sagocum riyaların tamamen senin endişenle ilgili. takma canım. zaten hamileyken sürekli rüya görülüyor hele birde böyle ne olacak düşüncesi taşırken çok normal. inşallah bi sorun çıkmaz kontrolündede
Yok canim kızımın ruyasini takmiorum hic hareket ettikce suyun sesini disarıdan duyuyorum foşur foşur ediyor.
Kardesimi cok kaybediyorum ruyalarımda hep bir yerlerde onu arar oldum. Gecen gece uydumda aglamisim bizimki kaldirdi ne oldu bir yerin mi agrio diye.
Hayırolsun diyelim artık ne diyelim.
rüyada ölü,diri haberi derler..Yok canim kızımın ruyasini takmiorum hic hareket ettikce suyun sesini disarıdan duyuyorum foşur foşur ediyor.
Kardesimi cok kaybediyorum ruyalarımda hep bir yerlerde onu arar oldum. Gecen gece uydumda aglamisim bizimki kaldirdi ne oldu bir yerin mi agrio diye.
Hayırolsun diyelim artık ne diyelim.
1:30 da canim randevum . Bakalim ne dicek bu hafta cok merak ediyorum bebis iyice inmis asagi diyexekmi bakalim. Oturunca gobegim artik bacaklarimin uzerinde kalio. Cok indi asagi. Yuzumda sisiyor sabahlari kalkinca cok cirkinledim yaaaa.
Eski resimlerima bakiorum dun o eski halimden eser yok hehehehe
rüyada ölü,diri haberi derler..
ya kardeşinin ömrü uzamış, ya da bebeğin olacak ya onun haberi..ölümü illa ölüme yorma..duygununda dediği gibi sıkıntın yansımış...
1:30 da canim randevum . Bakalim ne dicek bu hafta cok merak ediyorum bebis iyice inmis asagi diyexekmi bakalim. Oturunca gobegim artik bacaklarimin uzerinde kalio. Cok indi asagi. Yuzumda sisiyor sabahlari kalkinca cok cirkinledim yaaaa.
Eski resimlerima bakiorum dun o eski halimden eser yok hehehehe
lınk acılmıyosa kaan kocatepenın gebelık.org sıtesınden yaptım hesaplamayı..
bebek kılosunu hesapla sekmesınden..
günaydın kızlarrr... aramızda hiç devlet hastanesinde doğum yapıcak yada yapan varmı?? Burda tek bir özel hastane var oda borusunu öttürüyo maşallah aslında doktorumdan çok memnundum ama doğum fiyatı 1000 tl - epudral sezeryan 1300... veremem o kadar parayı mecbur devlette doğurcam yarına randevu aldım devletten ve neyle karşılaşıcam hiç bilmiorum
canım benim arkadaş doğum yaptı ki özelde yapacak durumu varken özellikle devlet olsun istedi..ebeler daha tecrübeli diye..son 2 ay devlet doktoruna gitmeye başladı...bir sorun olmadı şükür...normal doğum yaptı.sen sezeryan yapacaksan daha iyi araştır çünkü sezeryan da hijyen daha da önemli oluyor diyolar ama normalse devlette yap düşünme bile derim..günaydın kızlarrr... aramızda hiç devlet hastanesinde doğum yapıcak yada yapan varmı?? Burda tek bir özel hastane var oda borusunu öttürüyo maşallah aslında doktorumdan çok memnundum ama doğum fiyatı 1000 tl - epudral sezeryan 1300... veremem o kadar parayı mecbur devlette doğurcam yarına randevu aldım devletten ve neyle karşılaşıcam hiç bilmiorum
ben daha dogurmadim ama yengemin dogumunda bizzat bulundumdoktolard hemsilelerde gayet iyiydi sabah 11 de aldilar dogumhaneye aksam 6-7 gibiydi ciktilar ama oda yengemdendi halbuki aniden fosur diye suyu geldigi icin gitmistik hemen doguma almislarda o dogumdan kacmis 3 defa korkudan en son ikna edip dogurttular ve abim ssk li oldugu icin 1 kurus bile para almadilar maasdanda bisey kesilmedi benim bildigim...ben hic ozellere guvenemiyom ya doktoru olmasada personel cok tecrubesiz oluyo..
canım benim arkadaş doğum yaptı ki özelde yapacak durumu varken özellikle devlet olsun istedi..ebeler daha tecrübeli diye..son 2 ay devlet doktoruna gitmeye başladı...bir sorun olmadı şükür...normal doğum yaptı.sen sezeryan yapacaksan daha iyi araştır çünkü sezeryan da hijyen daha da önemli oluyor diyolar ama normalse devlette yap düşünme bile derim..
ay cnm rahatladım yaa vallahi şuan için bnm normal görünüyo değişmezse normal doğum yapmak isterim inşallah.. 400-500 olsa bi nebze verilir ama 1000 tlde çok yani... o parayla çocuğun ihtiyaçlarını karşılarım mevlüdünü yaparım vs. yani inşallah hayırlısı olur sağolasın cnm..
valla ablamda ozelde yapti 1000 lira verdi ama kiyasladigimda hic bir farki yoktu yani hatta sonrada ebelerin gelip herseyi tek tek anlatmasi ogretmesi falan tam tecrubelilerdi devlette hatta stajer bi zenci doktor vardi hastaneden cikan tum hastalara hakkinizi helal edin diye helallik bile almistiyengeme dedim zenciler bile gordu seni ha birde dogum sirasinda allah korusun baska bi sorun ciktimi hem bebek hem anne icin diger branslardan doktorlarda hep oluyo devlet hastanelerinde o acidan iyi bence ben eger turkiyede dogurursam sigortam olmamamsina ragmen paraylada olsa devlette dogururum tabi normal dogum icin sezeryani hic dusunmedim
yaaa kislar acil bisey diyim az once lavaboya gittim baya cok kahverengi akinti olmus simdide bol akintiyla baya pembe pembe acik pembe kanamam var neden dir acaba yumurta takibi yaptik 9unda adet olmam lasim simdi cok erken odun doktora ulasmaya calisiyo sizce neden dir bir fikir verin hic agrim sizim yok dun sabah adet agrisi gibi agrim vardi?
pek adete benzemio cnm ya ayyyy inşallah hamişsindir kuzum...böle başlamıodu dimi adetin foş die kırmızlar gelirdi bnm kahverengi olmazdı hiç...kahverengi leke yerleşmede oldu bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?