biliyorum kendin için yapiosunnnnn ama ne bilim lann senin kaynanana çok sinirliyim ben!
kızlar size sorayım ben cözümü bulamadım benim banyo ve tuvaletimin derz dolduguları sararmıs onları nasıl beyazlatabilirim fikri olan var mı? Az önce buhar makinasıyla temzilemeye calıstm temizlemedi yani tam istediğim gibi olmadı
Allah kötü kalpli herkesi ıslah etsinnnnnnnAynen bende senin kaynanadan nefret ettim. Allah ıslah etsin onu. sanada mutluluk huzur versin Angel ya.
Demin yanlış olmuş :)
Valla bende ilk başta senin gibi düşünüyordum. bu ikili oynamak ben sana fikrimi söyleyemicekmiyim. Aslında böyle düşünmüyorum diyemicekmiyim. Ama öyle yalakalık gibi düşünme. Sonuçta gitmek istediğin bir hedef var ve bu hedefe ulaşabilmen için yoldaki engelleri aşman gerekiyor. Kocanı kaldırıp atamicaına göre ozaman onun rızasını alacaksın. Rızasını almaksa tatlı dilden, biraz taktikten geçiyor. Bu biryerde sanada iyi geliyor. Ben bir haftadır falan denemeye çalışıyorum, sabrediyorum inan ozaman değişiyor bişiler. Çünkü tartışıyoruzda noluyor, sonuç yine hüsran. En azından sinirlerim gerilmiyor, olmasada oluyor. Ama emin ol, tatlı dilden sonra eninde sonunda senin dediğini yapıyor. Gönlünü hoş tutmak için.
biliyorum kendin için yapiosunnnnn ama ne bilim lann senin kaynanana çok sinirliyim ben!
cillit bang ne oluyor :d domestosumsu birşey işte...ben domestosumdan vazgeçmem :d
Aynen bende senin kaynanadan nefret ettim. Allah ıslah etsin onu. sanada mutluluk huzur versin Angel ya.
Demin yanlış olmuş :)
sarı olanı bende mutfakta kullandım baya güzel kokuyor :)kızlar birde cif in yeni çıkan bir detarjanı var mutfak dolaplarını süper yapıyor. Bu ikili süperrrr............. :)
kızlar birde cif in yeni çıkan bir detarjanı var mutfak dolaplarını süper yapıyor. Bu ikili süperrrr............. :)
loc ve domestos...zaten ben temizlemiyorum :d ama bazen manyaklığım tutunca kadının gitmesiyle benim temizlik yapmam bir oluyor...çünkü lap lup yapıyor acele etçem diye...
benim zaten kan beynime sıçrayınya...ne kadar tatlı söz bile söylesem küfür gibi algılanır...öfke kontrolümüde geliştirmem lazımbir ilmi siyaset iki öfke kontrolü...üçüncü aşama kocanın yemeğine antidepresan atmak
evet evet cahilik başa bela...Ya bencede acıyıp ona göre hareket etmek gerekiyor. Kendini yıprattına sinirlendiğine deymez bu insanlar. Cahillik, başka bişi deil yani.
demin ne yazdığını görmedimkihauahua okadar kafa olaydı bende...allah hidayet versin her ikisinede yazıkki torunları yaşında insanla uğraşıyorlar...ne kadar utanç verici birşey...yaşlanınca insanlar allah kurana sarılmalıyken bunlar bizim hayatımıza sarılıyorlar...acımak lazım..
evet bildiğim kadarıyla doğru...ama hiçbir islam ilmihalinde sanmıyorum ( %100 emin olmadığım için sanmıyorum diyorum) bir gelin kayınvalide kayınpederine bakmakla yükümlü değil..geldiğinde güler yüz göstereceksin ikramını yapacaksın..gidince iyi davranacaksın...ihtiyaçları varsa kendi kapasiten dahilinde gerçekleştireceksin ( bunlar çok sveptır yaşlıya hürmetten) ...ki biz öyle bir dine mensubuz ki ....peygamberimiz diyorki...Yemek pişirmek, evi temizlemek, çocuk bakmak kadının görevi değil, size ikramıdır..'' Hz. Muhammed (s.a.s)...bunu diyen bir peygamber dermiki git kaynana kul köle ol...bizim ahmak kocalarımızda sünneti 4 karı almaktan ibaret sansınlar...Bende zaten yeni başladım öfkemi kontrole. Çok başarılı sayılmam. Bakma okadar akıl verdiğime. Burda söylediklerimi harfi harfine yapsaydım kocam bana köle olurdu. Ben daha ona köleyim. Ama Peygamber Efendimiz, Hz.Fatmayı evlendirirken bir öğüt vermiş: Sen ona hizmetçi(cariye) ol ki oda sana köle olsun.
Yanlış biliyorsam affola.
Ya bencede acıyıp ona göre hareket etmek gerekiyor. Kendini yıprattına sinirlendiğine deymez bu insanlar. Cahillik, başka bişi deil yani.
ayy benim kocamda bazen beni deli ediooo işten gelio yemeğini yiyo sonra onu getir bunu getir. şunu yap bunu yapp... vallaa ayrılık sebebi :) bigündedim sen hizmetci tutmuşsun die. bi kavga ettik artık allahtan sölerken korkuyor :) ama yine sölüyor. benimde içim elvermior yapıorum....evet bildiğim kadarıyla doğru...ama hiçbir islam ilmihalinde sanmıyorum ( %100 emin olmadığım için sanmıyorum diyorum) bir gelin kayınvalide kayınpederine bakmakla yükümlü değil..geldiğinde güler yüz göstereceksin ikramını yapacaksın..gidince iyi davranacaksın...ihtiyaçları varsa kendi kapasiten dahilinde gerçekleştireceksin ( bunlar çok sveptır yaşlıya hürmetten) ...ki biz öyle bir dine mensubuz ki ....peygamberimiz diyorki...Yemek pişirmek, evi temizlemek, çocuk bakmak kadının görevi değil, size ikramıdır..'' Hz. Muhammed (s.a.s)...bunu diyen bir peygamber dermiki git kaynana kul köle ol...bizim ahmak kocalarımızda sünneti 4 karı almaktan ibaret sansınlar...
loc u bende kullanıyordum canım hatta içinde azıcık kaldı kullanamay kıyamadım :) ama sonunda bitti bir daha da satan birini bulamadım o süper bir deterjan walla temizlik yapasım geldi......
evet bildiğim kadarıyla doğru...ama hiçbir islam ilmihalinde sanmıyorum ( %100 emin olmadığım için sanmıyorum diyorum) bir gelin kayınvalide kayınpederine bakmakla yükümlü değil..geldiğinde güler yüz göstereceksin ikramını yapacaksın..gidince iyi davranacaksın...ihtiyaçları varsa kendi kapasiten dahilinde gerçekleştireceksin ( bunlar çok sveptır yaşlıya hürmetten) ...ki biz öyle bir dine mensubuz ki ....peygamberimiz diyorki...Yemek pişirmek, evi temizlemek, çocuk bakmak kadının görevi değil, size ikramıdır..'' Hz. Muhammed (s.a.s)...bunu diyen bir peygamber dermiki git kaynana kul köle ol...bizim ahmak kocalarımızda sünneti 4 karı almaktan ibaret sansınlar...
evet bende bugün duydum! uzun süredir kola yada asitli bişey içmiyorum!koladaalkol çıkmış ben bebeğimi emziriyorum ama azcık birazcık bazenlerde içiyodum bebeğime alkolmu içirmiş oldum şimdi*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?