Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ay ne bilim cnm bnmde kafam karıştı biri tek bir tanesini sıktırmış ağzına bebeğim daha sütü emerken gazını kendi çıkartıodu çok rahat ettim demiş :44:

Bir zararı olur mu acaba canım. Ben korkarım walla. Kucuk gorumcemin ilk cocugina kayınvalidesi sacma sapan bisey yedirmis sonra cocuk hasta olmus vefat etmis. Doktorlara sormak lazim.
Yada narı sen yiyecen sutunden ona gececek.

Bir zararı olur mu acaba canım. Ben korkarım walla. Kucuk gorumcemin ilk cocugina kayınvalidesi sacma sapan bisey yedirmis sonra cocuk hasta olmus vefat etmis. Doktorlara sormak lazim.
Yada narı sen yiyecen sutunden ona gececek.

ay kıyamam ya Allah korusun... ewt bi araştırmak lazım... ama dediğinde doğru sonuçta ne yersen süte geçio bol bol yeriz bide hurma hem doğumdan önce hem doğumdan sonra öneriolar doğumu kolaylaştırıp sütü arttırıomuş.

Saol canım ama işyerinde facebooka girilmiyor. Yasaklı site. Yoksa bi şekilde bakardım bende ama olmuyor işte

Zaten sitede dünden beri atıp duruyor beni siniederap

Hurmayi bende duymustum canim. Deneyecegiz artik hepsini.
Eski calistigim tip merkezne bir hasta gelirdi hergun cocugun gazi var cikmio diye halbuki bebislerinin tek gaz sorunu annenin yediklerinden kaynaklanio. Biz yediklerimize dikkat edersek hic biseycikler olmaz

günaydın kuzularr..
2 gündür midem ekşiyor,,hiçte sevmem yaaa...

bu arada 15 günlük eğitim için kaynanamlarda kalmam gerekecek..sadece o şehirde var..
geçermi yaa 15 gün,kosss koca 15 günnn

Sağolun bebişler bi iki gün evdeydim daraldım heralde arada gelirler bana öyle idare edin artık

Bugün iyiyim çok şükür hava çok güzel tam yaz havası ..insanın içini açıyor..

Bi de bi arkdaşın bebek mevlüdüne davetliyim ona gidicem bugün..eskiden bebek mevlütlerine gittiğimde hep bi yanım buruk gibi olurdu..şimdi çok şükür içim rahat gidicm artık tabi daha bunu kimse bilmiyor : )

Gerçi göbiş bu şekilde büyümeye devam ederse çok uzak diil anlamaları : )

Neyse haydin ben çıkıyorum şimdi hepinizi öptm..

günaydın kuzularr..
2 gündür midem ekşiyor,,hiçte sevmem yaaa...

bu arada 15 günlük eğitim için kaynanamlarda kalmam gerekecek..sadece o şehirde var..
geçermi yaa 15 gün,kosss koca 15 günnn

Oooow Allah kolaylık versin hiç moral vermek için kıvıramicam valla geçmez anam o 15 gün başka çözüm bul

Kızlar bugn gebelik takvimimimde ne yazıyor : Anne gebelik süresince kararszlık,heyecan,sinirlilik hissedebilir..Hepsi normaldir : )

Ben cevabımı aldım

Uleyyn ne yaşiosam gelip bakiom takvimde aynısı yazıyor .Geçende göğslerimde karıncalanmalar olmuştu baktım takvimde de öyle yazıyor..hAdi bakalım hep uyumlu gidiyoruz sonumuz hayrola : ))

Son düzenleme:

hehe aynen öle cnm sırf belirtiler değil doktorun diceğide tutuo geçen muayeneye gittiğimde doktor artık 2 haftada bir gel dedi... geldim foruma baktım altta artık doktorunuz sizi 2 haftada bir çağırıyor olmalı yazıodu güleceğim geldi hehe

yaaa kizlar benim sabahten beri adet sancim var daha var kirmizilara ama herlde bu ayda olmadi

doktor 9 unda olmassan 10 da test yap dedi bu defa takip ettigimiz icin tarihten eminiz

inşallah gelmez kırmızılar cnm bnm de 1 hafta önceden olmuştu belirtiler ama gelmemişti kırmızlar inşallah seninde öle olur şimdi hiç düşünmemeye çalış oluruna bırak biliosunki acayip etkilenioruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…