ya hic bole olmamisti doktora ulastik adet kanamasi olabilir yarina kadar gozleyin yarin gelin dedi ilk kahve rengi cok sulu geldii sonrasinda bole beyaz akintinin icine bole pembe kan karistirmissin gibi geldi su an bisi yok mesela benim adetim normelde bole gelmez beklicez gorcez bakalim
ya hic bole olmamisti doktora ulastik adet kanamasi olabilir yarina kadar gozleyin yarin gelin dedi ilk kahve rengi cok sulu geldii sonrasinda bole beyaz akintinin icine bole pembe kan karistirmissin gibi geldi su an bisi yok mesela benim adetim normelde bole gelmez beklicez gorcez bakalim
hos geldin bak sen oylev diyince ne geldi aklima acaba benim yumurtada fazala buyuyup kis yapmus olmasin cunku ayni seninki gibi bir durum neyse yarin ola hayrolaslmmmmmmm herkesee,,,
ya bahsettıgın durum bende her ay olur ,,ama benım kıstım var ,,yanı kahverengı lekenme sonrasında akıntılı pembe sonra tekrar kahverengı sonrada kırmızılarrrrrrrrr ,,,bu olay 2 veya 4 gun adetıme kala baslar,,,adet gunum geldıgınde dırek kırmızılar gelır,,,
ama herkesın aynı olcak dıe bıse yok bazılarında bebek varsa sadece bır ıkı gunluk lekenme oluo sonra kesılıo kı o zaman muhtemelen yerlesme kanaması denen durum ortaya cıkıo ,,
sen boyle olmam deyon o yuzden ınsallah bebek habercısıdır dıelım:)))) ben sureklı oldugum ıcın bebek ıhtımalını dusunmem ,,,,
hadı hayırlısı dıeelım :)))
hos geldin bak sen oylev diyince ne geldi aklima acaba benim yumurtada fazala buyuyup kis yapmus olmasin cunku ayni seninki gibi bir durum neyse yarin ola hayrola
günaydııııın kızlarbu saate kadar giremedim çünkü kocam yeni telefon almış bana onu kurcalamaktan başım şişti valla biliyordum kocam bensiz alırsa gider en pahalısına yapısır. nitekim öleee de oldu samsung wave m almış kocam. şu an itibariyle telefonumu beğendim. güle güle kullanim inşallah
muzmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutinşallah hamilesindir kuzum
hee benimkide ölee yaptı bana kalsa bende daha ucuz bişe bakacaktım ama çok sevindim ne yalan söyleyimgule gule kullan canım,,,,benım kocamda bana suprız yapıp almısdı,,bana kalsa bende ucuz bıse alırdım:)))))))))))
ya her kıst buna sebep olurmu bılnıorum senın kı muhtemelen kıst olsada bır sonrakı ay catlıodur,,benımkı cıkolata kıstıydı o yuzden oluyo ,,yanı suan 1.5 cm artık cok kuculdu ama yınede o lekelenme olayları devam edıo ,,,
hem du bakalım dedıgın gıbı yarın olsun hele,,,
güle güle kullan yağmurr...günaydııııın kızlarbu saate kadar giremedim çünkü kocam yeni telefon almış bana onu kurcalamaktan başım şişti valla biliyordum kocam bensiz alırsa gider en pahalısına yapısır. nitekim öleee de oldu samsung wave m almış kocam. şu an itibariyle telefonumu beğendim. güle güle kullanim inşallah
muzmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutinşallah hamilesindir kuzum
hayirlisi olsun canim ben kendimi 9 una odaklamistim ya ondan panikledim galiba bekleyelim gorelimyagmur hayirli olsun iyi gunlerde kullun
güle güle kullan yağmurr...
aşk mesajların ,,meşk li konuşmaların boooll olsun inşallahh
eslem geldii kaçın uşaklarrr
şaka bi yana ben daha kahvaltı yapmadım..bi çay koyayaımm
güle güle kullan yağmurr...
aşk mesajların ,,meşk li konuşmaların boooll olsun inşallahh
eslem geldii kaçın uşaklarrr
şaka bi yana ben daha kahvaltı yapmadım..bi çay koyayaımm
sağol canım
tşk ederim kusumama aşklı meşkli mesajlar geçti artık maalesef mazide kaldı benim odun arar uzun uzun konuşur sadece ama oda bişe tabi dimi
eslem(ler) gelmiş hoşgelmişbu arada ben öğle yemeğine gidiom sen daha kahvaltı diooon
hoşbulmuşlaaar : )
aa niye öyle diyon kız biz halen arada mesajlaşırız kocişimle o bazen cevap vermesede ben tek başıma yazar yazar dururum
evet ya sorsan 9 dan bu yana ayaktayım ama çay koyasım yok..o yuzden doktor surekli vitamin veriyo demekki kapsullerle yasiyon senb
öyle demeyeydin iyiydii..bende ekmeğime nutella sürerimSlm bebişler ..
Bugün kocam yok..şuanda da bi plan yok ..mecbur şu ecemle çay içicem burdayalnız kahvaltıyı hiç sevmem çünkü : )
Benimde sıcak poğaçalarım var kııııs kocaaaaam yaptıdermişimmmm
hahhahhaha aynen valla kusum o da doğruhoşbulmuşlaaar : )
aa niye öyle diyon kız biz halen arada mesajlaşırız kocişimle o bazen cevap vermesede ben tek başıma yazar yazar dururum
bende çok atmam..ama ciddi bir yerdeyse buna komik komik şeyler söylerim garibim tamam tamam kapatıyom derhosgeldın bacım,,,
walla bende hıc mesaj yazmam kocamda bana hıc yazmaz,,arkadaslarımda yazmaz bılırler mesajdan ne kadar cok nefret eetttıgımı:)))))
evet ya sorsan 9 dan bu yana ayaktayım ama çay koyasım yok..
öyle demeyeydin iyiydii..bende ekmeğime nutella sürerimmenemen yapacam ya da öğle yemeğinide yemiş olrum...senle çay içip ikilafın belini,kafasını,kalçasını kırarız
bende çok atmam..ama ciddi bir yerdeyse buna komik komik şeyler söylerim garibim tamam tamam kapatıyom der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?