydı onun facei?

Yoncamel canım, Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin. Bianda pırtlattın sende heee İnşallah düşündüğümüz gibi kolay olmuştur. Biara doğum hikayeni yaz, merakla bekliyoruz.

Kızlar buarada bende yarın doğuma hazırlık kursuna başlicam inşallah. Kocam 1 ay sonra diyordu ama ikna ettim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…