Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Yok canim eskisi kadar stres yapmıorum artık panikte olmuyorum alıstım artık bu duruma. Hem suan dogsa bile küveze girme ihtimali cok dusuk oda rahatlatıo beni sanirım nereden baksan bir aydır yatıorum o erken gelmesin diye.
Yarın kontrolum war bakalim doktor ne dicek.

anlıyorum eslemcim haklısında kızmakta ama kendin ve bebişlerin iyiliği için sakin olman lazım. bak biliyosun neler çektin sahip olmak için şimdi olmadık şeylerle kendini üzme. biraz daha pozitif olmaya çalış canım.

dur bakalım yağmurcum dereyi görmeden paçaları sıvama bi gelsinde kırmızılar sonra umudunu kaybedersin. sende eylül gibi bi doktor bul. daha bi tedavi falan görmedin sanırım.

Canım stres yapma kendine. Hepimiz hix ummadıgimız aylarda hamile kaldık belki bebisinde sana supriz yapacaktir nereden biliyorsun.
Sen kendini boyle uzersen gelecegi varsada gelmeyecek cocuk.
Beni biliyorsun neredeyse sokturucu kullan,aya baslayacaktım hamile oldugumu ogrendigimde sen umidini yitirme melegin gelecek sana en yakin zamanda.

oh çok şükür bu negüzel değişim canım. çok sakinleşmişsin. iyi olmuş. bari karnındaki son günlerinizi ana kız sakin huzurlu geçirin. insanın elinde değil endişelenmemek bende diken üstündeyim hep bişey oldu mu olacak mı. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın. ama dua edip beklemekten başka çaremiz yok

söyle miyopicim kimin fotoğraflarını istiyosun sen. bulur atarım ben sana

Canım teşekkür ederim Doğum yapanların bebiklerinin fotolarını istiyorum. Seray yaptı, mimoza yaptı, yoncamelin varmı facei bilmiyorum ama . İşte kimde bebiş fotosu varsa atsana çok merak ediyorum

Canim herhLde artık haftası ilerledi ya birazda ondan bi rahatligım.
Normal sartlarda kırk gun var ama benimki daha omce gelecek kesin o yuzden sikimti yapmiorum artik. Belkide hix erken gwlmeyecek gununu bekleyecek zillim.
Artık nasip hersey Allah'tan. Ondan gelene boynumuz kıldan ince

Canım teşekkür ederim Doğum yapanların bebiklerinin fotolarını istiyorum. Seray yaptı, mimoza yaptı, yoncamelin varmı facei bilmiyorum ama . İşte kimde bebiş fotosu varsimdi ana çok merak ediyorum

Seray var. Francesca mimoza war. Yoncamelin facesi war ama resim atmadi daha. Ben onceden koyardim resimleride ipadden giriyoruum yaa nasil kayit edilio resimler onu bilmiorum. Duygu halleser simdi

tamam canım aldım.ama özel mesajlarda fotoğraf ekle diye bir bölüm göremiyorum. sadce msj yazma var. nasıl ekliycem

Canim bende bulamadim sen resimlerin oldugu sayfaların linkini at eger herkese acıksa oyle gorur.
Yoksa miyopicim sahte hesap acacaksın yada benim sifremi vereyim gir bak

Canim bende bulamadim sen resimlerin oldugu sayfaların linkini at eger herkese acıksa oyle gorur.
Yoksa miyopicim sahte hesap acacaksın yada benim sifremi vereyim gir bak

Saol canım ama işyerinde facebooka girilmiyor. Yasaklı site. Yoksa bi şekilde bakardım bende ama olmuyor işte

Zaten sitede dünden beri atıp duruyor beni sinir oldum heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…