niye uykun vaaaaruykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,,,,,kahve ıcsem acılır mıyım kıne,,,uffff
evet ya sorsan 9 dan bu yana ayaktayım ama çay koyasım yok..
öyle demeyeydin iyiydii..bende ekmeğime nutella sürerimmenemen yapacam ya da öğle yemeğinide yemiş olrum...senle çay içip ikilafın belini,kafasını,kalçasını kırarız
kahvaltıyı yapayım da bende bir türk kahvesi yapayım,,eslemde falıma baksın, hohoooyyttuykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,,,,,kahve ıcsem acılır mıyım kıne,,,uffff
geçen gün tel i açar açamaz dedim ki "zırto1 zırto2 yi arıyor cevap ver zırto 2" yanında adamlarda varmış gülmekten zor toparladı..adamı ne zora sokuon beeeeeeeeeeeee
hahhahhaha aynen valla kusum o da doğruo bazen cevap vermeyip dönüp arasa da ben hala yazarım mesaj ona
nasılsın eslem kuzuların nasıl ne zaman görceniz keseyiiii ? ne çok sordum ne zamandır görmüyordum ya ben seni :))
günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn kuzular :)) makineye çamaşır attım,evi toparladım geldim....ama kahvaltı yapmadım canım istemedi,, böyle yapıyorum işte sonrada kanım bitiyor
bi olamadı ki koyiyimm...neyse kızma zebercedin tatlı annesiiii
merys ne zamandır göremiyodum seni,izin alınca gelmiomusun karşılaşamıyoruz.....
bu arada kızlar net ten kumeyl duasının çıktısını aldım..yatsıdan sonra okurum diye..4 sayfa çıkmış..ben iyisimi bunu gündüz vakitlerinin birinin arkasına okuyayım,yatsı olursa okurken uyur kalırım:26:
hayırlısı olsun kız millankızlar bugun yokum..
kocam işe gıtmıcek
yarında doktora gıtcem..
bu adam tutup benı acıl sezeryana almasa ıyıdır
öyle bı potansıyel göruyorum onda
baktı ben normalcıyım..bı bahaneyle bebegı alcak bılıyorum..
ama bu yarın,ama haftaya
yağmur hayırlı olsun telefonun güzel günlerde kullan canımgünaydııııın kızlarbu saate kadar giremedim çünkü kocam yeni telefon almış bana onu kurcalamaktan başım şişti valla biliyordum kocam bensiz alırsa gider en pahalısına yapısır. nitekim öleee de oldu samsung wave m almış kocam. şu an itibariyle telefonumu beğendim. güle güle kullanim inşallah
muzmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutinşallah hamilesindir kuzum
niye uykun vaaaarneden uykusuzsun sen bakiiiiim
2013 ün ilk keseli sıçanı sen olacaksın pikaçuİyiyim yavru çok şükür şimdilik bi sıkıntım yok..inş içerde de bi sıkıntı yoktur : )
Cuma günü doktora randevum var kese için bakalım görebilecekmiyiz..
niye uykun vaaaarneden uykusuzsun sen bakiiiiim
kahvaltıyı yapayım da bende bir türk kahvesi yapayım,,eslemde falıma baksın, hohoooyytt
geçen gün tel i açar açamaz dedim ki "zırto1 zırto2 yi arıyor cevap ver zırto 2" yanında adamlarda varmış gülmekten zor toparladı..
2013 ün ilk keseli sıçanı sen olacaksın pikaçuben olabilemedimmmm:2:
Şiiiii karıştırma orasını kıııs sumisali hamarat hatun..her konuda
2013 ün ilk keseli sıçanı sen olacaksın pikaçuben olabilemedimmmm:2:
kız hemen sapukluk etme ,,eksın yokdu dun,,ya ne bılım 11de kalktım gecede 12 yattık hıc cıse bıle kalkmadım ama suna varya gozlerım kapanıo,,kahvaltı etmemıs olsaydım yatardımda kahvaltı ettıgım ıcın uyumam,,
hee bende yapam bı hazır kahve sekersız ugrasamam sımdı turk kahvesıyle ,,hem turk kahvesı sıgarayla sevıom uykulu uykulu da ıcemem onu,,,
sen sıyırmısın benden demesı :))))))))))))))))))))))))))
ahaaaaa al bı sapuk dahaaaaaaaaaakızım yokdu eksın,,,
hadiii hadiiii yeme biziiii seni gidi seniii
su misaline laf atıyosunda senin niye uykun var hatunbenimde uykum var her an dalabilirimayyyy ecemmm koptum kizz ; biri turk mu dedi birde kahvesimi dedi
kızım demedım mı turk ,kebap, lokum demek yasak dıe kızın canı cekıobenimde uykum var her an dalabilirimayyyy ecemmm koptum kizz ; biri turk mu dedi birde kahvesimi dedi
hadiii hadiiii yeme biziiii seni gidi seniii
: eslem ne dokturmussun ole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?