Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

walla bırı bana bıse derse bende dıom herkes kendıne baksın dıe,,dıom kocam benı boyle sevıo dıe catlıolar resmen
kardesı dusuncesızlık etmıs sonucda bellıkı o da dogum etmıs ,,kkısı hemen etkılenır ,,

kardesım benden guzel,hıcbıseyımı kıskanmaz
taa hamıle kaldıgım zaman baslamıstı bu kılo muhabbetlerıne..
dunde dedım ya sana;bana demıstıkı sen butun kıloyu kendıne alır,bebegı 2.800 anca dogurursun dıye..

yaa bunları can yakmak amaclı da demıyor,gayet sıradan laf arası soyluyor gülerek..

ben bebek ıcın ugrasırkende,kocasının ıcıne doguyormuskı,bızım hıc bebegımız olmıcakmıs..
gelıp bunuda bana soyluyor..

hıc dusunmuyor uzulur mu acaba bu kız dıye

nası bebegının odası pembelı mı ??
ayrıca yazdıklarımızı okuma klavyede parmakların hareket etsın bıze cevap yazarak

yaa bacım niye dert ediyorsun sanki onun içine doğmuşta öyle mi olmuş.
Rabbim ol derse olur -ki senin bebişinin gelmesine şunun şurasında ne kadar kaldı sanki.
Sen şimdi hiç onları düşünme bebeğini düşün karnını okşa onun varolduğunu hisset.
ben çok moralim bozulursa çekmecelerini açıp kıyafetlerine bakıyorum sende öyle yap.
milletin ne dediğini de düşünme yavruşpun sağsağlim gelsin yeter gerisi zaten verilir.
emzirince insan çok güzel kilo veriyor birde yediğine içtiğine dikkat edersen hepsini verirsin kiloların

pat dıye cıkcam bırazdan
kocam maca gıtmıstı,gelıyomus..
kızlar haklısınız,bebegım olsun dıye aglarken..
şimdi bebekten dolayı kılom var dıye aglıyorum..
nankörlugume doymıyım..

cevremdekı herkes bu konuda bı laf sokunca artık ıcıme atmaktan bı hal oluyorum..
bebek sevıncını unutup,kıloya taktım kafayı:S

nası bebegının odası pembelı mı ??
ayrıca yazdıklarımızı okuma klavyede parmakların hareket etsın bıze cevap yazarak

canım bu ara baya sıkıştık o yüzden bebek odası almayı erteledik biraz. yatak odası takımımın komidinlerini birleştirdim bebeşi dolap yaptım
beşiği pembe bir 6-7 ay kadar onunla idare edicez daha sonra alıcaz kısmet olursa bebek odası takımını.
park yatağımızıda halamın kızı getirecek çok zorda kalırsam onu kullanacam.
bebişin ne zaman geleceği ne masraf yapacağımız belli değil diye suan beklemedeyiz.

walla mıllan guzellık vardır guzellık vardır,,
azra akın dunya guzelı ama bana buzdolabı gıbı kadın soguk ve hıc kadın fıgurune uymuo bence,,
senın kardesde guzel olablır ama bıde cekıcılık var canım kı o da sende fazlasıyla bulunuo
ya tabıkı o senın kardesın can yakmak ıcın demez ama dusuncesızlık etmıs sonucda,,
walla kocasının ıcıne dogdu olumsuz dusunceyı ssana ıletmesıde ayrıca bı dusuncesızlık ,,
lafa bak bebeklerı olmıcak gıbı gelıomus nıe dunyada bıtek onların mı cocugu oluomus
bak kocanla tartıs uzul anlarım ama kardesınde olsa senın moralını bozcak bıse dıosa kırıldıgını goster ve uzulme kesınlıkle,,,

gorende senı 100 kılo oldun sanır,,,
Allahım yaaaaa walla onlara ınat onların yanında yerımmmmmmm

kızım sen kuzunu sev bu zamanlar gerı gelmıcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ya canım zaten bebek odaası sadece gelenlerın gorcegı yer,,
bebek hıc bıse anlamıo :)))) garıbım oda da sadece uyuyo :)))))))
o yuzden hıcc masrafa sokmayın kendınızı,,en ıyısını ettınız onemlı olan
bebegın esyalarının temız bı yerde durması :))
ben zaten ılk bır sene bebek odası almam ,,zaten bızım yanımızda uyucak ,,bosa masraf bence bebek odası,,

aynen cnm bizde öyle düşündük. evi boya yaptıracaktık benim böyle erken doğum riskim çıkınca kaldı o yüzden de almadık biraz.
beşiğine sığmayınca mecburen alıcaz zaten şimdilik beklesin :) hehe
baştan çok moralim bozulmuştu hiç bir şeyini istediğim gibi yapamadım diye ama şimdi okadar takmıyorum.

ya takmamak en ıyısı zaten,,sonucta bebek ıcın o oda bır seneden sonra anlam kazancak ,,
o zamana kadarda zaten halledersınız
ısım belırledınız mı ?

ya takmamak en ıyısı zaten,,sonucta bebek ıcın o oda bır seneden sonra anlam kazancak ,,
o zamana kadarda zaten halledersınız
ısım belırledınız mı ?

isim olarak çok seçenekler bulmuştuk ama en son ilk beğendiğimiz ismi koymaya karar verdik canım.
Aden: Allah'ın oturduğu tahtın bulunduğu cennetin adı anlamı.
baştan tuhaf gelmişti ama söyledikçe alıştık.

kızlar size bişey sorucam okadar araştırdım netten bulamadım bişey ama çıldırıcam bu agrıyla sonundaa.

benim ara ara alt kısımda bıçak giriyormuş gibi sızı oluyor sanki alt tarafım yerinden çıkacakmış gibi oluyor.
bebek mi baskı yapıyordur dersiniz ondan mı oluyordur. yoksa bu çektiğim acı doğum sancısımı.
çok berbat bişey yaaaaa

çok sevindim sagocum iyi haberlerine Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bencede okuma bişeyler. sonra strese giriyosun. eskiden internetmi vardı ama arada iyi haberlerini ver bize.

sorma millancım bende bekarken 48 kiloyu geçmezdim öylede abur cubur makarna ekmek arası yerdim. şimdi ekmek yemem hamur işi yapmaya fırsatım olmuyor. çikolatayı falanda aramıyorum artık ama evlenir evlenmez bi başladım kilo almaya halada devam ediyorum birde sürekli ayakta çalışıyorum hareketliyimde yani.

canım bende de olıyor ama benimkini bebek yapıyor cunku o hareketlendiği zaman hissdiyorum sen de dikkat et bakalaım o hareketliyken mi oluyo

günaydın bacılarrr... serayın bebişi ne tatlı tosuncuk maşallah Rabbim analı babalı büyütsün inşallah...bir bir gelio topiğimizin zuzuları

canım bende de olıyor ama benimkini bebek yapıyor cunku o hareketlendiği zaman hissdiyorum sen de dikkat et bakalaım o hareketliyken mi oluyo
gunaydınlar..
benımde karnım taş gıbı oldugunda içten cok agrımaya baslıyor..
eskıden sadece tas olurdu,sımdı acılı taş

bıde sol elımın son 3 parmagı hep uyusuk artık:S

anaa ruyamda öyle guzel bı eve tasınmıstık kı..
banyosu havuz ve jakuzı arası bıseydı bayag lükstu..
allah allah anlamına bı bakiiiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…