Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

evet benım kıskananlar catlasın..

ucuz bıse ıstemıyorum pahalı olsun ıstıyorum..
mama sandalıyesınıde hemen kullanamıcamkı..

bana sıte adı ver daaaaaaaaaaaaa

evet benım kıskananlar catlasın..

ucuz bıse ıstemıyorum pahalı olsun ıstıyorum..
mama sandalıyesınıde hemen kullanamıcamkı..

bana sıte adı ver daaaaaaaaaaaaa

fotoğraflardaki köpek vodka heralde, yanındakide senmisin çok güzelmişsin. nazar değmesin. birde tv ünitenizi doğtaştanmı aldın . benimkine çok benziyor ben ordan almıştım.

fotoğraflardaki köpek vodka heralde, yanındakide senmisin çok güzelmişsin. nazar değmesin. birde tv ünitenizi doğtaştanmı aldın . benimkine çok benziyor ben ordan almıştım.

evet o meshur vodka
fotolardakı sacının dakka bası rengı degısen kız benım
köpek olan vodka..
erkek olan kocam

yok dogtastan almadık,burdakı bı mobılya magazasından almıstık..
ama sımdıkı aklım olsa,kendım cızer onu yaptırırdım..
kocam unıteyı boydan boya olsun ıstedı dıye bunu aldık..

iki gündür bakıom baktıkça kafam karışıyo hangisini alsam :44: nokia ashs 311 e bi baksana sence nasıl ?

iki gündür bakıom baktıkça kafam karışıyo hangisini alsam :44: nokia ashs 311 e bi baksana sence nasıl ?

oooooo yeeaaahhh gayet guzel ben begendım..
zaten dedıgım tıp tellerden buda..
buna benzeyenlerın arasında kalmıs olcaktın..
bu kac tl ımıs?
sen hangı rengını alırdın?
ben begendım bunu al

yağmurcum sana cevap veremiyorum çünkü tlflar hakkında hiç bilgim yok.ama kullanıcı yorumlarını oku mutlaka hepsiburadada falan oluyor hızlıal.comdada. onların çok faydası oluyor benimkini sorarsan evdeki bütün bozuk tlfları verip karşılığında samsung aldım e250 mi ne öyle bişey bende sadce konuşma ve msj işini kullanıyorum. memnunum çok uygundur dediğin fiyattan.

oooooo yeeaaahhh gayet guzel ben begendım..
zaten dedıgım tıp tellerden buda..
buna benzeyenlerın arasında kalmıs olcaktın..
bu kac tl ımıs?
sen hangı rengını alırdın?
ben begendım bunu al
ben pembesini beğendim millan sende onay verdiyesen iş çıkısı bi de canlısını incalayayim bunun ben

e250 daha önce kullandım canım gerçekten güzel kullanışlı bi telefon ama şarjı çok çabuk bitiyo samsungların o yüzden nokia istiyorum ben benimde evde su an bozuk bi e250 bi de nokia 5800 var onları da satiiim en iyisi

ben bi de şu kullanıcı yorumlarına bakiyim kızlar durun heee bi de x3 var beğendiğim ona bakim

sony ericcson xperia serisine bak bence hem ucuz hemde iphone ozelliklerinden daha fazla ozelligi var onlarinsu anda bende kullaniyom cok memnunum

yagmur kuzu ben çok anlamıyorum tellerden kocam kendine galaksy s 3 almıştı sonra not 2 çıkmış ondan aldı eskisini bana verdi :)))) ama bence nokia alma çünkü artık cok fazla kullanılmıyor. almışken andioid işletimci al derim. hem 300-400 tlye güzel teller var...

kızlarr hafta sonu kızıma bu montu aldım herşeyim tam ya bi montumuz eksikti. napım hem çok hoşuma gitti hemde çok uygundu.

slm kızlar,,,,,
bugun yogunum bızımkıler erken gelceklermıs o yuzden dunku tembellıgın sonucunda bugun hem evı temızlıom hem de yemek edecem:)))
neysekı temızlık kısmı banyo harıc bıttı ,,sımdık tozları alıom dedım bı bakım napıonus

mıllan ;
dıyebılcegın en pahalı hedıyeyı de mesela altın emzık baya kazıkca olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yagmur ;
tellerden bende pek bıse anlamam ama kocam bana 3 veya 4 ay kadar onceydı nokıa asha 302 aldı ,,baya kullanıslı bıse ,,
hos gercı benım ıcın telefon arama yapsın bıde muzık calsın ozellıgı yetıooo aslında bu tel bana cok gelıo nete gırmem oyunlarını oyamam hatta mesaj yazma ozurlusuyumdur,,ayda 2 mesaj belkı yazarım ama estetık olarak guzel duruo beyaz benımkı kabıda kırmızı
oncekı telım erıcsondu cıft kartlı olanlardan onu da cok sevıodum garıbım o kadar dustu yınede tık demedı onu 4 yıl falan kullandım hasatını cıkardıydım hala calısır durumda ama bekarken aldıgım ıcın kocama batıodu neymıs kocam aldı dıcekmısım odun yaaa onun kotu tarafı estetık tarafı bıraz yokdu ,,,
nokıa hassas oluyo ama estetık durusları guzel erıcsonlarda kullanıslı oluo ama estetıkden uzak oluyo ,,gercı son modellerınden yana pek bılgım yok

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 624115

kızlarr hafta sonu kızıma bu montu aldım herşeyim tam ya bi montumuz eksikti. napım hem çok hoşuma gitti hemde çok uygundu.

oyy oyy oyyy sımdık senın kızçe onu gıyıp gezmelere mı gıtcekkkkkkkkk
lennnnn ben ısırırım onun totosunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ıyı yaptın uygun gordukce gıyecegı zamanıda hesaplayın alın en guselını etmısınnn gule gule gıyer ınsallahhhhhhhhhhhh

gusel bıseye benzıo baska sıtelerden bak ama yorumlara,,,
araba koltugu aldınız mı? almadıysanız aldır:))))))))))

mıllan altın emzık olayını dusun derım

neysem arada gelebılırsem takılırım ama sımdık cıkmalıyım
optumsssssssssssssssssssssssss

6 yaşındada olabiliyor 4 yaşındada canım benimki 16 kilo 3 yaşında mesela erkek çocuğu tabi kemikler falan ağır basıyor kızlarda okula giden bile vardır o kiloda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…