hep düşünme halindeler, hiç icraat yok
vaatler vaatler ....
benim bu yasayla ilgili hiç ümidim yok acıkçası
eylüüüüül anlamadım ben şimdi 24 mm olunca noluyor çatlamıyor mu ki :26: doktorun bişe demedi mi niye böle olmuş :44: hayırlısı olsun kuzum yaa vardır bunda da bi hayırarkadaşlar morelim çok bozuk yadoktor cumartesi günü kan testi istedi. e2 bende pazartesi verdim. sonra sonuc çıktı 15 dk önce doktora göstermeye gittim. muayene edim seni dedi. bende yattım. yumoşum 24 mm olmuş 1hafta 10 gün ilişkiye girme dedi DUPHASTON hap verdi bunu kullan dedi. sabah akşam dedi. adetin 2ci günü gel dedi tekrar. ay ben napcam nie böle yaptı ya
arkadaşlar morelim çok bozuk yadoktor cumartesi günü kan testi istedi. e2 bende pazartesi verdim. sonra sonuc çıktı 15 dk önce doktora göstermeye gittim. muayene edim seni dedi. bende yattım. yumoşum 24 mm olmuş 1hafta 10 gün ilişkiye girme dedi DUPHASTON hap verdi bunu kullan dedi. sabah akşam dedi. adetin 2ci günü gel dedi tekrar. ay ben napcam nie böle yaptı ya
benim yumurtalarım çok entraksiyon mu veriyormuş ne veriyormuş anlamadım. dedi tedavini durduruyorum. çatlatma iğneside vermiyorum 1 hafta 10 gün ilişki olmasın dedi. yaaa ben korunmucam olusa olsuneylüüüüül anlamadım ben şimdi 24 mm olunca noluyor çatlamıyor mu ki :26: doktorun bişe demedi mi niye böle olmuş :44: hayırlısı olsun kuzum yaa vardır bunda da bi hayır
ilişkiye girersem ağrı yapabilirmiş. 1den fazla yumurta ve 24mmCanım sormadınmı doktora neden ilişkiye girme dediğini? Üzülme canım ya, doktorla tekrar görüş neden demiş onu
allaalla yumurtaların entraksiyon vermesi nası bişeymiş kibenim yumurtalarım çok entraksiyon mu veriyormuş ne veriyormuş anlamadım. dedi tedavini durduruyorum. çatlatma iğneside vermiyorum 1 hafta 10 gün ilişki olmasın dedi. yaaa ben korunmucam olusa olsun
doğru diyorsun canım kaş yaparken göz çıkartmıyım ben. hayırlısı neyse o olsun... ekşın yok :)allaalla yumurtaların entraksiyon vermesi nası bişeymiş kiama doktorun tedaviyi durduruyorum dediyse vardır bi bildiği canım o yüzden o ne derse onu yap. 10 gün ilişkiye girme demesinin sebebi duphaston kullanman sanırım. bi nevi söktürücü olarak kullancan onu ya da o yumurtayı yok etmek için olması lazım canım. sakın içmemezlik yapma allah korusun kiste falan dönüşebilir bi keresinde bende kullandım adet gecikmesi yüzünden o hapı oradan biliyorum o arada bana gittiğim doktor ilişki yasak dememişti. sonra adet olmadım yine gittim başka bi doktora kızmıştı hatta hapı kullanırken ilişki olmaması gerekirdi diye hakkında hayırlısı olsun eylülcüm
ilişkiye girersem ağrı yapabilirmiş. 1den fazla yumurta ve 24mmçatlamasıyla ağrı başlıcak sanırım çok gerginmiş birde.
eylul doktorun dedıgı yapmıcakdın ne dıe gıttın
kadın bıse bılıo kı ılıskı yasak dıo,,
bak demekkı catlayamadı yumurtan o da kıste donusmesın dıe ılacı vermıs olabılır,,
kıstle ugrasmak emın ol cok kotu,,yasadım bılıorum,,
herseyde var bı hayır, sonucta bazen vucut o tedavı seklıne cvp vermeyebılıo,,
doktorunun dedıgını yap,,o da senın bebek sahıbı olman ıcın caba sarfedıo,,
hıc moralını bozma,,
hem belkı ılıskı oldu dıelım oldu tekrar kımyasal gebelık daaha mı ıyı,,,
o yuzden ınat etme korunmıcam dıe,,
benim yumurtalarım çok entraksiyon mu veriyormuş ne veriyormuş anlamadım. dedi tedavini durduruyorum. çatlatma iğneside vermiyorum 1 hafta 10 gün ilişki olmasın dedi. yaaa ben korunmucam olusa olsun
Selam ben geLdim ama çıkacam birazdan..
Kocişle azcık dışarda yüricez..Bana geLdiler çünkü ..Bi gerginlik var üstümde bi sinirliyim ki sormayın..
Sabah da sohbete gitcem arabayla yok efendm artık araba kullanamazsın ..Dedim ne alaka ya sanki 9 aylığım..Yok olmaz ani fren yaparsın bişey olur ani hareket yaparsın falan filan..dedim neyse tamam ama bak bekletme beni çıkışta sakın ..çünkü sırf beklemekten nefret ettiğim içn arabayı öğrendim zaten..
He sohbet bitti dışarı çıktım yok tabi iki saat bekle sonra onu..Bi başladım buna ..arabayla gidip gelseydim inan daha az sinir stres olucatı..Şimdi tavan yaptı
Bi de karnımda adet ağrısına benzer ağrılar hala oluyor ..ondan da korkuyorum tıpki adet olcakmışım gibi sivilcelerim bile çıkıyor ..sanırım kese,kalp atışını ve özellikle düşük tehlikesi olan şu 3 ayı doldurmadan rahatlayamicam..bütün stresimde ondan galiba..
Hem çok mutluyum mucizem gerçekleşti çok şükürhemde içten içe hep bi stres garip duygular içindeyim anlıyosunuz dimi beni
Bacılar ben geldim.
Bugun cok sikintili bir gun gecirdim sabah kalktim tuvalete girdim ciktim bacKlarımdan asagı su geldi sızıordu yine. Ara ara sancılarimda oldu ama yalancı sancilardı. Simdi yine tuvalete girdim ciktim yine bacaklarımdan asagı aktı biseyler. Yine sancılarım gelip gidio ama oyle duzenli falan degil cok dengesiz. Bakalim sabaha ne olacak doktorum da yok carsamba gelecek seminerde ins. Bisey olmaz o gelmeden.
Eger boyle giderse ben ruyamda gordugum dogum tarihinde dogurucam herhalde hehehe...
Eyluk bacım doktorun ne derse onu yap walla ben kistten cok cektim. Sonrasi daha kotu oluyor. Doktorunun dediklerini dikkate al.
Neyse ben gittim opuyorun hepinizi.
ya o değilde dedim dedim hiç biriniz beni kaale almıyonuz ama bak. Facebookumuz yok dedik. Hadi açtık diyelim ama işyerinden giremiyoz dedik. Bİriniz fotoları mesaj atsın bize deidk.
Ama hiçbiriniz kulak asmadı, duymuyonuz mu beni yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?