koladaalkol çıkmış ben bebeğimi emziriyorum ama azcık birazcık bazenlerde içiyodum bebeğime alkolmu içirmiş oldum şimdi*
koladaalkol çıkmış ben bebeğimi emziriyorum ama azcık birazcık bazenlerde içiyodum bebeğime alkolmu içirmiş oldum şimdi*
son sayfayı göremiyorummmmmmmmm!!!
kola böcekli olsada güzel ama alkollü olunca işler değişiyo evde yarım şişe duruyo atsam israf olcak içsem olmıcakk ay ben napçammm
siz bunu yenimi duyuyorsunuz ....alkol var tabi..karminde var...karmin böceğini cullutus bilmemne böceğini kurutup ezip boya maddesi yapıyorlar...herşeyde var o karmin...danonenin çilekli yoğurdunda...çilekli sütlerde...çokomelde...ohooo uyuyun siz...
siz bunu yenimi duyuyorsunuz ....alkol var tabi..karminde var...karmin böceğini cullutus bilmemne böceğini kurutup ezip boya maddesi yapıyorlar...herşeyde var o karmin...danonenin çilekli yoğurdunda...çilekli sütlerde...çokomelde...ohooo uyuyun siz...
Nasıl yani yaaa böcekli olsada güzel
Sen içinde böcek olduğunu biliosun israil malı olduğunu biliosun ona para verdiğinde müsslümanlara bi kurşun olduğunu biliosun ama sadece alkol ihtimalimi rahatsız etti seni beni çok şaşırtmadı açıkcası içinde alkol olması..
İSraf olmaz cnm onun israfımı olur dök gitsin içme bi daha..
kola böcekli olsada güzel ama alkollü olunca işler değişiyo evde yarım şişe duruyo atsam israf olcak içsem olmıcakk ay ben napçammm
tuvalet taşlarını çok güzel temizlior dök tertemiz olsun
arada yapıo böle beni sinir edio :) cbende göremedim bi süre sayfadan atıldım sandım bı an hehehe
alkoliklerr alkoliklerrrrr
Hz. Ebu Hureyre r.a. anlatıyor: "Resûlullah s.av. buyurdular ki: "Öyle devir gelecek ki, insanoğlu, aldığı şeyin helalden mi, haramdan mı olduğuna hiç aldırmayacak. Böylelerinin hiçbir duası kabul edilmez." (Buhari, Büyü' 7, 23; Nesai, Büyü' 2, (7, 243))
Buyur işte...Bazen diyorum dualarımız kabul olmuyorsa ya eksik bişiyler yapıyoruz ya da imtihan..
hep kafamız güzel dolaşıyoruz demekkii ama bilmedimiz şeylerden gunah olmaki artık kolayı öğrendık turşuyuda ay ne olur başka bişide varsa sölemeyınde sevdımız yıyeceklerazalmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?