oyy oyy oyyy sımdık senın kızçe onu gıyıp gezmelere mı gıtcekkkkkkkkk
lennnnn ben ısırırım onun totosunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ıyı yaptın uygun gordukce gıyecegı zamanıda hesaplayın alın en guselını etmısınnngule gule gıyer ınsallahhhhhhhhhhhh
kızlar bu nasıl?
kullanıcı yorumlarını okudum,olumsuz hıcbıse yok..herkes memnun..
tıtresımle bebegı uyutuyormus..
3 fonksıyonlu..
hemde dıgerlerı gıbı 9 kıloya kadar degıl 18 kıloya kadar tasıma kapasıtesı varmıs..
18 kılo kac aylık oluyo kı?
Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) Kırmızı - e-bebek.com
mıllan altın emzık olayını dusun derım
neysem arada gelebılırsem takılırım ama sımdık cıkmalıyım
optumsssssssssssssssssssssssss
güzelmiş millancım bende istiyorum böyle bişey fiyatları biraz yüksek benim düşünceme göre ama sana hediye olcak nasıl olsa.
sony xperia hangi modelini kullanıyon canım :26:geçen gün kocam xperia tipo olana bakmış bende beğendim alalım demiştik sonradan vazgeçti adam sanki kendi kullancak neymiş flaşı yokmuşsony ericcson xperia serisine bak bence hem ucuz hemde iphone ozelliklerinden daha fazla ozelligi var onlarinsu anda bende kullaniyom cok memnunum
yagmur kuzu ben çok anlamıyorum tellerdenkocam kendine galaksy s 3 almıştı sonra not 2 çıkmış ondan aldı eskisini bana verdi :)))) ama bence nokia alma çünkü artık cok fazla kullanılmıyor. almışken andioid işletimci al derim. hem 300-400 tlye güzel teller var...
duygucum güle güle kullansın cimcimeeeen çok güzelmişEki Görüntüle 624115
kızlarr hafta sonu kızıma bu montu aldım herşeyim tam ya bi montumuz eksikti. napım hem çok hoşuma gitti hemde çok uygundu.
gusel bıseye benzıo baska sıtelerden bak ama yorumlara,,,
araba koltugu aldınız mı? almadıysanız aldır:))))))))))
18 kıloya kadar tasıması işime geldı..eger bu kılo skalası dogruysa;3 bucuk 4 yasına kadar kullanılabılır anlamına gelıyor..
kk da da ürünü kullananlar yorum yapmıs..hepsı memnun kalmıs..
bebegı hemen uyutuyormus,tıtresımı sayesınde gaz sorunu olmuyormus..enteresan
Kız çocuklarda normal kilo gelişimi
Doğumda 2.6-4.3 kg arası
3 .ay 4-7 kg arası
6.ay 5.4-9.2 kg arası
9.ay 6.4-10.8 kg arası
12.ay 7.1-12.1 kg arası
15.ay 7.7-13 kg arası
18.ay 8.3-13.7 kg arası
2.yaş 9.2-15.1 kg arası
2.5 yaş 9.9-16.3 kg arası
3.yaş 10.6-17.5 kg arası
3.5 yaş 11.2-19 kg arası
4.yaş 11.6-20.6 kg arası
kızlar profile oğlumun yeni fotoğrafını ekledim bakın bakalım damat adayınız
benimkide flassiz ama daha ihtiyac duymadim bende teknolojidelisibiriyim cok takip ederim amatelefonumu seviyom iphone 5 almaya niyetliydim ikigun once bizim eleman almis begenmedim benim telde daha cok ozellik var bide model olarak baktiginda serinin en dusuk modeli xperia 8 benimki ama cok saglam kac kere yerden yere duvardan duvara carpildi banamisin demedi cizilmedi bile ama turkiyede pek yok galiba benimki x10da flas var ama oda olabilir..sony xperia hangi modelini kullanıyon canım :26:geçen gün kocam xperia tipo olana bakmış bende beğendim alalım demiştik sonradan vazgeçti adam sanki kendi kullancak neymiş flaşı yokmuşsanki fotoğraf makinası niyetine kullancam telefonu
eylül valla kocama bıraksam en son model en pahalısını alır ama gerek yok o yüzden kendim seçmeye çalışıyorum işimi görecek ucuz bişeheee bi de uyanık kocam bana diyo ki yeni alınanı ben alim benimkini sen kullan. teknoloji manyağı adam hemen yenisine son modeline konacak yemezler dedim. ben kullancam sıfır ikinci elini istemiyom
duygucum güle güle kullansın cimcimeeeen çok güzelmiş
gozlerinin ici parliyooo cok tatlikız bu pızza yerken bıle sinirli takılıyor..haşin erkek..bizim kızların canına okuyacak
ammaaaa fena yakısıklı beyfendı
kız bu pızza yerken bıle sinirli takılıyor..haşin erkek..bizim kızların canına okuyacak
ammaaaa fena yakısıklı beyfendı
Kızlar bi sorum olacak, benim akıntım çok fazla oluyor bu sıralar. Ama koku falan yok, idrarda yanma sıkıntısı da yok. Bu sıralar dahamı fazla oluyor akıntı bilen varmı?
Millan o baktığın şey çok güzelmiş ama 3-4 yaşına kadar kilosu 18i bulmasa da, onun içinde yatarmı oda var bence. Sadece kilo amaçlı düşünme yani, çocuk onun içinde durcakmı oda önemli. onun dışında ilk başlarda hareketlenene kadar çok işine yarayacağı kesin. Birde düşme riski falan oluyormu onlarıda araştır.
Dediğin gibi aslında böle bişi isteyeceğine bi altın getirse ya, hem ne alıcam derdi olmaz, hemde kendi bütçesini kendi belirler. Şimdi diyelimki senin istediğin şey pahalı geldi, napacak , yok bu pahalı ben alamam diyemez heralde
Duygu oğlundaki o ciddiyet nedir öle. Abi havasına mı girdi şimdiden yoksa
akıntı dedıgın camasırın sureklı ıslanıyormu? yoksa renklı olanlardanmı?
benımkı hep sırılsıklam olurdu senın zamanlarında nıyeyse..
3-4 yasına kadar onda yatırmam zaten canım..ben ılk 6 ay ıcın oyle dusundum..
ılk 6 ay bebek anneyle aynı odada yatmalı ya..park yatagı yatak odasına tasımamıs olurum dedım..
fıyat aralıgı olarak sanırım 500 cıvarı bıse dusunuluyor..
Kızlar bi sorum olacak, benim akıntım çok fazla oluyor bu sıralar. Ama koku falan yok, idrarda yanma sıkıntısı da yok. Bu sıralar dahamı fazla oluyor akıntı bilen varmı?
Millan o baktığın şey çok güzelmiş ama 3-4 yaşına kadar kilosu 18i bulmasa da, onun içinde yatarmı oda var bence. Sadece kilo amaçlı düşünme yani, çocuk onun içinde durcakmı oda önemli. onun dışında ilk başlarda hareketlenene kadar çok işine yarayacağı kesin. Birde düşme riski falan oluyormu onlarıda araştır.
Dediğin gibi aslında böle bişi isteyeceğine bi altın getirse ya, hem ne alıcam derdi olmaz, hemde kendi bütçesini kendi belirler. Şimdi diyelimki senin istediğin şey pahalı geldi, napacak , yok bu pahalı ben alamam diyemez heralde
Duygu oğlundaki o ciddiyet nedir öle. Abi havasına mı girdi şimdiden yoksa
kızlar bu yeni doğum izni tasarısında ayda 300 lira yardım düşünüyorlarmış 0-3 yaş arası için bez mama bakım amaçlı kullanabilecek 3-6 yaş için kreş yardımı olarak kullanılabilecekmiş. ama maalesef hala kesin bişey yok hiçbiri hakkında.
kızlar canım cok sıkılıyo ya niyeyse:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?