Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Hee yaparuk o dediğinden

Benimde şu an öğle yemeğiyle birleşmiş olacak ..

Gece çişe kalkmaktan uyuyamadım anam napiim biraz geç kalkmışım

uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,,,,,kahve ıcsem acılır mıyım kıne,,,uffff
kahvaltıyı yapayım da bende bir türk kahvesi yapayım,,eslemde falıma baksın, hohoooyytt
adamı ne zora sokuon beeeeeeeeeeeee
geçen gün tel i açar açamaz dedim ki "zırto1 zırto2 yi arıyor cevap ver zırto 2" yanında adamlarda varmış gülmekten zor toparladı..

Son düzenleme:

İyiyim yavru çok şükür şimdilik bi sıkıntım yok..inş içerde de bi sıkıntı yoktur : )

Cuma günü doktora randevum var kese için bakalım görebilecekmiyiz..

merhabalar kızlar midem pek iyi değil bugün
dr tansiyonumu takip ediyor cumartesiye kadar sabah akşam ölçüp yazıyorum
sabah 14-9 olmuştu
baş ağrısı ve çarpıntıdan anlıyorum artık çıktığını
uzandım biraz, düşmüş şükür

geliyorum ecemcim buralardayım
ama fazla yazamıyorum
bi de izne ayrılınca alışamadım ev hayatına :))
çıkıp dolaşıyorum dışarda
çok çabuk sıkılıyorum evde :))
bi temizlik yapasım var sorma
ama bel ağrımdan en fazla 2 dk ayakta durabiliyorum

hayırlısı olsun kız millan
habersiz bırakma bizi
yağmur hayırlı olsun telefonun güzel günlerde kullan canım

niye uykun vaaaar neden uykusuzsun sen bakiiiiim

kız hemen sapukluk etme ,,eksın yokdu dun,,ya ne bılım 11de kalktım gecede 12 yattık hıc cıse bıle kalkmadım ama suna varya gozlerım kapanıo,,kahvaltı etmemıs olsaydım yatardımda kahvaltı ettıgım ıcın uyumam,,

hee bende yapam bı hazır kahve sekersız ugrasamam sımdı turk kahvesıyle ,,hem turk kahvesı sıgarayla sevıom uykulu uykulu da ıcemem onu,,,
sen sıyırmısın benden demesı :))))))))))))))))))))))))))

2013 ün ilk keseli sıçanı sen olacaksın pikaçu ben olabilemedimmmm:2:

Du bakalım inş..Öyle deme kıs sana da çok dua ettm ama imtihan olacakmışsın demekki inş seninde olacak keseciklerin kalp atışların tekmiklerin

Bak bnmde nasibimde tedaviyle hamile kalmak varmış..bende az stres sıkıntı yaşamadm bu tedavi süresince..Allah inş tamamına erdirir hepimizinkini..

benimde uykum var her an dalabilirimayyyy ecemmm koptum kizz ;biri turk mu dedi birde kahvesimi dedi

benimde uykum var her an dalabilirimayyyy ecemmm koptum kizz ;biri turk mu dedi birde kahvesimi dedi
su misaline laf atıyosunda senin niye uykun var hatun
ben de kahveyi seviyorumda çok içince çarpıntı yapıyor
genç yaşta emekli hastalıklarına tutuluyorum:44:

kızım demedım mı turk ,kebap, lokum demek yasak dıe kızın canı cekıo
demedık demedık turk demedık urk dedık :))))

hadiii hadiiii yeme biziiii seni gidi seniii

wallah yokdu eksınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn topıgın daımı sapugu oldummmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…