Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Bende dedim bu kadar inat o da mı laz die : )

Canım ozmn senin herif gibi vakalarda nabza göre şerbet vericeksin he olmuyormu basacaksın bedduayı ... ( şaka şaka )

yok yok senin ki biraz zor ama sende zoru başarırsn cnm sana güveniyorum..sen işini bilirsin..

her namazda bol bol dua et Yarabbi eşime ve bana güzel ahlak ver die..Herşeyin çaresi dua..

Aynen herşeyin çaresi duaaa.....

bende yazın öremem ellerim çok terliyor canım.Rabbim en kısa zamanda imtihanını hayra çevirsin kucağını bebekle doldursun boş koymasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh sen hamile kal bir yelek benden senin bebişe

alltan alttan işle canım eşine ne kadar olurum keşke öğretecek birileri olsa falan diye.inatlaşmak bünyeyi yoruyor ya ben gelemiyorum huzursuzluğa.

evet canım benim dua ediyorum zaten...nabza göre şerbet vermekte bana yalakalık gibi geliyor...politika gibi geliyor fıtratıma uygun değil..siyaset ilmi almam lazım benim ...

mesela geçen yan komşumda dua vardı kendi çaplarında...güya arapçadan takip ediyorlar...ben kaç kere bilerek hata yaptım düzeltmediler...okudukları sureler hep yanlış harf hataları var...mesela fatihayı okurken çok dikkatli olmak lazım bilmeden şirke girilebiliyormuş....gelde bunları ilk girdiğin bir ortamda anlatmaya çalış çok bilmiş vasfına girmemek için birşey demedim...ama gelirlerse derim çoğu insan subhaneke ve ettahıyyatu duasını yanlış okuyor...bak sosyal duyarlılığım depreşti...

Al işte bak canım sıkılıo diyosun bulduk çaresini hemen bi yaz kursuna başla öğren kuranı..

Yoksa aşkı-memnuların bize bi faydası yok be tatlım
kısmet olursa başlıcam canım. Eylül ayında başlayanlar var okul sezonuyla başlaıyor okul sezonuyla bitio. düşünüyorum yani..

aynen ne küslüğü severim ne huzursuzluğu...kaç kere içimden kocama dalmak gelmiştir kafasını yarıp pekmezini akıtasım gelmiştir...tahmin bile edemezsiniz

HACI hacııı maşallah kızzzz sen ne güzel şeyler biliosun öleeee...

aynen ne küslüğü severim ne huzursuzluğu...kaç kere içimden kocama dalmak gelmiştir kafasını yarıp pekmezini akıtasım gelmiştir...tahmin bile edemezsiniz

dalma kız dalma zamanla evlilik de oturuyor ilişkiler de karakterlerde bence. dua yı eksik etmemek lazım. Rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin

senin kocan senin ayaklarının altını öpmeli bence. dininde imanındasın! kaynanan sana dualar etmeli böle gelin bulduğu için... ama insanlar nankör işte...

dalma kız dalma zamanla evlilik de oturuyor ilişkiler de karakterlerde bence. dua yı eksik etmemek lazım. Rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin

evet hep işe giderken arkasından dua ediyorum...birde eşler eve geldiğinde hiç konuşmadan 7 ayetel kürsi okuyup çaktırmadan üflerseniz...huyu iyi olurmuş...benimki baskın yapar gibi geldiğinden pek okuyamıyorum ama işe giderken yapıyorum bende

senin kocan senin ayaklarının altını öpmeli bence. dininde imanındasın! kaynanan sana dualar etmeli böle gelin bulduğu için... ama insanlar nankör işte...

herkesin bir imtihanı var güzelcim...ben onlar için yapmıyorumki...kendim için yaptığımı yapıyorum...öteki tarafta anam babam benden kaçacak kaynanamı neyleyim...öteki tarafta mümkünse benden kaçsınlar zaten

subhanekeden başla sonra ettehıyyatu ...sonra salli barik sonra rabbena...
subhaneke biliyorum ettehıyyatu yarım billiyorum fatihayı biliyorum ama kesin yanlış okuyorumdur allahım affet kız ben bi ara oturim sureleri ezberliyim bi güzel inşallahh

biliyorum kendin için yapiosunnnnn ama ne bilim lann senin kaynanana çok sinirliyim ben!

Valla bende ilk başta senin gibi düşünüyordum. bu ikili oynamak ben sana fikrimi söyleyemicekmiyim. Aslında böyle düşünmüyorum diyemicekmiyim. Ama öyle yalakalık gibi düşünme. Sonuçta gitmek istediğin bir hedef var ve bu hedefe ulaşabilmen için yoldaki engelleri aşman gerekiyor. Kocanı kaldırıp atamicaına göre ozaman onun rızasını alacaksın. Rızasını almaksa tatlı dilden, biraz taktikten geçiyor. Bu biryerde sanada iyi geliyor. Ben bir haftadır falan denemeye çalışıyorum, sabrediyorum inan ozaman değişiyor bişiler. Çünkü tartışıyoruzda noluyor, sonuç yine hüsran. En azından sinirlerim gerilmiyor, olmasada oluyor. Ama emin ol, tatlı dilden sonra eninde sonunda senin dediğini yapıyor. Gönlünü hoş tutmak için.

sagol canim hayatim da ilk defa serum yedi cok kotuydu kac yerden deldiler sebebini merak ediyorum dogrusu:44:

canım damar yolunu bulamamışlardır birde ishal falan olunca hiç bulunmuyor damarlar. Ben çok severim kız serum taktırmayı bayılırım hele de iş yerinde çalışmak istemiyorsam çok uykum warsa psikolojik olarak hemen hasta eder kendimi serum da yatar uyurum :) hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…