ona bakarsak herşeyde alkol var
mesela turşuda
Bi de ramazanda orucunu kolayla açanları düşün : )
Bi de onun reklamını çok yaparlar ramazanda..
Hey allam yaa ..
aynen gercekten öle... reklamlar nasıl öle buz gibi kola. mis gibi sıcak pide...
Bi de ramazanda orucunu kolayla açanları düşün : )
Bi de onun reklamını çok yaparlar ramazanda..
Hey allam yaa ..
tuvalet taşlarını çok güzel temizlior dök tertemiz olsun
hadi ya gerçektenmiBu arada sirkede temizlikte kullanılıyormuş. Saçlara falanda çok iyi geliyormuş. Ben geçenlerde yumuşatıcı yerine kullanılabileceğini okumuştum ondan sonra denedim, hakkatende işe yarıyor. Yumuşatıcı kullanmıyorum artık. Kokusu olurmu diye kullanmamıştım ben, sonra baktım kokuda kalmıyor kurutunca. Birde deterjan yerine bişiler bulsam, herşey kimyasal ya. Varmı deterjan yerine başka bişi kullanan
o ciplerde...çikolatalarda...hazır yemeklerde kimbilir neler var bilemiyoruzki...yediğimiz ot bile şüpheli..
arielli beyazlarda kullanıom yaaakızım israilden selam gelse düşünerek alacan ...o derece...ariel falan hiç almadım...almamda...
ben new matic diye bir deterjan kullanıyorum...defne ve zeytin yaprağı var...zararlı birşey içermiyormuş...realden almıştım...hadi ya gerçektenmiBu arada sirkede temizlikte kullanılıyormuş. Saçlara falanda çok iyi geliyormuş. Ben geçenlerde yumuşatıcı yerine kullanılabileceğini okumuştum ondan sonra denedim, hakkatende işe yarıyor. Yumuşatıcı kullanmıyorum artık. Kokusu olurmu diye kullanmamıştım ben, sonra baktım kokuda kalmıyor kurutunca. Birde deterjan yerine bişiler bulsam, herşey kimyasal ya. Varmı deterjan yerine başka bişi kullanan
arielli beyazlarda kullanıom yaaa
bence herkes köyüne dönsün şehir hayatında herşey sahtee
anacımmm du bitsinde bidaha almıyım bari az kaldı zatenbizi kısırlaştırmaya çalışıyorlar bu yollarla...e görüyoruzki amaçlarınada ulaşıyorlar...
benim köyüm yookkii...ben nereye dönecem...anca okeye dönerim
dönelim okeye :)benımde yok başka ülkede kaldı köyy :) okeye dönülüyosa bende döneyım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?