Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Ya şaka gibi ..sabah bekletilmekten uyus olduğumu anlatmıştım ya..
bugünde arkadaşı almaya gidicez mevlüde giderken (tabiki eşim götürüyor) arkadaş ; ben sağlık ocağındaym beni ordan alsanıza dedi..
iyi tamam 10 dk geç gittik ki işini bitirmiş olsn..
sonra aradım aa ben dedi daha yeni girdim bi 10 dk daha beklermsn..
dedim nerden biliyosun 10 dk sonra çıkacağını bak geç kalıyoruz dedim..yok dedi bnm işim biter hmn..
haydaaa 15 dk oldumu sana..eşimde garibim bekliyor zaten hasta zor duruyor ayakta..aradım dedim çıkmadın mı hala ?
demezmi ben daha girmedim yaa tadilat var sağlık ocağında ya sen dedim şakamısın mevlüt çoktan başlamıştır ! ya ozmn ben gelmiyim gidin siz
e mübarek baştan söylesene şunu ! sinirlerimi tepeme çıkardı sonra madem gidin siz..iyi tmm dedim daha fazla bekleyemicez zaten ksra bakma gidiyoz.
.bunun üzerine ' ay tamam ya giderseniz gidin' demesin mi !gelde çıldırma insan okadar beklettin bi ksra bakmayın der bişiy der..
sonra gittiğimizde mevlüt bitmişti tabi ..
hayır kaç gündür bi sinirlilik hali var ama kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama anacım olaylar da tam üstüne geliyor..bi de üstüne bu sinirle git kaynanaya şimdi ne güzel görüşmüyoduk nerden tekrar başladık görüşmeye bilmem

Neyse şimdi çıkıyorum hazırlanayım eşim birazdan arar hazırmısın diye..

Yarın kocam çalışıyor bi yere gitmzsem gelirim inş..

Bu arada 2013 harbiden uğurlu geldi bana hee..

Şimdide beklediğimiz sınav ilanı verildi çok şükür..

670 tane gelir uzmanı alıncakmış inş bunlardan biri de kocam olur..

kız bi rahat durun be zorla doğurtacaksınız çocukları benim oğlan tam günü gününe oldu 9 ay bi haftada. hatta bi gün öncesi kontrole gittim hiç bişey yoktu doktor bekliycez dedi gece 12 yi geçtikten sonra sancı başladı nişan geldi sabaha karşı sabahta sancım başlamıştı.ama kızlar pek gününü beklemezmiş 9 ay 10 gün durmazmış

mina, hira veya hiranur, eymen erkek ismiymiş ama hoşuma gidiyor benimde benim oğlanın adı kayra ama bu aralar kızlarada veriyorlar o ismi

ama canım bizim o teoriye gore simdilerde dogurmamız gerekiıyo ondan boyleyiz heheh

bekliyoruz hepimiz :)))
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bende bekliorum oğluşumu
dr ayın 26 sını bekleyecez dedi
bekleyip görecez artık

slm kizlAr bende gece gece geldim bi kontrol edeyim sizi diye..
iyi hersey yolunda gibi gozukuyor masallahh
bende annemlerdeyim
hala kocis ozlemis ama biraz daha kalacagim
bol bol gezip stres atiyorum valla

ama canım bizim o teoriye gore simdilerde dogurmamız gerekiıyo ondan boyleyiz heheh

yok canım benim tam 40 haftamın dolduğu gün oldu işte ilki.bir gün bile önce değil. 12 yi geçmeden belirti bile vermedi hatta. daha dur siz 38.haftalardasınız ama bu hafta sonundan itibaren hazırlıklı olun tabi.

Günaydın millet

Duygu site senide sürekli atıyormu? Sıkıldım sürekli şifre girmekten yahu. İşyeri olduğu için kaydetmekde istemiyorum şifreyi

Günaydın millet

Duygu site senide sürekli atıyormu? Sıkıldım sürekli şifre girmekten yahu. İşyeri olduğu için kaydetmekde istemiyorum şifreyi

aynen canım valla ben üye olduğumdan beri böyle günde 30 kere şifre giriyorum 2 dk bişey yazmazsam postalıyo hatta şuan bile atmış

aynen canım valla ben üye olduğumdan beri böyle günde 30 kere şifre giriyorum 2 dk bişey yazmazsam postalıyo hatta şuan bile atmış

Benim önceden böyle bir sorunum olmuyordu ya, bi kere açıyordum hiç kapanmamış oluyordu hatta. 2 gündür sinir oldum ya. Okuyorum beğenmek için giriş yapıyorum, sora atıyor bu sefer yazmak için giriş yapıyorum. pöfffki pöfff

günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn kuzular :)) makineye çamaşır attım,evi toparladım geldim....ama kahvaltı yapmadım canım istemedi,, böyle yapıyorum işte sonrada kanım bitiyor

Sen al o ismi : ) kendi oğluşuna koy

Yok anam senden isim anası olmaz hain karı oğlumu rezil edecen emii : ))

Kocamı kıskandığı yetmiyor şimdide oğluma dadandı aaa yürü git seni kaynanan paklar

bi olamadı ki koyiyimm...neyse kızma zebercedin tatlı annesiiii

bekliyoruz hepimiz :)))
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bende bekliorum oğluşumu
dr ayın 26 sını bekleyecez dedi
bekleyip görecez artık
merys ne zamandır göremiyodum seni,izin alınca gelmiomusun karşılaşamıyoruz.....

bu arada kızlar net ten kumeyl duasının çıktısını aldım..yatsıdan sonra okurum diye..4 sayfa çıkmış..ben iyisimi bunu gündüz vakitlerinin birinin arkasına okuyayım,yatsı olursa okurken uyur kalırım:26:

Gunaydin kizlarrrr cok berbat bir gece gecirdim cok uyandim butun gece.
Sacma sapan ruyalar gordum. Kardesimi kaybettim ruyamda sonra baygın buluorum kalp krizi geciriyormus kalp masajıyla falan kendine getiriyorum. Sonra kizimi gordum doktora gidioruz suyun bitmis acil sezeryan diyo.
Bugun kontrolumuz war bakalim ne dicek cok taktim kafaya ruyalarima girer oldu.

zor zamanlar geçiriyorsun tabii etkilendin..hayrolsun inşallah diyelim ...sen elinden geleni yaptın sıkıntı yapma canım, inşallah sağlıcakla alırsın kucağına yavrunu...etkilendiğin ve sıkıntılı bir dönem olduğu için bu rüyaya takılma,hayrolsun de yeter..

sagocum riyaların tamamen senin endişenle ilgili. takma canım. zaten hamileyken sürekli rüya görülüyor hele birde böyle ne olacak düşüncesi taşırken çok normal. inşallah bi sorun çıkmaz kontrolündede

Yok canim kızımın ruyasini takmiorum hic hareket ettikce suyun sesini disarıdan duyuyorum foşur foşur ediyor.
Kardesimi cok kaybediyorum ruyalarımda hep bir yerlerde onu arar oldum. Gecen gece uydumda aglamisim bizimki kaldirdi ne oldu bir yerin mi agrio diye.
Hayırolsun diyelim artık ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…