Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

İnsallah cikmaz walla canım. Her gitmemiz bir telas olurdu hep bu sefer telassız bir kontrol olacak bakalım ne dicek doktor amcamız.
Ben gideyim su karnimdaki ac cadıyı doyurayım yoksa karnimı tekmeleriyle delecek gelirim birazdan

Ben hamilelliğimi öğrendiğimden beri gördüğüm rüyalara anlamlar yüklemiyorum canım. Öyle rüyalar görüyorumki aksiyon had safhada. Bir de arada uyanıyorum uyuyorum devam ediyor rüya ya. Dedim bu normal olmaz. sen kafana takma. Hamilelikte zaten çok rüya görülüyor diyoruz ya, birde sıkıntılı durumlar olunca sadece bebeğinle ilgili değil herkesle ilgili görüyorsun.

Hadi bakalım git gel doktora bakalım zillin ne kadar olmuş ne zaman gidiyorsun?

rüyada ölü,diri haberi derler..
ya kardeşinin ömrü uzamış, ya da bebeğin olacak ya onun haberi..ölümü illa ölüme yorma..duygununda dediği gibi sıkıntın yansımış...

rüyada ölü,diri haberi derler..
ya kardeşinin ömrü uzamış, ya da bebeğin olacak ya onun haberi..ölümü illa ölüme yorma..duygununda dediği gibi sıkıntın yansımış...

.Aynen olu diri getirir diyelim artık. Cokda biseye yormamak lazim zaten.
Ben ruyalarımda olmus bir yakinımı gorursem onun dediklerine dikkat ederim sadece. Cunku onlar artik yalan dunyada olmadiklari icin yalan konusmazlarmis. Birde ruyalarda onlarinsa icinden konusanlarının sozlerine inanmak gerekio. Olen insanlar ruyalarda sesli konusmazlarmis.
Rahmetli dedemi gordum konustuk ama ne konustugumuzu hicccc hatirlamiorum.

bende saldım kendimi. Hani baksam belki eskisi gibi güzel gözükebilirim ama gözüme kalem çekmeye bile üşeniyorum sabahları. Bazen böle makyaj yapasım geliyor ondada yok kremiydi, pudrasıydı ya zarar verirse diye vazgeçiyorum.

Buarada ben kilo almaya başladım 2 haftadır. Bebişim büyüyor. ayy mutlu oldum heee Bende haftaya gidicem doktora, ayrıntılı ultrasona göndercek.

kızlar bugun yokum..
kocam işe gıtmıcek
yarında doktora gıtcem..
bu adam tutup benı acıl sezeryana almasa ıyıdır
öyle bı potansıyel göruyorum onda
baktı ben normalcıyım..bı bahaneyle bebegı alcak bılıyorum..
ama bu yarın,ama haftaya

kızlar şok oldum suan..
bu hesaplayıcıyı hıc kullanmak aklıma gelmemıstı..
kafa ve bacak ölcusune göre kıloyu verıyor bebegın..
ve ozaman benım doktor dogru söyluyor yaaaaaa

kılosu.3.600 kusur cıktı..
adam bana bıde 3 bucuk dedı.azaltıp..

http://............/dosyalar/fetalweight.html

benımkının
bpd:9.10 cm
ac:37.61 cm

Son düzenleme:
lınk acılmıyosa kaan kocatepenın gebelık.org sıtesınden yaptım hesaplamayı..
bebek kılosunu hesapla sekmesınden..

lınk acılmıyosa kaan kocatepenın gebelık.org sıtesınden yaptım hesaplamayı..
bebek kılosunu hesapla sekmesınden..

Canım kilosunu çok kafana takma. Benim işyerinde bi arkadaşım var 4 kilo doğmuş oğlu. Normal doğum yapmış. 1.65 boylarında. Seni bilmiyorum ama çokda minyon değilsin sanırım.

Bende şimdi başka bi doktordan daha randevu aldım 20sinde de ona gidicem bi. Normalde kendi doktoruma da haftaya gidicem. Bakalım o doktoruda normal doğurtuyor dediler diye bi denemek istiyorum.

günaydın kızlarrr... aramızda hiç devlet hastanesinde doğum yapıcak yada yapan varmı?? Burda tek bir özel hastane var oda borusunu öttürüyo maşallah aslında doktorumdan çok memnundum ama doğum fiyatı 1000 tl - epudral sezeryan 1300... veremem o kadar parayı mecbur devlette doğurcam yarına randevu aldım devletten ve neyle karşılaşıcam hiç bilmiorum

ben daha dogurmadim ama yengemin dogumunda bizzat bulundum doktolard hemsilelerde gayet iyiydi sabah 11 de aldilar dogumhaneye aksam 6-7 gibiydi ciktilar ama oda yengemdendi halbuki aniden fosur diye suyu geldigi icin gitmistik hemen doguma almislarda o dogumdan kacmis 3 defa korkudan en son ikna edip dogurttular ve abim ssk li oldugu icin 1 kurus bile para almadilar maasdanda bisey kesilmedi benim bildigim...ben hic ozellere guvenemiyom ya doktoru olmasada personel cok tecrubesiz oluyo..

canım benim arkadaş doğum yaptı ki özelde yapacak durumu varken özellikle devlet olsun istedi..ebeler daha tecrübeli diye..son 2 ay devlet doktoruna gitmeye başladı...bir sorun olmadı şükür...normal doğum yaptı.sen sezeryan yapacaksan daha iyi araştır çünkü sezeryan da hijyen daha da önemli oluyor diyolar ama normalse devlette yap düşünme bile derim..

ay cnm rahatladım yaa vallahi şuan için bnm normal görünüyo değişmezse normal doğum yapmak isterim inşallah.. 400-500 olsa bi nebze verilir ama 1000 tlde çok yani... o parayla çocuğun ihtiyaçlarını karşılarım mevlüdünü yaparım vs. yani inşallah hayırlısı olur sağolasın cnm..

ne güzel cnm ya inşallah bnm de öle olur şimdilik normal doğum görnüyo bnm eğer değişmezse, sezeryan olursada devlete git diolar zaten özel hastaneden daha hijyenikmiş...hergün duvarları bile siliolarmış... özelde sezeryanla doğum yapan arkadaş enfeksiyon kapmış.. içimi rahatlattınız kızlar vallahi sağolun..

valla ablamda ozelde yapti 1000 lira verdi ama kiyasladigimda hic bir farki yoktu yani hatta sonrada ebelerin gelip herseyi tek tek anlatmasi ogretmesi falan tam tecrubelilerdi devlette hatta stajer bi zenci doktor vardi hastaneden cikan tum hastalara hakkinizi helal edin diye helallik bile almisti yengeme dedim zenciler bile gordu seni ha birde dogum sirasinda allah korusun baska bi sorun ciktimi hem bebek hem anne icin diger branslardan doktorlarda hep oluyo devlet hastanelerinde o acidan iyi bence ben eger turkiyede dogurursam sigortam olmamamsina ragmen paraylada olsa devlette dogururum tabi normal dogum icin sezeryani hic dusunmedim

hehehe zenciye çok güldümm normal olursa inşallah doğururum bende cnm devlette rahatlattınız beni vallahi... sezeryan olacaksada balıkesire gider ordaki özel hastaneleri araştırır orda yaparım olmazsa orda fiyatlar uygunmuş.. ben ilçede olduğum için malesef seçme şansım yok

yaaa kislar acil bisey diyim az once lavaboya gittim baya cok kahverengi akinti olmus simdide bol akintiyla baya pembe pembe acik pembe kanamam var neden dir acaba yumurta takibi yaptik 9unda adet olmam lasim simdi cok erken odun doktora ulasmaya calisiyo sizce neden dir bir fikir verin hic agrim sizim yok dun sabah adet agrisi gibi agrim vardi?

pek adete benzemio cnm ya ayyyy inşallah hamişsindir kuzum ...böle başlamıodu dimi adetin foş die kırmızlar gelirdi bnm kahverengi olmazdı hiç...kahverengi leke yerleşmede oldu bnm

pek adete benzemio cnm ya ayyyy inşallah hamişsindir kuzum ...böle başlamıodu dimi adetin foş die kırmızlar gelirdi bnm kahverengi olmazdı hiç...kahverengi leke yerleşmede oldu bnm

ya hic bole olmamisti doktora ulastik adet kanamasi olabilir yarina kadar gozleyin yarin gelin dedi ilk kahve rengi cok sulu geldii sonrasinda bole beyaz akintinin icine bole pembe kan karistirmissin gibi geldi su an bisi yok mesela benim adetim normelde bole gelmez beklicez gorcez bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…