Tamam yshu tamam :) eksin yoook :)))
Günaydın millet;
Sagocum sen tutabildiğin kadar tut zillini içerde. Ne kadar çok durursa o kadar iyi biliyorsunki. Ama gelirsede napıcaksın, zorla içine geri sokacak halin yoksadece stres yapma bu durumu. Herşey olacağına varır. Rabbim hayırlısının versin, dua et bol bol
Selam ben geLdim ama çıkacam birazdan..
Kocişle azcık dışarda yüricez..Bana geLdiler çünkü ..Bi gerginlik var üstümde bi sinirliyim ki sormayın..
Sabah da sohbete gitcem arabayla yok efendm artık araba kullanamazsın ..Dedim ne alaka ya sanki 9 aylığım..Yok olmaz ani fren yaparsın bişey olur ani hareket yaparsın falan filan..dedim neyse tamam ama bak bekletme beni çıkışta sakın ..çünkü sırf beklemekten nefret ettiğim içn arabayı öğrendim zaten..
He sohbet bitti dışarı çıktım yok tabi iki saat bekle sonra onu..Bi başladım buna ..arabayla gidip gelseydim inan daha az sinir stres olucatı..Şimdi tavan yaptı
Bi de karnımda adet ağrısına benzer ağrılar hala oluyor ..ondan da korkuyorum tıpki adet olcakmışım gibi sivilcelerim bile çıkıyor ..sanırım kese,kalp atışını ve özellikle düşük tehlikesi olan şu 3 ayı doldurmadan rahatlayamicam..bütün stresimde ondan galiba..
Hem çok mutluyum mucizem gerçekleşti çok şükürhemde içten içe hep bi stres garip duygular içindeyim anlıyosunuz dimi beni
günaydın kızlar
ilk defa bu ay hamile olacağıma dair hiç umudum yokateş ölçüyorum ve hala yumurtlamadım sanırım. çok düşük ateşim. bugün adetin 22. günü ama kesin yine gecikecek adetim. keşke geçen ay gitseydim doktora neyse hayırlısı artık yapacak bişey yok sabırla yine nazlı kırmızıların gelmesini bekleyeceğiz
günaydın kızlar
ilk defa bu ay hhamolacağıma dair hiç umudum yokateş ölçüyorum ve hala yumurtlamadım sanırım. çok düşük ateşim. bugün adetin 22. günü ama kesin yine gecikecek adetim. keşke geçen ay gitseydim doktora neyse hayırlısı artık yapacak bişey yok sabırla yine nazlı kırmızıların gelmesini bekleyeceğiz
Yok canim eskisi kadar stres yapmıorum artık panikte olmuyorum alıstım artık bu duruma. Hem suan dogsa bile küveze girme ihtimali cok dusuk oda rahatlatıo beni sanirım nereden baksan bir aydır yatıorum o erken gelmesin diye.
Yarın kontrolum war bakalim doktor ne dicek.
söyle miyopicim kimin fotoğraflarını istiyosun sen. bulur atarım ben sana
oh çok şükür bu negüzel değişim canım. çok sakinleşmişsin. iyi olmuş. bari karnındaki son günlerinizi ana kız sakin huzurlu geçirin. insanın elinde değil endişelenmemek bende diken üstündeyim hep bişey oldu mu olacak mı. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın. ama dua edip beklemekten başka çaremiz yok
Canım teşekkür ederimDoğum yapanların bebiklerinin fotolarını istiyorum. Seray yaptı, mimoza yaptı, yoncamelin varmı facei bilmiyorum ama . İşte kimde bebiş fotosu varsa atsana çok merak ediyorum
Canım teşekkür ederimDoğum yapanların bebiklerinin fotolarını istiyorum. Seray yaptı, mimoza yaptı, yoncamelin varmı facei bilmiyorum ama . İşte kimde bebiş fotosu varsimdi ana çok merak ediyorum
gunaydın canlar
kızlar şu liolmaksanıza çocuk doğar doğmaz anne sütünden önce 1 çay kaşığı nar suyu verin dio bebek gazlı olmazmış bunu duyan deneyen oldumu hiç yaa ilginç geldi :44:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...u-olmasin-istiyorsanizdogar-dogmaz-yapin.html
Duygu hepsinin isimlerini msj attim sana
Ben yapamam kiz oyle bisey ne olur ne olmaz
tamam canım aldım.ama özel mesajlarda fotoğraf ekle diye bir bölüm göremiyorum. sadce msj yazma var. nasıl ekliycem
Canim bende bulamadim sen resimlerin oldugu sayfaların linkini at eger herkese acıksa oyle gorur.
Yoksa miyopicim sahte hesap acacaksın yada benim sifremi vereyim gir bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?