aspirnin methini bende çok duydum daha almak nasip olmadıahan domestos ta patladıbimden alacaz ozaman oda güzeldi...denemiştim..birde aspirin güzel...
İşte cihad orda zaten yavrum..Biz Allah için bi şeyi terketsek onun rızası için ona bi adım gitsek O bize 10 adım gelecek ..
Nefisle mücadele işi işte..Zor ama imkansız değil..Ya aslında yokmu şöyle helal sertifikalı alışveriş yerleri : )
aspirnin methini bende çok duydum daha almak nasip olmadıahan domestos ta patladıbimden alacaz ozaman oda güzeldi...denemiştim..birde aspirin güzel...
İşte cihad orda zaten yavrum..Biz Allah için bi şeyi terketsek onun rızası için ona bi adım gitsek O bize 10 adım gelecek ..
Nefisle mücadele işi işte..Zor ama imkansız değil..Ya aslında yokmu şöyle helal sertifikalı alışveriş yerleri : )
hmmm kız sen bi dene bakim eger memnun kalırsan bize yazValla ben bi denemek istiyorum ama boraks nedir, nerde satılır onu araştırıyorum. Ya düşünsene işe yaradıını, artık deterjanlardan ve onların kimyasallarından kurtulmuş olucaksın. Birde deterjan, yumuşatıcı allerjiyi tetikliyormuş ya, belki ondanda kurtuluruz.
Valla ben bi denemek istiyorum ama boraks nedir, nerde satılır onu araştırıyorum. Ya düşünsene işe yaradıını, artık deterjanlardan ve onların kimyasallarından kurtulmuş olucaksın. Birde deterjan, yumuşatıcı allerjiyi tetikliyormuş ya, belki ondanda kurtuluruz.
hmmm kız sen bi dene bakim eger memnun kalırsan bize yazValla ben bi denemek istiyorum ama boraks nedir, nerde satılır onu araştırıyorum. Ya düşünsene işe yaradıını, artık deterjanlardan ve onların kimyasallarından kurtulmuş olucaksın. Birde deterjan, yumuşatıcı allerjiyi tetikliyormuş ya, belki ondanda kurtuluruz.
yesilkopuk diye bir site var orada satılıyor...birde varsa aktarlardaValla ben bi denemek istiyorum ama boraks nedir, nerde satılır onu araştırıyorum. Ya düşünsene işe yaradıını, artık deterjanlardan ve onların kimyasallarından kurtulmuş olucaksın. Birde deterjan, yumuşatıcı allerjiyi tetikliyormuş ya, belki ondanda kurtuluruz.
hmmm kız sen bi dene bakim eger memnun kalırsan bize yaz
angelcım kendi yaptığımız turşuda da alkol var
alkol kendi kendine oluşuyor zaten bu tip şeylerde fakat oranı düşük oluyor kola ve gazozlarda da aynı şekilde
zaten belli oranı geçse satış şartları değişir.
kolanın içine alkol koyulmuyor yani kendi kendine oluyor turşudaki gibi
tamamda ozaman bazı bitkisel ilaçlarında içine alkol koyuyorlar...muhafaza etmek amaçlı olan alkol haram değil diye biliyorum...ki kaldıki turşuya sen alkol eklemiyorsun o mayalanıyor...bir kilo turşu yersen sarhoş olurmusun
Angel yeşil köpük güvenilir bir yermi? Bilgin varmı, alışveriş yaptınmı ordan?
nasıl uykum var eve gidip yatsam keşke
aynen kuzum yaa gözlerim kapanıyo resmennasıl uykum var eve gidip yatsam keşke
Angel yeşil köpük güvenilir bir yermi? Bilgin varmı, alışveriş yaptınmı ordan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?