Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım çok uzun
arada kaçırdığım havadisler var mı bilmiyorum ama eslemin yazdıklarını okudum. maşallah değeri çok güzel rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almak büyütmek nasip etsin inşallah face e girdim az önce muzmut ve sumisalini gördüm.. çok güzelsiniz kızlar maşaallah..gerçekten tam bi kıskanananlar çatlasın topiği burası. güzellikleriyle de çatlatıyor hatunlar ama ben eslemi de çok merak ediyorum keşke o da geçici de olsa bi face açsa heeeee serayın kuzucuğunu da gördüm.. çoook tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün..sevdikleriyle sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah kuzucuğun darısı hepimizin başına

Son düzenleme:
serayın bebegı bı baska yaaa..
tam yapmak ıstedıgım bebek profılınde
ınsallah benımkıde oyle toparlak olur..maşallaaaaaaaaaaaahh

hayır olsun ruyan:) benim de elim uyusuyor ama oyle uc parmagım falan değil vitamin eksikliğinden oluyomus sanırım, duzenli içmeye basladım vitamini amma nafile karnım sertleşiyor ama acaba bebek mi diyorum anlayamıyorm ben kasılma filan normal doguramıcak mıyım yoksa senin bebiş zaten tosuncuk merak etme sen, benimki cılız yaw iki haftada 250 gr almıs yaramaz

hehehehe ben de gordum, az önce foto yukledim bende ozendim yaw

bencede millancım kızlara katılıyorum. benim kimi arkadaşlarım doğuma giriyor çnceki halinden zayıf çıkıyor.
niye bu kadar takıyorsunki herkesin farklı farklı kimi çok kilo alır kimi hiç almaz. ama önemli olan bebeğinin ve senin sağlığın bende 25 kilo almıştım napalım dünyanın sonu değil ya yavaş oldu ama verdim çoğunu

e kardeşinde biraz densizlik etmiş boşver herkes düşünceli olsa kimse kimseyi kırmazdı bu dünyada napalım bazılarınıda böyle kabuıl etcezç ha bu arada face de kıskananlar çatlasın senmisin

bende öyle düşünüyorum canım. şimdilik bişey almıycam belki bir park yatak alırım. karyola ilkinden vardı eşimin bi arkadaşı vermişti onuda. bi sene sonra falan bakarım artık belki ranzaya benzer bişey almam gerekir öbürüne ayrı oda yapamm çünkü

hepsi kaybolmuş bakkkk. bi sen mi kaldın miyopicim. nasılsın.

Canım günaydın;

Ben geçmişi okuyana kadar gitti hepsi. İyiyim saol canım sen nasılsın?

Ben haftasonu hareketlerini hissettim galiba duygu; elimi karnıma koydu vuruyor gibi oldu hatta eşimde koydu o da hissetti. Tepikmi attı bize? bölemi oluyor? Çok hafifti ama eşimde hissetti
Buarada ctesi kursa gittim, böle ısınma hareketleri tarzında oturarak hareketler yaptık.

Son aylarda bol bol yürüyüş dedi, birde sancılar 5dk bir olana kadar hastaneye gitme dedi, hastanede direkt yatırıyorlar bebek aşağıya inemiyor sonrada suni sancı vermek zorunda kalıyorlar dedi. Aklınızda bulunsun bol bol yürüyün.

bnde iyiyim çok şükür canım. pazar günü hava çok güzeldi bizde bi kaçamak yaptık oğluşuda aldık eşimle pendiğe gittik gezdik dolaştık biraz sahilde falan. iyi geldi bunalmıştım epey işten eve evden işe. e artık başlarsın bu haftalarda hissetmeye. ama yavaş yavaş sürekli bekleyip endişelenme sakın. yürüyüş çok iyi bişey canım ama benim için yasak. zaten istesemde 5-10 dk fazla yürüyemiyorum. eşi önceki sezaryen dikişine yapışık. çocukta kasıklarımda. pelvik bölgemdeki kemiklerim kırılıyor ayağa kalktığımda sanki. hani kızların son haftaları bu doğum sancısımı aşağı vuruyor diyorlar ya ben onu en baştan beri yaşıyorum sanki elimi uzatsam yakalıycam ayaklarını. işimde ayakta zaten genelde ona bile zor dayanıyorum. ama ilkinde 2-3 km yürürdüm. sen yürü tabiki. ben gidemedim cumarteside çalıştığım için kursa araştırmadımda gerçi varmı buralarda diye. ama güzel şeyler. yeni insanlar tanımak. rahatlarsın hem.

hayirli sabahlar canlarrrr
masallah yazmisiniz baya benimisim cok simdiden yemek yapcam ogleden sonra disari cikcaz aksam yemege eve doncez o yuzden fazla yokumaranizda bugunkurtuldunuz bugunluk:) yagmur sende eklede seni gorek

kızlar bı bebegın 3-4 yıl kullanabılecegı bısey var mı?
nasıl bısey dersenız..
bebek arabası gıbı uzun sure ıse yarar bışe?

ne için soruyorsun millancım ona göre cevap vereyim

ben ne kadar ıstemesemde kaynım ılla bebege bıse alcakmıs..
kocamda dıyor madem alcak uzun sure kullanılabılecek bıse olsun..
ee ama benım annem herseyını aldı zaten..
boyle olcanı bılseydık bebek arabasını ona basardık..
sımdı bıse bulamıyorum alınması gereken:S

hayirli sabahlar canlarrrr
masallah yazmisiniz baya benimisim cok simdiden yemek yapcam ogleden sonra disari cikcaz aksam yemege eve doncez o yuzden fazla yokumaranizda bugunkurtuldunuz bugunluk:)
yagmur sende eklede seni gorek

daha önce eklemiştim ben canım sona kaldırdım ama yarın yine eklerim temem

ya kıslar bişe sorcam bana kullanışlı 300-400 tl arası bi telefon önerebilir misiniz.pek özelliğinden anlama sürekli pc elimin altında olduğu için telefon genelde mesaj ve konuşma için kullanırım. telefonum bozuldu hadin bana bi telefon söleyin. nokia asha 311 e baktım netten ama kullanan var mı nasıl bi telefon :26:

duygu bıde bıldıgın ebebk urunlerı satan bı sıte varmı?
ordan bakım dıyorum neler var

teknosa veya o tıp yerlere bı baksana..
dedıgın fıyata cook telefon var oralarda..
hem dışıda gayet guzel görunuyor hepsının..
ben artık takıp edemıyorum telefonların adlarını..
ama oraya gıdıp bakınca hep sasırıryorum aaa ne guzel telefon bu fıyata mı falan dıye..
sende bı gez..
hem zevklı de,okadar seyın arasından bırını begenmeye calısmak

ateş ölçer, bebek telsizi, belki elektrikli pompayada ihtiyacın olabilir ben çalıştığım için önceden almıştım ama çalışmayanlarından bazen bebek göğsünü almayabiliyor. o kadar uzun olmasada yürüteç, yada ana kucakları var şimdi elektriklileri falanda var beşikten daha pratik oluyor. oyun halısı, mama sandalyesi bi kaç sene kullanabiliyosun, buhar makinesi ben çok faydalı buluyorum kendim bile kullanıyorum. kanguru, yani bi sürü şey var aslında ama senin bunlardan eksiğin var mı bilmem

bu arada kıskananlar çatlasın senmisin diye sorumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…