Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ispirto'da öle güzel parlatıoo :) hemde hijyenikkk onda da alkol var :))

ben deniyorum valla en ucuzlarını falan bu israil malı olmayanları...aynı işlevi görmüyormu ..deneyerek görürüm...birinin reklamı var ambalajı süslü diye ona paramı vercem....

1-nokia
2-mc donalds
3-vakko
4-profilo
5-carrefour
6-komili
7-saralle
8-pantene
9-elidor
10-recoice
11-blendax
12-dove
13-lux
14-clear
15-ipana
16-signal
17-colgate
18-orkid
19-cif
20-vim
21-domestos
22-rexona
23-coca cola
24-fanta
25-pepsi
26-yedigün
27-fruko
28-sprite
29-sensun
30-schweppes
31-turkuaz
32-lipton
33-tang
34-cappy
35-ariel
36-omo
37-yumos
38-alo
39-ace
40-rinso
41-sana
42-kent
43-knorr
44-magnum
45-panda
46-algida
47-cartedor
48-cornetto
49-danone
50-vivident
51-first
52-calve
53-nestle
54-nescafe
55-nesquik
56-kitkat
57-milka
58-jacobs
59-milkybar

oğlumu babanesine bıraktım ben temizlik yapayım ascık dedım 1 saatır burdayım ay benn çok tembell gelinimyaa bascakkk beni pcde kadın

bunların hepsi israilin mi kız?

Al işte çoğunu kullanıyoruz : (

Hımm onuda deneyelim bakalım, ama ben unuturum onları suda Ne kadar süre bekletmek gerekiyor biliyormusun. Ya ben şu çamaşır topundan aldım, ikbalin reklamına güvenip. Hiçbir işe yaramıyor. Neymiş deterjanla birlikte leke çıkarıcı kullanıyomuşuz ya, onunlada kullanmak gerekiyormuş. Dedim yaptıınız işe ben. Kosla döküyodum, deterjan kullanmaktan ne farkı var. Kosla falanda çamaşırlarını ömrünü yiyomuş. Deterjana döndüm geri. Geçenlerde bi gazetede çıkmıştı amonyak arap sabunu normal sabun onlarla yapıodu bişiler. Dur ben o haberi bulim bi.

Çaydanlık kireç olduğu zaman limon tuzumu tozumu neyse ondan koyuyorum suyuda dolduruyorum 1 gece bekleyince hiçbişi kalmıyor. Geçende bi kere unuttum 2-3 gün durdu o su. Korktum ilk bakarken ama hiçbişi olmamış pırıl pırıldı.

bunları kullanmadan yaşyabılıcemızi sanmıyorum heryerimizi sarmışlar bizi kendılerıne bağımlı hale getırmişlerr çok geçkalmışız

bunları kullanmadan yaşyabılıcemızi sanmıyorum heryerimizi sarmışlar bizi kendılerıne bağımlı hale getırmişlerr çok geçkalmışız

İşte cihad orda zaten yavrum..Biz Allah için bi şeyi terketsek onun rızası için ona bi adım gitsek O bize 10 adım gelecek ..

Nefisle mücadele işi işte..Zor ama imkansız değil..Ya aslında yokmu şöyle helal sertifikalı alışveriş yerleri : )

Buldum haberi
Ev yapımı deterjan ahanda böyleymiş
Çamaşır deterjanı yerine: Bir kalıp doğal sabunu rendeleyip 2 litre suya koyun. Sabun eriyene kadar kaynatın. İçine 1 çay bardağı boraks, 1 su bardağı da çamaşır suyu ekleyin. Karıştırırak 5 dakika kadar kaynatın. Soğudukça katılaşan malzemeden kullanılacağı zaman bir kupa alınıp cezvede eritilerek makinenin deterjan haznesine konur (biraz sulandırabilirsiniz de). Yumuşatıcı gözüne de elma sirkesi eklenir. Çamaşırlarınızın parlak, yumuşak ve tertemiz olduğunu göreceksiniz. Eğer sabunu eritmeden koyarsanız çamaşırlarınızda sabun kalabilir ya da su tahliye hortumu tıkanabilir.

Ama çamaşır suyu demiş. O kafamı karıştırdı, bembeyaz olmasın renkliler, yada dalga dalga

Haberinde linki burda
Aile Sağlık Anneler, temizlik ürünlerinde doğal hayatın kapısını açabilir ZAMAN

güzel ama ben onu yapamam yaa kim uğraşcak kızz :)

güzel ama ben onu yapamam yaa kim uğraşcak kızz :)

Valla ben bi denemek istiyorum ama boraks nedir, nerde satılır onu araştırıyorum. Ya düşünsene işe yaradıını, artık deterjanlardan ve onların kimyasallarından kurtulmuş olucaksın. Birde deterjan, yumuşatıcı allerjiyi tetikliyormuş ya, belki ondanda kurtuluruz.

hmmm kız sen bi dene bakim eger memnun kalırsan bize yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…