Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canım derz dolgu kalemi war onunla aralarından geçiyorsun bembeyaz oluyor internette görmüştüm

benim zaten kan beynime sıçrayınya...ne kadar tatlı söz bile söylesem küfür gibi algılanır...öfke kontrolümüde geliştirmem lazım bir ilmi siyaset iki öfke kontrolü...üçüncü aşama kocanın yemeğine antidepresan atmak

Aynen bende senin kaynanadan nefret ettim. Allah ıslah etsin onu. sanada mutluluk huzur versin Angel ya.

Demin yanlış olmuş :)

demin ne yazdığını görmedimki hauahua okadar kafa olaydı bende...allah hidayet versin her ikisinede yazıkki torunları yaşında insanla uğraşıyorlar...ne kadar utanç verici birşey...yaşlanınca insanlar allah kurana sarılmalıyken bunlar bizim hayatımıza sarılıyorlar...acımak lazım..

loc ve domestos...zaten ben temizlemiyorum :d ama bazen manyaklığım tutunca kadının gitmesiyle benim temizlik yapmam bir oluyor...çünkü lap lup yapıyor acele etçem diye...

loc u bende kullanıyordum canım hatta içinde azıcık kaldı kullanamay kıyamadım :) ama sonunda bitti bir daha da satan birini bulamadım o süper bir deterjan walla temizlik yapasım geldi......

Bende zaten yeni başladım öfkemi kontrole. Çok başarılı sayılmam. Bakma okadar akıl verdiğime. Burda söylediklerimi harfi harfine yapsaydım kocam bana köle olurdu. Ben daha ona köleyim. Ama Peygamber Efendimiz, Hz.Fatmayı evlendirirken bir öğüt vermiş: Sen ona hizmetçi(cariye) ol ki oda sana köle olsun.

Yanlış biliyorsam affola.

Ya bencede acıyıp ona göre hareket etmek gerekiyor. Kendini yıprattına sinirlendiğine deymez bu insanlar. Cahillik, başka bişi deil yani.

evet bildiğim kadarıyla doğru...ama hiçbir islam ilmihalinde sanmıyorum ( %100 emin olmadığım için sanmıyorum diyorum) bir gelin kayınvalide kayınpederine bakmakla yükümlü değil..geldiğinde güler yüz göstereceksin ikramını yapacaksın..gidince iyi davranacaksın...ihtiyaçları varsa kendi kapasiten dahilinde gerçekleştireceksin ( bunlar çok sveptır yaşlıya hürmetten) ...ki biz öyle bir dine mensubuz ki ....peygamberimiz diyorki...Yemek pişirmek, evi temizlemek, çocuk bakmak kadının görevi değil, size ikramıdır..'' Hz. Muhammed (s.a.s)...bunu diyen bir peygamber dermiki git kaynana kul köle ol...bizim ahmak kocalarımızda sünneti 4 karı almaktan ibaret sansınlar...

ayy benim kocamda bazen beni deli ediooo işten gelio yemeğini yiyo sonra onu getir bunu getir. şunu yap bunu yapp... vallaa ayrılık sebebi :) bigündedim sen hizmetci tutmuşsun die. bi kavga ettik artık allahtan sölerken korkuyor :) ama yine sölüyor. benimde içim elvermior yapıorum....

loc u bende kullanıyordum canım hatta içinde azıcık kaldı kullanamay kıyamadım :) ama sonunda bitti bir daha da satan birini bulamadım o süper bir deterjan walla temizlik yapasım geldi......

Ben Loc kullanmadım ablam kullanıuyordu, sonradan mikrotemin temizlik ürünlerini kullanmaya başladı. Onun banyo temizleyicisi falan çok güzel. Derzleri temizlermi bilmiyorum benim ev eski olduğu için, benim derzleri temizlemem için banyoyu yenilemem lazım Ama kireci falan çok güzel çıkarıyor, tertemiz oluyor birde o cillit bangi bilmiyorumda kir sökücüler gibi kötü kokmuyor. Birde bitkisel diyorlar, zaten türkiyede üretiliyor. Şampuanını falanda kullanıyorum ben, memnunum şahsen.

Birde şampuanlarda çok fazla kimyasal oluyormuş, vücudumuz saç derisinden emermiş, dinimizce de sıkıntılı olan birçok şey varmış yani. Mikrotemde o tür şeyler yokmuş. Ben o yüzden kullanıyorum şampuanını.

Ya zaten İslamiyetteki kadın haklarına baksalar aslında, biz neleri neleri yapıyoruz onları hoş tutmak için. İşte erkeklerin bukadar egemen olmasından sebep, işlerine gelen yerleri önplana, gelmeyen yerleri arkaplana. Benim bildiğim kadarıyla kadının tek görevi kocasına karılık etmek. bırak temizliği, Çocuğu emzirmek bile yok yani. Sen istersen yaparsın. Bizde nolmuş, temizlikti oydu buydu geçtim, kaynana kayınpederine gelinlik et. Gittimi gönüllerini hoş tut, işlerinde yardım et. Ya ben kendi evimin işine yetişemiyorum, bide gidip ona yardım edicem. Yok ya bu konuda çok katıyım aslında ben ama bazen gönlü olsun diye yardım ediyorum. Belkide ben bazı konularda çok katıyım ya, Allah benim imtihanımı da bu kocadan yana yaptı. Neyse inşallah daha zor konularda olmaz.

koladaalkol çıkmış ben bebeğimi emziriyorum ama azcık birazcık bazenlerde içiyodum bebeğime alkolmu içirmiş oldum şimdi*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…