Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

koladaalkol çıkmış ben bebeğimi emziriyorum ama azcık birazcık bazenlerde içiyodum bebeğime alkolmu içirmiş oldum şimdi*

ya bende okudum o yazıyı ya, acaba gerçekten ölemi. Bundan sonra içmicem ya. bitti artık kola yasak. Zaten öle çok içtiğim yok, eve almam ama dışarıda canım isterse içiyordum. Artık içmicem inşallah. Ama umarım doğru deildir, yıllarca alkolmu aldık yani

koladaalkol çıkmış ben bebeğimi emziriyorum ama azcık birazcık bazenlerde içiyodum bebeğime alkolmu içirmiş oldum şimdi*

İğğğ siz hala kola mı içionuz yaa resmen böcek ezmesinden yapıldığı itiraf edildi ..

Çok şükür asitli şeylerin hepsini bıraktım..zararlı şeyler

kola böcekli olsada güzel ama alkollü olunca işler değişiyo evde yarım şişe duruyo atsam israf olcak içsem olmıcakk ay ben napçammm

siz bunu yenimi duyuyorsunuz ....alkol var tabi..karminde var...karmin böceğini cullutus bilmemne böceğini kurutup ezip boya maddesi yapıyorlar...herşeyde var o karmin...danonenin çilekli yoğurdunda...çilekli sütlerde...çokomelde...ohooo uyuyun siz...

kola böcekli olsada güzel ama alkollü olunca işler değişiyo evde yarım şişe duruyo atsam israf olcak içsem olmıcakk ay ben napçammm

Nasıl yani yaaa böcekli olsada güzel

Sen içinde böcek olduğunu biliosun israil malı olduğunu biliosun ona para verdiğinde müsslümanlara bi kurşun olduğunu biliosun ama sadece alkol ihtimalimi rahatsız etti seni beni çok şaşırtmadı açıkcası içinde alkol olması..

İSraf olmaz cnm onun israfımı olur dök gitsin içme bi daha..

nekadar lezzetli böcekmiş :)

Aynen hatta bu danone markası olan yiyeceklerin içine zeka geriliği yapacak bişiy koyuyorlamış ve bunu sadece müslüman ülkelere satıyorlar..

Kendi ülkelerinde kullanılmıyor..Siz düşünün artık..

hepsini biliyordum alkol dışında en çokta müslümanlr tüketiyo malesef kolayı

Hz. Ebu Hureyre r.a. anlatıyor: "Resûlullah s.av. buyurdular ki: "Öyle devir gelecek ki, insanoğlu, aldığı şeyin helalden mi, haramdan mı olduğuna hiç aldırmayacak. Böylelerinin hiçbir duası kabul edilmez." (Buhari, Büyü' 7, 23; Nesai, Büyü' 2, (7, 243))

Buyur işte...Bazen diyorum dualarımız kabul olmuyorsa ya eksik bişiyler yapıyoruz ya da imtihan..

ben soda şalgam suyu ayran tüketiyorum artık...hele hazır meyvasuları ıyyyh...hiç sevmiyorum artık...tuvalet temizle kolayla salla salla kapağını aç tuvalete...oh tam temizleyici yada içine birtane mentos at bak neler oluyor internette noki noki noki diye videosu bile var...

o ciplerde...çikolatalarda...hazır yemeklerde kimbilir neler var bilemiyoruzki...yediğimiz ot bile şüpheli..

hep kafamız güzel dolaşıyoruz demekkii ama bilmedimiz şeylerden gunah olmaki artık kolayı öğrendık turşuyuda ay ne olur başka bişide varsa sölemeyınde sevdımız yıyeceklerazalmasın :)

canım sirkede balzamikde pasta soslarında gazlı içeceklerde, özellikle lahana ve kırmızı lahana turşusunda hep var ama bu alkol o anlamda alkol değil yani koladaki alkol de öyle bildiğimiz içki anlamında değil bu alkol o yüzden korkmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…