Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yok yok rahat ol..doguma yaklasana kadar kımse ellemıcek senı merak etme..
bak benı hala kocamdan baskası görmedı..
inşallah dogum yaparken acmak zorunda kalırım sadece

oooo valla helall olsun benim tum ultrasonlarda ;alttan baktilar acmak utanmaktan bi hal oldum resmen hele su yumurta takibinde 3 gunde bir doktor gormezse uykusu gelmiyomus

Canim bade isminden bizde o yuzden vazgectik kesun degil her yerde baska bisey yazıo.
Aden koyacagiz Allah kısmet ederse o gunleri gorursek ins.

oooo valla helall olsun benim tum ultrasonlarda ;alttan baktilar acmak utanmaktan bi hal oldum resmen hele su yumurta takibinde 3 gunde bir doktor gormezse uykusu gelmiyomus
benimde kürtajlarda..en sonuncuda işte kocama yine kürtaj yapacakmış dediğimde içeri girdi."doktor bey gerek yoksa yapmayın lütfen " dedi...mealini yapayım size " aça aça bi hal olduk kurcalamayın artık karımı"

ben de bade yi iyi duymadım kuzum..
azcık daha araştır istersen

arastırıyorum heryerde baska bıse yazıyor..
kımı anlamı duzeltıyor,kımı dırek ıckı oldugundan konulmaz dıyor..
ben cok ıstıyorum ama bu ismi yaa..
cocugun kulagına badeyle bırlıkte kurtarıcı bı ısım daha okutsak
nufusta bade gecse
cok mu kurnazlık oluyoo oyle

hic sorma odunda cok sinir oluyo muayenelerde yanimda oluyo ama bakamiyo hep aekasini doner neyseki doktorum bayan erkek olsa ben acamam acimdan olurum heralde

cnm öle düzeltmelere hiç bakma millet kendine göre yorumluo yok öle bişi... yok cenneti müjdeleyen melek, yok cenneteki inci tanesi kar tanesi vs. millet resmen sallıyıo yaa kim nereye çekerse... akrabam minel koycaktı koymayın dedim anlamı yok den dan anlamına gelio sadece dedim... onlarda hocaya sormuşlar hoca fırçalamış bunları sırf demiş farklı isim olsun die önünüze gelen her ismi koyuosunuz demiş analarımızın isimlerini koyun demiş zeynep koyun,ayşe koyun, zehra koyun vs. demiş hakkat o isimler daha güzel yaa ne biliyim.. bizde karar veremedik daha ama ben zeynep olsun çok istiyorum

bence de millan ya..düzgün isim bul kızına...
mesela zeberced ismini sevmesenizde anlamı değerli yeşil bi taş ..ama millanınkine olmaz onunki kız..eslemin oğluşu olursa adı zeberced olsun hadi adını ben verdim,yaşını Allah versin

Son düzenleme:

kız bade ısmı oyşe yenı ısımlerden mı kı?
ben cocuklugumdan berı bılırım..

halbukı kocamın eskı sevgılısının adı elif olmasa elif koyardım bende..
elif,ayşe,zeynep benım sevdıklerım..
ama ayselerı kocam sevmıyor..
zeynepte cevremızdekı yenı bebeklerde mevcut..
:S bı bulamadık cocuga isim..
kocam karnımı severken dıyor;kızııııııım adın ne senin?
çıkınca kendın mı söylıcen bize

fadime değilmiydi senin kızın adı

ayyy cok uzuldum cok uzuldummmmmmm
kocam aradı yemek etme aksam mısafırlıge gıdecez dedı aman ıı dedım bendeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hec yemek edesım yoktu zatennnnnnnnn
yırttımmmmmmm
bende sporumu ettım ama daha yıkanmadım yoruldum oturuom sımdık

hee ısmın anlamı gusel ama soyleyebıleneeeeee
zeberced o ne laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kocalarımız bize böyle sürprizlerle gelsinnn

tabi cnm oda eski bi isimde hocanın demek istediği peygamberimizin akrabalarının isimlerini koyun dio.. mesela peygamberimizin kayınvalidelerinden hafsa, anneannesinin adı berre , halaları Beyzâ, Berra, Erva, gibi... bnm erva da çok hoşuma gidio anlamlarıda çok güzel hepsinin bi araştır istersen cnm

kocalarımız bize böyle sürprizlerle gelsinnn

hee benım kocamdan bu suprızlerden baska bı nazıklık beklenmez zaten odun herıf yaaaaaaaa
hee tmm hakkını yemıyım yazın bana sevıom dıe hep kır papatyası alırrrr

eslemin yavrusnun adı zeberced :))
kulağın çınlasın eslem hatuuuuuuuuuuuuuuuuunnn

hadı canım cıdden zeberced mı vercekkkkkkkkk
coocugu sokakdan cagırana kadar ıflagım gelırrrrrr zebercedddddd oglummmmmmmmmmmmmmmmm

evet ya erva ısmını bende cok sevıorumm,,,,
mıllan kızzz senın kız kesın nazlı olur sudenas versene:)))))))

eslemin henüz haberi yok ben koydum adını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…