Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

duphaston hap kullanan oldu mu hiç aranızda :) doktor verdi bana araştırdım hapı içtikten 4 gün sonra adet olunuyor muş. eger gebelik olursada bebegi tutunduruyormuş. bunu nie verdiki bana???? oyy anammm :)

wuyyy anca gelebıldım..gunaydın dıyemedım bugun
ben doguramıcam sanırım yaa..
hıcbı belırtım yok
bıgun durduk yere sancım mı gelcek acaba..
ogunu cok merak edıyorum,suan hersey cok sıradan gıdıyor yaaa
barı bı yalancı sancı cekeydım

slm kızlar,,
kahvaltıya mısafırım vardı yenı gıttıler,,uff yoruldum beee
sımdıkde yemek olaylarına gırıscem ,yarın neysekı kocam calısıo bol bol konusuruz,,

anam sen şinci yalancı sancı çeksen ortalığı ayağa kaldırırsın işaret gelmeden ne sancısı be kırmızılar gelsin bakalım accık onu gözle sen bacım..

duphaston hap kullanan oldu mu hiç aranızda :) doktor verdi bana araştırdım hapı içtikten 4 gün sonra adet olunuyor muş. eger gebelik olursada bebegi tutunduruyormuş. bunu nie verdiki bana???? oyy anammm :)

he ben hıc oyle hap kullanmadım ,,acıkcası duphastonunda ne oldugu hakkında bılgım yok,ama senın yumurtan sanırım fazla gelıstıgı ıcın verdı kı catlaman olusmadı kı yumurtlayamadın ,sonucda mantık olarak yumurtamadıgın ıcın dollenme de olmamısdır dıe dusunuorum,,yanı bu durumdada kullanmanın bır sakıncası yokdur dıe gelıo bana,,
eee eylul be doktor hazır orda hemen sorsana hem bızde ogrenmıs oluruz,,de ıste hocam gebelık yokdur dıme hanı falan dıe anlatır zaten,,
bellıkı ılgılı bı doktor,acıklar durumu sana,,

hee sen nokta atısı edecen o zaman hıc cekmıcen sancı sonra bırden anammmmmmmm doguruom ben dıecen
kız demekkı daha var doguma ne acel edıonnn

anam sen şinci yalancı sancı çeksen ortalığı ayağa kaldırırsın işaret gelmeden ne sancısı be kırmızılar gelsin bakalım accık onu gözle sen bacım..
kız illa once nısanım mı gelcek acaba?
nışan gelmeden olmuyormuymus..
kafam karıstı bak sımdı:44::44:

slm kızlar,,
kahvaltıya mısafırım vardı yenı gıttıler,,uff yoruldum beee
sımdıkde yemek olaylarına gırıscem ,yarın neysekı kocam calısıo bol bol konusuruz,,
yarın ola hayrola ozaman
oooff su ne yapcam derdı olmasa,yemek yapmak hıc sorun degıl aslında..

hee sen nokta atısı edecen o zaman hıc cekmıcen sancı sonra bırden anammmmmmmm doguruom ben dıecen
kız demekkı daha var doguma ne acel edıonnn
yaaa doguma daha var demeeeeeee
olsun artık,sıkıldım beklemekten yaaaaaaaaaa..
az var az

Kiz yok cekme yalancı sanc falan cok gıcık bisey acaba bu sefer dogru mu gelio mu yavrusum dur dakikaları bir sayayım derken bakıoyorsun yanlıs alarm. Cok gıcık bir duygu yani.

Kızlar benim oduna diyorum ki sevgililer gününde bana ne alacaksın.
Sen benim sevgilim misin ne hediye alıcam yaf diyor...
Cok acık sozlu odunum hehehe

Kiz yok cekme yalancı sanc falan cok gıcık bisey acaba bu sefer dogru mu gelio mu yavrusum dur dakikaları bir sayayım derken bakıoyorsun yanlıs alarm. Cok gıcık bir duygu yani.

yaaa en azından neye benzedıgını bılırdım sancının..
ben bıraz acıya dayanıklıyım..boyle sancısız kalınca bazen dıyorum belkı acılmam vardırda benım haberım yoktur
oooff bebekte yukarda hala..bı gunde zart dıye asagıya ıncek degıl ya..
bence daha cok beklıcem ben

Kızlar benim oduna diyorum ki sevgililer gününde bana ne alacaksın.
Sen benim sevgilim misin ne hediye alıcam yaf diyor...
Cok acık sozlu odunum hehehe

aynen..
benımkıde evlenınce oooh sevgılıler gununden kurtuldum artık dıyordu..
cok sınır oluyor ozel gunlere..
zorakı hedıye arayısı daraltıyor adamı
o kendı ıcınden gelınce almayı sevenlerden

Sen ben beklesek de gunu dolunca doktor beklemez walla canım hemen sezeryana alır walla.
Benim karnımda cok asagıda gıcık oluyorum onu oyle gorunce. Sanki br iki gundur daha cok indi asagı gibi gelio.

Bizde herseyi ince ince dusunen benimdir. Ondan cok degisik seyler beklemiorum zaten. Adam en son ne zaman seni seviyorum dedi onu bile hatırlamıorum ben hehehehe iyice monotonlastık wallaa.

Sen ben beklesek de gunu dolunca doktor beklemez walla canım hemen sezeryana alır walla.
Benim karnımda cok asagıda gıcık oluyorum onu oyle gorunce. Sanki br iki gundur daha cok indi asagı gibi gelio.

sen ya dogurursam dıye korkuyon..
bende ya doguramazsam dıye korkuyorum
boyle beklemek cok sıkıyor ınsanı..
normal dogum ıcın delıren bana bıle beklemek yuzunden sezeryan cekıcı gelmeye basladı

aynen bacım önce nişan gelcek doğumun habercisi sana hazırlanman için haber verio ama tabi nişan sonra geçen süre herkeste değişio sonra su ve sancı bnm çevremdeki bütün hamileler böle oldu valla kuzum

Bizde herseyi ince ince dusunen benimdir. Ondan cok degisik seyler beklemiorum zaten. Adam en son ne zaman seni seviyorum dedi onu bile hatırlamıorum ben hehehehe iyice monotonlastık wallaa.

valla ıs ıncelıkse,kocam daha ınce dusunur..
bıseyı ya tam yapar,ya hıc yapmaz..
o özel gune onem vermısse en ınce detayına kadar ugrasır..
senı sevıyorumu bızde cok sık kullanmıyoruz
anca ıcımızden gelınce,bı patlama anı olunca
ama bısey hep dıkkatımı cekmıstır..
sevgılıyken daha cok öpüşürdük ama yaaaaaaa

sen ya gelecek diyip gecrrum.
sam dıye korkuyon..
bende ya doguramazsam dıyheuyorum
boyle beklemek cok sıkıyor ınsanı..
normal dogum ıcın delıren bana bıle beklemek yuzunden sezeryan cekıcı gelmeye basladı

Aynen walla canım ha geldi ha gelecek diyip duruyorum. Aksam olunca sukur bugunde dogurmadım diyorum.
Dun aksam fenaydım bu sefer gelio dedim ama gecti sukur

Evlenmeden bizimde oyleydi canim ozamanlar daha bir farklı oluyor herhalde simdi oyle birsey yok.
Gerci biz bir aydır yanlızda kalmadık ki hic hep birileri wardı yanımızda.
Anammmm bu adam iyi beni aldatmıo heee,
Aldatıo mudur len yoksa bak simdi icime dert oldu

evım sahanenın parası mı bıttı ne..bu hafta hıc guzel seyler yapamadılar..

aynen bacım önce nişan gelcek doğumun habercisi sana hazırlanman için haber verio ama tabi nişan sonra geçen süre herkeste değişio sonra su ve sancı bnm çevremdeki bütün hamileler böle oldu valla kuzum
Kiz benim kahverengi akintı geleli iki hafta olacak neredeyse hala tık yok bende.
Ara ara suyum sizio okadar baskada bir halt yok.
Olmasinda zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…