ne olcak kı 25 olunca?
daha dogrusu 25 olmak ne demek
öle canım öleee yerim içerim alım kilo hiç zoruma gitmez... bana obez desinler yavrum gelsinde ben kulağımı tıkarımmmm... millan da takmaz aslında böle şeylere ama son günleri olunca kardeşide patvatsız olunca zoruna gitmiş bellikiüzme kızz kendini delüüüüüüüüüüü
ehh be yuh kardesıne yanı ,,,nıe dıokı oyle seyler ,,,
ya canım sen nıe kendını uzuosun kı ben onu anlamıorum ,,,
sonucta son aydasın belkı 1 kılo daha belkı alırsın belkı almazsın
ne olmus 20 kılo aldın da ,,zaten bunun 10 kılosu dogumdu ,kırkın cıkmasıydı derken kaybetceksın,,
gerıı kalan 10 kıloyuda emzırdıkce 3 veya5 ayda verırsın canım ,,
dusunme bunları ,,
walla 20 ıle 28 arasında cokkkkkk fark var kardesın bunu fark edemıo sanırım,,,
sen bu kadar kucuk seylere takılan bırı deılsın kı ,,uzme kendını sacma sebepden dolayı canım,,
bence kardesın senın guzellıgını kıskanıo benden soylemesı
merhaba kızlarrr...
bir kaç gündür sadece yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum. çok fazla internete girmeme kararı aldım çünkü doğumla ilgili bişeyler okudukça daha çok panik olduğumu fark ettim.
İki gündür çok iyiyiz Allah'a şükür karnımda hiç kasılma olmadı böyle giderse Mart'a kadar bekleyecek zillim.
Bugün babasıyla beşiğini kurduk kıyafetlerini falan yerleştirdik ama daha alınacak eksiklerimiz war tabi.
Neyse ara ara girer bakarım yine ne war ne yok diye.
bu arada Seray'ın yavruşu çok tatlı maşallah. Rabbim uzun ömürler versin...
bizede sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.
hadin öptüm hepinizi byyyyy
kardesım benden guzel,hıcbıseyımı kıskanmaz
taa hamıle kaldıgım zaman baslamıstı bu kılo muhabbetlerıne..
dunde dedım ya sana;bana demıstıkı sen butun kıloyu kendıne alır,bebegı 2.800 anca dogurursun dıye..
yaa bunları can yakmak amaclı da demıyor,gayet sıradan laf arası soyluyor gülerek..
ben bebek ıcın ugrasırkende,kocasının ıcıne doguyormuskı,bızım hıc bebegımız olmıcakmıs..
gelıp bunuda bana soyluyor..
hıc dusunmuyor uzulur mu acaba bu kız dıye
nası bebegının odası pembelı mı ??
ayrıca yazdıklarımızı okuma klavyede parmakların hareket etsın bıze cevap yazarak
kardesım benden guzel,hıcbıseyımı kıskanmaz
taa hamıle kaldıgım zaman baslamıstı bu kılo muhabbetlerıne..
dunde dedım ya sana;bana demıstıkı sen butun kıloyu kendıne alır,bebegı 2.800 anca dogurursun dıye..
yaa bunları can yakmak amaclı da demıyor,gayet sıradan laf arası soyluyor gülerek..
ben bebek ıcın ugrasırkende,kocasının ıcıne doguyormuskı,bızım hıc bebegımız olmıcakmıs..
gelıp bunuda bana soyluyor..
hıc dusunmuyor uzulur mu acaba bu kız dıye
pat dıye cıkcam bırazdan
kocam maca gıtmıstı,gelıyomus..
kızlar haklısınız,bebegım olsun dıye aglarken..
şimdi bebekten dolayı kılom var dıye aglıyorum..
nankörlugume doymıyım..
cevremdekı herkes bu konuda bı laf sokunca artık ıcıme atmaktan bı hal oluyorum..
bebek sevıncını unutup,kıloya taktım kafayı:S
canım bu ara baya sıkıştık o yüzden bebek odası almayı erteledik biraz. yatak odası takımımın komidinlerini birleştirdim bebeşi dolap yaptım
beşiği pembe bir 6-7 ay kadar onunla idare edicez daha sonra alıcaz kısmet olursa bebek odası takımını.
park yatağımızıda halamın kızı getirecek çok zorda kalırsam onu kullanacam.
bebişin ne zaman geleceği ne masraf yapacağımız belli değil diye suan beklemedeyiz.
ya canım zaten bebek odaası sadece gelenlerın gorcegı yer,,
bebek hıc bıse anlamıo :)))) garıbım oda da sadece uyuyo :)))))))
o yuzden hıcc masrafa sokmayın kendınızı,,en ıyısını ettınız onemlı olan
bebegın esyalarının temız bı yerde durması :))
ben zaten ılk bır sene bebek odası almam ,,zaten bızım yanımızda uyucak ,,bosa masraf bence bebek odası,,
aynen cnm bizde öyle düşündük. evi boya yaptıracaktık benim böyle erken doğum riskim çıkınca kaldı o yüzden de almadık biraz.
beşiğine sığmayınca mecburen alıcaz zaten şimdilik beklesin :) hehe
baştan çok moralim bozulmuştu hiç bir şeyini istediğim gibi yapamadım diye ama şimdi okadar takmıyorum.
ya takmamak en ıyısı zaten,,sonucta bebek ıcın o oda bır seneden sonra anlam kazancak ,,
o zamana kadarda zaten halledersınız
ısım belırledınız mı ?
merhaba kızlarrr...
bir kaç gündür sadece yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum. çok fazla internete girmeme kararı aldım çünkü doğumla ilgili bişeyler okudukça daha çok panik olduğumu fark ettim.
İki gündür çok iyiyiz Allah'a şükür karnımda hiç kasılma olmadı böyle giderse Mart'a kadar bekleyecek zillim.
Bugün babasıyla beşiğini kurduk kıyafetlerini falan yerleştirdik ama daha alınacak eksiklerimiz war tabi.
Neyse ara ara girer bakarım yine ne war ne yok diye.
bu arada Seray'ın yavruşu çok tatlı maşallah. Rabbim uzun ömürler versin...
bizede sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.
hadin öptüm hepinizi byyyyy
kız varya ben evlendım buzdolabının önunden ayrılmıyorum..
annem bızı acmı bırakırdı acaba..neydı bu yemek hasretı
ama acta olmuyorum,sırf agzım bos durmasın
psıkolojık açım ben
bıde evlenınce kılo vermekte zorlastı yaa..
eskıden 1 hafta sıkardım ıstedıgım kıloya ınerdım..onuda korurdum..
şimdi sıkınca 1-2 kılo zor gıdıyor..
onuda ertesı hafta yıyerek telafı edıyorum:S
ne ırade kaldı,ne bişe..
kocamda masallah aburcubur hastası..
yedıkce benıde yedırıyor
kızlar size bişey sorucam okadar araştırdım netten bulamadım bişey ama çıldırıcam bu agrıyla sonundaa.
benim ara ara alt kısımda bıçak giriyormuş gibi sızı oluyor sanki alt tarafım yerinden çıkacakmış gibi oluyor.
bebek mi baskı yapıyordur dersiniz ondan mı oluyordur. yoksa bu çektiğim acı doğum sancısımı.
çok berbat bişey yaaaaa
gunaydınlar..canım bende de olıyor ama benimkini bebek yapıyor cunku o hareketlendiği zaman hissdiyorum sen de dikkat et bakalaım o hareketliyken mi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?