Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hep kafamız güzel dolaşıyoruz demekkii ama bilmedimiz şeylerden gunah olmaki artık kolayı öğrendık turşuyuda ay ne olur başka bişide varsa sölemeyınde sevdımız yıyeceklerazalmasın :)

evde yaparsan turşuyu alkol malkol olmaz...sanki zor birşey...amaan ...ramazanda sormayın adamın canı çekiyor soğuk soğuk asitli asitli diyoruz...ama aç mideye kolayı devir...sonra uğraş...bağımlılık yapıyor ben artık tad almıyorum zaten denedim bir kaç kere...sevmiyorm..

tuvalet taşlarını çok güzel temizlior dök tertemiz olsun

hadi ya gerçektenmi Bu arada sirkede temizlikte kullanılıyormuş. Saçlara falanda çok iyi geliyormuş. Ben geçenlerde yumuşatıcı yerine kullanılabileceğini okumuştum ondan sonra denedim, hakkatende işe yarıyor. Yumuşatıcı kullanmıyorum artık. Kokusu olurmu diye kullanmamıştım ben, sonra baktım kokuda kalmıyor kurutunca. Birde deterjan yerine bişiler bulsam, herşey kimyasal ya. Varmı deterjan yerine başka bişi kullanan

arap sabunuyla birşeyler yapıyorlardı. o bulaşık deterjanıydı galiba:44:

o ciplerde...çikolatalarda...hazır yemeklerde kimbilir neler var bilemiyoruzki...yediğimiz ot bile şüpheli..

Ewt margarinlerde bile kıs geçende bi takvim yaprağında okumuştum kesinlikle tavsiye edilmio...dışında tereyağ var ama içine ne koydukları belli değil ve bu yağ damar tıkanıklığına bile yol açıyomuş..

Bi kere misafirim gelmişti bnm..Börek yapmıştım abi de biraz sofilerden : ) dediki içinde margarin var mı dedim var yemedi valla : )

ben new matic diye bir deterjan kullanıyorum...defne ve zeytin yaprağı var...zararlı birşey içermiyormuş...realden almıştım...

Sirkenin evde olması sünnet zaten..ve bi çok şeye yarıyor..

Temizlikte yerleri camları silmede çok güzel parlatıyor...fısfısın içine koyun sıkın..Sonra çaydanlığn içi kireç mi bağladı koy azcık sirke kaynat onu bak nasıl gidiyor..kimyasallara kireç sökücülerine hiç gerek yok aslında da bilmioz işte..

Kız şu kirli çamaşırlar için önce sirkeli suda bekletip öle makinaya atın diolar hatta daha temiz oluomuş..

Arieli bende kullaniodum ilk yeni evlendiğimde öğrendiğimde bıraktım ya omo falan da hepsi israil malı bu türkler de hiç düzgün bişe yapmazki alalım anam

Belki de destek verip alsak onlarda kendilerini geliştiriler ama biz yok nerde gavur malı biz orda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…