Dikiş dikmeyi öğrenmek istiyorum, moda bloglarına sardım buara, işyerinde vakit oldukça bakıyorum millet neler yapıyor diye. Örgü örmeyi biliyorum ama basit şeyleri. Oyuncak yapıyorlar ya örgüden çok güzel şeyler. Pasta börek, mutfak işlerini seviyorum ama işten vakit kalmıyor. Böyle işi bıraksam evde neler neler yaparım diye hayaller kuruyorum ama yapılırmı bilmiyorum. Bilen biri lazım yanıma. Ozaman daha güzel oluyor. Bencede git kuran kursuna ilerlet. Çocuk olana kadar birçok şeyi öğren, ilerde çocuğuna öğretecek birsürü şeyin olur. Annem nekadar çok şey biliyor diye övünürüm çocuun seninle. Sende iyi yetiştirmenin rahatlığını duyarsın.
Selam canlarimmmmmmm
nasilsiniz kizlarrrrrr
anam var mi yeni haberlerrrrrrrrrrrrrrrr
eşim beni kurslara göndermiyor ne hikmetse artık....saçma sapan davranışlar işte...dedim beynime bir çip takalım o zaman belki istediklerimi öğrenirim...gökten vahiymi inecek alla alla töbe est...
Selam canlarimmmmmmm
nasilsiniz kizlarrrrrr
anam var mi yeni haberlerrrrrrrrrrrrrrrr
bizim burda sohbette yok geberesice imansız deyyuslar....
Benmki de çok izin vermez ama manevi baskı yapiorum bişiy diyemio..
Çocuk konusunda üzüldüğümü bilio ve kafaya takmamam için bişiy demiio ..
Bende kendimi sohbetlere kurslara adadım anam 3 günlük dünya bebek bebek diye ömrümüzü bitiremeyiz..
aaaa nasıl bilmezsin kız cillit bang eser kalmadı kirdencillit bang ne oluyordomestosumsu birşey işte...ben domestosumdan vazgeçmem
kardeşim ve eşi karadeniz turu yaptılar. resimlerini gördüm imrendim gerçekten. rize trabzon ordu samsun 6 gün boyunca gezdiler. öğretmen evinde kaldılar daha ekonomik diyeya 3 gün sonra tatile gidicez ama nereye gideceğimiz belli değil...pufffffffffffff.....daha yer bile ayarlamadık kalacak toto üstü yine...
tavsiyesi olan varmı...yurt içi yurt dışı fark etmez...
bende çok seviyorum böyle kurslara falan gitmeyi. ama haftasonuna pestilim çıkmış oluyor malesef. çok bunaldığım bi ara internetten kurdela nakışı öğrenmiştimya valla sorma bi uğraş lazım yoksa çocukta yok bu sefer sürekli kaynanatör napion evde yalnız niye gelmiyon birsürü terane
Ben çok gitmişimdir halk eğitim kurslarına..Geçende örgü kursuna gittiydim ..bu yaz da şöyle kuran kursuna falan mı yazılsam diorum ne olursa farketmez fıkıh tefsir ..
Çocuk olana kadar baya bi ilim sahibi olucam bu gidişle..
ben onun vebalini alamamki kuzu...belki birşeyi yanlış biliyorumdur yanlış söylerim...sonra benden öğrendi diye başıma kalır...ben aslında kuran öğretmek istiyorum...hatta talep edenler bile varda...bu seferde eşim gıcıklık yapıyor...ben aslında kendime kitap alıyım biraz ilmim artsın...: ))
O nasıl yermiş kız öyle : )
Yavru sen hacı deilmisin az çok bi bilgin vardır topla bi kaç tane adam sen yap sohbeti gerisi gelir zaten : ))
bende çok seviyorum böyle kurslara falan gitmeyi. ama haftasonuna pestilim çıkmış oluyor malesef. çok bunaldığım bi ara internetten kurdela nakışı öğrenmiştimkaç takım havlu,bohça falan yaptım hem görünüşü güzel hem keyifli canım tavsiye ederim
baka baka söktüm eslemcim. zaten çok malzemesi yok bi iğnesi var birde ince şerit kurdela. netten bak çizimleri var. onları havlu yada bohçanın üstüne çizip kurdelayla işliyorsun. çok eğlenceliydi valla canım mı çekti neOna da arkadaş gitmişti çağırdı beni çok güzel şeyler yapmışlardı ama nasip olmadı gitmek..
İnternetten nasıl öğrendin kız zor olmadı mı :44: Onun tadı zaten öyle kurs ortamında eğlenceli oluo ..
Ama bi yandan da çabuk sıkılma huyum var öyle çok ayrıntılı şeylere gelemiorum..
Zaten oyüzden okadar kursa gittim ama bi kaç tanesini tamamlayıp sertifikasını almışımdır
ben onun vebalini alamamki kuzu...belki birşeyi yanlış biliyorumdur yanlış söylerim...sonra benden öğrendi diye başıma kalır...ben aslında kuran öğretmek istiyorum...hatta talep edenler bile varda...bu seferde eşim gıcıklık yapıyor...ben aslında kendime kitap alıyım biraz ilmim artsın...
baka baka söktüm eslemcim. zaten çok malzemesi yok bi iğnesi var birde ince şerit kurdela. netten bak çizimleri var. onları havlu yada bohçanın üstüne çizip kurdelayla işliyorsun. çok eğlenceliydi valla canım mı çekti ne
Kız öyle deme bazen öyle hocalar görüyorum..Bişey bildikleri yok haftalık konu çalışıp gelip anlatiolar ama söylüyolarda biz de kendimizi böyle geliştircez die..
Zaten öyle insanlar soru da kabul etmio ..yavaş yavaş öle gelirştiriolar kendilerini..
Kuran öğretmek çok iyi bi fikir..Bunu dene bence..Kocan huysuzluk yapacaktır çünkü anladığım kadarıyla aksi bi kocan var ama bu da senin imtihanın..Duayla bunu da yeniceksin..
Bak ramazan da gelio eğer hızlı okuyabiliosan her gün bir cüz mukabele yap konu komşuya söyle gelen gelsin..iki kişi bile olsa yeter öyle öyle artar zaten..
Aman boşver şekerim sen şimdi onları : ) sen artık bebek örgü modellerine bak onları yapmaya başla malum kış bebeki olacak üşümesin annesi
çok güzel ya bende kuran ögrenmek istiyorummukabeleden öte diyorum ramazanda kurs versem...bayrama kadar kurana geçerler...ne kadar mutlu olurum varya...bende eşime şart koyucam ben kuran öğretmezsem iftara seninde misafirlerini istemiyorum
mukabeleden öte diyorum ramazanda kurs versem...bayrama kadar kurana geçerler...ne kadar mutlu olurum varya...bende eşime şart koyucam ben kuran öğretmezsem iftara seninde misafirlerini istemiyorum
başladım teyzesi başladımşu halsizliğime de bir çare bulsaydım iyiydi. doktor kansızlık var çarpıntı olması normal dedi
o doğulu güneydoğulu diyim ... valla zota zot gitmicemde bendede bir laz damarı var bir tutunca varya...bilsem öldürecek beni...yada bir hafta zehir zıkkım olacak...zota zotta giderim moda modda...ama mümkün oldukça islama uymam gerektiği için alttan alıyorum...ama içten ....Yoook öle zota zot gitmiceksin böyle senin herif gibi aksi adamlara alttan alttan gidiceksin güzellikle konuşacaksın .. bana bak kız o da mı laz : ))
Ya hadi dışarda kurslara falan gitmenden hoşlanmio olabilirde evde kuran öğretmene niye izin vermez onu anlamadım ?
Korkar anasına daha az hizmet edersin diye mi : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?