Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

slmmmmmmm herkesee,,,

ya bahsettıgın durum bende her ay olur ,,ama benım kıstım var ,,yanı kahverengı lekenme sonrasında akıntılı pembe sonra tekrar kahverengı sonrada kırmızılarrrrrrrrr ,,,bu olay 2 veya 4 gun adetıme kala baslar,,,adet gunum geldıgınde dırek kırmızılar gelır,,,
ama herkesın aynı olcak dıe bıse yok bazılarında bebek varsa sadece bır ıkı gunluk lekenme oluo sonra kesılıo kı o zaman muhtemelen yerlesme kanaması denen durum ortaya cıkıo ,,
sen boyle olmam deyon o yuzden ınsallah bebek habercısıdır dıelım:)))) ben sureklı oldugum ıcın bebek ıhtımalını dusunmem ,,,,
hadı hayırlısı dıeelım :)))

hadi inşallah hamişsindir cnm yaaaa kırmızılar da gelmesinler zaten aman...

hos geldin bak sen oylev diyince ne geldi aklima acaba benim yumurtada fazala buyuyup kis yapmus olmasin cunku ayni seninki gibi bir durum neyse yarin ola hayrola

günaydııııın kızlar bu saate kadar giremedim çünkü kocam yeni telefon almış bana onu kurcalamaktan başım şişti valla biliyordum kocam bensiz alırsa gider en pahalısına yapısır. nitekim öleee de oldu samsung wave m almış kocam. şu an itibariyle telefonumu beğendim. güle güle kullanim inşallah

muzmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut inşallah hamilesindir kuzum

hos geldin bak sen oylev diyince ne geldi aklima acaba benim yumurtada fazala buyuyup kis yapmus olmasin cunku ayni seninki gibi bir durum neyse yarin ola hayrola

ya her kıst buna sebep olurmu bılnıorum senın kı muhtemelen kıst olsada bır sonrakı ay catlıodur,,benımkı cıkolata kıstıydı o yuzden oluyo ,,yanı suan 1.5 cm artık cok kuculdu ama yınede o lekelenme olayları devam edıo ,,,
hem du bakalım dedıgın gıbı yarın olsun hele,,,

gule gule kullan canım,,,,benım kocamda bana suprız yapıp almısdı,,bana kalsa bende ucuz bıse alırdım:)))))))))))

gule gule kullan canım,,,,benım kocamda bana suprız yapıp almısdı,,bana kalsa bende ucuz bıse alırdım:)))))))))))
hee benimkide ölee yaptı bana kalsa bende daha ucuz bişe bakacaktım ama çok sevindim ne yalan söyleyim eşimle bizim sevgileler günümüz 6 şubat yani flört döneminde öyle kutlardık hep öyle kaldı benimkide o yüzden sürpriz yapmış işte aşkım beniiiim

hayirlisi olsun canim ben kendimi 9 una odaklamistim ya ondan panikledim galiba bekleyelim gorelimyagmur hayirli olsun iyi gunlerde kullun

güle güle kullan yağmurr...
aşk mesajların ,,meşk li konuşmaların boooll olsun inşallahh

eslem geldii kaçın uşaklarrr
şaka bi yana ben daha kahvaltı yapmadım..bi çay koyayaımm

hayirlisi olsun canim ben kendimi 9 una odaklamistim ya ondan panikledim galiba bekleyelim gorelimyagmur hayirli olsun iyi gunlerde kullun

sağol canım

tşk ederim kusum ama aşklı meşkli mesajlar geçti artık maalesef mazide kaldı benim odun arar uzun uzun konuşur sadece ama oda bişe tabi dimi
eslem(ler) gelmiş hoşgelmiş bu arada ben öğle yemeğine gidiom sen daha kahvaltı diooon

Son düzenleme:

o yuzden doktor surekli vitamin veriyo demekki kapsullerle yasiyon senb

Slm bebişler ..

Bugün kocam yok..şuanda da bi plan yok ..mecbur şu ecemle çay içicem burda yalnız kahvaltıyı hiç sevmem çünkü : )

Benimde sıcak poğaçalarım var kııııs kocaaaaam yaptı dermişimmmm

hoşbulmuşlaaar : )

aa niye öyle diyon kız biz halen arada mesajlaşırız kocişimle o bazen cevap vermesede ben tek başıma yazar yazar dururum

aa niye öyle diyon kız biz halen arada mesajlaşırız kocişimle o bazen cevap vermesede ben tek başıma yazar yazar dururum

hosgeldın bacım,,,
walla bende hıc mesaj yazmam kocamda bana hıc yazmaz,,arkadaslarımda yazmaz bılırler mesajdan ne kadar cok nefret eetttıgımı:)))))

o yuzden doktor surekli vitamin veriyo demekki kapsullerle yasiyon senb
evet ya sorsan 9 dan bu yana ayaktayım ama çay koyasım yok..

öyle demeyeydin iyiydii..bende ekmeğime nutella sürerimmenemen yapacam ya da öğle yemeğinide yemiş olrum...senle çay içip ikilafın belini,kafasını,kalçasını kırarız

hahhahhaha aynen valla kusum o da doğru o bazen cevap vermeyip dönüp arasa da ben hala yazarım mesaj ona

nasılsın eslem kuzuların nasıl ne zaman görceniz keseyiiii ? ne çok sordum ne zamandır görmüyordum ya ben seni :))

Son düzenleme:

yuh sanada 9 kalktın sımdı mı yemek yıcen nası duruonus yaaaaa,,ben kalkar kalkmaz gozumu acamadan su ıcerım sonra bıtanede cevız yerım hemen mıdem bulanır,,ramazanda
cok zor oluyo o yuzden,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…