eslemin henüz haberi yokben koydum adını
millan ya ben de aynı sen gibiyim, dr a bile sordum vaktinde dogmazsa ne olacak diyeboyle her an tedirgin olmaktansa gun belirleyip sezaryan mı olsam gelmezse zaten sezaryan olcam bosuna beklemeyim dıyorum
Agrım yok arada hafiften oluyo, nisan yok, cumartesi gunu gitmiştim açılma da yok töbeler töbesi
tabi cnm oda eski bi isimde hocanın demek istediği peygamberimizin akrabalarının isimlerini koyun dio.. mesela peygamberimizin kayınvalidelerinden hafsa, anneannesinin adı berre , halaları Beyzâ, Berra, Erva, gibi... bnm erva da çok hoşuma gidio anlamlarıda çok güzel hepsinin bi araştır istersen cnm
kız bi rahat durun be zorla doğurtacaksınız çocukları benim oğlan tam günü gününe oldu 9 ay bi haftada. hatta bi gün öncesi kontrole gittim hiç bişey yoktu doktor bekliycez dedi gece 12 yi geçtikten sonra sancı başladı nişan geldi sabaha karşı sabahta sancım başlamıştı.ama kızlar pek gününü beklemezmiş 9 ay 10 gün durmazmış
bekliyoruz hepimiz :)))millan ya ben de aynı sen gibiyim, dr a bile sordum vaktinde dogmazsa ne olacak diyeboyle her an tedirgin olmaktansa gun belirleyip sezaryan mı olsam gelmezse zaten sezaryan olcam bosuna beklemeyim dıyorum
Agrım yok arada hafiften oluyo, nisan yok, cumartesi gunu gitmiştim açılma da yok töbeler töbesi
ama canım bizim o teoriye gore simdilerde dogurmamız gerekiıyo ondan boyleyizheheh
Günaydın millet
Duygu site senide sürekli atıyormu? Sıkıldım sürekli şifre girmekten yahu. İşyeri olduğu için kaydetmekde istemiyorum şifreyi
aynen canım valla ben üye olduğumdan beri böyle günde 30 kere şifre giriyorum 2 dk bişey yazmazsam postalıyohatta şuan bile atmış
Sen al o ismi : ) kendi oğluşuna koy
Yok anam senden isim anası olmaz hain karı oğlumu rezil edecen emii : ))
Kocamı kıskandığı yetmiyor şimdide oğluma dadandı aaa yürü git seni kaynanan paklar
merys ne zamandır göremiyodum seni,izin alınca gelmiomusun karşılaşamıyoruz.....bekliyoruz hepimiz :)))
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bende bekliorum oğluşumu
dr ayın 26 sını bekleyecez dedi
bekleyip görecez artık
zor zamanlar geçiriyorsun tabii etkilendin..hayrolsun inşallah diyelim ...sen elinden geleni yaptın sıkıntı yapma canım, inşallah sağlıcakla alırsın kucağına yavrunu...etkilendiğin ve sıkıntılı bir dönem olduğu için bu rüyaya takılma,hayrolsun de yeter..Gunaydin kizlarrrr cok berbat bir gece gecirdim cok uyandim butun gece.
Sacma sapan ruyalar gordum. Kardesimi kaybettim ruyamda sonra baygın buluorum kalp krizi geciriyormus kalp masajıyla falan kendine getiriyorum. Sonra kizimi gordum doktora gidioruz suyun bitmis acil sezeryan diyo.
Bugun kontrolumuz war bakalim ne dicek cok taktim kafaya ruyalarima girer oldu.
Gunaydin kizlarrrr cok berbat bir gece gecirdim cok uyandim butun gece.
Sacma sapan ruyalar gordum. Kardesimi kaybettim ruyamda sonra baygın buluorum kalp krizi geciriyormus kalp masajıyla falan kendine getiriyorum. Sonra kizimi gordum doktora gidioruz suyun bitmis acil sezeryan diyo.
Bugun kontrolumuz war bakalim ne dicek cok taktim kafaya ruyalarima girer oldu.
zor zamanlar geçiriyorsun tabii etkilendin..hayrolsungexllah difosu ...sen elinden geleni yaptın sıkıntı yapma canım, inşallah sağlıcakla alırsın kucağına yavrunu...etkilendiğin ve sıkıntılı bir dönem olduğu için bu rüyaya takılma,hayrolsun de yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?