Kızlarrrr benım dogum yarın.bugun gıttım yarın alalım dedı dr.um.suan kuafordeyım fon cektırıyorum :) acaıp karısık duygular ıcındeyım.cok korkuyorum ne olur dua edın bızım ıcın.normal bekledık bekledık olmadı nasıp boyleymıs.sabah 8 de hastanede olcam.bebıs bekleyen herkese dua etcem sızde bıze dua edın.yıne tlf.dan yazmaya calısırım orda da vakıt bulursam tabı.hepınızı cok sevıyorum opuldunuz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada normal doğumla bebeğimm dünyaya geldii 29 ocak günü :) Allahımm hepimizin yavrularını korusun acılarını göstermesinnn aminnnnnnnnnnnnnn
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada normal doğumla bebeğimm dünyaya geldii 29 ocak günü :) Allahımm hepimizin yavrularını korusun acılarını göstermesinnn aminnnnnnnnnnnnnn
Masallah bebisler gelio yasasinnnnnnnn....
evet cok sukur :))
bıde bız gebe kalsak ya uff uff
hıc bu kadar beklıcegımı tahmın etmıodum dogrusunu soylemek gerekırse
evet cok sukur :))
bıde bız gebe kalsak ya uff uff
hıc bu kadar beklıcegımı tahmın etmıodum dogrusunu soylemek gerekırse
Kızlarrrr benım dogum yarın.bugun gıttım yarın alalım dedı dr.um.suan kuafordeyım fon cektırıyorum :) acaıp karısık duygular ıcındeyım.cok korkuyorum ne olur dua edın bızım ıcın.normal bekledık bekledık olmadı nasıp boyleymıs.sabah 8 de hastanede olcam.bebıs bekleyen herkese dua etcem sızde bıze dua edın.yıne tlf.dan yazmaya calısırım orda da vakıt bulursam tabı.hepınızı cok sevıyorum opuldunuz
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada normal doğumla bebeğimm dünyaya geldii 29 ocak günü :) Allahımm hepimizin yavrularını korusun acılarını göstermesinnn aminnnnnnnnnnnnnn
seraaaayy ayyyy ne guzel kavusuyorsun bugun bebegıne..sımdı ne heyecanlısındırKızlarrrr benım dogum yarın.bugun gıttım yarın alalım dedı dr.um.suan kuafordeyım fon cektırıyorum :) acaıp karısık duygular ıcındeyım.cok korkuyorum ne olur dua edın bızım ıcın.normal bekledık bekledık olmadı nasıp boyleymıs.sabah 8 de hastanede olcam.bebıs bekleyen herkese dua etcem sızde bıze dua edın.yıne tlf.dan yazmaya calısırım orda da vakıt bulursam tabı.hepınızı cok sevıyorum opuldunuz
allah yardımcın olsun canım... sorunsuz kolay bi doğum olur inşallah.. şimdiden gözün aydın... omis kokuyu içine çekmeye,bebeğini öpmeye koklamaya saatler kaldı allahın izniyleKızlarrrr benım dogum yarın.bugun gıttım yarın alalım dedı dr.um.suan kuafordeyım fon cektırıyorum :) acaıp karısık duygular ıcındeyım.cok korkuyorum ne olur dua edın bızım ıcın.normal bekledık bekledık olmadı nasıp boyleymıs.sabah 8 de hastanede olcam.bebıs bekleyen herkese dua etcem sızde bıze dua edın.yıne tlf.dan yazmaya calısırım orda da vakıt bulursam tabı.hepınızı cok sevıyorum opuldunuz
allah analı babalı büyütsün kusumkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada normal doğumla bebeğimm dünyaya geldii 29 ocak günü :) Allahımm hepimizin yavrularını korusun acılarını göstermesinnn aminnnnnnnnnnnnnn
yaaa yoncamelın dogumunu takvımı 20 si olarak gösterıyor..
ve ıkı gun once dogurmus..
bızımkınıde 24u olarak gösterıyor..
yanı yoncamel gıbı dogurursak önumuzde 2 gunumuz kalmıs
yemın edıyorum ben hala dogum cantası hazırlamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
bugun hazırlıcam sööööözz..
dogurma zamanımız gelmıs ya megerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?