gunaydınlar..
benımde karnım taş gıbı oldugunda içten cok agrımaya baslıyor..
eskıden sadece tas olurdu,sımdı acılı taş
bıde sol elımın son 3 parmagı hep uyusuk artık:S
anaa ruyamda öyle guzel bı eve tasınmıstık kı..
banyosu havuz ve jakuzı arası bıseydı bayag lükstu..
allah allah anlamına bı bakiiiimm
günaydın kızlargeçmişi okuyamadım çok uzun
arada kaçırdığım havadisler var mı bilmiyorum ama eslemin yazdıklarını okudum. maşallah değeri çok güzelrabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almak büyütmek nasip etsin inşallah face e girdim az önce muzmut ve sumisalini gördüm.. çok güzelsiniz kızlar maşaallah..gerçekten tam bi kıskanananlar çatlasın topiği burası. güzellikleriyle de çatlatıyor hatunlar ama ben eslemi de çok merak ediyorum keşke o da geçici de olsa bi face açsa heeeee serayın kuzucuğunu da gördüm.. çoook tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün..sevdikleriyle sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah kuzucuğun darısı hepimizin başına
maşallahhhh maşallahhhhserayın bebegı bı baska yaaa..
tam yapmak ıstedıgım bebek profılınde
ınsallah benımkıde oyle toparlak olur..maşallaaaaaaaaaaaahh
millancım böle şeyler düşünüp üzme kendinide bebegide. boş ver kilo aldın desinler... sonucta bebeginde sağlıklı maşallah sende sağlıklısın. doğumda en az 10 kilo gidio. kalan 5 kilo ödem oda gider 2 güne. sonra 5 kilo kalır geriye onuda her türlü emzirirken verirsin.
ne kadar küçük şeylere üzülüyorsun. bundan 9 ay önce bebegin olmuyor die üzülüyordun rabbim nasip etti. 30 kilo al nolcak meleğin geliyor....maşallahhhh
yai şuan 100 kilo olsamda bir bebegim olsa. ne yapar ne eder veririm Allahın izniyle ben o kiloyu
kardesım benden guzel,hıcbıseyımı kıskanmaz
taa hamıle kaldıgım zaman baslamıstı bu kılo muhabbetlerıne..
dunde dedım ya sana;bana demıstıkı sen butun kıloyu kendıne alır,bebegı 2.800 anca dogurursun dıye..
yaa bunları can yakmak amaclı da demıyor,gayet sıradan laf arası soyluyor gülerek..
ben bebek ıcın ugrasırkende,kocasının ıcıne doguyormuskı,bızım hıc bebegımız olmıcakmıs..
gelıp bunuda bana soyluyor..
hıc dusunmuyor uzulur mu acaba bu kız dıye
ya canım zaten bebek odaası sadece gelenlerın gorcegı yer,,
bebek hıc bıse anlamıo :)))) garıbım oda da sadece uyuyo :)))))))
o yuzden hıcc masrafa sokmayın kendınızı,,en ıyısını ettınız onemlı olan
bebegın esyalarının temız bı yerde durması :))
ben zaten ılk bır sene bebek odası almam ,,zaten bızım yanımızda uyucak ,,bosa masraf bence bebek odası,,
hepsi kaybolmuş bakkkk. bi sen mi kaldın miyopicim. nasılsın.
Canım günaydın;
Ben geçmişi okuyana kadar gitti hepsi. İyiyim saol canım sen nasılsın?
Ben haftasonu hareketlerini hissettim galiba duygu; elimi karnıma koydu vuruyor gibi oldu hatta eşimde koydu o da hissetti. Tepikmi attı bize? bölemi oluyor? Çok hafifti ama eşimde hissetti
Buarada ctesi kursa gittim, böle ısınma hareketleri tarzında oturarak hareketler yaptık.
Son aylarda bol bol yürüyüş dedi, birde sancılar 5dk bir olana kadar hastaneye gitme dedi, hastanede direkt yatırıyorlar bebek aşağıya inemiyor sonrada suni sancı vermek zorunda kalıyorlar dedi. Aklınızda bulunsun bol bol yürüyün.
yagmur sende eklede seni gorekgünaydın kızlargeçmişi okuyamadım çok uzun
arada kaçırdığım havadisler var mı bilmiyorum ama eslemin yazdıklarını okudum. maşallah değeri çok güzelrabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almak büyütmek nasip etsin inşallah face e girdim az önce muzmut ve sumisalini gördüm.. çok güzelsiniz kızlar maşaallah..gerçekten tam bi kıskanananlar çatlasın topiği burası. güzellikleriyle de çatlatıyor hatunlar ama ben eslemi de çok merak ediyorum keşke o da geçici de olsa bi face açsa heeeee serayın kuzucuğunu da gördüm.. çoook tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün..sevdikleriyle sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah kuzucuğun darısı hepimizin başına
kızlar bı bebegın 3-4 yıl kullanabılecegı bısey var mı?
nasıl bısey dersenız..
bebek arabası gıbı uzun sure ıse yarar bışe?
ne için soruyorsun millancım ona göre cevap vereyim
hayirli sabahlar canlarrrr
masallah yazmisiniz baya benimisim cok simdiden yemek yapcam ogleden sonra disari cikcaz aksam yemege eve doncez o yuzden fazla yokumaranizda bugunkurtuldunuz bugunluk:)
yagmur sende eklede seni gorek
daha önce eklemiştim ben canım sona kaldırdım ama yarın yine eklerim temem
ya kıslar bişe sorcam bana kullanışlı 300-400 tl arası bi telefon önerebilir misiniz.pek özelliğinden anlama sürekli pc elimin altında olduğu için telefon genelde mesaj ve konuşma için kullanırım. telefonum bozuldu hadin bana bi telefon söleyin. nokia asha 311 e baktım netten ama kullanan var mı nasıl bi telefon :26:
ben ne kadar ıstemesemde kaynım ılla bebege bıse alcakmıs..
kocamda dıyor madem alcak uzun sure kullanılabılecek bıse olsun..
ee ama benım annem herseyını aldı zaten..
boyle olcanı bılseydık bebek arabasını ona basardık..
sımdı bıse bulamıyorum alınması gereken:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?