Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

sağol canımm.60 liradan 25 liraya düşmüş benimki yaz bebeği olcak ama 3-4 ay sonra kış gelcek nasıl olsa.birazda çıtçıtlı badilerden falan almıştım geçen. aslında çokta bişey almak istemiyorum. bebekken ilkinden kalanlarlada idare ederiz heralde

güzelmiş millancım bende istiyorum böyle bişey fiyatları biraz yüksek benim düşünceme göre ama sana hediye olcak nasıl olsa.

mıllan altın emzık olayını dusun derım

neysem arada gelebılırsem takılırım ama sımdık cıkmalıyım
optumsssssssssssssssssssssssss

kocamın aklına ılk altın taktırmak gelırdı zaten..
annesıne bıle bıse aldırmadı,alacagın altının ustune kat o parayı dedı..
demekkı kaynım tirink para verıp altın almak mı ıstemıyor acaba:44::44:
bende işin o kısmını dusundum ama soramadım kocama nıye altın taktırmıyosun dıye..
anlamadım bu işten hıcbıse..ılla bı ıhtıyac alıncak sanırım

güzelmiş millancım bende istiyorum böyle bişey fiyatları biraz yüksek benim düşünceme göre ama sana hediye olcak nasıl olsa.

18 kıloya kadar tasıması işime geldı..eger bu kılo skalası dogruysa;3 bucuk 4 yasına kadar kullanılabılır anlamına gelıyor..
kk da da ürünü kullananlar yorum yapmıs..hepsı memnun kalmıs..
bebegı hemen uyutuyormus,tıtresımı sayesınde gaz sorunu olmuyormus..enteresan

Kız çocuklarda normal kilo gelişimi

Doğumda 2.6-4.3 kg arası
3 .ay 4-7 kg arası
6.ay 5.4-9.2 kg arası
9.ay 6.4-10.8 kg arası
12.ay 7.1-12.1 kg arası
15.ay 7.7-13 kg arası
18.ay 8.3-13.7 kg arası
2.yaş 9.2-15.1 kg arası
2.5 yaş 9.9-16.3 kg arası
3.yaş 10.6-17.5 kg arası
3.5 yaş 11.2-19 kg arası
4.yaş 11.6-20.6 kg arası

sony ericcson xperia serisine bak bence hem ucuz hemde iphone ozelliklerinden daha fazla ozelligi var onlarinsu anda bende kullaniyom cok memnunum
sony xperia hangi modelini kullanıyon canım :26:geçen gün kocam xperia tipo olana bakmış bende beğendim alalım demiştik sonradan vazgeçti adam sanki kendi kullancak neymiş flaşı yokmuş sanki fotoğraf makinası niyetine kullancam telefonu

eylül valla kocama bıraksam en son model en pahalısını alır ama gerek yok o yüzden kendim seçmeye çalışıyorum işimi görecek ucuz bişe heee bi de uyanık kocam bana diyo ki yeni alınanı ben alim benimkini sen kullan. teknoloji manyağı adam hemen yenisine son modeline konacak yemezler dedim. ben kullancam sıfır ikinci elini istemiyom

Eki Görüntüle 624115

kızlarr hafta sonu kızıma bu montu aldım herşeyim tam ya bi montumuz eksikti. napım hem çok hoşuma gitti hemde çok uygundu.
duygucum güle güle kullansın cimcimeeeen çok güzelmiş

gusel bıseye benzıo baska sıtelerden bak ama yorumlara,,,
araba koltugu aldınız mı? almadıysanız aldır:))))))))))

oda araba koltugu almayı dusunuyormus..
ama kocamla ben ıstemedık bugun dusununce..
araba koltuklarında da kılo skalası var..
hem sehır ıcındeyım arabayla nereye gıtcem..
hemde bıkac seneye arabayı degıscez..yenı arabaların kendı cocuk koltukları oluyor dıye hıc cazıp gelmedı..
sımdı bebek ıcın oto koltugu alsam,yıne uzun seneler kullanılmayan bıse olcak benım ıcın

millancım sen skaladaki üst limitleri göze alıyorsun 3,5-4 yaşındaki bir kız çocuğu 18-20 kiloya geldiğinde epey bir tosuncuk olur haberin olsun. gerçi sen illa bi tosuncuk istiyosunda bu kadarıda fazla

hem bu tıny love un altına ınce yatak yaptırıp,kendı odamızda kullanırız..
bıdaha park yatagı bızım yatak odasına tasımak zorunda kalmayız..
öyle yapanlar varmıs..bunun fıyatı az gelırse yanına bıde telsız alsın..ne edım

benimkide flassiz ama daha ihtiyac duymadim bende teknolojidelisibiriyim cok takip ederim amatelefonumu seviyom iphone 5 almaya niyetliydim ikigun once bizim eleman almis begenmedim benim telde daha cok ozellik var bide model olarak baktiginda serinin en dusuk modeli xperia 8 benimki ama cok saglam kac kere yerden yere duvardan duvara carpildi banamisin demedi cizilmedi bile ama turkiyede pek yok galiba benimki x10da flas var ama oda olabilir..

kız bu pızza yerken bıle sinirli takılıyor..haşin erkek..bizim kızların canına okuyacak
ammaaaa fena yakısıklı beyfendı
gozlerinin ici parliyooo cok tatli

Kızlar bi sorum olacak, benim akıntım çok fazla oluyor bu sıralar. Ama koku falan yok, idrarda yanma sıkıntısı da yok. Bu sıralar dahamı fazla oluyor akıntı bilen varmı?

Millan o baktığın şey çok güzelmiş ama 3-4 yaşına kadar kilosu 18i bulmasa da, onun içinde yatarmı oda var bence. Sadece kilo amaçlı düşünme yani, çocuk onun içinde durcakmı oda önemli. onun dışında ilk başlarda hareketlenene kadar çok işine yarayacağı kesin. Birde düşme riski falan oluyormu onlarıda araştır.

Dediğin gibi aslında böle bişi isteyeceğine bi altın getirse ya, hem ne alıcam derdi olmaz, hemde kendi bütçesini kendi belirler. Şimdi diyelimki senin istediğin şey pahalı geldi, napacak , yok bu pahalı ben alamam diyemez heralde

Duygu oğlundaki o ciddiyet nedir öle. Abi havasına mı girdi şimdiden yoksa

akıntı dedıgın camasırın sureklı ıslanıyormu? yoksa renklı olanlardanmı?
benımkı hep sırılsıklam olurdu senın zamanlarında nıyeyse..

3-4 yasına kadar onda yatırmam zaten canım..ben ılk 6 ay ıcın oyle dusundum..
ılk 6 ay bebek anneyle aynı odada yatmalı ya..park yatagı yatak odasına tasımamıs olurum dedım..

fıyat aralıgı olarak sanırım 500 cıvarı bıse dusunuluyor..

Akıntı dediğim evet çamaşırım ıslanıyor, günlük ped kullanıyorum onun üstünde hafif sarı gibi, çok açık sarı- beyaz arası bişi. Dediğim gibi koku falan yok. Benim idrarda da yanma şikayetim falan yok. ilk 6 ay için düşündüysen çok güzel bişi. Taşıması da kolaydır. Oturduğun odaya getirirsin. Sallaması falan da güzel. Birde sonuçta hediye gelcek. Bende düşünüyorum böle bişi ama ben alacağım için gerekliliğinden emin değilim. Hediye gelcek olsa bende isterim ama

akıntı hamilelikte çok normal miyopicim çzellikle kokusu falan yoksa yeşil falan değilse pek korkulacak bişey değil. bende bekarlığımdan beri akıntıyla çok uğraşıyorum. günlük ped kullanmadan olmuyor. hele şimdi günde 2-3 tanesi ıslanıyor. sen yinede bi kontrole gittiğinde tit iste idrar tahlili. çamaşırlarını falanda ütülemeye dikkat et.

ben abiyim demeye başladı zaten ama abiler şöyle yapmaz falan dersek ben bebekim diyor :) işine nasıl gelirse yani

kızlar bu yeni doğum izni tasarısında ayda 300 lira yardım düşünüyorlarmış 0-3 yaş arası için bez mama bakım amaçlı kullanabilecek 3-6 yaş için kreş yardımı olarak kullanılabilecekmiş. ama maalesef hala kesin bişey yok hiçbiri hakkında.

hep düşünme halindeler, hiç icraat yok
vaatler vaatler ....
benim bu yasayla ilgili hiç ümidim yok acıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…