ay ne bilim cnm bnmde kafam karıştı biri tek bir tanesini sıktırmış ağzına bebeğim daha sütü emerken gazını kendi çıkartıodu çok rahat ettim demiş :44:
Saol canım ama işyerinde facebooka girilmiyor. Yasaklı site. Yoksa bi şekilde bakardım bende ama olmuyor işte
Zaten sitede dünden beri atıp duruyor beni sinir oldum heee
Bir zararı olur mu acaba canım. Ben korkarım walla. Kucuk gorumcemin ilk cocugina kayınvalidesi sacma sapan bisey yedirmis sonra cocuk hasta olmus vefat etmis. Doktorlara sormak lazim.
Yada narı sen yiyecen sutunden ona gececek.
Saol canım ama işyerinde facebooka girilmiyor. Yasaklı site. Yoksa bi şekilde bakardım bende ama olmuyor işte
Zaten sitede dünden beri atıp duruyor beni siniederap
Hurmayi bende duymustum canim. Deneyecegiz artik hepsini.ay kıyamam ya Allah korusun... ewt bi araştırmak lazım... ama dediğinde doğru sonuçta ne yersen süte geçio bol bol yeriz bide hurma hem doğumdan önce hem doğumdan sonra öneriolar doğumu kolaylaştırıp sütü arttırıomuş.
Zaten sitede dünden beri atıp duruyor beni sinir oldum heee
duygu sana mesaj attım canım baksana ona
tamam canım attım serayınkini .diğerlerini de atarım birazdan.
günaydın kuzularr..
2 gündür midem ekşiyor,,hiçte sevmem yaaa...
bu arada 15 günlük eğitim için kaynanamlarda kalmam gerekecek..sadece o şehirde var..
geçermi yaa 15 gün,kosss koca 15 günnn
Kızlar bugn gebelik takvimimimde ne yazıyor : Anne gebelik süresince kararszlık,heyecan,sinirlilik hissedebilir..Hepsi normaldir : )
Ben cevabımı aldım
Uleyyn ne yaşiosam gelip bakiom takvimde aynısı yazıyor .Geçende göğslerimde karıncalanmalar olmuştu baktım takvimde de öyle yazıyor..hAdi bakalım hep uyumlu gidiyoruz sonumuz hayrola : ))
yaaa kizlar benim sabahten beri adet sancim var daha var kirmizilara ama herlde bu ayda olmadi
cnm deme hemen öyle yaa dur bakalım ne kadar var daha adet olmana?
insan azcık moral verirdiii uyuz eslemOooow Allah kolaylık versin hiç moral vermek için kıvıramicam valla geçmez anam o 15 gün başka çözüm bul
doktor 9 unda olmassan 10 da test yap dedi bu defa takip ettigimiz icin tarihten eminiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?