Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aldatmıyoduuuuurr..nıye aldatsın..hem oyle bıse olsa hemen cakarsın..
aklına öyle seyler getırme yalandan yere..
bu hamılelıkte bıseye takınca,ınsan kendını de ınandırıyor oyle olduguna..
bende 1 ay once acaba aldatıyomudur dıye kafayı yemıstım kendı kendıme

Son düzenleme:
kendimde bi uyuşukluk bi rehavet hissediyorum...
şu arka sokaklar başlayınca sövüyorum ya çok günah oluyomudur bana,,bitmiyo mübarek

Kız aldatsa ruhum duymaz walla benimki cok fesat mı desem saman altından su yurütür ruhum duymaz.
Ben seni aldatcak olsam coktan yapardım ruhun duymazdı sekiz sene oldu senden baskasini gormedi gozum diyo hep bana ama yaparsa Allah var yukarda gunahinı kendi dusunsun :):):)

Kiz benim kahverengi akintı geleli iki hafta olacak neredeyse hala tık yok bende.
Ara ara suyum sizio okadar baskada bir halt yok.
Olmasinda zaten

işte cnm herkese göre değişio kimisinin o gün suyuda gelio bebeğide kısmet artık hayırlısı olsun hakkında bacım... suyunun durumuna baktımı doktor senin hani sızıyo yaa yeterince suyun varmıymış?

sen ya dogurursam dıye korkuyon..
bende ya doguramazsam dıye korkuyorum
boyle beklemek cok sıkıyor ınsanı..
normal dogum ıcın delıren bana bıle beklemek yuzunden sezeryan cekıcı gelmeye basladı

millan ya ben de aynı sen gibiyim, dr a bile sordum vaktinde dogmazsa ne olacak diye boyle her an tedirgin olmaktansa gun belirleyip sezaryan mı olsam gelmezse zaten sezaryan olcam bosuna beklemeyim dıyorum
Agrım yok arada hafiften oluyo, nisan yok, cumartesi gunu gitmiştim açılma da yok töbeler töbesi

Doktor suyum baya war demisti canım kasilman oldukca sizinti yapabilir demisti. Bende bol bol sıvı tuketmeye calisiorum. Yarın kontrolumuz war bakalim ne dicek

kendimde bi uyuşukluk bi rehavet hissediyorum...
şu arka sokaklar başlayınca sövüyorum ya çok günah oluyomudur bana,,bitmiyo mübarek
aynen benımde cok uykum geldı..
havada yagmurlu zaten..
o arka sokakları sadece kaynanam ızlıyor dıye yayından kaldırmıyolar bence
hıc gelemem oyle dızılere

senın en azından karnın ınmıs..bende oda yok..
sankı agzımdan dogurcam..
hıc çıkısa yonelmıyor benımkı..
dısarsı soguk,ben boyle ıyıyım mı dıyo acabaa

bir de kız çocukları 10 gün erken geliomuş genelde..

bizim arkadaşın daha günü vardı,faceten bi bakmış kocası eski sevgilisine bakmış,geçmişte görmüş..kavga kıyamet derken erken doğum yaptı aynı gece...

biz hic ozel gun kutlamiyoz ayda bir cicek ve hediye alirim ama benim almisligim pek yok takmiyomda ole ozel gun falan aramiyomda.

kızlar ya bnm haftamda alttan bakma durumu falan yok dimi perşembe günü muayeneye gitcem de alt tarafın temizliğini hafta sonu yapayım diorum da oraya gidince ık mık etmiyim sonra :26:

wuuu bızede böyle bı atraksıyon lazım desene
yoksa dogurcamız yok

biz hic ozel gun kutlamiyoz ayda bir cicek ve hediye alirim ama benim almisligim pek yok takmiyomda ole ozel gun falan aramiyomda.

bız dogum gunlerını kutluyoruz hedıyelı olarak..
bıde evlılık yıldonumunde yemege cıkıyoruz falan..
gercı bız her haftasonu yemege cıkıyoruz..
ama evlılık yıldonmunde daha pahalı seyler yıyoruz bı özellıgı olsun bari

kızlar ya bnm haftamda alttan bakma durumu falan yok dimi perşembe günü muayeneye gitcem de alt tarafın temizliğini hafta sonu yapayım diorum da oraya gidince ık mık etmiyim sonra :26:

yok yok rahat ol..doguma yaklasana kadar kımse ellemıcek senı merak etme..
bak benı hala kocamdan baskası görmedı..
inşallah dogum yaparken acmak zorunda kalırım sadece

yok biz hic birini kutlamiyoz hdiye isinde odun cok iyidir ben ilgilenmemyemege cikma sansimiz sadece kendi dukkanimiz var helal bisey yiyebilecegimiz oda herkes tanuduk rahat olmuyo romantik olmuyo en cazibi ev

kızlar ya bnm haftamda alttan bakma durumu falan yoalttanperşembe günü muayeneye gitcem de alt tarafın temizliğini hafta sonu yapayım diorum da oraya gidince ık mık etmiyim sonra :26:

Daha erken canim alttan muayene icin. Benim kendi doktorum bakmadi bile daha alttan.
Acil olarak gittigim zaman bayan bir doktor alttan baktı ama ozaman cok aci cektim bagirisimi anmem duymus disardan dusunun yani.
Kendi doktorun hala alttan bakma taraftarı degil

yaa kızlar ben bade ısmını cok sevıyorum ama oda anlamı kötu oldugu soylenenlerden..
içki,şarap demekmıs..

ama kımısıde allaha yaklasmak ıcın ıcılen kutsal bı ıckı olarak anlamını duzeltıyor..
yaa oooff cocugum ısımsız kaldı haaaa..

yok yok rahat ol..doguma yaklasana kadar kımse ellemıcek senı merak etme..
bak benı hala kocamdan baskası görmedı..
inşallah dogum yaparken acmak zorunda kalırım sadece

anam ben ilk hamile kaldığımda açtım alltan baktı.. işin sürprizi kaçtı iyi bare rahat rahat gideyim...

ben de bade yi iyi duymadım kuzum..
azcık daha araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…