ateş ölçer, bebek telsizi, belki elektrikli pompayada ihtiyacın olabilir ben çalıştığım için önceden almıştım ama çalışmayanlarından bazen bebek göğsünü almayabiliyor. o kadar uzun olmasada yürüteç, yada ana kucakları var şimdi elektriklileri falanda var beşikten daha pratik oluyor. oyun halısı, mama sandalyesi bi kaç sene kullanabiliyosun, buhar makinesi ben çok faydalı buluyorum kendim bile kullanıyorum. kanguru, yani bi sürü şey var aslında ama senin bunlardan eksiğin var mı bilmem
bu arada kıskananlar çatlasın senmisin diye sorumuştum
duygu bıde bıldıgın ebebk urunlerı satan bı sıte varmı?
ordan bakım dıyorum neler var
evet benım kıskananlar catlasın..
ucuz bıse ıstemıyorum pahalı olsun ıstıyorum..
mama sandalıyesınıde hemen kullanamıcamkı..
bana sıte adı ver daaaaaaaaaaaaa
fotoğraflardaki köpek vodka heralde, yanındakide senmisin çok güzelmişsin. nazar değmesin. birde tv ünitenizi doğtaştanmı aldın . benimkine çok benziyor ben ordan almıştım.
iki gündür bakıom baktıkça kafam karışıyo hangisini alsam :44:teknosa veya o tıp yerlere bı baksana..
dedıgın fıyata cook telefon var oralarda..
hem dışıda gayet guzel görunuyor hepsının..
ben artık takıp edemıyorum telefonların adlarını..
ama oraya gıdıp bakınca hep sasırıryorum aaa ne guzel telefon bu fıyata mı falan dıye..
sende bı gez..
hem zevklı de,okadar seyın arasından bırını begenmeye calısmak
iki gündür bakıom baktıkça kafam karışıyo hangisini alsam :44:nokia ashs 311 e bi baksana sence nasıl ?
iki gündür bakıom baktıkça kafam karışıyo hangisini alsam :44:nokia ashs 311 e bi baksana sence nasıl ?
ben pembesini beğendim millan sende onay verdiyesen iş çıkısı bi de canlısını incalayayim bunun benoooooo yeeaaahhhgayet guzel ben begendım..
zaten dedıgım tıp tellerden buda..
buna benzeyenlerın arasında kalmıs olcaktın..
bu kac tl ımıs?
sen hangı rengını alırdın?
ben begendım bunu al
yağmurcum sana cevap veremiyorum çünkü tlflar hakkında hiç bilgim yok.ama kullanıcı yorumlarını oku mutlaka hepsiburadada falan oluyor hızlıal.comdada. onların çok faydası oluyor benimkini sorarsan evdeki bütün bozuk tlfları verip karşılığında samsung aldım e250 mi ne öyle bişey bende sadce konuşma ve msj işini kullanıyorum. memnunum çok uygundur dediğin fiyattan.
e250 daha önce kullandım canım gerçekten güzel kullanışlı bi telefon ama şarjı çok çabuk bitiyo samsungların o yüzden nokia istiyorum benhttp://www.esato.com/gfx/phones/gallery/samsung-e2550-all-sides.jpg için Google Görsel Sonuçları
bak benimki bu çok basit bi tlf
daha önce eklemiştim ben canım sona kaldırdım ama yarın yine eklerim temem
ya kıslar bişe sorcam bana kullanışlı 300-400 tl arası bi telefon önerebilir misiniz.pek özelliğinden anlama sürekli pc elimin altında olduğu için telefon genelde mesaj ve konuşma için kullanırım. telefonum bozuldu hadin bana bi telefon söleyin. nokia asha 311 e baktım netten ama kullanan var mı nasıl bi telefon :26:
su bebek kiyafetlerine bayiliyom ya iyigunlerde kullansin insallah canimEki Görüntüle 624115
kızlarr hafta sonu kızıma bu montu aldım herşeyim tam ya bi montumuz eksikti. napım hem çok hoşuma gitti hemde çok uygundu.
Eki Görüntüle 624115
kızlarr hafta sonu kızıma bu montu aldım herşeyim tam ya bi montumuz eksikti. napım hem çok hoşuma gitti hemde çok uygundu.
kızlar bu nasıl?
kullanıcı yorumlarını okudum,olumsuz hıcbıse yok..herkes memnun..
tıtresımle bebegı uyutuyormus..
3 fonksıyonlu..
hemde dıgerlerı gıbı 9 kıloya kadar degıl 18 kıloya kadar tasıma kapasıtesı varmıs..
18 kılo kac aylık oluyo kı?
Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) Kırmızı - e-bebek.com
kızlar bu nasıl?
kullanıcı yorumlarını okudum,olumsuz hıcbıse yok..herkes memnun..
tıtresımle bebegı uyutuyormus..
3 fonksıyonlu..
hemde dıgerlerı gıbı 9 kıloya kadar degıl 18 kıloya kadar tasıma kapasıtesı varmıs..
18 kılo kac aylık oluyo kı?
Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) Kırmızı - e-bebek.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?